当前位置:首页 >> 英语学习 >>

新视野大学英语


个人测试成绩记录
试卷:Unit 2 编号:203 姓名:高秀普 登录:2014-03-27 14:02:31 老师是否已批卷: 图例: 已批卷 学号:201305002794 交卷:2014-03-27 14:33:58 批卷时间:2014-04-23 10:30 Wrong To be marked by instructor 试卷满分:102.5 班级: 上机地址:10.93.147.15

Right or marked by instructor

Click ONCE on the speaker icon to start listening! 放音结束前请不要离开本页。否则就听不成啦!

Part 1 Understanding Long Conversations
(每小题: 分) Directions: In this section you'll hear a long conversation or conversations. Listen carefully and choose the best answer to the questions you hear. Questions 1 to 5 are based on the following passage or dialog.

1. A. Both of them have many pieces of equipment. B. Both of them have started playing tennis. C. Neither of them knows how to ski at all. D. Neither of them likes to use sports equipment.

2. A. She says the skis are always in the closet. B. She says he has never learned how to. C. She says there is a lot of dust on the skis. D. She says he only watches skiing on TV.

3. A. She gave him new skis. B. She gave him a tennis racket.

C. She gave him basketball shoes. D. She gave him a basketball.

4. A. They don't have enough time or money. B. They don't have enough equipment or money. C. They don't have enough time for TV or radio. D. They don't have enough time or the right equipment.

5. A. To make their husbands exercise. B. To give away all of their equipment. C. To help their husbands relax more. D. To stop buying things for them. Questions 6 to 10 are based on the following passage or dialog.

6. A. He is reading a story in the newspaper. B. He isn't smiling when she sees him. C. He is telling a story about his favorite athlete. D. He is listening to bad news from a friend.

7. A. Sports writers didn't mention Jim Abbott as being a top player. B. Sports writers wrote that Jim Abbott was not a good player. C. Sports writers made strange choices about top players. D. Sports writers forgot that Jim Abbott was a special player.

8. A. He had passion. B. He played well. C. He had only one hand. D. He had many difficulties.

9. A. A game that Jim Abbott played. B. Sports writers forgetting about Jim Abbott. C. The inside of Yankee Stadium. D. Jim Abbott's career over the years.

10. A. Become a sports writer. B. Become a great baseball player. C. Tell Jim Abbott thank you. D. Write a letter to the newspaper. Questions 11 to 15 are based on the following passage or dialog.

11. A. Because she didn't train very hard. B. Because she was too excited. C. Because she wasn't really good. D. Because the other players were very good.

12. A. Some friends she hadn't seen in a while. B. Some of her favorite tennis players. C. Some famous people of foreign nations. D. Some people who helped improve her skills.

13. A. Carrying the national flag at the ceremony. B. Playing against some of the greatest athletes in her sport. C. Having her country's national anthem played after winning. D. Seeing people from around the world together in one stadium.

14.

A. She won the gold medal in the Olympic Games. B. She could meet the greatest players and play against them. C. She could see people from all over the world together. D. She could feel proud of her country and try to win glory.

15. A. Playing tennis as often as before. B. Staying busy and active in her life. C. Meeting the public every day. D. Keeping her public commitments. Part 1 Understanding Long Conversations 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 A C D D C B A C A D D B C C D 我的答案 A C D D C B A C A D D B C C D Subtotal: 老师评语: Click ONCE on the speaker icon to start listening! 放音结束前请不要离开本页。否则就听不成啦! 15 (每小题: 1 分; 满分:15 分) 客观

Part 2 Understanding Passages
(每小题: 分)

Directions: In this section you'll hear a passage or passages. Listen carefully and choose the best answer to the questions you hear. Questions 1 to 5 are based on the following passage or dialog.

1. A. It involves many great athletes. B. It takes great strength and courage. C. It is made up of three parts. D. It tests the worth of a person as an athlete.

2. A. Swimmer 2 will stay in front. B. Swimmer 4 will never have the lead. C. Swimmer 3 is going to win. D. Swimmer 1 will be the winner.

3. A. Racer 1 would be very fast. B. Racer 2 would be very fast. C. Racer 3 would be very fast. D. Racer 4 would be very fast.

