当前位置:首页 >> 高考 >>

2014对口单招英语试卷及答案 (2)


2014 江苏省对口单招英语考试试卷 英语试卷
(本试卷满分 100 分 ,考试时间 120 分钟) 第一部分:语言知识运用(共 40 小题;每题 1 分,满分 40 分) 第一节 在本节中,你将读到 10 个句子,从题后所给的 A、B、C、D 四个选项中 选出可以填入空白处的最佳选项。 1.Everyone except the twins _______ there when the party began. . A. are B. is C. were B. had passed B. That D. was C. passed D. are passing D. Which C .neither will he D. he will either 2. By the time I finished reading the task, three hours __________. A. has passed A. This 3. ________really worries John is that his parents expect too much of him. C. What 4. If Jack’s wife won’t go to the party,______________. A. either he will. A .that A. pick up A. making A. say B. he neither will 5. The doctor suggests we’d better not stay in a place _______somebody is smoking. B. which B. use up B. taking B. tell C. when D. where C. catch up D. give up C. doing D. getting D. talk 6. Last year was a hard time for my friend Bill , but he didn’t ,_________ hope. 7. He came into the kitchen and asked how I was ________on with the cooing. 8.People usually _______“Hello” to each other when they meet on the street. C. speak 9. You may use my dictionary ___________ you don’t keep it too long. A. as soon as B. as long as C. as well as D. as far as 10. Regardless of the environment you work in, you are ________ face various conflicts. A. used to B. responsible for C. bound to D. reliable on 第二节 在本节中, 你将读到 15 个短对话或句子,从题后所给的 A、B、C、D 四个选项中选出可以 填入空白处的最佳选项。 11. —What do you think about the TV series House of Cards? — ________. A. —______. A. I ‘m not sure B. sometimes C. It depends D. Never been there 13. —May I speak to Anna? —Sorry, she is not in.______; A. May I leave a message? B. Can I give a message? C. Would you like to leave a message? D. Can you receive a message? 14. —Excuse me, but could I trouble you for some change .
第 1 页 共 8 页

Wonderful, I think

B. I think a lot about it .

C. I don’t think so. D. All right

12. —Have you ever been to Maldives?

— .Will pennies do ?. A .Let me see. B. I’m sure. C. You are welcome. D. Never mention it. 15.—Although it’s a good opportunity, I’ve decided not to accept your offer. —_______.I do wish you’d think it over. A. I’m glad to hear that. C. I don’t think so. B. I’m sorry to hear that.. D. Forget it.

Manger: Can’t you knock at the door before you enter my office next time? Clerk : Sorry, sir. It’s just that I’m in such a hurry. 16. The manager expresses his feeling of ___________. A. sadness B. annoyance C. surprise D. happiness

Man: How do you like your training ? Woman: In my opinion, the training is necessary and educational. 17. What’s the woman’s attitude towards the training? A. Positive B. Disappointed C. Negative D. Depressed Lily: Hurry up, David. It’s already ten past seven. We’ll be late for the concert David: Don’t worry ,dear. We will have twenty minutes 18. What time will the concert begin A.7:00 B. 7:10 C. 7:20 D. 7:30

Peter: Susan, what’s the matter with you ? Susan: My friend Jane yelled at me just now. I’m not going to talk to her any more 19. What the relationship between Susan and Jane A. Sisters B. Relatives C. Friends D.Co-workers Henry: Did you call your sister to ask about her birthday party ? Owen: Sorry, I didn’t. She has gone abroad. Henry: I don’t think that’s true. She called off her trip . We had dinner together yesterday evening. Maybe you should put away your computer games and make a call phone at once. 20. What is Owen doing according to the conversation ? A. He is making a call . C. He is having dinner. B. He’s playing computer games. D. He is having a party

Jane: I heard on the radio that it will be fine this weekend, Maybe we can take a trip to Chicago. Ben: That sounds great. I’ll call John to see if he would like to join us. Jane: John? He has gone to America on business. Ben: What a pity! We’ll have to put off the trip. 21. Who will go to Chicago on the coming weekend? A. Nobody B. Jane C. Ben D. John Julia: It’s nearly eight .If you want to catch the last train, you’d better go now.

Bill: Don’t hurry. I’ll drive to the station. Julia: In that case, Let me go with you. And you drop me off at the city center. I’ll buy some milk for my son. He will come back home from work soon.
第 2 页 共 8 页

22.What will Julia probably do ? A. See Bill off. B. Go shopping. C. Drive Bill to the station. D. Pick up her son. Mike: Hello, Mike’s Service Station and Charge. Alice: This is Alice Green speaking. Is my car ready yet? Mike: I’m afraid we haven’t been able to find out what’s wrong with it. I think you need a new car, Miss Green. Alice: Or maybe a new garage. 23. What can we learn from Alice Green? A. she wants to buy a new car at once. B. She is pleased to have a garage. C. She has had her car repaired already. D. She isn’t satisfied with Mike’work. When approaching the table, be sure to have your pen ready, book open., and pad ready . When taking the order , be sure to gather all the information from each guest. Position numbers must identify customers. Always get the cooking degrees for meats 24. The above material is about the training of ________. A. cooks B. waiters C. marketing assistants

D. salesmen

Do not aim or point the torch the eyes of yourself or people around you. When in operation, do not Place any objects in close range or in front of the torch’s lens. Do not leave the torch on unattended. Do not touch the head of the torch during or after use. Keep away from the children. 25. The above is the __________ on the torch.

A. warnings
最佳选项。

B

expressions

C.

warranty

D. advertisement

第三节 在本节中,你将读到一段对话,从方框中所给的 A、B、C、D、E 五个选项中选出可以填入空白处的

A. my new smart phone D. True enough Tim: 26 . Diana: What are you playing with ,Tim . Isn’t it wonderful?. Diana: Wow, it sure looks great.

B. I’m crazy about it. E. Even a child can use it.

C. It works great ,too.

Tim: 27. It has a high-quality camera, and it’s a videophone. The keyboard is easy to use.____28______. Diana: Yeah, but a child couldn’t afford the high price, right? Tim: 29.But this one is cheaper than most other models. The colours are so real! And you can download tons of things onto it. Diana: You are really into it. ,aren’t you? Tim: 30. 第四节 在本节中,你将读到一篇短文,从短文后所给的 A、B、C、D 四个选项中选出可以 填入空白处的最佳选项,并将答案写在答题卷对应处。 Are you one of those people, who are afraid of buying plane tickets online, and 31 call the airlines and talk to a "real live person"? 32 is understandable that the airlines are encouraging us to book on line rather than over the phone,
第 3 页 共 8 页

because it can save them money and the benefits to the customers can be significant too. Booking online can be an easy and rewarding experience, if 33 the right way. A search 34"cheap plane tickets" or similar will bring up dozens of well-known websites. These websites are fairly straightforward35. You type in your departure and destination city, dates and number of passengers. After 36 wait, you have your results on the screen in front of you. Check the results carefully as you may have dozens of different flight options(选择) to choose from. The cheapest flight option 37 first at the top of the screen with successive options ranging in price. 38 the actual price, you may want to consider other aspects too, such as the time of the day of your flight as well as the dates of travel. All of this can make a huge difference to the airfare. Sometimes it pays to travel at "39 times" such as early morning or over night. You can also get a discount on airline tickets by flying 40 the day of a big holiday. 31. A. would like B. should rather C. would rather D. should like 32. A. It B. This C. That D. What 33. A. doing B. done C. do D. did 34. A. to B. from C. with D. for 35. A. to use B. to be used C. use D. uses 36. A. a few second’s B. a few seconds C. a few seconds’ D. a few-second 37. A. is displayed B. displays C. is displaying D. displayed 38. A. Because of B. Except for C. In addition D. Apart from 39. A. necessary B. unnecessary C. convenient D. inconvenient 40. A. at B. on C. in D. within

第二部分:阅读理解(共 22 题,第 51-68 题每题 2 分;第 69-72 题每题 1 分,满分 40 分) 第五节 在本节中,你将读到几则阅读材料。第 41-56 题,从题后所给的 A、B、C、D 四个选 项中选出最佳答案,并将答案写在答题卷对应处;第 57 和 58 题,将文中划线的句子 翻译成中文,并将答案写在答题卷对应处。 A A SCHOOL REPORT Name: George Bradley Grade: 7 Subjects (科目): Mathematics He can work out many difficulties, well done Science He is a little weak (弱) in this, but he has tried his best to catch up with others. English He is the best in the class. Keep it up. Spanish His reading is very good, but he needs more oral practice History He is not so good at this, but has done better than before. Geography He is familiar with the names of many places in the world. Music
第 4 页 共 8 页

School: Stony Brook High School Term ending: 8 May

He doesn’t like classical music, but can sing pop songs very well. Conduct: Fair No. in class: 9 Absences: 8 Remarks (评语): George has the ability to do a lot better. We look forward to his better performance next term. Class teacher: Michael Bohon Principal: Robert Johnson School reopens: 11 August 41. Which of the following subjects is NOT mentioned in the School Report?. A. Spanish B. English C. Physics D. Geography 42. George’s best subject is _______. A. English B. Music C. Science D. Mathematics 43. How long does the school holiday last? A. One month B. Two month C. Three month D. Four month 44. George is not so good at _______. A. History and Science B. Mathematics and History C. English and Music D. Geography and Spanish 45. According to the Report, which of the following statements is NOT true? A. No student does better than George in learning English. B. George learns two language subjects in school. C. George works very hard in studying Science. D. George does not like singing pop songs. 46. The Report suggest that George is a _______ student. A. hard-working B. friendly C. optimistic D. helpful B The Winners Club is a bank account specially designed for teenagers. It has been made to help you better manage your money. The Winners Club is a transaction account(交易账户)where you receive a keycard so you can get to your money 24/7-that's 24 hours a day, 7 days a week! It's a club with impressive features for teenagers: No account keeping fees! You're no millionaire so we don't expect you to pay large fees. In fact, there are no account keeping or transaction fees! Excellent interest rates! You want your money to grow. The Winners Club has a good rate of interest which gets even better if you make at least two deposits(储蓄)without taking them out in a month. Convenient Teenagers are busy-we get that. You may never need to come to a bank at all. With the Winners Club you can choose to use handy tellers and to bank from home using the phone and the Internet… You can have money directly deposited into your Winners Club account. This could be your pocket money or your pay from your part-time job!(57) Mega magazine included Along with your regular report, you will receive a FREE magazine full of good ideas to make even more of your money. There are also fantastic offers and competitions only for Winners Club
第 5 页 共 8 页

members. The Winners Club is a great choice for teenagers. And it is so easy to join. Simply fill in an application form. You will have to get permission from your parent or guardian (so we can organize that cool key-card) but it is easy. We can't wait to hear from you. It's the best way to choose to be a winner! 47. The services of the Winners Club are only provided for ________. A. adults B. teenagers C. parents D. winners 48. When can you get to your money account? A. Only on work days. B. 24/7. C. 7 hours a day. D. Only on weekends. 49. The Winners Club offers some convenient services Except ________. A. managing your account at home B. using handy tellers C. using the phone and the Internet D. borrowing money from the bank 50. The purpose of giving free magazines is to . A. catch your attention to the bank B. express your ideas and opinions C. help you make more money D. tell interesting stories 51. It is easy to join the Winners Club because you . A. don’t need to get permission from your parent B. only need to pay small fees C. may simply fill in an application form D. may simply makes a phone call to the bank C It's 7:45 in the morning, and 26-year-old Steve Clarkson is going to work. He puts on his jacket, and picks up his mobile phone and laptop. As he leaves the house, he turns on his MP3 player and puts on his headphone. He is ready to go. Today, for millions of people, gadgets like Clarkson's are a normal part of life. "I'm a reporter for a magazine, and I'm usually not in the office. My mobile phone and laptop help me to do my work both on the road and at home," says Clarkson. Today many people can check e-mails, send messages, or surf the Web, using their mobile phones.(58) Tina Fang is studying photography in New York City. "Some of these gadgets are expensive, but they can save your money in the long run. I have a digital camera. I can use it to take eighty pictures and shoot videos at the same time. I listen to music on my MP3 player, and I can download and read books on it, too. I use the camera and MP3 for both learning and fun. " It's now 9: 45. Steve Clarkson gets an e-mail from his 17-year-old sister. She has a gadget that lets her send e-mails, play games, and take notes. She is in class right now. "I e-mailed her back. I told her to stop playing, and pay attention, "laughs Clarkson. "These gadgets are fun, but sometimes they can distract (分散注意力) people, too." 52. What does Steve do when he leaves his house? A. He puts on his shirt. B. He puts down his mobile phone. C. He turns on his MP3 player. D. He turns down his headphone. 53. What is Steve’s profession? A. A Web engineer B. A clerk in an office C. A reporter for a magazine D. A photographer in New York City 54. Tina Fang uses her digital camera to _____. A. take pictures and shoot videos B. listen to music C. download and read books D. in case 55. When Steve gets an e-mail from his sister, she is ______.
第 6 页 共 8 页

A. on the way home B. on the playground C. at home D. in class 56. Which of the following is the best title for the passage? A. Modern Technology B. Gadgets for work and play C. Life without Digital Products D. A Meaningful Day 第六节 在本节中,你将读到两个分别来自阅读理解 B 和 C 篇中有下划线的句子,请根据上下文把他们翻译成 中文,并将答案写在答题卡卷对应处。 57. This could be your pocket money or your pay from your part-time job! 58. Today many people can check e-mails, send messages, or surf the Web, using their mobile phones. 第七节 在本节中,你将读到一篇短文。根据所给内容在短文后表格中的空格处填入一个 恰当的词,并将答案写在答题卡卷对应处。每空一词 To better communicate with a complaining customer, use the following steps to help you handle and solve the problem. Firstly, listen carefully and write down any names, dates, and major points of the complaint. Secondly, think twice before making promises. Express your regret for his or her dissatisfaction and any inconvenience he or she may have experienced, but think before you give any promise--- because nothing annoys customers more than a broken promise. Thirdly, cheek the facts. Make sure the information the customer has given you is correct and work out solutions by yourself. The last step is to offer solutions. When the customer complains, you should always offer him or her a solution to the problem. If you cannot directly fix the problem, offer the customer something else to try and keep him or her satisfied. There are many different types of solutions which could turn a disappointed customer into a happy one, such as, to offer a replacement, refund the money, offer a repair, offer a discount on the next purchase, and apologize for the inconvenience caused. How to Communicate with a Complaining Customer Step 1 Step2 Step3 Step4 Listen carefully and Think it over 60 59 notes. making promises. 61 .

Make sure that all the information is

Don’t solve the problem directly but offer something else to try and keep the customer 62 .

第三部分 书面表达(满分 20 分) 假如你是李勇,将于今年六月从职业中学毕业,想在好朋友张文所在的城市工作。 现在给他写一封信,告诉他你的想法,并希望能获得一些建议。该信件必须包含以下要点: 1. 你学的专业是市场营销(Marketing),并读了很多关于市场营销方面的书籍。 2. 要找一份销售助理的工作。把所学的知识用于实践。 3.希望未来的工作单位能够为自己提供晋升的机会。 4. 希望张文尽快回信。 注意:1.. 词数为 80-100 词。 2. 注意写信格式
第 7 页 共 8 页

江苏省 2014 年普通高校对口单招文化统考 一、参考答案
Ⅰ.语言知识运用(共 10 小题,每小题 1 分,共 10 分) 1 2 3 4 5 11 12 13 14 15 D B C C D 10 A D C A B 16 17 18 19 20 6 7 8 9 D D A B C B A D C A 21 22 23 24 25 B B D B A 26 27 28 29 30 A C E D B 31 32 33 34 35 C A B D A 36 37 38 39 40 C A D D B

Ⅱ.完型填空(共 30 小题,每小题 0.5 分,共 15 分)

III.阅读理解(共 15 小题,每小题 2 分,共 30 分) 41 42 43 44 45 参考范文 C 46 A 47 C 48 A 49 D 50 A 51 B 52 B 53 D 54 C 55 C 56 C 57 C 58 A 59 D 60 B

Dear Zhang Wen, I’m writing to ask you for some advice on my future job. I’m going to graduate from the vocational school this June. I’m majoring in Marketing, and I’ve read a lot of books on marketing in my spare time. I want to work as a marketing assistant so that I can put what I have learned into practice. I’d like to find a job in the city where you live and I also hope that the company can offer me a chance to move ahead. I’m looking forward to learning from you. Yours faithfully, Li Yong

第 8 页 共 8 页


相关文章:
2014对口单招英语试卷及答案 (2).doc
2014 江苏省对口单招英语考试试卷 英语试卷(本试卷满分 100 分 ,考试时
2014年江苏省对口单招英语模拟试卷2013-4.doc
2014 年江苏省对口单招英语模拟试卷 2013-4 第一...Forget 第二部分:阅读理解(共 22 小题;第 41~58...D 四个选项中选出最佳答案,并将答题卡上对应的...
2014高职单招英语模拟试卷2.doc
2014高职单招英语模拟试卷2_高三英语_英语_高中教育_教育专区。2014福建高职单招 ...___成绩:___ 温馨提示:答案必须填写在答案卷上! 一、单词辨音(5 分,每小...
盐城市2014年对口单招一模英语试卷 2.doc
盐城市2014对口单招一模英语试卷 2 - 盐城市 2014 年职业学校对口单招高三年级第一次调研考试 英 第一节 语 试卷 第一部分:语言知识运用(共 40 小题;每题...
2015年对口单招英语试卷.doc
篇中有下划线的句子,请根 据上下文把它们翻译成中文,并将答案写在答题卡上对应...对口单招英语试题 8页 2下载券 2015年南通市对口单独招... 11页 免费 江苏...
2014全国体育单招英语统一试卷(附答案).pdf
2014全国体育单招英语统一试卷(答案) - 2014 体育单招英语考试 第一
2014全国体育单招英语统一试卷.doc
D 四个选项中,选出一个最佳答案,并在答 题卡...64. He left a (口信)saying he would probably...7页 2下载券 2014高职单招英语模拟试... 5页...
2014-2015学年第一学期对口单招联考期中调研测试卷(单....doc
2014-2015学年第一学期对口单招联考期中调研测试卷(二英语)_数学_高中教育_...节 在本节中,你将读到三则阅读材料,从题后的 A,B,C,D 中选出最佳答案。...
对口单招2014年苏南五市二模英语试卷.doc
对口单招2014年苏南五市二模英语试卷 - 2014 年苏南五市单招教学调研测试 英语 试卷 本试卷分三部分,第一部分语言知识运用,满分 40 分;第二部分阅读理解,满分 ...
对口单招2014年盐城英语二调试卷.doc
对口单招2014年盐城英语二调试卷 - 盐城市 2014 年职业学校对口单招高三年级第二次调研考试 英语 试卷 第一部分:语言知识运用(共 40 小题;每题 1 分,满分 40...
2014年盐城市对口单招高三英语二模试卷.doc
盐城市 2014 年职业学校对口单招高三年级第二次调研考试 英 语 试卷 第一部分...B、C、D 四个选项中选出可以 填入空白处的最佳选项,并将答案填涂在答题卡上...
2015年江苏对口单招英语试卷(word版_含答案).doc
2015年江苏对口单招英语试卷(word版_含答案)_英语_高中教育_教育专区。高三第一...much D. exact 第部分:阅读理解(共 22 小题:第 41~58 题每小题 2 ...
南通市中等职业学校对口单招英语一模试卷2.doc
南通市中等职业学校对口单招英语一模试卷2_高三英语_英语_高中教育_教育专区。英语一模,针对性强,具有指导意义。 南通市中等职业学校对口单招 2014 届高三年级一模...
2015年江苏对口单招英语试卷和答案_图文.doc
2015年江苏对口单招英语试卷和答案_高等教育_教育专区。2015年江苏对口单招英语...江苏2017对口单招英语真... 暂无评价 12页 2下载券 2014对口单招英语试卷及....
江苏省2012年对口单招英语试卷及答案.doc
江苏省2012年对口单招英语试卷及答案_英语考试_外语学习_教育专区。2012年
...对口单招高三年级第二次调研考试英语试卷(答案).doc
盐城市2015年职业学校对口单招高三年级第二次调研考试英语试卷(答案)_职高对口_...盐城市2014年职业学校高... 8页 5下载券 盐城市2015年职业学校对... 7页...
2014江苏省对口单招数学试卷.doc
2014江苏省对口单招数学试卷 - 江苏省中等专业学校 2014 年单招数学试卷 班级 姓名 得分 一、选择题(本大题共 10 小题,每小题 4 分,共 40 分. ) 题号 ...
2014年江苏对口单独招生英语考试大纲_图文.doc
2014 年江苏省普通高校对口单独招生英语考试大纲本...A. receptionists [答案] D [分析]考查学生在...to D. as 6 第二部分:阅读理解(共 22 小题;...
对口单招2014常州计算机二调答案.doc
对口单招2014常州计算机答案 - 盐城市 2014 年职业学校对口单招高三年级第二次调研考试 计算机专业理论试卷参考答案 第Ⅰ卷(共 90 分) 一、选择题 题号 ...
对口单招2014年苏南五市二模英语答案.doc
对口单招2014年苏南五市二模英语答案 - 2014 年苏南五市单招教学调研测试 英语 答案 第一节 每题 1 分 1-5 DCDBA 6-10 DABCD 第二节 每题 1 分 11-1...
更多相关标签: