当前位置:首页 >> 法学 >>

远程教育公共课英语考试复习题

东北农业大学网络教育学院大学体验英语第二册作业题 作业题( 作业题(一) Part II Vocabulary and Structure (20 minutes) Directions: There are 30 incomplete sentences in this part. For each sentence there are four choices marked A),B),C) and D) Choose the ONE answer that best completes the sentence. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre. 1.Until then, his family _______ from him for six months. A)didn't hear B)hasn't been hearing C)hasn't heard D)hadn't heard 2.The conference ________ a full week by the time it ends. A)must have lasted B)will have lasted C)would last D)has lasted 3.Students or teachers can participate in excursions to lovely beaches around the island at regular _______. A)gaps B)rate C)length D)intervals 4.Physics is _______ to the science which was called natural philosophy in history. A)alike B)equivalent C)likely D)uniform 5.There's a man at the reception desk who seems very angry and I think he means ______ trouble. A)making B)to make C)to have made D)having made 6.After the Arab states won independence, great emphasis was laid on expanding education, with girls as well as boys _____ to go to school. A)to be encouraged B)been encouraged C)being encouraged D)be encouraged 7. The new appointment of our president ________ from the very beginning of next semester. A)takes effect B)takes part C)takes place D)takes turns 8. The president made a ______ speech at the opening ceremony of the sports meeting ,which encouraged the sportsmen greatly. A)from B)with C)to D)for 9. It is useful to be able to predict the extent ______ which a price change will affect supply and demand. A)from B)with C)to D)for 10.Finding a job in such a big company has always been _____ his wildest dreams. A)under B)over C)above D)beyond 11.It is not easy to learn English well, but if you _____ ,you will succeed in the end. A)hang up B)hang about C)hang on D)hang onto 12.It is reported that ______ adopted children want to know who their natural parents are. A)the most B)most of C)most D)the most of 13.Last year the advertising rate ______ by 20 percent. A)raised B)aroused C)arose D)rose 14._____ before we depart the day after tomorrow, we should have a wonderful dinner party. A)Had they arrived B)Would they arrive C)Were they arriving D)Were they to arrive 15. The strong storm did a lot of damage to the coastal villages: several fishing boats were ____ and many houses collapsed. A)wrecked B)spoiled C)torn D)injured 16.The little man was _______ one metre fifty high. A)almost more than B)hardly more than C)nearly more than D)as much as 17. As ______ announced in today's papers. The Shanghai Export Commodities Fair is also open on Sundays. A)being B)is C)to be D)been 18. You see the lightning _____ it happens , but you hear the thunder later. A)the instant B)for an instant C)on the instant D)in at instant 19.The manager lost his ______ just because his secretary was ten minutes late. A)mood B)temper C)mind D)passion 20 Great as Newton was , many of his ideas ______ today and are being modified by the work of scientists of our time. A) are to challenge B)may be challenged C)have been challenged D)are challenging 21. Please the careful when you are drinking coffee in case you ______ the new carpet. A)crash B)pollute C)spot D)stain 22. I'd rather read than watch television ; the programs seem ________ all the time. A)to get worse B)to be getting worse C)to have got worse D)getting worse
1

23.Convenievce foods which are already prepared for cooking are ______ in grocery stores. A)ready B)approachable C)probable D)available 24.When I caught him ______ I stopped buying things there and started dealing with another shop. A)cheating B)cheat C)to cheat D)to be cheating 25.It is important that enough money ______ to fund the project. A)be collected B)must be collected C)was collected D)can be collected 26.Some old people don't like pop songs because they can't ____ so much noise. A)resist B)sustain C)tolerate D)undergo 27.If only the committee ______ the regulations and put them into effect as soon as possible. A)approve B)will approve C)can approve D)would approve 28._____ one time, Manchester was the home of the most productive cotton mills in the world. A)On B)By C)At D)Of 29.______ it or not ,his discovery has created a stir in scientific circles. A)Believe B)To believe C)Believing D)Believed 30. Mr. Morgan can be very sad ______ , though in public he is extremely cheerful. A) by himself B) in person C) in private D) as individual Part II Reading Comprehension (35 minutes) Direction : There are 4 reading passages in this part. Each passage is following by some questions or unfinished statements - For each of them there are four choices marked A ) , B ) , C) and D ) . You should decide on the best choice and mark the and mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre . Question 31 to 35 are based on the following passage: Three English dictionaries published recently all lay claim to possessing a "new" feature. The BBC English Dictionary contains background information on l, 000 people and places prominent in the news since 1988; the Oxford Advanced Learner's Dictionary: Encyclopedic Edition is the OALD plus encyclopedic entries; the Longman Dictionary of English Language and Culture is the LME plus cultural information. The key fact is that all three dictionaries can be seen to have a distinctly "cultural" as well as language learning content. That being said, the way in which they approach the cultural element is not identical, making direct comparisons between the three difficult. While there is some common ground between the encyclopedic/cultural entries for the Oxford and Longman dictionaries, there is a clear difference. Oxford lays claim to being encyclopedic on content whereas Longman distinctly concentrates on the language and culture of the English-speaking world. The Oxford dictionary can therefore stand more vigorous scrutiny for cultural bias than the Longman publication because the latter does not hesitate about viewing the rest of the world from the cultural perspectives of the English-speaking world. The cultural objectives of the BBC dictionary are in turn more distinct still. Based on an analysis of over 70 million words recorded from the BBC World Service and National Public Radio of Washington over a period of four years, their 1,000 brief encyclopedic entries are based on people and places that have featured in the news recently. The intended user they have in mind is a regular listener to the World Service who will have a reasonable standard of English and a developed skill in listening comprehension. In reality, though, the BBC dictionary will be purchased by a far wider range of language learners, as will the other two dictionaries. We will be faced with a situation where many of the users of these dictionaries will at the very least have distinct socio-cultural perspectives and may have world views which are totally opposed and even hostile to those of the West. Advanced learners from this kind of background will not only evaluate a dictionary on how user-friendly it is but will also have definite views about the scope and appropriateness of the various socio-cultural entries. 31. What feature sets apart the three dictionaries discussed in the passage from traditional ones? A) The combination of two dictionaries into one B) The new approach to defining words C) The inclusion of cultural content D) The increase in the number of entries 32. The Longman dictionary is more likely to be criticized for cultural prejudice ____________. A) Its scope of cultural entries the beyond the culture of the English-speaking world. B) it pays little attention to the cultural content d the non-English-speaking countries C) it views the world purely from the standpoint of the English-speaking world. D) it fails to distinguish language from culture in its encyclopedic entries. 33. The BBC dictionary differs from Oxford and Longman in that ____________. A) it has a wider selection Of encyclopedic entries B) it is mainly design to meet the needs of radio listeners C) it lays more emphasis co language then on culture
2

D) it is intended to help listeners develop their listening comprehension skills 34 . It is implied in the last paragraph that, in approaching socico-cultural content in a dictionary, special thought be given to ____________. A) the language levels of its users B) the number of its prospective purchasers C) the different tastes of its users D) the various cultural backgrounds of its users 35. What is the passage mainly about? A) different ways of treating socio-cultural elements in the three new English dictionaries. B) A comparison of people's opinions on the cultural content in the three new English dictionaries. C) The advantages of the BBC dictionary over Oxford and Longman. D) The user-friendliness of the three new English dictionaries. Questions 36 to 40 are based on the following passage. Real policemen hardly recognize any resemblance between their lives and what they see on TV. The first difference is that a policeman's real life revolves round criminal law. He has to know exactly what actions are crimes and what evidence can be used to prove them in court. He has to know nearly as much law as a professional lawyer, and what is more, he has to apply it on his feet, in the dark and rain, running down a street after someone he wants to talk to. Little of his time is spent in chatting. He will spend most of his working life typing millions of words on thousands d forms about hundreds of sad, unimportant people who are guilty of stupid, petty crimes. Most television crime drama is about finding the criminal: as soon as he's arrested, the story is over. In real life, finding criminals is seldom much of a problem. Except in very serious cases like murders and terrorist attacks little effort is spent on searching. Having made an arrest, a detective really start to work. He has to prove his case in court and to do that he often has to gather a lot of different evidence. At third big difference between the drama detective and the real one is the unpleasant pressures: first, as members of a police force they always have to behave absolutely in accordance with the law. Secondly, as expensive public servants they have to get results. They can hardly ever do both. Most of the time some of them have to break the rules in small ways. If the detective has to detective the world, the world often deceives him. Hardly anyone he meets tells him the truth. And this separation the detective feels between himself and the rest of the world is deepened by the simples mindedness as he sees it-of citizens, social workers, doctors, law-makers, and judges, who, instead of eliminating crime punish the criminals less severely in the hope that this will make them reform. The result, detectives feel, is that nine-tenths of their work is re-catching people who should have stared behind bars. This makes them rather cynical. 36. A policeman has to be trained in criminal law because____________. A) he must work hard to help reform criminals B) he must believe as professional lawyers do C) he must be able to tell when and where a crime is committed D) he must justify the arrests he makes of criminals 37 . What is the most suitable word that describes the work of a policeman according to the passage? A) Dangerous B) Demanding C) Distressing D) Dramatic 38 . According to the passage, policemen spend most of their time an efforts_________. A) patrolling the street, rain or shine B) tracking and arresting criminals C) collecting and providing evidence D) consulting the rules of law 39. What's the policeman's biggest headache? A) He has to get the most desirable results without breaking the law in any way. B) He has to justify his arrests while unable to provide sufficient evidence in most cases. C) He can hardly find enough time to learn criminal law while burdened with numerous criminal cases D) He has to provide the best possible public service at the least possible expense 40 . Why do policemen feel separated from the rest of the world? A) Because they do not receive due support from society. B) Because they find people insincere with them. C) Because they feel superior to simple-minded people around them. D) Because they are suspicious of the people around them. Questions 41 to 45 are based on the following passage:
3

To live in the United States today is to gain an appreciation for Dahrendorf's assertion that social change exists everywhere. Technology, the application of knowledge for practical ends, is a major source of social change. Yet we would do well to remind ourselves that technology is a human creation ;it docs not exist naturally. A spear or a robot is as much a cultural as a physical object. Until humans use a spear to hunt game or a robot to produce machine parts, neither is much more than a solid mass of matter. For a bird looking for an object on which to rest, a spear or robot serves the purpose equally well . The explosion of the Challenger space shuttle and the Russian nuclear accident at Chernobyl drive home the human quality of technology ; they provide cases in which well-planned systems suddenly went haywire and there was no ready hand to set them right. Since technology is a human creation, we are responsible for what is done with it. Pessimists worry that we will use out technology eventually to blow our world and ourselves to pieces. But they have been saying this for decades, and so far we have managed to survive and even flourish. Whether we will continue to do so in the years ahead remains uncertain. Clearly, the impact of technology on our lives deserves a closer examination. Few technological developments have had a greater impact on our lives than the computer revolution. scientists and engineers have designed specialized machines that can do the tasks that once only people could do. There are those who assert that the switch to an information-based economy is in the same camp as other great historical milestones, particularly the industrial Revolution . Yet when we ask why the industrial Revolution was a revolution, we find that it was not the machines. The primary reason why it was revolutionary is that it led to great social change. It gave rise to mass production and, through mass production, to a society in which wealth was not confined to the few. In somewhat similar fashion, computers promise to revolutionize the structure of American life, particularly as they free the human mind and open new possibilities in knowledge and communication. The industrial Revolution supplemented and replaced the muscles of humans and animals by mechanical methods. The computer extends this development to supplement and replace some aspects of the mind of human beings by electronic methods. It is the capacity of the computer for solving problems and making decisions that represents its greatest potential and that pees the greatest difficulties in predicting the impact on society. 41 . A spear or a robot has the quality of technology only when it_________. A) is used both as a cultural and a physical object B) serves different purposes equally well C) is utilized by man D) can be of use to both man and animal 42 . The examples of the Challenger and Chernobyl cited by the author serve to show that_________. A) if not given close examination, technology could be used to destroy our world B) technology is a human creation, so we are responsible for it C) technology usually goes wrong, if not controlled by man D) being a human creation, technology is liable to error 43 . According to the author, the introduction of the computer is a revolution mainly because __________. A) the computer has revolutionized the workings of the human mind B) the computer can do the tasks that could only be done by people before C) it has helped to switch to an information technology D) it has a great potential impact on society 44 . By using the phrase "the human quality of technology" , the author refers to. the fact that technology__________. A) has a great impact on human life B) has some characteristics of human nature C) can replace some aspects of the human mind D) does not exist in the natural world 45 . The passage is based on the author's__________. A) keen insight into the nature of technology B) prejudiced criticism of the role of the industrial Revolution C) cautious analysis of the replacement of the human mind by computers D) exaggerated description of the negative consequences of technology Questions 46 to 50 are based on the following passage: Now custom has not been commonly regarded as a subject of any great importance. The inner workings of our own brains we feel to be uniquely worthy of investigation, but custom, we have a way of thinking, is behavior at its most commonplace. As a matter of fact, it is the other way around. Traditional custom, taken the world over, is a mass of detailed behavior more astonishing than what any one person can ever evolve in individual actions. Yet that is a rather trivial aspect of the matter. The fact of first-rate importance is the predominant role that custom plays in experience and in belief and the very great varieties it may manifest . No man ever looks at the world with pristine eyes. He sees it edited by a definite set of customs and institutions
4

and ways of thinking. Even in his philosophical probings he cannot go behind these stereotypes; his very concepts of the true and the false will still have reference to his particular traditional customs. John Dewey has said in all seriousness that the part played by custom in shaping the behavior of the individual as over against any way in which he can affect traditional custom, is as the proportion of the total vocabulary of his mother tongue over against those words of his own baby talk that are taken up into the language of his family. When one seriously studies axial orders that have had the opportunity to develop independently, the becomes no more than an exact and matter-of-fact observation. The life history of the individual is first and foremost an adjustment to the patterns and standards traditionally handed down in his community. From the moment of his birth the customs into which he is born shape his experience and behavior. By the time he can talk, he is the little creature of his culture, and by the time he is grown and able to take part in its activities, its habits are his habits, its beliefs his beliefs, its impossibilities his impossibilities. 46. The author thinks the reason why custom has been ignored in the academic world is that__________. A) custom reveals only the superficial nature of human behavior B) the study of social orders can replace the study of custom C) people are still not aware of the important role that custom plays in forming our world outlook D) custom has little to do with our ways of thinking 47 . Which of the following is true according to John Dewey? A) An individual can exercise very little influence on the cultural tradition into which he is born. B) Custom is the direct result of the philosophical probings of a group of people. C) An individual is strongly influenced by the cultural tradition even before he is born. D) Custom represents the collective wisdom which benefits the individual. 48 . The world "custom" in this passage most probably means__________. A) the concept of the true and the false of a society B) the independently developed social orders C) the adjustment of the individual to the new social environment D) the patterns and standards of behavior of a community 49 . According to the passage a person's life, from his birth to his death,________. A) is constantly shaping the cultural traditions of his people B) is predominated by traditional custom C) is continually influenced by the habits of other communities D) is chiefly influenced by the people around him 50 . The author' s pump in writing this passage is ________. A) to urge individuals to follow traditional customs B) to stress the strong influence of customs on an individual C) to examine the interaction of man and axial customs D) to show man' s adjustment to traditional customs Part IV Cloze (15 minutes) Directions: There are 20 blanks in the following passage. For each blank there are four choices marked A), B), C) and D) on the right side of the paper You should choose the ONE that best fits into the passage. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre. Wise buying is a positive way in which you can make your money go further. The 51 go about purchasing an article or a service can actually 52 you money or can add 53 the cost. Take the 54 example of a hairdryer. If you are buying a hairdryer, you might 55 you are making the 56 buy if you choose one 57 look you like and which is also the cheapest 58 price. But when you get it home you may find that it 59 twice as long as a more expensive 60 to dry your hair. The cost of the electricity plus the cost of your time could well 61 your hairdryer the most expensive one of all. So what principles should you 62 when you go out shopping? If you_ 63 your home, your car or any valuable 64 in excellent condition, you'll be saving money in the long 65 Before you buy a new 66 , talk to someone who owns one.If you can,use it or borrow it to check it suits your particular 67 . Before you buy an expensive 68 ,or a service,do check the price and 69 is on offer. If possible, choose 70 three items or three estimates. 51. A) form B) fashion C) way D) method 52. A) save B) preserve C)in D)similar 53. A) up B) to C) in D) on 54. A) easy B) single C) simple D) similar 55. A) convince B) accept C) examine D) think 56. A) proper B) best C) reasonable D) most 57. A) its B) which C) whose D) what
5

58. A) for B) with C) in D) on 59. A) spends B) takes C) lasts D) consumes 60. A) mode B) copy C) sample D)model 61. A) cause B) make C) leave D) prove 62. A) adopt B) lay C) stick D) adapt 63. A)reserve B) decorate C) store D) keep 64. A) products B) possession C) material D) ownership 65. A) run B) interval C) period D) time 66. A) appliance B) equipment C) utility D) facility 67. A) function B) purpose C) goal D) task 68. A) component B) element C) item D) particle 69. A) what B) which C) that D) this 70. A) of B) in C) by D) from Part V. Fill in the blanks with the words given below. Make changes where necessary. bewilder comfortable confine daze drift innocent linger overwhelm terrify venture 71. On arriving at the scenic spot, the tourists were warned not to____________ on the fiver in the small boat. 72. Let's go and sit in the middle of the theater so that we can see the screen at a____________ angle. 73. The judges must____________ their attention to the facts only, and leave out anything that could be described as hearsay. 74. Roy complained to the doctor that he had been in a ____________ condition recently. 75. Owen and Nancy had been happily married for 2 years before they gradually____________apart until they separated. 76. Mike's eyes____________on the digital camera, a new model with all sorts of frills. 77. When Bonny stepped into his house and saw it was in a mess, a ____________expression appeared on his face. 78. Pompeii was____________ by dust and ashes from the volcano eruption. 79. A lot of ____________ people lost their lives during the border conflict. 8 0. The thought of flying____________ her so much that she decided to give up the trip to Europe. Part VI. Writing On Thanksgiving 作业题( 作业题(二) II. Reading Comprehension. Passage1 American are proud of their variety an individuality, yet they love and respect few things more than a uniform, whether it is the uniform of an elevator operator or the uniform of a five star - general. Why are uniforms so popular in the United States? Among the arguments for uniforms, one of the first is that in the eyes of most people they look more professional than civilian (百姓的)clothes. People have become conditioned to expect superior quality from a man who wears a uniform. The television repairman who wears a uniform tends to inspire more trust than one who appears in civilian clothes, Faith in the skill of a garage mechanic is increased by a uniform . What easier way is there for a nurse, a policeman, a barber, or a waiter to lost professional identity(身份)than to step out of uniform? Uniforms also have many practical benefits. They save on other clothes, They save on laundry bills. They are tax - deductible (可减税的). They are often more comfortable and more durable than civilian clothes. Primary among the arguments against uniforms is their lack of variety and the consequent loss of individuality experienced by people who must wear them. Though there are many types of uniforms, the wearer of any particular type is generally stuck with it, without change, until retirement. When people look alike, they tend to think, speak, and act similarly, on the job at least. Uniforms also give rise to some practical problems. Though they are long - lasting, often their initial expense is greater than the cost of civilian clothes. Some uniforms are also expensive to maintain, requiring professional dry cleaning rather than the home laundering possible with many types of civilian clothes. 1.It is surprising that Americans who worship variety and individuality________. A. still judge a man by his clothes B. hold the uniform in such high regard C. enjoy having a professional identity D. will respect an elevator operator as much as a general in uniform 2.People are accustomed to think that a man in uniform________. A. suggests quality work B. discards his social identity C. appears to be more practical
6

D. looks superior to a person in civilian clothes 3.The chief function of a uniform is to________. A. provide practical benefits to the wearer B. make the wearer catch the public eye. C. inspire the wearer’s confidence in himself D. provide the wearer with a professional identity 4.According to the passage, people wearing uniforms________. A. are usually helpful B. have little or no inividtilal freedom C. tend to lose their individuality D. enjoy greater popularity 5.The best title for this passage would be________. A. Uniform and Society B. The Importance of Wearing a Uniform. C. Practical Benefits of Wearing a Uniform. D. Advantages and Disadvantages of Uniforms Passage2 You’re busy filling out the application form for a position you really need; let’s assume you once actually completed a couple of years of college work or even that you completed your degree. Isn’t it tempting to lie just a little, to claim on the form that your diploma represents a Harvard degree? Or that you finished an extra couple of years back at State University? More and more people are turning to utter deception like this to land their job or to move ahead in their careers, for personnel officers, like most Americans, value degrees from famous schools. A job applicant may have a good education anyway, but he or she assumes that chances of being hired are better with a diploma from a well-known university. Registrars at most well-known colleges say they deal with deceitful claims like these at the rate of about one per week. Personnel officers do check up on degrees listed on application forms, then . If it turns out that an applicant is lying, most colleges are reluctant to accuse the applicant directly. One Ivy League school calls them “impostors 骗子”; another refers to them as “special cases.” one well-known West Coast school, in perhaps the most delicate phrase of all, says that these claims are made by “no such people.” To avoid outright (彻底的) lies, some job-seekers claim that they “attended” or “were associated with” a college or university. After carefully checking, a personnel officer may discover that “attending” means being dismissed after one semester. It may be that “being associated with” a college means that the job – seeker visited his younger brother for a football weekend. One school that keeps records of false claims says that the practice dates back at least to the turn of the century – that’s when they began keeping records, anyhow. If you don’t want to lie or even stretch the truth, there are companies that will sell you a phony(假的) diploma. One company, with offices in New York and on the West Coast, will put your name on a diploma from any number of nonexistent colleges. The price begins at around twenty dollars for a diploma from “Smoot State University.” The prices increase rapidly for a degree from the “University of Purdue.” As there is no Smoot State and the real school in Indiana is properly called Purdue University, the prices seem rather high for one sheet of paper. 6. The main idea of this passage is that . A) employers are checking more closely on applicants now B) lying about college degrees has become a widespread problem C) college degrees can now be purchased easily D) employers are no longer interested in college degrees 7. According to the passage, “special cases” refers to cases where . A) students attend a school only part-time B) students never attended a school they listed on their application C) students purchase false degrees from commercial films D) students attended a famous school 8. We can infer from the passage that . A) performance is a better judge of ability that a college degree B) experience is the best teacher C) past work histories influence personnel officers more than degrees do D) a degree from a famous school enables an applicant to gain advantage over others in job competition 9. This passage implies that . A) buying a false degree is not moral B) personnel officers only consider applicants from famous schools
7

C) most people lie on applications because they were dismissed from school D) society should be greatly responsible for lying on applications 10. As used in the first. Line of the second paragraph, the word “utter” means A) address B) ultimate C) thorough D) decisive

.

Passage 3 Everyone has heard of the San Andreas fault (断层), which constantly threatens California and the West Coast with earthquakes. But how many people know about the equally serious New Madrid fault in Missouri? Between December of 1811 and February of 1812, three major earthquakes occurred, all centered around the town of New Madrid, Missouri, on the Mississippi River. Property damage was severe. Buildings in the area were almost destroyed. Whole forests fell at once, and huge cracks opened in the ground, allowing smell of sulfur (硫 磺)to filter upward. The Mississippi River itself completely changed character, developing sudden rapids and whirlpools. Several times it changed its course, and once, according to some observers, it actually appeared to run backwards. Few people were killed in the New Madrid earthquakes, probably simply because few people lived in the area in 1811; but the severity of the earthquakes are shown by the fact that the shock waves rang bells in church towers in Charleston, South Carolina, on the coast. Buildings shook in New York City, and clocks were stopped in Washington, D.C. Scientists now know that America’s two major faults are essentially different. The San Andreas is a horizontal boundary between two major land masses that are slowly moving in opposite directions. California earthquakes result when the movement of these two masses suddenly lurches (倾斜) forward. The New Madrid fault, on the other hand, is a vertical fault; a some point, possibly hundreds of millions of years ago, rock was pushed up toward the surface, probably by volcanoes under the surface. Suddenly, the volcanoes cooled and the rock collapsed, leaving huge cracks. Even now, the rock continues to settle downwards, and sudden sinking motions trigger (触发) earthquakes in the region. The fault itself, a large crack in this layer of rock, with dozens of other cracks that split off from it, extends from northeast Arkansas through Missouri and into southern lllinois. Scientists who have studied the New Madrid fault say there have been numerous smaller quakes in the area since 1811; these smaller quakes indicate that larger ones are probably coming, but the scientists say have no method of predicting when a large earthquake will occur. 11. This passage is mainly about . A) the New Madrid fault in Missouri B) the San Andreas and the New Madrid faults C) the causes of faults D) current scientific knowledge about faults 12. The New Madrid fault is . A) a horizontal fault B) a vertical fault C) a more serious fault than the San Andreas fault D) responsible for forming the Mississippi River 13. We may conclude from the passage that . A) it is probably as dangerous to live in Missouri as in California B) the New Madrid fault will eventually develop a mountain range in Missouri C) California will become an island in future D) A big earthquake will occur to California soon 14. This passage implies that . A) horizontal faults are more dangerous than vertical faults. B) Vertical faults are more dangerous than horizontal faults C) Earthquakes occur only around fault areas D) California will break into pieces by an eventual earthquake 15. As used in the first sentence of the fourth paragraph, the word “essentially” means . A) greatly B) extremely C) basically D) necessarily Passage 4 Those who welcomed the railway saw it as more than a rapid and comfortable means of passing. They actually saw it as a factor in world peace. They did not foresee that the railway would be just one more means for the rapid movement of aggressive armies. None of them foresaw that the more we are together-the more chances there are of war. Any boy or girl who is one of a large family knows that. Whenever any new invention is put forward, those for it and those against it can always find medical men to approve or condemn. The anti-railway group produced doctors who said that tunnels would be most dangerous to
8

public health: they would produce colds, catarrhs (粘膜炎) and consumptions. The deafening noise and the glare of the engine fire, would have a bad effect on the nerves. Further, being moved through the air at a high speed would do grave injury to delicate lungs. In those with high blood-pressure, the movement of the train might produce apoplexy (中风). The sudden plunging of a train into the darkness of a tunnel, and the equally sudden rush into full daylight, would cause great damage to eyesight. But the pro-railway group was of course able to produce equally famous medical men to say just the opposite. They said that the speed and swing of the train would equalize the circulation, promote digestion, tranquilize the nerves, and ensure good sleep. The actual rolling-stock was anything but comfortable. If it was a test of endurance to sit for four hours outside a coach in rain, or inside in dirty air, the railway offered little more in the way of comfort. Certainly the first-class carriages had cushioned seats; but the second-class had only narrow bare boards, while the third-class had nothing at all; no seats and no roof; they were just open trucks. So that third-class passengers gained nothing from the few mode except speed. In the matter of comfort, indeed they lost; they did, on the coaches, have a seat, but now they had to stand all the way, which gave opportunities to the comic (滑稽的) press. This kind of thing: ‘A man was seen yesterday buying a third-class ticket for the new London and Birmingham Railway. The state of his mind is being enquired into.’ A writer in the early days of railways wrote feelingly of both second-and third-class carriages. He made the suggestion that the directors of the railways must have sent all over the world to find the hardest possible wood. Of the open third-class trucks he said that they had the peculiar property of meeting the rain from whatever quarter it came. He described them as horizontal shower-baths, from whose searching power there was no escape. 16. All boys and girls in large families know that . A) a boy and a girl usually fight when they are together B) people tend to be together more than they used to be C) a lot of people being together makes fights likely D) Railway leads the world to peace 17. According to those who welcomed the railway, the railway itself should include all the following except . A) the railway enables people travel fast B) the railway brings comfort to people C) the railway makes the world peaceful D) the railway leads the world to war as well. 18. According to the anti-railway group, all the followings are true but . A) tunnels are dangerous to public health B) the noise and the glare of the engine fire may affect people’s nerves C) the rapid speed through the air does damage to people’s lungs D) to those with high blood-pressure, the rapid speed of the train causes them to die 19. We may safely conclude that . A) the author belongs to the anti-railway group B) the author belongs to the for-railway group C) the author speaks highly of the railway D) the author may never take train because of its potential dangers 20. What is the tone of this passage? A) Practical B) Humorous. C) Satirical D) Exaggerated III. Vocabulary and Structure. 21.Accidents _______ from carelessness. A. rise B. raise C. arise D. increase 22. She tried to _________ her fears to her mother. A. understand B. give C. quote D. communicate 23. Mother was full of _________ for the sick child. A. concern B. management C. regard D. worship 24. If you get lost just ask one of the _________ for directions. A. locals B. individuals C. colleagues D. principles 25. Computers can __________ many different tasks. A. form B. reform C. perform D. inform 26. There is no best __________ to this problem. A. feature B. solution C. penalty D. section 27. Is it __________ for a girl to take her mother’s name? A. culture B. cultural C. custom D. customary 28. The bomb attack caused __________ condemn all over the world. A. social B. universal C. vital D.personal 29. Try to be ________ because we’ll be short of time.
9

A. hurry B. urgent C. prompt D. serious 30. Could you ________ reasons and examples for your answer? A. qualify B. quantify C. specify D. satisfy 31. We hold the truth to be self-evident, that all men are created ___________. A. imaginary B. dramatic C. incredible D. equal 32. I told him to meet here half an hour ago, but perhaps he ____ me and thought I meant a different restaurant. A. differed B. confused C. mixed D. misunderstood 33. You are always having _________ ideas. A. brief B. peculiar C. giant D. similar 34. The most important is to ___________ making the same mistakes. A. avoid B. involve C. offend D. escape 35. A large __________ of women return to work after having a baby. A. company B. organization C. percentage D. faculty 36. The __________ was sentenced to five years in prison. A. criminal B. crime C. signal D. sign 37. Manufacturing companies spend millions of pounds trying to convince customers that their products are ___________ to those of others. A. better B. best C. super D. superior 38. A photo should be _________ to the application form. A. attached B. combined C. connected D. surrounded 39. My grandfather is very active for a man __________ 80. A. getting B. arriving C. approaching D. appointing 40. People have lived in this valley since ___________ times. A. remote B. present C. ancient D. permanent 41. Keep the medicine out of the ___________ of the children. A. reach B. mind C. hands D. trouble 42. I ___________ what this has to do with the argument. A. failed to seeing B . failed to see C. confused with seeing D. confused about seeing 43. We booked our seats well ________ of the date we wanted to travel. A. in detail B. in addition C. in advance D. in common 44. It’s likely ___________ he ‘s forgotten to wind his watch up again. A. because B. that C. what D. as 45. It has been suggested that we ___________ the authorities. A. not wait for B. would not wait for C. will not wait for D. must not wait for 46. He regarded __________ looking after the children is my responsibility. A. but B. which C. what D. that 47. It’s uncommon _________ such good crops in this section of the country. A. finding B. that finds C. to find D. to finding 48. Is it _________ you are born that decides your nationality? A. there B. where C. anywhere D. which 49. __________ wasn’t believed until the fifteenth century that the earth revolves around the sun. A. It B. What C. That D. Such 50. It so happened ___________ there was no one in the house at the time of the accident. A. but B. why C. what D. that III.Cloze . Data processing a series of operations carried out on data to get information. 51 series of operations is also called the data processing cycle. Data 52 a group of facts called the input(输入). The data may be numbers, letters, or symbols 53 may or may not be related. The information is the end, result or the 54 .Information is data that have been processed. It is 55 a brief, usable form. The operations are 56 with different tools. A computer is 57 kind of data processing tool. The brain is 58 a data processing tool. The brain is like a small, personal computer that controls all bodily and mental 59 Data, or input , enter the brain through the 60 (sight, smell, touch , taste, and hearing).The data are 61 by the brain, and the result is information. The information or output may cause physical and mental reactions 62 body movements, decisions, or ideas. an orange? If the brain could not process data, this would not be How does the brain tell an apple 63 possible. Apples and oranges differ 64 looks, feel, smell, and taste. The brain can tell these differences. The 65 in input help the brain to decide which is the apple and 66 is the orange. There are three levels of
10

processing data. 67 level uses different tools. Some levels require less human effort than others. The three 68 are manual data processing, electromechanical data processing. In manual data processing, the brain, hands, and simple tools such as pencil and paper 69 Electromechanical data processing uses electrically operated machines. 70 of the types of machines which are used are desk calculators and typewriters. Electronic data processing uses electronic computers that process data at a very high speed. 51.A. These B. This C. Such D. A 52.A. have B. has C. are D. is 53.A. that B. what C. all D. those 54.A. face B. cause C. input D. output 55.A. beyond B. toward C. in D. of 56.A. preferred B. performed C. provided D. practiced 57.A. one B. other C. every D. another 58.A. simply B. even C. yet D. also 59.A. illnesses B. diseases C. functions D. capacities 60.A. organs B. senses C. movements D. behaviors 61.A. processed B. discarded C. operated D. reflected 62.A. either B. alike C. such as D. among 63.A. with B. about C. against D. from 64.A. to B. in C. inside D. from 65.A. differences B. functions C. instructions D. experiences 66.A. it B. that C. what D. which 67.A. The B. Every C. Each D. One 68.A. kinds B. levels C. types D. tools 69.A. use B. have used C. used D. are used 70.A. Examples B. Objects C. Substances D. Contents

IV.

Fill in the blanks with the words given below. Make changes where necessary. confusion creep curl deepen expose nightmare pause somewhat throb utter 71. As I came to know more about classical music, my love for it____________ 72. The soldiers in the open field____________to the enemy's gunfire and many of them got killed or wounded. 73. I saw a little girl____________up comfortably in an armchair reading a children's magazine. 74. The long climb up the hill made our heart____________ 75. For many years, the September 11 attack on the World Trade Center in New York will remain a____________ for the American people. 76. Don't bother about him. What he has said is____________nonsense. 77. The explosion at the crowded market place caused great ____________in the small town. 78. The doctor felt the patient's ____________ on her wrist and then took her temperature. 79. After the intensive training, they became____________ more confident than they used to be. 80. The sight of the rats running about in the house made my flesh____________. IV. 翻译 . 81. 同这个案件相比,最近几个月的盗窃事件不值得一提。 82. 那次交通事故虽然已经过去了好几年,但他还是摆脱不了负疚感。 83. 尽管我们提出了降低成本的建议,董事会的成员们似乎没有认真考虑。 84. 周围的山坡已经变得光秃秃的,但这并没有使村民们想起保护环境的重要性。 85. 许多人认为这种药有助于睡眠,而我只能暗自感叹: “要是他们知情就好了。 ” 86. 他一直在琢磨这个问题,直到把它完全解决为止。 87. 这位乡下孩子接触到了城里的种种陌生的事物。他感到十分惊讶,仿佛自己进入了未来世界一般。 88. 大学毕业才一年,他就从一个追求梦想的青年变成了一个凡事都无所谓的庸人。 89. 我已经获准进入那个地区进行采访,这可不是人人都能得到的机会。
11

90. 既然你已经告诉我谁应该对此事负责,我就不再作进一步追查了。 作业题( 作业题(三) I. Reading Comprehension: Passage 1 Robert Spring, a 19th century forger(造者), was so good at his profession that he was able to make his living for 15 years by selling false signatures of Americans. Spring was born in English in 1813 and arrived in Philadelphia in 1858 to open a bookstore. At first he became rich by selling his small but real collection of early U.S. autographs (手稿) Discovering his ability at copying handwriting, he began imitating signatures of George . Washington and Ben Franklin and writing them on the title pages of old bocks. To lessen the chance of detection (察觉), he sent his forgeries to England and Canada for sale. Forgers have a hard time selling their products. A forger can’t deal with a respectable buyer but people who don’t have much knowledge in the field. Forgers have many ways to make their work look real. For example, they buy old books to use the aged paper of the title page, and they can treat paper and ink with chemicals. In Spring’s time. right after the Civil War, Britain was still fond of the Southern states, so Spring invented a respectable maiden lady known as Miss Fanny Jackson, the only daughter of General“Stonewall ”Jackson. For several years Miss Fanny’s financial problems forced her to sell a great number of letters and manuscripts. Spring had to work very hard to satisfy the demand. All this activity did not prevent Spring from dying in poverty, leaving sharp - eyed experts the difficult task of separating his forgeries from the originals. 1.Why did Spring sell his false autographs in England and Canada? A. There was a greater demand there than in America. B. There was less chance of being detected there. C. Britain was Spring’s birthplace. D. The prices were higher in England and Canada. 2.After the civil War, there was a great demand in Britain for________. A. Southern money B. Signatures of George Washington and Ben Franklin C. Southern manuscripts and letters D. Civil War battle plans 3.Robert Spring spent 15 years________. A. running a bookstore in Philadelphia B. keeping in touch with Miss Fanny Jackson C. as a forger D. as a respectable dealer 4.According to the passage, forgeries are usually so1d to________. A. sharp - eyed experts B. persons who aren’t experts C. book dealers D. owners of old books 5.Who was Miss Fanny Jackson? A. The only daughter of General“ stonewall” Jackson. B. A little - known girl who sold her father’s papers to Robert Spring. C. Robert Spring’s daughter. D. An imaginary person created by Spring. Passage Two: Each child has his individual 个人的) ( pattern of social, as well as physical, development. Some of it depends on his home life and his relationships with the people who love him. Children in large families learn how to get along with others through normal brother- sister play and tussles (打斗). An only child, on the other hand , may have to learn his lessons in social living through hard experiences on the playground or in the classroom. Twins who always have one another to lean on may be slow in responding to others because they do not need anyone else. A child who is constantly scolded and made to feel he does everything wrong may have a difficult time developing socially. He may be so afraid of displeasing the adults around him that he keeps to himself (where he can’t get into trouble)or he may take the opposite route and go out of his way to create trouble. Like the deserted child, he too may return to infantile (幼稚的)pleasures, developing habits that will satisfy him, but create barriers(障碍)toward social contact. 6.Which of the following may have effect on children’s paten of social development? A. Age. B. Education C. Home life. D. Gender(性别) 7.The passage implies that which of the following may have the earliest time learning to get along with others?
12

A. An only child B. A child from a large family C. Twins D. Children who are continually scolded 8.Which of the following is implied by the passage? A. Too much scolding of children may make their social development difficult. B. All children developed in the same ways. C. Children who are constantly scolded may learn to get along with others quickly. D. Deserted children often exhibit quicker social development. 9.We can inferred from the passage that________. A. continual scolding is not harmful to the child. B. continual scolding holds back healthy social development. C. continual scolding has no effect on obeying orders. D. continual scolding has no effect on physical development 10.Where does the passage say the only child learns his social lessons? A. School and home B. Home and playground C. Classroom and playground D. All of the above Passage Three: In many countries today, laws protect wildlife. In India the need for such protection was realized centuries ago. About 300 B.C. an Indian writer described forests that were somewhat like national parks today. The killing of game animals was carefully governed. Some animals were fully protected. Within the forest, nobody was allowed to cut trees, burn wood, or trap animals for their furs. Animals that became dangerous to human visitors were trapped or killed outside the park, so that other animals would not become uneasy. The need for wildlife protection is greater now than ever before. About a thousand sorts of animals are in danger of extinction, and the speed at which they are being destroyed has been putting on. With mammals(哺乳 i 类动物), for example, the speed of extinction is now about one sort every year; from A. D. 1 to 1800, the speed was about one sort every fifty years. Everywhere, men are trying to solve the problem of saving wildlife while caring for the world’s growing population. 11.This report says that the need for protecting wildlife________. A. was understood centuries before this time B. was described by and Indian writer about 2300 years ago C. is met in many countries today D. is carried out in forests as well as in national parks 12.The report says that in Indian forests of long ago________. A. hunters were given permits to hunt game B. only dangerous animals were to be killed C. the killing of game animals was controlled D. no killing of animals was allowed 13.According to the report, men trying to save wildlife are thinking about________ as well. A. the animals in national parks B. stricter laws against hunting C. the trees in the forests D. the needs of people 14.From the report we can learn ________. A. the growth of the world’s population has meant greater danger to wildlife B. about a thousand sorts of mammals are in danger of extinction C. the speed of extinction of mammals is lower now than it was from A. D. 1 to 1800 D. hunters who kill endangered sorts of animals are seriously punished by law 15.The word“ extinction” in this report most properly means“________” . A. falling. down B, dying out C. growing up D. going away Passage Four: Suppose a key man in your firm had just met with a terrible accident. The doctor tell you that this man upon whom you depend for directing sales, checking your books or for performing some other important roles, will be laid up for months, You’d have to replace him, wouldn’t you? And probably at a pay about equal to his ? Then you’d be faced with double paying for one job because stopping the pay of an injured man would simply be out of the question. You can prevent this kind of unproductive outgo on your payroll by providing your key man with the protection of Travelers Business Accident Insurance! This insurance provides total medical expense and a weekly income in case a key man is disabled for some time.
13

Should the disability prove everlasting, an income for life is certainty. Why not make out a list of your key men now? Then get together with Travelers Insurance Company, and let us tell you how little it costs to apply this much needed protection to your business. Write and we'll serve you! 16.The above is most probably________. A. a report B. a letter C. an announcement D. an advertisement 17.What is really true according to the above? A. Travelers Insurance Company Provides services of accident insurance. B. An important person of the firm has just had an accident. C. Accident Insurance will protect the important person from accident. D. Unfortunately the important person has become disabled. 18.Whom might the writing be mainly for? A. An important person in a firm. B. An employee of a firm. C. The boss of a company. D. Readers of a newspaper. 19.Why would the pay be doubled? A. Because two persons are doing one job of the same. B. Because the important job is worth double pay. C. Because it is necessary that the injured person should be paid. D. Because the double pay is for two persons. 20.Travelers Insurance Company ________ for a person insured. A. will pay for all the cost of treatment B. will pay the weekly income or even that of lifetime C. won’t get much from the firm D. will provide everlasting pension as well as medical expense II. Vocabulary and Structure: Directions: There are 30 incomplete sentences in this part. For each sentence there are four choices marked A), B), C) and D). Choose the ONE answer that best completes the sentence. 21. We all like that teacher because of his nice _______ of humor. A) skill B) feelings C) sense D) willingness 22. She was born in Japan but has now _______ in the United States. A) settled B) fixed C) planted D) housed 23. During the storm we took ________ in the doorway of a shop. A) rescue B) shelter C) comfort D) guard 24. Martin _______ in a crowd because of his very red hair. A) stands out B) stands off C) stands by D) stands over 25. The arguments are over now, and we hope no one will _______ them up again. A) boil B) stir C) disturb D) interfere 26. The clock was ______ eleven as I went upstairs to bed. A) ringing B) beating C) striking D) clapping 27. He is a fast driver, but he does ______ unnecessary risks. A) take B) try C) push D) give 28. You shouldn't call your superior ______ his first name. A) in B) under C) with D) by 29. Her mother was _______ ill yesterday and is now in hospital. A) caught B) taken C) laid D) become 30. Could you be more specific about what is _______ this particular job? A) involved with B) concerned about C) involved in D) concerned in 31. The two sisters are very much alike; I can never ______ them apart. A) tell B) know C) decide D) separate 32. The detectives made a _______ search of the suspect's house. A) whole B) thorough C) deep D) solid 33. At that time they were poor, and they went _______ a difficult time. A) through B) down C) along with D) in for
14

34. Please do not _______ from me when I am talking to you. A) turn off B) turn away C) turn out D) turn back 35. As you are sixty-three years old, you are _______ for this job. A) improper B) inconvenient C) mistaken D) unsuitable 36. Mr. and Mrs. Allen both have good jobs, so they must be ______. A) well up B) well off C) well over D) well on 37. It rained a few times during our holiday but on the _______ the weather was fine. A) whole B) rule C) general D) total 38. You'll have to buy some new shoes as these are ______. A) worn out B) used up C) wasted away D) broken down 39. The baby was well _______ up in a thick fur coat. A) folded B) packed C) rolled D) wrapped 40. This article is _______ the problem of Computer Assisted Language Learning. A) concerned about B) developed into C) concerned with D) changed into 41. "Do you still remember the day we first met at the library?" "Sure. It is a day _______ I will never forget." A) what B) when C) which D) on which 42. They had a great deal of trouble _______ customs. A) get through B) getting through C) to get through D) got through 43. "Would you join us tonight?" "Oh, I _______ but I have an appointment." A) would love it B) would love so C) would love D) would love to 44. "You realize that you were driving at 100 mph, don't you?" "No, officer, I _______. This car can't do more than 80 (mph)." A) needn't have been B) may not have been C) didn't need to be D) couldn't have been 45. _______ entering the classroom, he found his students all talking and laughing loudly. A) To B) For C) As D) On 46. _______ everyone could hear the news, we turned the radio up to the maximum volume. A) Now that B) In order that C) That D) In order to 47. ______ he realized it was too late to return home. A) Hardly it grew dark than B) Scarcely it grew dark than C) It was not until dark that D) No sooner it grew dark when 48. ______ is careless when disposing of his garbage. A) Man who B) Man C) It is man D) The man who 49. ______ is a fact many smokers choose to ignore. A) That smoking is harmful to health B) It is harmful to health to smoke C) To smoke is harmful to health D) Smoking is harmful to health 50. ______ terrible weather we had last week! A) What a B) How C) What D) What an III. Cloze: There are 20 blanks in the following passage. For each blank there are four choices marked A), B), C) and D). You should choose the ONE answer that best fits into the passage. When I was teenager, my dad did everything he could to advise me against becoming a brewer(醉酒人). He’d 51 his life brewing beer for local breweries only to make a living, 52 had his father and grandfather before him. He didn’t want me 53 near a vat (酿酒用的桶)of beer. So I did as he asked. I got good 54 , went to Harvard and in 1971 was accepted into a graduate program there that 55 me to study law and business at the same time. In my second year of grade school, I began to realize that I’d 56 done anything but go to school. So, at 24 I decided to drop out. 57 , my parents didn’t think this was a great idea. But I felt strongly that you can’t 58 till you’re 65 to do what you want in life.
15

I packed my stuff into a bus and headed to Colorado to become an instructor at Outward Bound. Three years later, I was ready to go back to 59 . I finished Harvard and got a highly paid job at the Boston Consulting Group. Still, after working there five years, I 60 . Is this what I want to be doing when I’m 50? At that time, Americans paid 61 money of beer in low quality. Why not make good beer for 62 ? I thought. I decided to give up my job to become 63 When I told Dad, he was 64 , but in the end he 65 me. I called my beer Samuel Adams, 66 the brewer and patriot 爱国者) ( who helped to start the Boston Tea party. 67 I sold the beer direct to beer drink to get 68 out. Six weeks later, at the Great American Beer Festival, Sam Adams Boston Lager(淡啤酒)won the top prize for American beer. In the end I was destined(注定)to be a brewer. My 69 to the young is simple: Life is very 70 , so don’t rush to make decisions. Life doesn’t let you plan. 51.A. cost B. spent C. take D. paid 52.A. like B. as ff C. so D. nor 53.A. anywhere B. nowhere C. where D. somewhere 54.A. result B. teachers C. grades D. work 55.A. promised B. made C. advised D. allowed 56.A. never B. ever C. always D. hardly 57.A. Fortunately B. Obviously C. Possibly D. Properly 58.A. expect B. think C. stop D. wait 59.A. school B. Colorado C. my home D. my decision 60.A. realized B. asked C. wondered D. knew 61.A. less B. little C. good D. lot 62.A. Englishmen B. Europeans C. the world D. Americans 63.A. a lawyer B. a brewer C. an instructor D. an engineer 64.A. surprised B. satisfied C. interested D. anxious 65.A. hated B. supported C. raised D. left 66.A. for B. at C. in D. after 67.A. Therefore B. Otherwise C. Also D. Yet 68.A. them B. the word C. tea D. the party 69.A. advice B. life C. job D. experience 70.A. hard B. busy C. short D. long

IV. Fill in the blanks with the words given below. Make changes where necessary. approach core counterpart economy efficient exception invite relief punctually vague 71. The mayor is scheduled to meet his American ____________during his 7-day visit to San F~ancisco. 72. Mr. Wilson is quite satisfied with his new secretary because she's much more .... than the former one. 73. I felt great when I heard I had passed the examination. 74. The regulations are so____________that they lead to misinterpretation. 75. Chinese and mathematics have always been the____________ subjects in primary and secondary schools in China. 76. You are expected to get to the interview ____________or a few minutes early. 77. Getting tired of her partner's all-talk-no-action____________, she decided to take the action all by herself. 78. For the purpose of ____________ , Mary decided to take lunch box to work every day. 79. You could not be exempted from the punishment because there can be no ____________ to the rule. 80. Strife at home would____________dangers from abroad. V. Writing: Directions: You are required to write a composition about BOOKS in three paragraphs within 30 minutes. You are given the first sentence of each paragraph and should develop its idea in completing the paragraph. Write about 35 words for each paragraph, not including the words given. Therefore, your part of the composition should be about 100 words. BOOKS 1. Books are human treasures. ___________________________________________ 2. People should look at books for their usefulness and ideas. 3. My attitude towards books is... _____________________________________

作业题( 作业题(四)
16

21. A. B. C. D. 22. 23.

A. B. C. D. A. B. C. D.

A. B. C. D.

II. Reading Comprehension Passage One A network ---whether for work, play, or research---- interweaves departments and flung branches. What if they were all interconnected --- the libraries, the hobbyists, and the businesses--- internet worked into one all –encompassing, multipurpose network of networks? Hence comes the word “Inter-net”. Simply put, it’s all of these computers hooked up to each other. It’s commonly called the network of networks; plug into any part , and you plug into the whole. (As an open system, however, this doesn’t mean that anyone can then access file on your hard disk. And you’re not susceptible() to viruses unless you take some software from the Net and run it with your computer, which you might not ever do). Why do we say, “Plug into any part, and you plug into the whole?” Because there’s no center to it. Just as there’s no global central bank or post office, yet bankers accept all currencies and post offices accept it all stamps, the Internet accepts all participant. Thus the technology carries with it a certain philosophic perspective and culture: a do-it-yourself, anarchic, “bottom-up”, fluid, horizontal interdependency, rather than a canned , top-down, rigid, vertical hierarchy. This is part of what makes it so attractive to so many, but also very discouraging to people who expect to jump right in. To be a successful Netizen means realizing that, along with a relatively simple set of computer rules, the Internet has its own culture. The passage that comes before this abridge one may possibly discusses______.’ the theory of networks the application of networks the advantages of networks the definition of networks The third paragraph is developed by_________. A. analogy B. illustration C. data analysis D. summary What is NOT mentioned in the passage as the culture of Internet? A. fluid B. anarchy C. rigidness D. horizon 24. The pronoun “this” in line 7 stands for _________. Internet an open system the saying “Plug into any part, and you plug into the whole” computers hooked up to each other 25. Which of the following statements is true? The Internet has a global center that deals with all the businesses. The Internet has the similar culture as the human being. Rules in the Internet are quite hard for Netizens to master. It is likely to be infected with computer viruses if one takes some software from the Net and run it with his computer. Passage Two Cultural differences largely determine differences in the way the elderly are treated by others. In the Oriental, Middle Eastern, African, and American Indian cultures, for example, young men are expected to be aggressive and strive for success in the real world, while old men devote themselves to the supernatural, old men were usually venerated() in preliterate societies, often becoming chiefs. Women in many societies followed the opposite pattern, moving from passivity to greater assertiveness with advancing age. Long life and experience make elderly people a valued source of knowledge in some cultures, but in technologically advanced societies the rising number of elderly has decreased their “scarcity value”. At the same time, their children and grandchildren have increasingly turned to mass communications media, schools, and libraries as superior sources of information. This has resulted in diminishing the prestige of the aged. The increasing proportion of elderly people in many countries will have a widespread impact on society. Growing demands on financial, welfare, medical, recreational, and environmental resources and large number of nonworking individuals dependent on the working population will necessitate many changes in social systems. 26. The main subject of this passage is __________. A. the importance of old people B. the social role of old people C. the attitudes towards old people D. the concerns about old people 27. This passage is developed by __________. A. analogy B. comparison C. hypothesis test D. problem solving 28. What is the reason for the decrease of old people’s “scarcity value” in developed nations? The rising number of the elderly. The decreasing number of the elderly. The poor health of the elderly. Old people lack modern knowledge.
17

A. B. C. D. A. B. C. D.

29. The pronoun “this” in line 13 stands for _______. the rising number of old people the growing demands on resources the availability of mass communications media, schools, and libraries as superior sources of information long life and experience of the elderly 30. This passage is aimed to __________. introduce the social role of old people compare the different treatment old people receive in history and modern societies arouse public attention to the fate of elderly people ‘ arouse public concern about the social impact of increasing population of the elderly Passage Three The law is a great mass of rules, showing when and how far a man is possible to be punished, or to be made to hand over money or property to his neighbors, and so on. These rules are contained in books. A lawyer learns them mainly by reading books. He begins by doing little else than read, and after he has prepared himself by. say. three years’study practice, still, all his life long and almost every day, he will be looking into books to read a little more than he already knows about some new questions which he has to answer. The power to use books, then. is a special skill which the would - be lawyer ought to possess. He ought to have enough flexibility(灵活性)to make it easy for him to collect ideas from printed words. He ought to have some readiness in finding what a book contains, and something of an instinct (直觉)for where to look for what he wants. But although this is the power of which he will first feel the need, it is not the most important. A lawyer does not study law to recite it; he studies it to use it and act upon the rules which he has learned in real life. His business is to try eases in court and to advise men what to do in order to keep out or get out of trouble. 31.The first thing a law student has to do is to________. A. read books B. hand over money C. practice law D. answer questions 32.After three years of reading________. A. he can study law B. he can stop reading C. he still has to continue reading D. he is able to give clever answers 33.The major business of a lawyer is________. A. to discuss the material he has read B. to advise people who have law problems C. to learn about real life D. to study the law 34.According to the passage, a good lawyer should know how to________. A. understand and use what he reads B. be convenient in everything C. collect ideas from different sources D. use power in the court 35.Which is the most important to a would - be lawyer? A. To possess a lot of books. B. to have enough flexibility when collecting ideas from printed words. C. To be ready to find out what a book contains. D. To be able to use his book knowledge in the right way in his future business. Passage Four: We are all familiar with magnets. The Chinese knew about them in the eleventh century. But the earth itself is also a magnet, with a magnetic North and a magnetic South. No one really understands very much about the earth’s magnetism, although many people have written about it. Scientists believe the center of the earth is like an enormous magnet, giving out a steady magnetic force. This slowly moves away from the center and up to the surface. By the time it reaches the surface the force is really very weak. Magnetism is measured by a unit called the gauss. The earth’s magnetic force is much weaker. It measures about 0.7 gauss at the North and South Poles. The weakest point is near Rio de Janeiro at 0.3 gauss. Many scientists now believe the magnetism of the earth may have a strong influence on life itself. In the distant past many kinds of animals and plants died out suddenly, when the North and South magnetic Poles
18

A. B. C. D. A. B. C. D. A. B. C. D. A. B. C. D. A. B. C. D.

changed position. Animals, birds and even people are to some extent controlled by magnetic forces. When there is a sudden increase in magnetic strength, many animals have difficulty finding their way. Mice ,placed near a strong magnet, lose their hair and die early. And when the earth’s magnetism suddenly decreases, the number of men or women who kill themselves increases. How much does the earth’s magnetism control our lives? We can not know for certain. We do know this magnetism is getting weaker and we know that in 2500 years the magnetic poles may change position again. And we know when this happened in the past there were enormous changes in life on Earth. 36. Which one of the following statements is true? The earth is a magnet with many magnetic poles. The earth has a very feeble magnet. The Chinese knew about magnets as far back as eleven centuries ago. It’s not clear whether the earth’s magnet has any impact on its beings. 37. What is true about the center of the earth? Science has proved that the center of the earth is an enormous magnet. The center of the earth gives out a very weak magnetic force. The center of the earth has the strongest magnetic force than elsewhere. The magnetic force at the center of the earth is unstable. 38. According to the passage, what will happen if the magnetic force of the earth increase suddenly? Doves will not be able to find their way back. People will commit suicide. People will become mad and abnormal. Rats will reproduce very rapidly. 39.According to the passage, the magnetic force of the earth _________. is controlling more and more people is disappearing little by little is becoming weaker and weaker is hard to predict 40. What does the author imply in the last sentence of the passage? There will be great changes in life in the future. Animals will die out in the future. The human race will die out in 2500 years. The earth will meet its ruin. III. Vocabulary and structure 41. He believed in conventional behavior which ________ to the highest standards. A) confirmed B) confronted C) conformed D) affirmed 42. According to the contract he had signed, John had a (an) _______ to pay the bank on the first day of every month. A) obligation B) duty C) responsibility D) ethics 43. You do not have to go to the lecture, because the attendance is ________. A) elective B) optional C) choice D) representative 44. The men had to _______ all their strength to lift the tree from the ground. A) exhaust B) reinforce C) harness D) exert 45. He let ________ his breath as soon as he saw that the aircraft was safely down on the earth. A) in B) off C) out D) down 46. Philip said he was very proud of having been chosen for the Olympic boxing team and _______ everyone that he was going to try as hard as he could to win. A) insured B) assured C) reassured D) ensured 47. The two countries will _______ full diplomatic relations now that they have settled their long-standing border dispute. A) recover B) restore C) renovate D) replace 48. Bob is so indifferent to his appearance that he never has his clothes ________. A) pressing or his shoes shined B) to press or his shoes to shine C) pressed or his shoes shined D) pressed nor shining his shoes 49. We finally abandoned our efforts to save the old building when it became clear that the owner really wanted to ________. A) tear it down B) knock it over C) pull it off D) put it down 50. Because of a (an) _______ in the shirt, I was able to buy it at half price. A) error B) flaw C) fault D) blunder 51. The man had agreed _______ the robbery, but he drew back from it when he realized the dangers.
19

A) on B) at C) with D) to 52. Helen's eyesight is so poor that without her glasses she cannot _______ a cat from a horse. A) distinguish B) differ C) identify D) classify 53. During the years before the American Civil War, differences between the North and South gradually came to _______ the question of slavery. A) decide on B) fix upon C) concentrate on D) focus on 54. When she reached thirty, Marcia began to _______ to herself as being three decades old. A) infer B) refer C) remind D) point 55. The television networks believe that the period between six and eleven p.m. is the _______ television viewing time. A) prime B) primary C) preliminary D) promising 56. Adding and subtracting are fundamental arithmetical _______necessary for understanding all higher mathematics. A) procedures B) processions C) measures D) processes 57. The country's need for food was ______; if they did not get some soon, thousands would starve. A) urgent B) emergent C) desirable D) critical 58. One of the greatest _______ for American professional women came in 1973 when the field of banking opened up for them. A) breakdowns B) outputs C) breakthroughs D) drawbacks 59. The teacher said that Helen would be _______ from school if she threw another book at him. A) expelled B) imposed C) dismissed D) rejected 60. _______ of half-starving wolves were roaming the snow-covered mountainous area. A) Flocks B) Herds C) Packs D) Swarms 61. Fred could finish his work in less time if he were more _______. A) sufficient B) affectionate C) effective D) efficient 62. I am sorry to hear that Peter and Jack have _______. They were such good friends. A) fallen against B) fallen out C) dropped off D) dropped out 63. Trees that ______ the view of oncoming traffic should be cut down. A) spoil B) alter C) block D) ruin 64. The true reason why Jane went fishing is as _______ as glass--she didn't want to have to clean the house. A) tranquil B) smooth C) apparent D) transparent 65. I was told that this sweater would not _______ in the wash but it has. A) dwindle B) shrink C) decrease D) contract 66. School textbooks are _______ by their authors from time to time to keep them up to date. A) revised B) reversed C) edited D) compiled 67. The President will _____ his message by radio so that a very large number of people will be able to hear it. A) transform B) transfer C) transport D) transmit 68. He had had a nasty blow on the head, but he soon came _______. A) about B) on C) up D) round 69. "The photographer thought he was supposed to arrive after the guests." "But I meant _______ early." A) for his coming B) him coming C) for him to come D) he would come 70. The reason he has been such a success is _______. A) because he never gives up no matter what happens B) that he never gives up no matter what happens C) because he never gives up no matter happens what D) that no matter what happens does he give up Part IV. Cloze: There are 20 blanks in the following passage. For each blank there are four choices marked A), B), C) and D). You should choose the ONE answer that best fits into the passage. Never before had I seen so many snails(蜗牛)in one place. There were a lot of them on the 36 going slowly about. Then 37 up onto the ceiling, a number of snails were 38 round 39 every direction. As they 40 themselves on , they left behind them a 41 of something sticky, which looked like a silvery 42 . It was indeed 43 ; it was almost a sea of snails. and went to get my coat hanging on a nail on the wall. Hardly had I told my friend Robert that I was 44 I 45 , however, 46 I felt that the snails had taken possession of my coat too. They were on the 47 as well as in the pockets. I 48 a cry of fear and 49 surprised Robert greatly. While he was laughing, I
20

was trying hard to 50 the snails from my coat. Robert insisted on my 51 to dinner. I agreed. And we two 52 our efforts to collect the snails. When none of these snails were 53 in the ball, Robert took them to the 54 and had them 55 , which would be a big meal for us two. 36.A. wall B. ground C. door D. floor 37.A. high B. nearby C. farther D. ready 38.A. walking B. moving C. traveling D. wagging 39.A. at B. to C. for D. in 40.A. forced B. made C. threw D. pulled 41.A. track B. wire C. pile D. spot 42.A. picture B. thread C. sea D. field 43.A. exciting B. joyful C. frightening D. curious 44.A. setting B. leaving C. dealing D. managing 45.A. tried it on B. dressed it C. worn it D. put it on 46.A. when B. as C. while D. before 47.A. clothes B. nail C. collar D. coat 48.A. let out B. set off C. sent off D. called out 49.A. that B. they C. I D. which 50.A. search for B. get rid of C. knock out of D. put away 51.A. returning B. having C. staying D. going 52.A. made B. combined C. joined D. got 53.A. saved B. stayed C. left D. remained 54.A. market B. garden C. dining –room D. kitchen 55.A. cooked B. eaten C. sold D. fed IV. Translation 1. 他悲叹一声,对我们说他年轻时也曾风光一时。 2. 他有极强的责任感,这就是为什么他被选中掌管这个项目。 3. 不管你去哪里,不管是出差还是去玩,尽量多了解那个地方总是一个不错的主意。 4. 我们得小心一点,同样的情景可能就要出现。 5. 事实上,室内空气质量与儿童的健康密切相关,当然与成人的健康也有关系。 V. Composition. Owning a Car

作业题( 作业题(五) II: Reading Comprehension: Passage One: At a rather cheerless gathering a few years ago I was shown a photo of an enormous salmon, taken in British Columbia, which seemed to be as tall as the lady holding it. "What a marvelous fish," I said, "did you have it smoked?" The reply was: "No, it made 72 tins, the best ever result." This utilitarian attitude to the noblest fish in Canadian waters took my breath away. There are hundreds of ways of consuming a salmon. But to shut it in a metal box to secure something you could buy on a grocery shelf seemed a poor sort of result. It reduces fishing to the level of farming in which results are recorded in cash terms or in units of protein. It is not that I believe the angler in this case needed the food because of economic stress. He was not even in the position in which I found myself in my young days, when the odd pheasant I shot was sold to buy sausages to feed my hungry family. Pheasant might have given them ideas above their station. Record fish are to be cherished and treated with the greatest of respect. But there are times when they are essential to life. Negley Farson, a famous journalist of his time, tells the story of how, when he was without money, he moved to a lake in British Columbia in the twenties and supplied himself with rod, gun and a typewriter until ambition or some other base motive compelled him seek the bright lights. The picture he paints of life on his lake is romantic. He fished and shot by fair means or foul to feed his wife and his neighbors. It's not that I didn't have my chance. At 19 I could have slipped away from the sheep farm I was working on in New Zealand into a bush cabin surrounded by deer, trout rivers, and with rabbits to fall back on. But unlike him I had no wife at the time prepared to share the really simple life. And do the cooking which I disliked. But Farson managed to have the best of several worlds. He combined his work with fishing in a way for which I have the greatest admiration. 21. The salmon in the photo which the writer was shown ______.
21

A) was the largest the writer had ever come across B) filled the greatest number of tins ever recorded C) was served out of tins at a party attended by the writer D) had been cooked by the hostess giving the party 22. The writer was stunned when learning of the fate of the salmon for, in his opinion _______. A) it would fetch a meager price on a grocery shelf B) it is possible to buy more sophisticated items at a grocer's C) record fish ought to be regarded as something special D) salmon could be reared much more effectively on fish farms 23. The writer admits that in his younger days he sold the pheasants he shot because _______. A) the consumption of pheasants was at that time forbidden B) he made enormous profits by trading in pheasants illegally C) the pheasants were not considered suitable for eating D) he regarded pheasants as food for the upper classes 24. Negley was a famous journalist who moved to a lake in British Columbia because he _______. A) found himself without any money B) wanted to discover the simple way of life C) discovered that he was an excellent hunter D) wanted to escape from the modern world 25. Although the writer envies Farson's way of life, he felt unable to avail himself of the same kind of opportunity as _______. A) he was incapable of making himself a meal B) he disapproved of blood sports C) he was tied to his mundane existence on the sheep farm D) he would have felt too isolated in the countryside Passage Two: Opinion polls are now beginning to show a reluctant agreement that, whoever is to blame and whatever happens from now on, high unemployment is probably here to stay. This means we shall have to find ways of sharing the available employment more widely. But we need to go further. We must ask some fundamental questions about the future of work. Should we continue to treat employment as the norm? Should we not rather encourage many other ways for self-respecting people to work? Should we not create conditions in which many of us can work for ourselves, rather than for an employer? Should we not aim to revive the household and the neighborhood, as well as the factory and the office, as centers of production and work? The industrial age has been the only period of human history in which most people's work has taken the form of jobs. The industrial age may now be coming to an end, and some of the changes in work patterns which it brought may have to be reversed. This seems a discouraging thought. But, in fact, it could offer the prospect of a better future for work. Universal employment, as its history shows, has not meant economic freedom. Employment became widespread when the enclosures of the 17th and 18th centuries made many people dependent on paid work by depriving them of the use of the land, and thus of the means to provide a living for themselves. Then the factory system destroyed the cottage industries and removed work from people's homes. Later, as transport improved, first by rail and then by road, people travelled longer distances to their places of employment until, eventually, many people's work lost all connection with their home lives and the places in which they lived. Meanwhile, employment put women at a disadvantage. In pre-industrial times, men and women had shared the productive work of the household and village community. Now it became customary for the husband to go out to paid employment, leaving the unpaid work of the home and family to his wife. Tax and benefit regulations still assume this norm today, and restrict more flexible sharing of work roles between sexes. It was not only women whose work status suffered. As employment became the dominant form of work, young people and old people were excluded--a problem now, as more teenagers became frustrated at school and more retired people want to live active lives. All this may now have to change. The time has certainly come to switch some effort and resources away from the utopian goal of creating jobs for all, to the urgent practical task of helping many people to manage without full-time jobs. 26. Research carried out in recent opinion polls shows that ______. A) available employment should be restricted to a small percentage of the population B) new jobs must be created in order to rectify high unemployment figures C) available employment must be more widely distributed among the unemployed D) the present high unemployment figures are a fact of life 27. The passage implies that we should now re-examine our thinking about the future of work and _______.
22

A) be prepared to admit that being employed is not the only kind of work B) create more factories in order to increase our productivity C) set up smaller private enterprises so that we in turn can employ others D) be prepared to fill in time at home by taking up hobbies and leisure activities 28. The arrival of the industrial age in our historical evolution meant that _______. A) universal employment virtually guaranteed prosperity B) economic freedom came within everyone's grasp C) patterns of work were fundamentally changed D) people's attitudes to work had to be reversed 29. The effects of almost universal employment were overwhelming in that _______. A) the household and village community disappeared completely B) men now travelled enormous distances to their places of work C) young and old people became superfluous components of society D) the work status of those not in paid employment suffered 30. The article concludes that _______. A) the creation of jobs for all is an impossibility B) our efforts and resources in terms of dealing with unemployment are insufficient C) people should start to support themselves by learning a practical skill D) we should help those whose jobs are only part-time Passage Three: Youth volunteers from Beijing University visited Song tang Hospital, a care clinic for the aged and dying patients, during the second Global Youth Service Day on April 21. Thirty student volunteers from the university’s School of International Studies sat at the beds of the patients in their specially - decorated care huts” They talked with them and gave massages (按摩) patients kept in their “ . to beds. I felt sorry that I could not offer more to these people than talking with them and trying to cheer them up. said Deng Yetao, 20, a third - year student. “But it occurred to me that they need more care and love than babies. They are afraid of the coming death. Their loneliness is worse than physical pains.” “Even though they are suffering a lot, the majority of the elderly people want to talk to us. Each of them has a lot of life experiences and philosophies to share. Instead of doing them a favor, I felt I was gaining a valuable lesson. Said Mao Xiaohua, another third - year student. Mao talked with two elderly patients for a whole afternoon. The fact that most of the patients in the 80 - room clinic are aged people with diseases which will lead to death soon made the volunteers’ hearts heavy. Ninety - one percent of the patients will spend the last days of their lives in the clinic, according to a survey by the hospital. Daily visits and services by social workers and youth volunteers are a very important part of their programmer. A total of 330, 000 Beijing students from 119 universities and colleges have visited the hospital. Many continue to offer services in their spare time. Some of them volunteer to hold the hands of dying patients during the last minutes of their lives. Yin Hang, a student from Beijing Medical College, said he felt“ the glory of life” as he saw the fading smile on the face of the old man who passed into a deep unconsciousness(昏迷)while he was holding his hands. 31.Youth volunteers from Beijing University went to Songtang Hospital to________. A. pay a visit to the aged B. talk to the aged C. show their love for the aged D. help the aged out 32.What the aged are most worried about is________. A. loneliness B. death C. physical pains D. wealth 33.The underlined sentence probably means________. A. I taught myself a lesson by talking to them B. I learned something important instead of only helping them C. I only wanted to get something rather than do them a favor D. I was glad to have given them a favor 34.When volunteers know most of the aged people are dying patients, they feel________ . A. sad B. disappointed C. satisfied D. worthless 35.After reading the passage, we know________.
23

A. the youth are fond of doing popular things B. they Second Youth Service Day is started by the Chinese government C. 91% of the aged in China are facing death D. the volunteers are taking an active part in the activity Passage Four: They are among the 250, 000 people under the age of 25 who are out of work in the Netherlands, a group that explains the cause of 40 percent of the nation’s unemployed. A storm of anger boils up at the government -sponsored(政府资助的)youth center, event among those who are continuing their studies. “We study for jobs that don’t exist, ” Nicollets Steggerda, 23, said. After thirty years of prosperity, unemployment among 10 member nations of the European Community has reached as much as 11 percent, affecting a total of 12.3 million people, and the number is climbing. The bitter disappointment long expressed by British youths is spreading across the Continent. The title of a rock song“ No Future” can now be seen written on the brick walls of closed factories in Belgium and France. Recent surveys have found that the increasing argument in the last few years over the deployment(部署)in Europe of North Atlantic Treaty Organization missiles and the possibility of nuclear war have clouded European youths' confidence(信心)in the future. One form of protest (an action that shows disagreement )tends to put the responsibility for a country’s economic troubles on the large numbers of “guest workers” from Third World nations, people welcomed in Western Europe in the years of prosperity. Young Europeans, brought up in an extended period of economic success and general stability, seem to be similar to Americans more than they do their own parents. Material enjoyment has given them a sense of expectation , even the right, to a standard of living that they see around them. “And so we pass the days at the discos, or meet people at the cafe, and sit and stare, ” said Isabella Cault. “There is usually not much conversation. You look for happiness. Sometimes you even find it.” 36.Unemployment in the Netherlands has affected________. A. about 0.6 million people B. 250, 000 people C. less than half of the population D. one million people 37.What Nicollete Steggerda said (Para. 2)means that________. A. what the students learn is more than necessary B. the students cannot get work after graduation C. the students’aim in study is not clear D. school education is not sufficient(enough) 38.What does the underlined word“prosperity” most probably mean? A. advance in politics B. economic troubles C. political crisis(危机) D. achievements in economy 39.British youths________. A. have pity on the unemployed on the Continent B. have been the first to show their disappointment over joblessness C. care about unemployment in France and Belgium D. are trying to find work on the Continent 40.It seems that young Europeans________. A. are more like Americans than their elders in their way of thinking B. look more like Americans than their elders do C. expect more from Americans than from their elders D. look upon life as their elders do Vocabulary and Structure 41. Could you give me rough _________of what the job might cost? A) value B) correction C) account D) estimate 42. John was going to join the protest march, but he_________ at the last minute. A) backed up B) backed out C) backed into D) backed down 43. The man_________ in horror when he saw the tiger. A) drew back B) drew in C) drew out D) went back 44. _________ of this country' s abundance in natural resources. A) Little we know B) Little did we know C) Little we did know D) Little we had know 45. Many a man _________life is~ meaningless without a purpose.
24

A) thinks B) think C) has thought D) have thought 46. _________ an assignment to make a business tour abroad, he gladly accepted it. A) On being given B) On given C) On giving D) On having given 47. You must walk through the underground_________ to get across that busy street A) way B) road C) passage D) route 48. These problems are very _________. I don' t know what to do. A) tremendous B) significant C) worried D) worrisome 49. _________ , and James, too, ceased smoking. A) Did not answer Ian B) When Ian did not answer C) Ian did not answer D) Not did Ian answer 50. A secretary has to know shorthand and typing, _________? A) mustn't ;she B) won' t she C) shouldn't she D) doesn't she 51. _________we have begun talking about it, I had better tell you the truth. A) Since this B) Since that C) Now D) For now 52. _________ went to the party last night. A) Many friends of Thomson B) Many of Thomson friends C) Many Thomson's friends D) Many Thomson friends 53. Tell the children to_________ their toys and go to bed. A) put up B) put away C) put on D) put off 54. This job is very difficult. It's _________ a piece of cake. , A) anything but B) something but C) nothing but D) something like 55. Business _________ down at this time of year. A) drops B) slows C) decreases D) falls 56. They say _________broadens the mind. A) journey B) travel C) trip D) voyage 57. The doctor told her that her temperature was_________ A) average B) common C) normal D) ordinary 58. Being a pupil with a low IQ, Henry could _________ little of what the teacher was saying in class. A) take on B) take in C) take up D) take for 59. He never prescribed anything but the smallest doses of drug _________ he was fearful of making a grave error. A) because B) owing to C) on account of D) due to 60. An iron and steel works together with some satellite factories _________built here. A) will B) is to be C) is being D) are to be 61. Children usually _____________ after an illness much more quickly than adults. A. pick up B. pick out C. pick on D. pick over 62. _________I saw it I could not have believed it. A) For B) But C) Since D) If only 63. It took me a long time to _________ my cold. A) get over B) do away with C) give up D) put off 64. When he was a student, his mother gave him a monthly _________ towards his expenses. A) salary B) money C) allowance D) wage 65. At the moment my car is at the garage being made ready for a _________ across Europe. A) route B) travel C) voyage D) journey 66. I should be very _________ if you would post this letter for me. A) pleasant B) thanking C) grateful D) pleasing 67. The death of the president was a _________ the company. A) check to B) set back to C) set off D) reorganization 68. The _________ is working on the house today, A) carpenter B) plumber C) mason D) electrician 69. The neighbors do not consider him quite _________ as most evening he awakens them with his drunken singing. A) respectful B) respectable C) respected D) respective 70. When he was running across the field, he _________a log. A) fell down B) fell off C) fell into D) fell over III. Fill in the blanks with the words given below. Make changes where necessary. apparent convince curiosity detail fundamental patience respond spark stir ultimate 1.The theories of relativity have made ____________ changes in our views of the universe. 2. That is our____________proposal, and no other changes will be considered.
25

3. The forest fire was found to have been____________by a cigarette end. 4. The speaker had____________ noticed that his topic wasn't popular with the audience, so he quickly ended his speech. 5. I’ve no____________ with people who are always complaining of their misfortune. 6. I have never imagined that I would be the object of such____________ . 7. The doctors tried to____________ her that she didn't need to feel depressed about her health. 8. The police asked him to describe the accident in every ____________ . 9. The quality guarantee and good after-sale services will certainly meet with positive ____________ from the consumers. 10.The story of Harry Potter ____________ the imagination of children throughout the world. IV. Translation. 1 无沦我们遇到什么样的困难, 我们都应该想办法克服它。 2.尊老爱幼足中华民族传统的美德。 3 今天,各行各业的人都在努力提高自己的知识水平以便跟上时代的发展。 4 孩手们特别喜欢卡通片。 5 考虑到他们缺乏经验,这工作他们做得不错。 V. Cloze It is generally accepted that the experiences of the child in his first years largely determine his character and later personality. Every experience 36 the child something and the effects are 37 . “Upbringing” normally used to refer to the treatment and training of the child 38 the home. This is closely 39 the treatment and training of the child in school, which is usually distinguished (区别)by the 40 “education”. In a society such as ours, both 41 and teachers are responsible for the chances provided for the development of the child, 42 upbringing and education depend on each other. The ideals and practices of child upbringing are different from culture to culture. 43 the more rural(农 村的)the group, the more 44 the customs of child upbringing. In more technologically developed societies, childhood and adolescence(青春期)are likely 45 a long time, 46 more chances for education and greater variety in 47 development. Early upbringing in the 48 is naturally affected both by the cultural pattern of the group and by the parents' 49 and their aims and depends not only on upbringing and education but also on the 50 abilities of the child. Wide differences of intelligence(智力)and character 51 even in children of the same family. Parents can 52 what is normal in physical, mental and social development, by 53 some of the many books 54 on scientific knowledge in these areas, or, less dependable since the sample(实例)is smaller, by comparing 55 with friends and relatives who have children. 36.A. offers B. affords C. teaches D. pays 37.A. dangerous B. limited C. immediate D. increasing 38.A. from B. for C. out of D. within 39.A. covered with B. devoted to C. made from D. related to 40.A. term B. time C. kind D. age 41.A. children B. parents C. students D. classmates 42.A. so that B. so long as C. in that case D. even if 43.A. surprisingly B. Besides C. Generally D. However 44.A. strange B. unchangable C. unusual D. curious 45.A. to cover B. to change C. to spend D. to spread 46.A. resulting in B. beginning with C. hoping for D. waiting for 47.A. body B. brain C. character D. education 48.A. school B. home C. society D. world 49.A. care B. luck C. ability D. job 50.A. wonderful B. great C. named D. born 51.A. happen B. make C. exist D. hold 52.A. bring down B. find out C. work out D. make up 53.A. referring to B. looking into C. holding out D. taking up 54.A. called B. decided C. based D. carried 55.A. books B. letters C. notes D. answers VI. Writing Importance of Learning English 答案作业题(一)参考答案 作业题( 作业题
26

1— Keys to 1—30 D B D BB C A A C D C C D D A B B A B C D B D A A C D C A C Part III Reading Comprehension (35 minutes) 31. C 32. C 33. D 34. D 35. A 36. D 37. C 38. C 39. A 40. B 41. C 42. B 43. D 44. D 45. A 46. C 47. A 48. D 49. B 50. B Part IV Close 51. C 52. A 53. B 54. C 55. D 56. B 57. C 58. C 59. B 60. D 61. B 62. A 63. D 64. B 65. A 66. A 67. B 68. C 69. A 70. D Part V. 71. venture 72. comfortable 73. confine 74. dazed 75. drifted 76. lingered 77. bewildered 78. overwhelmed 79. innocent 80. terrified Part VI. (open) 作业题( 作业题(二)参考答案 I. Reading Comprehension Passage 1 BADCD Passage 2 BCDDC Passage 3 BBACC Passage 4 CDDAC vocabulary : CDAAC BDBCC DDBAC ADACC ABCBA DCBAD III. Cloze BCADC BADCB ACDBA DCBDA IV. Fill in the blanks 1. deepened 2. were exposed 3. curled 4. throb 5. nightmare 6. utter 7. confusion 8. pulse 9. somewhat 10. creep IV. 1. The thefts in recent months paled in comparison with this case. 2. Several years have passed since the traffic accident, and he still can’t shake away the guilty feeling. 3. Though we had put forward a proposal to reduce cost, the board members didn’t appear to take it seriously. 4. The bare hills around haven’t reminded the villagers of the importance of protecting the environment. 5. It is unlikely for his hearty laughter to ring in our office again. 6. A lot of people believe that these pills help them sleep. All I can think is, “if they only knew.” 7. He kept chipping away at the problem until he had completely solved it. 8. The country boy was exposed to many strange things in the city. He felt greatly shocked as if he had entered a future world. 9. Within only one year of graduating from college, he went from a student who pursued his dream to a person who didn’t care about a thing. 10. I have been given permission to do the interview in that area, and that’s not something that everyone gets. 作业题( 作业题(三)参考答案 I. Reading Comprehension Passage One : BCCBD Passage Two : CBABC Passage Three: ACDAB Passage Four: DACBC II. Vocabulary and Structure: 41—50 CABAB CADBA 51—60 ABABD BAADC 61—70 CBDDD BCBAC Part Four: Cloze: BCACD ABDAC CDBAB DCBAD Part Six: ( in the textbook) 1. counterpart 2. efficient 3. relief 4. vague 5. core 6. punctually 7. approach 8. economy 9. exception 10. invite Part Five: Writing: Writings should be judged on their own merit. 作业题( 作业题(四)参考答案 I. Reading Comprehension BACCD BBACD ACBAD II. Vocabulary and Structure

II.

BCACA
27

1. 2. 3. 4. 5.

CABAC BBCAB DCDBA AACAC DBCDB DDDDA III. Cloze ACBDD ABCBD ACAAB CBCDA IV. (in the textbooks) 1. He heaved a sigh of sorrow and told us that he had seen a better day when he was young. 2. He has a strong sense of responsibility, and that’s why he is chosen to take control of the project. 3. Wherever you go, be it for business or pleasure, it is always a good idea to find out as much as you can about the place. 4. Let’s be careful. The situation may be about to repeat itself. 5. In fact, the air quality of a house has a great deal to do with children’s health, and adult’s health for that matter. V. (open ) 作业题( 作业题(五)参考答案 I. Reading Comprehension : 21---30 BCDA A D A C C D 31---40 CABAD ABDBA II. vocabulary and structure: 41—50.. D B A C A B C DC D 51--60. C A B A B B C B A B 61—70:. A B A C D C B C B D III.(in the textbook) 1. fundamental 2. ultimate 3. sparked 4. apparently 5. patience 6. curiosity 7. convince 8. detail 9. response 10. has stirred IV. Translation No matter what difficulties we come across, we should try our best to overcome them. Respecting the old and caring for the young is a traditional Chinese virtue. Today, people from all walks of life are trying to acquire more knowledge to keep pace with the development of the times. Children have a fancy to cartoons. Given that they are lacking in experience, they have done a good job. V. Cloze 36.C 37.D 38.D 39.D 40.A 41.B 42.A 43.C 44.B 45.A 46.A 47.C 48.B 49.C 50.D 51.C 52.B 53.A 54.C 55.C

28


以下是今天幸运会员获奖名单

www437111com|wwwyh2714com|990092.com|wxc736com|xiaosege info|www.578.cc|wwwhg2088ac|wan2174.com|blr132.com|ai22088|WWW.615MSC.COM|wwwyh1852com

www.cp166.com|www3983156com|ok568.com|688cccom|www325365com|www.711ci. com|WWW.DA389.COM|131123.com|WWWLG6699COM|wwwbetwin588com|www.54518.cc|www.94caobi.com|www9183vipcom|www.0022t.com|www66322com|www.pg59.com|bet365.re|116ks.net|www7777jjcc|8da168.coa|www2191abccom|www.828cf.com|www344888com|ghgh777|mzc511.com|www.v7599.com|www.1082df.com|878567com|www.cp582.cn|www.030182.com|www.97cao.com|www.7979380.com|js333|3x888cc|www22299com|www.falao9.com|con.fa8787no|3360.bet|www.hg7893.com|add862|www.yabo557.vip|25558com|a6135675123|www.0007843.com|www.6009192.com|z8852.com|w668c.com|www.zh677.com|ccc36.com|671ksnet|www.xpj6740.com|httpwww01986com|www.4hu69.com|ag0375vip|www.ccc255.com|www.a878.com|www.guanlijixie.com|200088918|www.8577s.cc|www.ks337.net|vns284com|WWW.JS202.COM|www2828sjcom|jinwei|www.abc837.com|www.yh33188.com|www.wns954.com|www.88.pipi.com.|api2.shicai-client|www.yh888a6.com|www.8067799.com|WWW.9135.COM|www.06500.com|138888888@qq.com|WWW.WW-089977.COM|www4280uucom|44rrr.com|www309fcom|836512com|www.3x0048.com|js5743com|yz175com|www.6600555.com|WWW.17173|www.1458b.com|xa1213|www.12755.com|www.dhy8777.com|4f.com|德州齐河天气|www.116284.com|WWW.133588.COM|www.tyc714.com|wwwmsc670com|wwwhg29229com|hg9007com|ahlsw.com|www.ny0001.com|www.6696p.com|www.0760ks.com|zd1007|cxzl123321|www.99348t.com|699678.com|js0431com|wwwj918com|66888. vip|xpj7563com|鲍鱼tv网站是什么|9660s.cc|850733com|542916qq|519tu|6388686|wb5627com|www.538548.com|36607.me|www.30ph.com|73344.com|200855.COM|www8wz88com|8472cc|wwwsportssohucom|121175|88999Ecom|895942com|http://xxyinglou.com/|www11jqwcom|aling26|66vn77.com|:https://cm099.com|yabo4974.vip|www.677059.com|wwwhgw168wcom|long1355com|lpj8899com|yabo5550com|WWWVNS952COM|ningningyy|www.hui8800.com|www.6137f.com|baiguoli|wb8326com|7979net|ctt308.cc|www.zz886.com|227.cn|www.xiaise.com|www.37893955.com|www.3455679.com|www.ynzk.com|t4428.com|WWW.LTSOUND-PROOF.COM|hy8083|www.ag918.cc|www.22xpxp.com|xieaoran|www8315com|www.915044.com|WWW.DJ8388.COM|f5dsa5|xiaofeixia|0967jj.com|jiejiere.com|fafa063|hppts://cc.he3w.icu/thread0806.|www.62544.com|38336677.com|

www6675ycom|ag3322.win|1084861323@qq.com|950xy.褋芯m|www.36536558.com|www.223530.com|www.888167.com|www.blhvip79.com|lao153.com|caramelbuzz.com|www.avrtys.com|wwwhg1717ws|麻将辅助软件|13456321688|6631a|www.114654.com|04a88.com|374261|www.781msc.com|jiangzhizhon|WWW.TT8838.COM|WWW.341345.COM|2804697319@qq.com|www.1115322.com|www.xpj966h.com|www.agks62.com|03bwincom|www.344430.com|yb5730com|379568com|www.ccc992.com|www.54518a.com|www.mg2582.com|https://www.8888xjj. com/ in|www.g5181.com|agks0160com|www.0a0-jeux-turf.com|hjx668|1906332968@qq.com|www84811.com|c150111674|www.m8758.com|www.t5t5.com|www.lailook.com|sb07mnet|www.hongboerbagang.com|www.vns7118.com|www11111tbcom|www.1139.com|444kkkcom新入口|6767677.com|ag82904|www.hhj66sdh.org|tyc088com|go0395com|www.edvx.com|www.py720com|16sucom|www4hu58com|www.h99993.com|wwwpj3706com|www.150988.com|www.8838a.com|35700ss.com|wwwcabet05com|www.87321.cn|wwwpj677888com|WWW.55001.COM|www.lunlijuhe.com|www.13121194662.com|WWW.UJING088.COM|tai3311|www.hui1122.com|moqiqi|www1065com|zhouhua1233@163.com|wwwwww97711com|7554com|www.577777.com|js2142com|js70299|gcgc86.com|www.babahei.com|www.2003657.com|www.anypprncom.5 www.pornanytime.com www.siteleaks.com|xmvnp|huangsp|uoji22com|yabo943.vip|kuaimp96.com|33380.com|agks5866com|www.df0111.com|qifa401com|www.cpcp50.com|www.yuepod.com|www0011cn|7935g.net|oo7714|nm9625|tuiche40|js33733.com|www.680311.com|www.wuxfyy|hs2233.com|WWW.3376.COM|211afafcom|www.vip5519bb.com|www.k878.com|50889.COM|www.hg252.com|46311a.com|fb88888888|hbsgmu65.qjy168.com|www.026686.com|www.3634.com|www.dibannet.com|21jiba.xyz|www.kj672.com|www.klcp33.com|qifa38|WWW.ZDR888.NET|agks81.com|www.msc27.com|www.76668f.com|hy871co|andy162|www.2646.com|y74210505|www57700700com|mg7727.com|www.agent.vns4008.com|wwwinshiji8com|wwwvnsr27com|cashier.95516.com|www.62488.com|32c32277|367371244@qq.com|www7230|www.js00066.com|lasd2434|bet7406com|bet3651111365|www.918hhx.com|yb7222vip|www.883347.com|wwssxx|民国女神她翻车了百度网盘|www.f2dqb2.com|WWW.87.NET|www.tutumv|www.yuezj.cim|wwwxd050com|www9789dnet|wds88.com|gundan|77802c.com|39266.com|www01641com|qy8261com|wwwhg409net|www.66566.cc|4567mm.com|bet2727com|WWW.HG507.COM|7893w41.com|787suncity.com|463158752@qq.com|

www.pj99.am|1559503.com|58829.com|www.08yh76.com|wwwrb88scom|y70365.com|c2222c|9906y. com|qing13145|2061213|yabo9755.com|www.802877.com|www.4hu,com|mail.sina.com.cn|www.88992325.com|www.dmmbus co|WWW813n01|874254com|www57112com|www.5551658.com|www.235599.com|www.hg9994.net|vns8030com|www380305net|www.5h999.com|ag9230vip|sao250.com|www.ylzz1117.com|www.456888com|064808.com|www387kkcom|www660740com|296654.com|55336609com|www.p146.com|www35333lcom|99822.com|cb3t.com|m.jiujiuxiaoshuo.net|www.jg5500.com|haole011.com|www.435567.com|wyy111|hg00504.com|xucha|www.symatpys.nat|jinweiyun|www770018com|wwwra8233com|jxwhg.cnwebhy.cn|www.7334h.com|www.150hu.com|wwwmh000com|chang777|mgdc26.com|www22js00com|www.8699e.com|qiyongxu|www.wnsr236.com|wwwvv1117com|WWW.HG5445.COM|76998com|206666.com|www3108com|myzckkvz.tw|www5656ylcom|js8183com|www755bicom|15839963541|long5875com|wwwyh3964com|www.uboyda.com|libing|q1111|whg3088com|www.5tema.com|www.8925555.com|fc22.com.cn|www36066qcom|kb7068com|137137sun.net|3117.vip|www646tcc|www.qianruishiye.com|www22572266com|zhangfei|www.pj88055.com|www.8315.com|www6216com|www65813net|www. 6631h .com|xpj9724com|www.220479.com|www.8667o.com|bbb888zrcom|604j1.com|www20288vcom|www.hg2200.cc|wwwblr9880com|4646655|yabovip2212com|www.8849jj.com|zhaoguo|wwwvip6869com|WWW.14167.COM|www.6600xpj.com|www898158com|ag0595vip|ab529673|4828444com/cn/register|www040776com|www.bycheilongjiang.com|90dpcom发布网au|733688.com|2785vip|dabaozi|4219com|173is.com|2202zhao|www.play.com|453.cc|bet365s7714|www.2127vip3.com|www.135nn.com|bg835.com|www.am188.org|c294101523|cc33com|laoshu2008|yabo2552.vip|dfh88.cc|www20077com|m.tianmengw.com|zb828.com|UUU367. com|jinniu01net|www966543com|www.hk6668.con|www.sjzy007.com|ffsgas562@sina.com|sss355.com|www.m.7141eee.com|lianxiang@163.com|ag4109.win|www.jyd456.com|jing1110|wnqc|wwwmusu5com|www769suncitycom|www.hgtouzhuwang65.biz|betboy.com|mg4530.com|帐号|ag1600vip|www.65795.com|https://xhysp.world/searc|9922mm.com|www.97333.com|xxya988|WWW.956999.COM|xh721.com|www.77846.com|877008com|www29558com|www.45672.cc|www.g0000.com|wwwg2204com|www.xpj0281.com|

wwwlswjs003com|www.3067qq.com|c5201314zkd|sosotv6.com|www.056a.com|js4717com|wwwvv021com|http//ⅰ91aⅴC0m|avtt136|www365878com|www.227758.com|wx.qq.com.yao|www251105com|WWW.000345.COM|9005|fhyl15|agent.366h.com|www44137137com|yl1221.vip|www.haoav05.com|www8015800com|帐号|www.502788.net|wwwxfyy14com|603654.com|www.1880104.com|www.avmoo.co|www.430043.com|hhgj7733.com|wwwdddkkkcom|www.142ch. com|www.057097.com|san1888|www.v5fox.com|www9372com|wwwcmmovcom|qq583142186|386848.com|wwwbm1282com|www.dale558.com|www.r00888.com|shipin.dxddcx.com|2061278|www.71430. com|www.dreamic.net|bjhbjh|qunimadabi|2836500q.com|www.tw7788.com|caca019.com caca021.com|661456.com|zl980com|hg9729com|http://hxmr.org/v4.html|1289hjl|wwwbjlsccn|ku8.pw|5544dhygwcom|www.598333.com|wwwhg5382com|wwwpj2019com|aon0524|zjlqf|442016.com|10050795|dj369|www.95zv.com|www.496a.net|54889.com|sifangclub|1429g15com|wang159621|www.20kv26.com|439xcn.com|2277365.com|www.xunleige|www84222com|14685500|488-365.com|w334.top|wwwlrt95555com|018456.com|c3jbm54pjpn7|www.zr862.com|WWW.907886.COM|tiantianshuqian88@163.com|233333|744799.com|www.4238899.com|88kl88|002k8.com|ag3999vip|ag.6666dhygw.com|lpp520|www.yh6878.com|www.0328r.com|ss7799|1963290804@qq.com|18kk. tv|1389tgfd|wskvrvu|wwwpj5937com|WWWpj8995com|27877ecom|fengliesh|321321.com|12218|www.34567w.cc|873paO、COm|994996.net|www.w88223.com|88btbt com新网址|a13793325762|aaa5a.com|www.esalecard.cn|vns5242com|xxx.ixxxj.com|1230097.com|WWW.805SUNCITY.COM|wwwmkt4107scom|243p64com|www.1665bb|www.878123.com|www.md338.com|www.88928y.com|z5izat.67562.com|www.126disk.com|666066.com|wu8t8bt.tw|c147258hwbs|www.9108f.com|meyd00547hhb|www.119yy.com|394354367@qq.com|www.6006007.com|www.prpromotions.org.uk|www.23380066.net|jinsha707.com|q19826078|444ppp现在是什么域名|xiaoximen|vincent34|www.bxb707.com|www.335ff.com|92400|8818v.com|xiaogugu000|WWW.GT4444.COM|cctvball.com|www.36366111.com|3734hb.com|www.28000y.com|www.966543.com|a13489888829|fafa404|www.hy8852.com|www.i0709.com|006bycom|www.500yy.com|3653659.com|www.0143.com|www.611cf.com|00880u.com|632326818|www.bj95599.com|www.7347300.com|beb222.com|www.0113bet.com|

以上会员名单排名不分前后