4. A. It is very close between 2 and 4. B. It is too hard for anyone to finish. C. It is likely to be won by any racer. D. It is not very close, as 2 is way ahead.

5. A. He has some energy left. B. He is kicking hard to win. C. He is close to the end. D. He has 100 meters to go.

Questions 6 to 10 are based on the following passage or dialog.

6. A. To help the athlete choose the right team to play for. B. To help the athlete accomplish as much as possible. C. To help the athlete decide which sport to play. D. To help the athlete avoid big losses and failures.

7. A. They have their own ideas about what's best. B. They have been told from players which to use. C. They have studied different techniques at school. D. They have experience seeing techniques at work.

8. A. By keeping athletes from their limits. B. By giving the athletes classes in protection. C. By using warm up activities, tapes, and wraps. D. By making sure the athletes are active.

9. A. He will make sure that the player gets the best help. B. He will show how to avoid injury next time. C. He will remove the player from the game right away. D. He will take care of it himself with his training.

10. A. They always help them beat their opponents. B. They teach them how to play the game well. C. They make a difference by giving advice. D. They are necessary in achieving success. Questions 11 to 15 are based on the following passage or dialog.

11. A. To help athletes develop strength. B. To help athletes become friends. C. To become faster, higher and stronger. D. To honor the Greek god, Zeus.

12. A. They stopped the Olympic Games. B. They added more games to the Olympics. C. They invited 8 more countries to join. D. They hosted the first modern Olympics.

13. A. To honor Greece and the city of Athens. B. To have countries compete with each other. C. To create a new symbol for world friendship. D. To help athletes become stronger by competing.

14. A. The modern Olympic Games. B. Some new Olympic sports. C. The Olympic symbol of 5 rings. D. The linking of sports groups.

15. A. The saying "faster, higher and stronger". B. The friendship gained through sports. C. The colors blue, yellow, black, green and red. D. The five foot races in the first Greek Olympics Part 2 Understanding Passages 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 1.5 1.5 1.5 1.5 D C D A (每小题: 1.5 分; 满分:22.5 分) 客观 D C D A

我的答案

5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.

1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5

A B D C A D D D A C B

A B D C A D D D A C B Subtotal: 22.5

老师评语: Click ONCE on the speaker icon to start listening! 放音结束前请不要离开本页。否则就听不成啦!

Part 3 Spot Dictation
(每小题: 分) Directions: In this section you will hear a passage or passages three times. When the passage is read for the first time, you should listen carefully for its general idea. When the passage is read for the second time, you are required to fill in the blanks with the information you have just heard. Finally, when the passage is read for the third time, you should check what you have written. Questions 1 to 10 are based on the following passage or dialog. Football is simpler than any other game, calling for nothing more than a ball, 27 inches around and weighing 7/8 of a pound, and two goals. The field can be of (1), and men of all sizes can play. Unlike basketball, which has become a game for (2), the finest football stars may very well look like (3) . On England's best team, several players are 5 feet 8 (4) . The greatest Brazilian star Pele stood only 5 feet 9 and weighed only 160 pounds. For all this, football players, 11 to a side, give an exhibition of(5) and strength hard to match. With all parts of their body except

their hands they (6) the ball with a kind of dancing-master's ability. They run back and forth at (7) speed for two halves of 45 minutes. There are no time-outs (暂停) except for serious (8) . For their performances, star players receive (9) of millions of dollars a season. But they are (10) . When a club pays millions for a great player, it may get back about ten times that in ticket sales and advertising.

Questions 11 to 20 are based on the following passage or dialog. Today, the fight against doping (用兴奋剂) is a continuous battle that is possible to win with international efforts. Doping is defined as the (11) , whether substance or method, potentially dangerous to athletes' (12) and capable of enhancing their performance, or the presence in the athlete's body of a substance, or the use of a (13) on the list attached to the Olympic Movement Anti-Doping Code (法规). Doping is completely against the spirit of the Olympic Games: the (14) damage. Athletes must be very careful about any medicines they are taking, because many common (16) , such as pain-killers, can contain banned substances. If a competitor wants to use a banned substance for treatment, he or she must get the (17) approval of the Medical Advisory (咨询) Committee of the IOC Medical Commission (委员会). If an athlete tests (18) (19) in the Olympic Games, he/she will be or medals achieved by the game. Many of the banned substances and methods are dangerous to athletes' health and can cause short- and (15)

from the Olympics for a period of two years for the first

time they are caught. All (20)

athlete will be removed. The fight against doping continues.

Questions 21 to 30 are based on the following passage or dialog. Perhaps second only to the question "Are we there yet?" parents on vacation with their children hate hearing "I think I'm gonna be sick!" as they (21) along the highway.

Car sickness can make family vacations unfortunate for both(22) and the rest of the family. Motion sickness, which includes car sickness, sea sickness and air sickness, affects most people to (23) degrees. Symptoms range from a (24) feeling of discomfort to nausea (恶心) and vomiting (呕吐). Doctors at UT Southwestern Medical Center at Dallas say the discomfort results from (25) messages being sent to the brain. The brain relies on messages from the inner ear, the muscles and the eyes to tell it where the body is in space. When any of these body parts send different messages, the brain gets (26) , and you get queasy (想呕吐的). For example, if you're reading in the car, your inner ear knows you're moving, but your muscles think you're sitting still and your eyes don't see anything moving because they're looking at the page. On an airplane, your inner ear senses the motion, but your eyes only see the inside of the airplane, which looks (27) . Treatments for motion sickness range from (28) remedies (疗 法) like ginger (生姜) capsules (胶囊) to medicine. If you suffer from motion sickness, try sitting in the front seat of the car, (29) reading while in the car, and look out the front window rather than the side windows. On a plane, pick a seat over a (30) . On a boat, try to stay near the center. There is less motion in these areas.

Questions 31 to 40 are based on the following passage or dialog. Newspapers keep us informed about what is going on in the world. They (31) , educate, and examine the events of the day. For hundreds of millions of people (32), newspapers are part of their daily lives. Newspapers are published at (33) , but they usually come out daily or weekly. Of the nearly (34) newspapers being published around the world, about 2,600 are published in the United States. More than half―about 1,800―of them are (35). Some newspapers have a lot of subscribers: people who pay to have each issue (36) to them. For example, The Wall Street Journal (日报) and USA Today each have about two (37) buyers. These include small-town (38) and special-interest papers, such as those written for people who enjoy the same hobby.

Newspapers provide a service to the (39) by providing information at little cost. But they are businesses, so they need to (40) . In most newspapers, between one-third and two-thirds of the paper is taken up by advertising.

Part 3 Spot Dictation 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5 0 0 0.5 0.5 0 0 0.5 0 0.5 0 0.5 0.5 0.5 0 0 0 0.5 0.5 0.5 0 0.5 0.5 0.5

(每小题: 0.5 分; 我的答案

满分:20 分) 客观 different sizes giants the rest of us or under skill control extreme injury payment worth it use of a trick health method fair long-term medicines written positive banned records motor the sufferer different general conflicting confused still folk

different sizes giants the rest of us or under skill conrtol (未答) injury payment (未答) (未答) health meathod fair (未答) medicines written positive (未答) (未答) (未答) the sufferer different general (未答) confused still folk

29. 30. 31. 32. 33. 34. 35. 36. 37. 38. 39. 40.

0 0.5 0.5 0.5 0.5 0 0 0.5 0.5 0 0.5 0.5

(未答) wing amuse worldwide various times 6000 (未答) delivered million (未答) community make money

avoid wing amuse worldwide various times 60,000 dailies delivered million weeklies community make money Subtotal: 13

老师评语:

Part 4 Cloze (without Options)
(每小题: 分) Directions: The following paragraph or paragraphs come from one of the texts in your textbook. Fill in each of the following blanks with ONE word as it is in the text. Questions 1 to 10 are based on the following passage or dialog. The Olympics remains the most (1) example of competition for the (2) of competition (3) . Athletes (4) their careers and bodies risking injury, defeat and complete failure to compete for (5) more than honor for their country and themselves. To achieve such honor, one must both perform(6) event's highest level and act (7) his or her a role model on the world's to offer advantage to

biggest stage. And so, while it must be admitted that performance-enhancing drugs are (8) some Olympic athletes, those who do so never receive the only true reward the Olympics has to offer: honor. And, they never experience the glory of winning through the (9) and (10). of hard work

Part 4 Cloze (without Options) 小题 得分 对错

(每小题: 1 分; 我的答案

满分:10 分) 客观

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

pure sake itself sacrifice nothing at as exploited virtues determination

pure sake itself sacrifice nothing at as exploited virtues determination Subtotal: 10

老师评语:

Part 5 Cloze (with Options)
(每小题: 分) Directions: Read the following passage carefully and choose the best answer from the choices. Questions 1 to 20 are based on the following passage. For such a promising amateur athlete, the boy seemed to have no passion. I knew if he 1. seemed 2. 3. coming to practice. stadium over there?" I asked him. "In 2008, there, and you could be running there he could someday win. But he to my encouragement. I don't really know why he

"You see that 4. in those games."

the Olympics will be 5.

The boy looked at me without any 6.

for what I said. He just 7. on my face. I

his head. So he didn't have to look at the 8.

swear that 9. I had been a different kind of coach, I 10. the damn kid right there. Still I didn't want to be 11. ; maybe I was simply missing something. Maybe his less than acceptable behavior was a 12. of fatigue. 13. , who was I to care if he won or not? The purpose of my 14. was to help him make the most out of his own dreams, not to dream for him. 15. though, I could not 16. 17. of all this, feeling like it was a terrible waste of a

gift. So what if I was making too much of a 18. ? I knew

something must be 19. . I had to look 20. into what was going

on with him. The next day I found out that he had lost someone very close to him and was very depressed.

Questions 21 to 40 are based on the following passage. It was five o'clock in the morning and I was already running. It was just the first of two training 21. for the day. I had 22. the cool morning got up. I pulled on a woolen sweater to 23. asleep. We were trying to 24.

breeze and headed for practice, but my brain felt like it was still the hot and sticky summer the day time until weather. It would get increasingly hot 25. would run again. My coach was riding a bicycle behind me. His presence 27. kept me from lying down beside the road. He used to say: Practice and practice a billion times before I could become 28. ! He demanded 29. than the best from us. That required unmatched discipline and 30. to training. from behind. I did so without

the temperature started to cool after the sun 26., and then I

"Pick up the pace a little," he 31. any 32. indifferent 33.

for what I was doing. The training made me the pain in my legs from yesterday's exercises. the distance on a hill and I tried to 35. my and entered the

A little over an hour later, I could see my destination (目牡), the massive stadium34. fatigue, knowing it would soon be over. I36. hot. My coach 39. his watch and said with a frown, "This is not 40.

stadium, almost 37.. It was then past 6 o'clock and it was 38.

for a promising young athlete like you." I lowered my head, pretending to feel shame.

Part 5 Cloze (with Options) 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 5. 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5 persisted indifferent kept massive held

(每小题: 0.5 分; 我的答案

满分:20 分) 客观 persisted indifferent kept massive held

6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. 31. 32. 33. 34. 35. 36. 37. 38. 39. 40.

0.5 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5 0 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5 0

gratitude lowered frown if would have beaten unfair symptom Moreover presence In spite help but marvelous fuss wrong further sessions instinctively keep out beat throughout (未答) alone perfect nothing less commitment encouraged desire to in overcome persisted out of my breath getting checked advisable

gratitude lowered frown if would have beaten unfair symptom Moreover presence In spite help but marvelous fuss wrong further sessions instinctively keep out beat throughout set alone perfect nothing less commitment encouraged desire to in overcome persisted out of my breath getting checked acceptable

Subtotal: 老师评语:

19

Part 6 Paragraph Writing
(每小题: 分) Directions: Write a short paragraph in no less than 100 words on one of the topics given below according to the structure you have learned.

A paragraph of a general statement supported by details

1. My father loves children.

Part 6 Paragraph Writing 小题 得分 对错 1. 7

(每小题: 15 分; 我的答案

满分:15 分) 主观

As far as I am concerned, father’s love is one of the greatest love in the world.In the past 18 years,father's love always along with me.He help me face any difficuties .My father often called me and asked weather I have any matters recently. He is care of me all the time.Furthermore,father very love children,so he is popular with children.Because in his view,children means hope. Subtotal: 7

老师评语:

Total score: 86.5
正确率: 84.4%

学长新浪微博求关注:

ID:高嗯啊


相关文章:
新视野大学英语读写教程(第二版)第一册课文翻译.doc
新视野大学英语读写教程(第二版)第一册课文翻译_英语学习_外语学习_教育专区。新视野 大学英语 读写教程 (第二版) 课文翻译 新视野大学英语读写教程(第二版)第...
新视野大学英语第一册课后练习汉译英.doc
新视野大学英语第一册课后练习汉译英 - Book 1 课后翻译原题及答案 Uni
新视野大学英语-unit5-SectionA-译文.doc
新视野大学英语-unit5-SectionA-译文 - Choose to Be
新视野大学英语(第二版)课后习题翻译.doc
新视野大学英语(第二版)课后习题翻译 - 新视野大学英语(第二版)第一册 Uni
新视野大学英语(第三版)第二册读写教程课后答案.doc
新视野大学英语(第三版)第二册读写教程课后答案_英语学习_外语学习_教育专区。新视野大学英语(第三版)第二册读写教程课后答案 unit 1至Unit 8 全 ...
新视野大学英语第二版听力教程2完整答案.doc
新视野大学英语第二版听力教程2完整答案 - 说教程【第二版】第二册 Unit 1
新视野大学英语(第三版)第二册翻译题参考答案unit5.pdf
英语学习| 新视野大学英语| 新视野大学英语(第三版)第二册翻译题参考答案unit5_英语学习_外语学习_教育专区。新视野大学英语(第三版)第二册参考答案 新视野...
新视野大学英语(第二版)1汉译英考试背诵整理版.doc
新视野大学英语(第二版)1汉译英考试背诵整理版 - 新视野大学英语 1 课后翻译
(新视野大学英语)教案范例.doc
(新视野大学英语)教案范例 - Unit One Language Learni
新视野大学英语读写教程1-第二版课后练习答案.doc
新视野大学英语读写教程1-第二版课后练习答案 - 新视野大学英语(第 2 版)第
新视野大学英语1单词.doc
标签: 英语考试| 新视野大学英语| 单词|新视野大学英语1单词_英语考试_外语学习_教育专区。新视野大学英语第一册重点单元单词加短语 ...
新视野大学英语视听说教程第二版第一册完整答.pdf
新视野大学英语视听说教程第二版第一册完整答_其它语言学习_外语学习_教育专区。新视野大学英语视听说教程第二版第一册完整答 案 Unit 1 Listening skills (1)...
新视野大学英语读写教程答案unite7.doc
新视野大学英语读写教程答案unite7 - 窗体顶端 1. When I saw
新视野大学英语视听说教程第二版第一册完整答案.doc
新视野大学英语视听说教程第二版第一册完整答案 - 大学英语视听说第一册听力答案
第二版新视野大学英语2课后完形填空和答案.doc
第二版新视野大学英语2课后完形填空和答案 - Unit 1 I am frequ
新视野大学英语1读写教程(第二版)课后答案.txt
新视野大学英语1读写教程(第二版)课后答案 - Unit1 III. 1. rewardi...... 新视野大学英语1读写教程(第二版)课后答案_英语考试_外语学习_教育专区。新视野大学...
新视野大学英语4第二版课文翻译.doc
新视野大学英语4第二版课文翻译_英语学习_外语学习_教育专区。新视野大学英语4第
新视野大学英语读写教程4答案【第二版】(1-10单元全).doc
新视野大学英语读写教程4答案【第二版】(1-10单元全) - 新版新视野大学英语读写教程第四册 unit1 答案 Unit 1 III. 1. idle 2. justify 3. discou...
新视野大学英语第三版第四册课文及翻译.doc
新视野大学英语第三版第四册课文及翻译_英语学习_外语学习_教育专区。新视野大学英语第三版第四册课文及翻译word版 Love and logic: The story of fallacy I had...
新视野大学英语3读写教程第二版完整版答案.doc
新视野大学英语3读写教程第二版完整版答案 - 新视野大学英语 3(第二版)读写教
更多相关标签: