当前位置:首页 >> 英语 >>

2015-2016学年高一上学期英语开学测试题分类之二 阅读理解


高一英语开学测汇编二 阅读理解 (一) Four years ago when I was a boy of 11, I got into the biggest trouble as a kid. It was a Saturday morning. Both my parents were out, leaving me and my 10—month—old sister became alone. Anyway, my sister was still asleep in her room. In fact I had the house to myself. I decided to do some drawing. Soon I gave up. Nothing was on TV, so I felt bored and touched the candles on the shelp?I had an idea! What would happen if I see fire to some kitchen paper? Well, of course it went on fire, but it wasn’t the tiny flame(火箭)I’d expected, and I couldn’t blow it out. I threw it on the floor, and then luckily got my dad’s boots(靴子)and stamped it out. I thought I was safe until there was a HCGE hole in my room. When my mum came home later, she smelt the smoke immediately. She dropped the shopping bag, luckily for me, over the hole. I thought this meant she would never see it. However, after running round the house checking for a fire, she of course picked up the bag and saw the hole. Next I was grounded(关禁闭)and in trouble for months. Even though, the hole was still there, reminding me of what I did. 【小题 1】How old was the writer when he wrote the passage? A. 11 years old. B. 13 years old. C. 15 years old. D. 17 years old. 【小题 2】The underlined words “stamp out” in the first paragraph mean ____. A. 吹灭 B. 扑灭 C. 杀灭 D 浇灭 【小题 3】 Put the sentences in the right order according to the passage. ①The boy set fire to some kitchen paper. ②The boy did some drawing. ③The boy was grounded. ④The boy stamped the fire out. ⑤His mother checked for a fire. A. ②④③①⑤ B. ②①④⑤③ C. ②①④③⑤ D. ①③④②⑤ 【小题 4】Who put out the fire at last? A. The writer. B. The writer and his sister. C. The writer’s mother. D. The writer’s father. 【小题 5】What’s the main idea of the passage? A. It’s difficult to put out a fire. B. The boy didn’t look after his sister. C. The boy made a big trouble when he was 11. D. Don’t leave children home alone while shopping. 【答案】 【小题 1】C 【小题 2】B 【小题 3】B 【小题 4】A 【小题 5】C 【解析】 试题分析:这篇短文中作者讲述了他 11 岁的时候发生的一件事,一次他的父母都出去了,

1

他 10 个月大的妹妹在睡觉,他一个人很无聊,所以用厨房的纸点着了火。虽然最后他把火 扑灭了,但是他的房间里还是留下了一个洞。妈妈回来后惩罚了他,让他记住这个教训。 【小题 1】C 推理判断题。根据短文的开头 Four years ago when I was a boy of 11, I got into the biggest trouble as a kid.可知,四年前,作者 11 岁,他遇到了最大的麻烦。 由此可推断作者现在是 15 岁。故应选 C。

(二)

【小题 1】 If you want to book a ticket, you can NOT____. A. use the Internet B. go to the Box Office on Sundays C. ring and pay by credit card D. post the booking form to the Box Office 【小题 2】If you make a group booking for 14 persons, how much should you pay?

2

A. $ 120. B. $126. C. $ 140. D. $150. 【小题 3】 On average(平均), which kind of tickets is the cheapest? A. Saver. B. Supersaver. C. Group bookings. D. School. 【小题 4】Which of the following is TRUE according to the passage? A. There are no spaces for wheelchairs. B. The audience(观众)can serve exchange tickets. C. A group of 12 can get 10% discount. D. A school group of 15 should pay $ 59 for the ticket s. 【小题 5】The passage is ____. A. booking notes of Fra ? B. a review of Far ? C. a survey of F ? D. about f ? 【答案】 【小题 1】B 【小题 2】B 【小题 3】B 【小题 4】C 【小题 5】A 【解析】 试题分析:这篇短文是一个电影院售票处的一些信息,是关于《速度与激情 7》这部电影的。 短文中包括如何订票、票价及票价的优惠以及其他一些注意事项。 【小题 1】B 细节理解题。根据图片中 Four easy ways to book seats for the film 中内 容可知,你可以通过四种方法来定票,周一到周六你可以亲自去售票处购票;二是通过打电 话;三是通过邮寄,四是在网上订票。由此可见 B 选项中 on Sundays 不行,故选 B。 【小题 2】B 细节理解题。根据短文中 DISCOUNTS 的内容可知,这场电影的票价是 10 美元, 根据 Group bookings 中可知,10 人以上的团体订票,可以优惠 10%,因此如果是 14 个人的 话,原本是 140 美元,优惠之后是 126 美元,故选 B。 【小题 3】B 细节理解题。根据短文中 DISCOUNTS 中的内容可知,关于票价有不同的优惠情 况,如对老人、儿童、残疾人、团体票等等。我们可以看到 Supersaver 的优惠的半价,这 时最便宜的,故应选 B。 【小题 4】C 推理判断题。根据短文中 only eight wheelchair spaces available 可知,电 影院里有 8 个轮椅座位, 故 A 不对; 根据短文中 We are unable to exchange tickets or give money back unless the film is cancelled 可知 B 是不对的。根据 School 中可知,学校 的团体票是 6 美元,第 10 个免费,由此可知 15 个人的话,应该需要花费 84 元,故 D 不对。 根据 10% discount for people of 12 or more 可知 C 是对的,故选 C。 【小题 5】A 主旨大意题。这篇短文是一个电影院售票处的一些信息,是关于《速度与激情 7》这部电影的。短文中包括如何订票、票价及票价的优惠以及其他一些注意事项。故应选 A。 【难度】较易 (三) Emergencies(紧急情况)don’t happen very often. But when they do, you want to get help first. No one wants to spend time looking up the phone numbers. In 1568, the Untied States government wanted one number that people could call for emergencies. They decided that 911 was easy to remember and people could dial it

3

quickly. The very first 911 call was made on February 16, 1968. in Alibama. Today, 911 is used for emergencies in most parts of the United States and many parts of Canada. Other countries may use other numbers. In Great Britain, it’s 959. If you’re not sure which emergency number is used in your area, check your phone book. When to call Never call 911 as a joke or just to see what might happen. The only time you should call 911 When in an emergency call When you dial the 911 operator(接线员),it’s always OK to give out your information. Speak slowly and clearly when you explain what’s happening. What happened? Where are you? Who needs help? Don’t hang up(挂断)! If you have to call 911, do not hang up until the operator tells you it’s OK to do so, That way, you can be sure that the operator has all the information to offer help fast. A dog named Faith dialed 911 when her owner who was in a wheelchair fell and needed help. She had been taught to use a speed—dial(快递拨号)function. 【小题 1】The emergency number 911 was first used in ____ in the USA. A. 1958 B. 1968 C. 1978 D. 1999 【小题 2】Why was 911 chose to be the emergency call? A. Because other countries also used the number. B. Because it was suggested by the phone company. C. Because it was simple and easy to remember and dial. D. Because it was also used in many parts of Canada. 【小题 3】People can’t call 911 when ____. A. a bus hits a boy badly B. a girl feels bored C. an old lady falls off the stairs, unable to stand up D. some people can’t get out of a burning building 【小题 4】Which is the right thing to do? A. Wait for the operator’s words to end the call. B. Tell the operator what his happened and hang up. C. Test if your phone can get through to 911. D. Tell the operator everything as quickly as possible. 【小题 5】Which is NOT true according to the passage? A. 911 is an emergency number almost throughout the United States. B. We haven’t got a worldwide universal(通用的)emergency number yet. C. Usually phone books list emergency call numbers. D. The dog Faith pressed the three numbers 9—1—1. 【答案】 【小题 1】B 【小题 2】C 【小题 3】B

4

【小题 4】A 【小题 5】D 【解析】 试题分析:这篇短文主要给我们讲述了美国的紧急电话号码 911,这个数字比较容易记住, 人们在紧急情况时可以快速拨号。作者还讲述了在使用紧急电话的时候应该注意的一些细 节。 【小题 1】B 细节理解题。根据短文中 The very first 911 call was made on February 16, 1968. in Alibama.可知,911 这个号码最早是在 1968 年在阿拉巴马使用的,故应选 B。 【小题 2】C 细节理解题。根据短文中 They decided that 911 was easy to remember and people could dial it quickly.可知,人们决定用 911 这个数字作为紧急电话号码,是因 为它非常容易记住,人们能快速的拨号。故应选 C。 【小题 3】B 推理判断题。根据文意可知,911 是美国的紧急电话,应该在遇到紧急情况的 时候使用,A 是一辆公共汽车撞倒了一个小孩;B 是一个女孩感到非常累;C 是一个老太太 从楼梯上摔下来,站不起来;D 是一些人被困在了着火的大楼里。A、C 和 D 都是紧急情况, 故 B 这种情况不可以拨打这个号码,选 B。 【小题 4】A 推理判断题。根据 If you have to call 911, do not hang up until the operator tells you it’s OK to do so 可知,在拨打 911 电话的时候,等接线员告诉你可以挂断电 话的时候你再挂断。由此可知选 A。 【小题 5】D 推理判断题。根据文意可知,911 是美国使用的一个紧急电话号码,故 A 是正 确的;根据 Other countries may use other numbers 可知,美国使用的紧急电话号码是 911,但是其他国家可能使用其他号码,因此世界上没有一个通用的紧急电话号码,故 B 是 正确的;根据 If you’re not sure which emergency number is used in your area, check your phone book.可知 C 正确。根据 She had been taught to use a speed—dial(快递拨 号)function.可知,这只小狗使用的是快递拨号功能,故 D 不对,选 D。 【难度】一般 (四) NATIONAL GEOGRAPHICNews Video Photogaphy The Magazine Environment Travel Adventure Television Main Stories ? Controlling the Mekong The 5000km long Mekong River provides China with fresh when it flows and electricity when it’s dammed. ? Dolphin Intelligence 300 of these social animals have been studied for over 30 years by Dr. Denise Herzing.Find out what she discovered about dolphin communication and what dolphins say. ? A Day In New York It was once a city that people scared. Now tourists are visiting New York each year. Join Robert Jones as he explores just what the Big Apple has to offer and what interesting activities can be done in a day.

5

Photography ? The Magic of Night Markets All around the world, street markets come to life at night.While people can shop for T-shirts and toys, the real attraction is the different kinds of food that somehow become even more delicious after dark. ? Your Shot Send us your best photos, let the world see them, and get helpful tips and advice from our photographers on how to improve them ? Visions of Earth Look through visions of the world as seen through photographers’ eyes. ? Amazing Amazon Incredible images of the wildlife of the Amazon rainforest. Most Read This Week 1.Top Danger for Lions-Hunting 2.A Day in New York 3.Photo of the Day Best of May 4.Making the Picture You Want 5.Photos That Take You to Mexico 6.The Week’s Best Space Picture ? Special Offer. Order Today! Print and Electronic Delivery. Just $25 a year for 12 copies.Orders outside the USA must add 20% 1. “Dolphin Intelligence” is probably a story about dolphins’ ______. A. eating habits B. living places C. learning activities D. communication methods 2. What is true about New York according to the website? A. People are now afraid to visit. B. Millions of tourists go there. C. It has some new activities. D. It offers many big apples. 3. A person going to the page “The Magic of Night Markets” would expect to find______. A. a long article about night markets B. an interview with night market sellers C. many photographs of newly market foods and food shops D. many pictures of night market foods and food shops 4. From which page can a reader get some useful advice on photography? A. Video B. Visions of Earth C. Your Shot D. Photo of the Day 5. What has been the most popular story on the website this week? A. Top Danger for Lions: Hunting B. Controlling the Mckong C. A Day in New York D. Amazing Amazon 【答案】 1. D 2. B 3. D 4. C 5. A

6

【解析】 试题分析: 这篇短文是一个网站信息, 有四个大标题Main Stories, Photography , Most Read This Week和Most Read This Week组成。我们可以刚那句题目的要求在短文中搜寻有用信息。 1. D 细节理解题。根据短文中Dolphin Intelligence段落中的最后一句话what she discovered about dolphin communication and what dolphins say.,可知,关键是海豚 之间的沟通方式,故选D。 2.B细节理解题。根据短文中A Day In New York部分,采用排除法。A选项--错误,文中说 的是曾经人们害怕这个城市(文中once 表“曾经”,并且用了过去式),并非A选项提及的 now信息 不符。C选项--new activities与原文的interesting不符,偷换概念。D选项---与原文不符合,原文的Big Apple大写首字母应该为专有名词,并非真的apples,故不对。 B 选项---与原文提及的Now tourists are visiting New York each year符合,选项中的 millions of有“成千上万的,无数的”的含义,突出人数多,和原文表达意思一致。故选 B. 3.D细节理解题。根据短文中”The Magic of Night Markets”部分。依然采用排除法,A&B 选项文章没有提及。C选项--与原文不符合,原文标题已经突出Night,并非newly market, 再次偷换原文概念,混淆答案。D选项--正确,因为原文的the real attraction是夜市的食 物,所以人们预期能看到关于夜市食物的照片。 4. C 细节理解题。定位到Your shot中的get helpful tips and advice from our photographers on how improve them.可以找到答案C。 5. A 定位到Most Read This Week,可以看到排在第一位的就是Top Danger for Lions-Hunting。故选A 【难度】一般

(五)

The following is a QUIZ(自测) from a magazine. Questi ons Where do you live? How do you go to work/ school? 1 Point in a village by walking/ bicycle 1 0-6 hours 2 Points in a town by train/ bus/ subway 2 6-12 hours 3 Points in a city by driving a small car 3 12-18 hours

How many times a year do you fly on airplanes? How many hours of electricity do you use each day(e.g. watching TV, keeping lights on)? How often do you recycle?

almost always

often

sometimes

7

Total Points 7 8-10 11-13 14-14

Result Less pollution than the average(平均) person As much pollution as the average person A little more pollution than the average person A lot more pollution than the average person

1. Which of the following makes the least pollution? A. Living pretty well in a big city. B. Flying on planes only twice a year. C. Almost always recycling used things. D. Using 15 hours of electricity each day. 2. How many points does the average person get? A. 7 points. B. 8-10 points. C. 11-13 points. D. 14-15 points. 3. Tom lives in a city, goes to work by subway, flies on airplanes once a year, uses 15 hours of electricity a day, an sometimes recycles used things. How many points does he get? A. 11 points. B. 12 points. C. 13 points. D. 14 points. 4. Which of following would be the best title for the quiz? A. Where Do You Live? B. What Do You Recycle? C. Why Do We Travel? D. How Green Are You? 【答案】 1. C 2. B 3. B 4. D 【解析】 试题分析: 这是一个问卷调查, 调查的是环保程度。 第一个表格是问卷, 分别调查看居住地, 交通工具的选择,坐飞机的次数,每天用电量和回收九五等问题。第二个表格是测试结果。 根据上一个表格的分数相加得到综合的结果。 1.C 细节理解题。由第二个表格可知,得分越少,制造的污染越少。所以从第一个表格中选 择分数最少的项目。可以得知,经常回收用过的东西制造污染最少。故选 C。 2.B 细节理解题。由第二个表格第二行 As much pollution as the average person。可以 知道 8 到 10 分是人们的平均得分。故选 B。 3.B 细节理解题。由第一个表格可知,live in city 是 3 分;go work by subway 得 2 分; fly on air planes once a year,得 1 分;use 15 hours of electricity a day,得 3 分;sometimes recycle used things,得 3 分。加起来一共 12 分。故选 B。 4.D 中心判断题。由问卷大意可知,这个表格包含了很多方面测试的是你有多环保。住的地 方,回收东西,选择交通工具都只是其中的一部分,不能概括。故选 D。 【难度】较易 (六) As we know, all living things have to eat food. For a man, a tiger, a fish, a bird, or even a worm, food is necessary. Generally speaking, all living things are sure to die
8

without food. In every part of the world, many different kinds of animals share living places and live in communities (群落) together. They are connected in a food chain (链). Within a food chain, some living things are producers and some are consumers (消费者). Plants are producers because they use sunlight, soil and other things to make their own food. Animals are consumers because they have to eat other animals or plants. There are four different kinds of consumers in the animal kingdom. A carnivore is an animal that only eats other animals. An herbivore is an animal that only eats plants. An omnivore is an animal that eats both plants and animals. A scavenger is an animal that eats dead animals. Look at the picture. It is an example of a food chain. The food chain shows the order that animals eat each other in a community. In the picture, you can see what animal or plant is food for another animal. See? A leaf is food for a grasshopper, which then becomes food for a hungry mouse. The mouse is food for a snake. The snake is eaten by an eagle. In this way, all of these animals are connected. 根据上文内容判断正 ( T ) 误( F ) 1. The main idea of the passage is “Four kinds of consumers”. 2. The underlined word “scavenger” means in Chinese “腐生动物”. 3. The food for a mouse according to the picture is a grasshopper. 4. All kinds of animals share their living places with others. 5. There are some living things which don’t need to eat food. 【答案】 1.【小题 1】F 2.【小题 2】T 3.【小题 3】T 4.【小题 4】F 5.【小题 5】F 【解析】 试题分析: 本文根据一幅图画介绍了生物中食物链以及动物王国中的四种消费者。 在食物链 中,有些生物是生产者,有些是消费者,他们是紧密相连的。其中的消费者是:食肉动物, 食草动物,杂食动物,腐生动物。 1.【小题 1】F 根据 There are four different kinds of consumers in the animal kingdom. 可知本文主要讨论的是动物王国的四种消费者,应是动物。故此处与原文不符,故为 F。 2.【小题 2】T 根据 an animal that eats dead animals.可知吃动物尸体的动物,应是腐 生动物。故此处符合原文的意思,故为 T。 3.【小题 3】T 根据 A leaf is food for a grasshopper, which then becomes food for a hungry mouse.可知树叶是蚱蜢的食物,蚱蜢是老鼠的食物。故此处与原文相符,故为 T。 4.【小题 4】F 根据 many different kinds of animals share living places and live in communities (群落) together.可知许多不同的动物与其他动物分享自己的生活空间,但是 不是所有的动物都这样。故此处与原文不一致,故为 F。 5.【小题 5】F 根据 As we know, all living things have to eat food.可知所有的生物 都必须吃食物,故此处与原文不一致,故为 F。

9

【难度】一般 (七) Are you shy? If you are, you are not alone. In fact, close to 50 percent of people are shy. Almost 80 percent of people feel shy at some point in t heir lives. These days, shyness is becoming more and more common. Now, scientists are trying to understand shyness. They have some interesting ideas about why people are shy. Is it possible to be born shy? Many scientists say yes. They say 15 to 20 percent of babies behave shyly. These babies are a little quieter and more watchful than other babies. Interestingly, these shy babies usually have shy parents. As a result, scientists think that some shyness is genetic. Family size might cause people to be shy as well. Scientists at Harvard University studied shy children. They found that 66 percent of them had older brothers and sisters. As a result, they became shy. At the same time, children with no brothers and sisters may be shy as well. Growing up alone, they often play by themselves. They are not able to learn the same social skills as children from big families. You may also be shy because of where you were born. When scientists studied s hyness in different countries. They found surprising differences. In Japan, most people said they were shy. But in Israel, only one of three people said so. What explains the difference? One scientist says the Japanese and Israelis have different opinions of failure. In Japan, when people do not succeed, they feel bad about themselves. They blame(责备)themselves for their failure. In Israel, the opposite is true. Israelis often blame failure on outside reasons, such as family, teachers, friends, or bad luck. In Israel, freedom of opinion and risk taking are strongly supported. This may be why Israelis worry less about failure and are less shy. For shy people, it can be difficult to make friends, speak in class, and even get a good job. But scientists say you can get over your shyness. They suggest trying new things and practicing conversation. And don’t forget---if you are shy, you are not the only one. 1. What is the passage mainly about? A. Happiness. B. Shyness. C. Kindness. D. loneliness. 2. What does the underlined word “genetic”in paragraph 2 probably mean? A. Passed down from paren ts. B. Learned from friends. C. Taught by teachers. D. Made up by brothers. 3. What can be learned from the passage? A. Most little babies are born shy and quiet. B. If you are shy now, you will be shy forever. C. Many shy children have older brothers and sisters. D. Most Israeli people are shy of expressing opinions. 4. We can learn from the passage that _______ may cause shyness. A. genetics, grown--ups and birthplace B. genetics, family size and birthplace C. family size, grown--ups and failure D. genetics, family size and

10

freedom 5. Scientists suggest that shy people can get over their shyness by______. A. blaming their failure on outside reasons B. trying new things and practicing conversation C. getting themselves away from their shy parents D. trying to understand reasons for their shyness 6.Which of the following shows the structure(结构)of the passage? (P=Paragraph)

【答案】 1. B 2. A 3. C 4. B 5. B 6. A 【解析】 试题分析:本文介绍了科学家对害羞这一性格的研究成果。你害羞吗?如果是,那么你不孤 单, 研究表明很多人有这种性格。 那么这种性格是怎么形成的呢?科学家在对此研究的时候 发现,可能导致害羞的原因有基因、家庭成员的数量和出生地。害羞这种性格有很多缺点, 不过它是可以改变的。可以通过接触新事物练习交谈等方法改进。 1.B 中心理解题。文章第一句话就问道“你害羞吗?如果是,那么你不是一个人 ”接着文章 介绍了可能导致害羞的三个原因,最后说害羞虽然有很多害处,但是是可以改变的。所以本 文讲的主要是害羞。故选 B。 2.A 细节理解题。前文说到 Interestingly, these shy babies usually have shy parents. As a result 有趣的是,这些害羞的婴儿通常有害羞的父母,由此判断“genetic”意为从 父母传下来的基因。故选 A。 3.C 细节理解题。 文章第三段中提到 They found that 66 percent of them had older brothers and sisters.害羞的孩子中百分之六十六有哥哥或者姐姐。 文章中说有些孩子生下来会害羞 和安静,但不是大部分,排除 A;害羞是可以改变的,排除 B;以色列人表达观点更自由更 大胆,而不是更害羞,排除 D;故选 C。 4.B 大意概括题。文章的二三四段,分别介绍了可能导致害羞的三个原因。分别是:基因、 家庭人数和出生地,故选 B。 5.B 细节理解题。文章最后一段说到 They suggest trying new things and practi cing conversation.他们建议尝试新事物,练习交谈,这样可以改变害羞的性格。故选 B。 6.A 结构判断题。文章第一段引出本文讲述的主题:害羞,接着二三四段分别介绍了可能导 致害羞的三个原因,分别是:基因、家庭人数和出生地,最后一段总结了害羞的害处和改变 这种性格的办法。所以是总分总的结构。故选 A。 【难度】较难

11

(八)

? SPRING RESTAURANT Telephone: 3324545 Address: East Road Open: Mon. to Fri. 7:30 am—2:30 pm and 5:00 pm—9:00 pm Sat. 7:30am—2:00pm and 5:00 pm-- -9:30 pm Sun. 11:00 am---2:00pm and 5:00 pm –9:30 p m ? SCIENCE MUSEUM Telephone: 3351352 Address: Green Road Open: Mon. to Fri. 9:00 am—5:00 pm(Tuesday free) Sat. 9:00 am---6:00 pm ? SUNSHINE SHOPPING CENTER Telephone: 3374398 Address: Peace Road Open: Mon. Wed. and Fri. 9:30 am—5:30 pm Tues. Thurs. and Sat. 9:30 am ---9:00 pm ? HUATAI HOTEL Telephone: 3368432 Address: West Road Coffee shop: Mon. to Fri. 6:00 am Sat. and Sun. 7:00 am Mon. to Wed. to 10:00 pm Thurs. to Sat. to 11:00 pm Sun. to 9:00 pm. 【小题 1】You do not have to pay money on Tuesday if you go to _________. A. Spring Restaurant B. Science Museum C. Sunshine Shopping Center D. Huatai Hotel 【小题 2】What can’t you do at 3 o’clock on Saturday afternoon? A. Go to Spring Restaurant. B. Have coffee in Huatai Hotel. C. Visit Science Museum. D. Shop in Sunshine Shopping Center. 【小题 3】If you want to drink coffee early on weekdays, you can go to _________. A. Peace Road B. East Road C. West Road D. Green Road 【小题 4】Which place is still open after 10:00 pm on Thursday? A. Spring Restaurant. B. Science Museum C. Sunshine Shopping Center. D. Huatai Hotel 【小题 5】The text is probably taken from_________. A. a novel B. a guide book C. a dictionary D. a science report 【答案】
12

【小题 1】B 【小题 2】A 【小题 3】C 【小题 4】D 【小题 5】B 【解析】 试题分析:短文大意:?该文介绍了春天餐厅、科学博物馆、阳光购物中心和华泰酒店的地 址、营业时间以及联系电话等信息。 【小题 1】 B 细节理解题。 根据第二格中 SCIENCE MUSEUM Open: Mon. to Fri. 9:00 am—5:00 pm(Tuesday free) Sat. 9:00 am---6:00 pm 可知星期二去科学博物馆是免费的,所以该 选 B。 【小题 2】A 细节理解题。根据第一格中 SPRING RESTAURANTOpen: Mon. to Fri. 7:30 am—2:30 pm and 5:00 pm—9:00 pm Sat. 7:30am—2:00pm and 5:00 pm-- -9:30 pm Sun. 11:00 am---2:00pm and 5:00 pm –9:30 p m 可知在星期六下午三点不能去春天餐厅,所以 该选 A。 【小题 3】 C 细节理解题。 根据第四格中 HUATAI HOTELAddress: West RoadCoffee shop: Mon. to Fri. 6:00 am Sat. and Sun. 7:00 am Mon. to Wed. to 10:00 pmThurs. to Sat. to 11:00 pmSun. to 9:00 pm. 可知想在周末早喝咖啡可以去西一路,所以该选 C。 【小题 4】D 细节理解题。根据第四格中 HUATAI HOTELAddress: Thurs. to Sat. to 11:00 pm 可知华泰酒店在星期四晚上十点后还开门,所以该选 D。 【小题 5】B 细节理解题。根据该文介绍餐厅、博物馆、酒店以及购物中心的营业时间等信 息可知他不是小说、不是字典、也不是科学报告,所以只能选 B。 【难度】容易 (九) At EF—English First, we provide the best English language training program available, and teachers are at the heart of our learning center. EF has over 120 schools in 50 cities, and is a very popular name in China. EF is looking for native English speakers with teaching experience to help Chinese people learn English well. While teaching English with EF, you will continue to develop as a teaching profession while experiencing life in this great nation. As soon as you walk into an EF school, you will understand why creating a welcoming learning environment is important for us to teach English. Our schools have modern well-equipped(装备) classrooms, computer labs, and teaching preparation areas. Our teachers receive a complete modern teaching program to prepare themselves to teach our high standards. And they’ve got high salary. EF was set up a year before 1965 with the duty to “break down barriers(障碍) in language, culture and geography”. It has helped over 15 million students to learn a new language and travel abroad. 【小题 1】 According to the passage, those who _________ are likely to be welcomed. A. have rich knowledge B. have teaching methods C. have teaching experience D. are healthy 【小题 2】Which is NOT TRUE according to the passage?

13

A. EF is very popular in China. B. The learning environment is important to learn English well. C. Our schools own modern equipment. D. Our teachers have taught English with EF in the foreign country. 【小题 3】 How long has EF been in China? A. For about 51 years. B. For 50 years. C. For 49 years. D. For 52 years. 【小题 4】What’s the main purpose of the passage? A. To provide the best English language training. B. To ask more English speakers to China. C. To employ native English teachers to teach in China. D. To make people learn about EF 【小题 5】From the passage we can see that EF _________. A. has the most successful teaching ideas. B. has made a great achievement in language training. C. is the largest center of English teachers in China. D. is one of the worst training schools. 【答案】 【小题 1】C 【小题 2】D 【小题 3】A 【小题 4】C 【小题 5】B 【解析】 试题分析:短文大意:英孚英语为我们提供最好的英语培训项目。英孚有超过 50 个城市的 120 所学校,在中国是一个非常流行的名字。在寻找有教学经验的以英语为母语的人来帮助 中国人学习英语。它已经帮助了超过 15000000 名学生到国外学习一门新的语言和旅行。 【小题 1】C 细节理解题。根据第一段中 EF is looking for native English speakers with teaching experience to help Chinese people learn English well.可知有教学经验的以 英语为母语的人可能受欢迎。所以该选 C。 【小题 2】D 细节理解题。根据第一段中 EF has over 120 schools in 50 cities, and is a very popular name in China. EF is looking for native English speakers with teaching experience to help Chinese people learn English well.可知 EF 在寻找有教学经验的以 英语为母语的人来帮助中国人学习英语。所以该选 D。 【小题 3】A 细节理解题。根据文中 EF was set up a year before 1965 可知英孚英语在中 国已有 50 多年了。所以该选 A。 【小题 4】C 细节理解题。仔细读短文可知这篇文章的目的在于聘请以英语为母语的教师来 教中国人英语,所以该选 C。 【小题 5】B 细节理解题。根据短文最后 It has helped over 15 million students to learn a new language and travel abroad.可知英孚在语言训练方面已经取得了很大的成就,所 以该选 B。 【难度】一般 (十) For some people, music is no fun at all. About 4% of the population is what scientists

14

call “amusic”. People who are amusic are born without the ability to enjoy musical notes. Amusic people often cannot tell the differences between two songs. As a result, songs sound like noise to an amusic. Many amuics compare the sound of music to pieces of metal hitting each other. Life can be hard for amusics. In fact, most people cannot understand what it feel like be amusic. Just going to a restaurant or a shopping center can be uncomfortable or even painful. That is why many amusics have to stay away from places where ther e is music. However, this can result in social loneliness. “I used to hate parties,” says Margaret, a seventy-year-old woman who only recently discovered that she was amusic. By studying people like Margaret, scientists are finally learning how to identify(辨别) this unusual condition. Scientists say t hat the brains of amusics are different for those of people who can enjoy music. The difference is complex(复杂的), and it is not connected with poor hearing. Amusics can understand other non-musical sounds well. They also have no problems understanding common speech. Scientists compare amusics to people who just can’t see certain colors. Many amusics are happy when their condition is finally diagnosed(诊断). For years, Margaret felt embarrassed abou t her problem music. Now she knows that she is not alone. That makes it easier for her to explain. “When people invite me to a concert, I just say ”No, thanks. I’m amusic.’” says Margret. 【小题 1】Amusics are the people who _________. A. like music B. have poor listening C. don’t like music D. are born unable to enjoy music 【小题 2】 Life is hard for amusics mainly because _________. A. music seems noise for them. B. people don’t understand amusics C. amusics try to stay at places full of music D. amusics hate parties, restaurants or shopping center. 【小题 3】 Scientists identify amusics by _________. A. studying different kinds of music B. going to parties regularly C. studying amusic people D. comparing music to colors 【小题 4】 What causes amusics different from most people according to scientists? A. Their brains. B. Their poor hearing. C. Their lack of colors. D. Their problems with speech. 【小题 5】 What is the main idea of the passage? A. Amusics’ strange behaviors. B. Musical ability. C. Some people’s inability to enjoy music. D. Identification and treatment of amusic. 【答案】 【小题 1】D 【小题 2】B 【小题 3】C 【小题 4】A

15

【小题 5】C 【解析】 试题分析: 短文大意: 文章讲述的是世界上有一群天生不喜欢听音乐的人, 被称之为 amusic, 这些人听力上没有任何问题,只是不喜欢听音乐,也无法欣赏音乐。很多人在之前都因此而 苦恼,现在有了科学的解释,他们可以摆脱那种尴尬、不自在的处境了。 【小题 1】 D 细节理解题。 根据第一段中 People who are amusic are born without the ability to enjoy musical notes.可知 amusic 指的是那些生来就没有享受音符的能力的人。所以该 选 D。 【小题 2】 B 细节理解题。 根据第二段中 Life can be hard for amusics. In fact, most people cannot understand what it feel like be amusic.可知 amusics 生活可能很难。因为大多 数人不明白它的感觉是什么。所以该选 B。 【小题 3】C 细节理解题。根据第二段末 By studying people like Margaret, scientists are finally learning how to identify(辨别) this unusual condition.可知通过对像玛 格丽特这样的人研究,科学家们终于学会如何识别这种不寻常的情况。所以该选 C。 【小题 4】A 细节理解题。根据第三段开头 Scientists say t hat the brains of amusics are different for those of people who can enjoy music.可知导致 amusics 与大多数人不同 的原因是他们的头脑,所以该选 A。 【小题 5】C 细节理解题。全文主要讲述的是不喜爱听音乐的一类人,被称之为 amusic,他 们之前都没有得到统一的诊断或者认识,直到现在。因此选择 C 项,Some people’s inability to enjoy music 意为,一些人无法欣赏音乐。A 项,错在 strange behaviors, 文章只是说他们不喜欢有音乐的地方, 并没有讲到他们其他的一些奇怪的举动。 B 项 Musical ability 音乐天赋,明显与文章大意不符。D 项中错在 treatment,意为治疗,文章并没有 讲到如何帮助这些人治疗他们的问题。因此排除 D。 【难度】较难 (十一) A new term might be the best time to make new friends, but it can be hard to begin the first conversation. Below are four useful ways. Take a look. Search for common interests. Talking about shared interests, such as sports and popular talent shows, is the easiest way to make a successful talk with someone. Welcome the silence. In fact, sometimes silence is needed in order to continue a conversation. Remember that if you say something, the other person may need time to understand it. Keep it positive(积极的). To make great small talk, you should keep things fun. You should be cheerful and able to laugh over things that aren’t very interesting. These will make the other person want to keep talking to you. Take it as a learning experience. Every time you meet someone from other places, it’s a good chance to learn something new. You can learn more about their cultures and nations. These make you a more interesting person to talk to as well. 【小题 1】How many ways are mentioned to start a conversation in the reading? A. Only one. B. Three. C. Four. D. Five. 【小题 2】You can start a meaningful conversation by according to the reading. A. travelling to other countries B. studying very hard in the class

16

C. talking about the same interests D fi nding someone from other places 【小题 3】 If someo ne is talking about something you don't like, you should according to the reading. A. stop the conversation at once B. be cheerful and relaxed C. keep silent all the time D. talk about something new 【答案】 【小题 1】C 【小题 2】C 【小题 3】B 【解析】 试题分析:本文讲述了新学期是交朋友的最佳时期,但是开始第一次对话很难,文中给出 了一些建议如何能交到好朋友。 【小题 1】C 细节理解题。根据文中 Search for common interests;Welcome the silence; Keep it positive(积极的);Take it as a learning experience.可知,文中给出了 4 条 建议。可知选 C 【小题 2】C 细节理解题。根据文中 Talking about shared interests, such as sports and popular talent shows, is the easiest way to make a successful talk with someone. 可知,以谈论相同的兴趣来开始一个话题效果不错。可知 C。 【小题 3】B 细节理解题。根据 To make great small talk, you should keep things fun. You should be cheerful and able to laugh over things that aren’t very interesting 可知,当有人谈论你不喜欢的事情时,你也应该高兴起来和放松下来。可 知选 B。 【难度】较易 (十二) If you need glasses to read this, you are among most of Chinese students. About four-fifths of high school students in China have poor eyesight(视力). And now more and more children in primary school need glasses, too. Two main reasons can cause poor eyesight: too much time spent indoors studying and too little time spent outdoors playing. Reading and writing for hours and hours, sometimes in poorly lighted rooms, causes eyesight to weaken. But students have to do this because there is so much pressure on them to succeed in school. They have less time to enjoy the sun. The sun, it turns out, is important in developing good eyesight. According to a study by Australian National University, Australian children and Chinese children have the same level of eyesight before they start school, but once they enter primary school, Chinese children only spend about an hour a day outside, while Australian children spend three to four hours each day in the sunshine. The result is that while about forty percent of Chinese primary school students need glasses, only three percent o f Australian children do. And poor eyesight at a young age can have serious long term influence. As you get older, your eyesight can worsen. With all that in mind, don’t you think it’s time to give your eyes a break? 【小题 1】How many high school students have poor eyesight in China according to the reading?

17

A. A half of them. B. Three percent of them. C. Forty percent of them. D. Four-fifths of them. 【小题 2】Which can cause poor eyesight according to the reading? A. Like reading and writing very much. B. Spend too much time enjoying the sun. C. Spend too much time indoors studying. D. Start primary school at a young age. 【小题 3】What can we learn from the third paragraph? A. Primary school studying can be very harmful to young students. B. Australian children spend more time outdoors than Chinese children. C. After primary school, children in China and Australia have the same eyesight. D. Fewer Chinese primary school students have poor eyesight than Australian ones. 【小题 4】What does the writer want to tell us? A. Remember to give our eyes a break. B. Develop good eyesight in Australia. C. Avoid poor eyesight at an old age. D. Spend little time outdoors playing. 【答案】 【小题 1】D 【小题 2】C 【小题 3】B 【小题 4】A 【解析】 试题分析:这篇短文主要讲述了五分之四的在校生的视力有问题,越来越多的小学生也需 要戴眼镜,文中讲到了造成学生近视的原因及如何预防。 【小题 1】D 细节理解题。根据文中 About four-fifths of high school students in China have poor eyesight(视力)可知有五分之四的学生们近视眼。可知选 D。 【小题 2】C 细节理解题。根据文中 Two main reasons can cause poor eyesight: too much time spent indoors studying and too little time spent outdoors playing.可知花费 太多的时间在室内学习是造成近视眼的原因之一。可知选 C。 【小题 3】B 段落大意题。通读第二段可知主要讲述的是澳大利亚的孩子们在户外花费的时 间比中国的学生多。可知选 B。 【小题 4】A 主旨大意题。这篇短文主要是想告诉我们要给我们的眼睛休息的时间。故选 A 【难度】一般 (十三) The message was short. I read it three times: “Hey, Mom, can I come to see you guys?” I wrote back: “Yes!” He said he hoped to make it in time for dinner. I made a quick run to the market, put sheets on the guest bed and set the TV to record the Warriors’ game, so if traffic was awful, he wouldn’t have to miss the first half. Then I began cooking, cleaning, watching the clock and listening for his footsteps coming up the walk. It’s called waiting. I’m good at it. When he was a newborn, I’d wait for him to go to sleep. Soon then I’d stand by his bed waiting for him to wake up. I waited,

18

as he learned to do things like walking , talking and feeding himself; throwing a ball, riding a bike and reading a book. I waited for him to start preschool, primary school, middle school and college. I waited with dread for him to start driving. And I waited up every time he came home late. I wait for my son to grow up, but that doesn’t mean the waiting game is over. It never really ends. Mothers wait for al l kinds of reasons—good news or bad, happiness or heartache. But the waiting is soon forgotten, usually, the minute a long awaited child walks through the door. My boy will be here soon. But if he’s late, I can wait. I’m good at it. And he’s worth it. I will always leave a light on for him. 【小题 1】 After knowing her son would come home, which of the following activities did she do? a. Shopping. b. Cooking. c. Cleaning. d. Watching the Warriors’ game. A. bc B. ad C. abc D. bcd 【小题 2】What does the underlined word “dread” mean? A. 激动 B. 骄傲 C. 厌恶 D. 害怕 【小题 3】Which of the following about the writer is TRUE according to the reading? A. Luckily, her son never makes her wait long. B. She has experienced all kinds of feelings while waiting for her son to do things. C. When her son went to college, her waiting ended. D. Waiting for her son is often boring, but once her son arrives she forgets about it. 【小题 4】Which do you think would be the best title for the reading? A. Worth waiting for B. Being patient is difficult C. Learn to be a mother D. Visit your mother often 【答案】 【小题 1】C 【小题 2】D 【小题 3】D 【小题 4】A 【解析】 试题分析:本文叙述了一位妈妈收到儿子回家的短信的心情,讲述了一位母亲盼望儿子回 家的激动的心情,母爱是伟大的,在母亲心里永远为自己的孩子留一盏灯。 【小题 1】C 细节理解题。通读全文可知当母亲知道自己的孩子能回来的时候,她购物,做 饭,打扫卫生。.可知选 C。 【小题 2】D 细节理解题。根据 I waited with dread for him to start driving.我害怕 地等着他开始开车。可知 D。 【小题 3】D 细节理解题。 通读整篇文章可知讲述了一位母亲等待自己的儿子很无聊,但是 一旦儿子回来她就什么都忘了。可知选 D。 【小题 4】A 标题归纳题。这篇文章主要讲述了等孩子出生,孩子睡着了,等着孩子醒来。 然后等着孩子长大,等着孩子上学前班、上小学、上中学、上大学等。整篇短文围绕着“等” 而展开的。故选 A

19

【难度】一般 (十四) The first part of a new scienc e-fiction series (系列剧)was shown on NBC last night. Star Trek is about a spacecraft(宇宙飞船)which travels faster than the speed of nd light. The show is developed from three ideas about the 22 century. First, we’ll find other life forms great tools which will make amazing things possible. Let’s think about these predictions. If we find life forms on other planets, will they be intelligent? I hope so. But we human beings might not be friendly – I don’t think we’ll believe in the idea of peace one hundred years from now. But this is science fiction, so we can be optimistic! And Star Trek’s idea of life in the future is ‘communicators’. And we will be ablt to have conversatins with people who are on because you’ll have an electronic notebook. And if you get ill, the doctor won’t have to examine you – a machine will ‘read’ your body. The strangest manchine includes a ‘teleport’ which will take people to a different placein a second! The ideas are interesting, and in my opinion there’s only one problem with star trek: the acting. The TV company (公司)will have to get better actors. If they do that, the show might be a success. If the acting doesn’t improve, Star Trek won’t last for more than one series. Of course, my prediction may be wrong. I can’t see into the future! 【小题 1】What is Star Trek? A. A TV play. B. A popular song. C. A spacecraft. D. An alien. 【小题 2】What does the underlined word “optimistic” mean? A. Lucky and happy. B. Hopeful and confident. C. Helpful and creative. D. Thankful and popular. 【小题 3】What’s the writer’s op inion about Star Trek? A. The life forms on other planets are stupid. B. Interesting ideas make a new series popular. C. The new series might not be successful without better actors. D. Our life in the future might be different with the help of aliens. 【小题 4】Which would be the best title for the passage? A. Aliens on Other Planets. B. The Idea of Human Life. C. A Science Fiction. D. A New Series about Future. 【答案】 【小题 1】A 【小题 2】B 【小题 3】C 【小题 4】D 【解析】 试题分析:本文是一篇影评:一部新的科幻系列剧的第一部分昨天晚上在 NBC 上演,主要是 有关超音速宇宙飞船星际迷航。作者介绍了电影的主要内容,并表明了自己的一些想法。 【小题 1】 A 推理判断题。 题意: Star Trek 是什么?A. A TV play.一个电视剧; B. A popular song 一首流行歌曲;C. A spacecraft.一个宇宙飞船;D. An alien.一个外星人。从短文

20

第一句,可知这是一部科幻系列剧。故选 A。 【小题 2】B 词义猜测题。题意:有下划线的 “optimistic” 是什么意思?A. Lucky and happy. 幸运与快乐; B. Hopeful and confident.希望与自信; C. Helpful and creative. 帮助与创新;D. Thankful and popular.感激与欢迎。句意:但是这是一个科幻电影,所以 我们可以乐观。从前句的含义, “人类不会对外星生命友好” ,从后句“星际迷航的理念是作 为未来交流者” 。由此可以推测出,在电视节目上我们可以乐观。故选 B。 【小题 3】C 推理判断题。题意:关于星际迷航,作者的观点是什么?A. The life forms on other planets are stupid.其它星球上的生命是愚蠢的;B. Interesting ideas ma ke a new series popular.有趣的想法使得一个新的系列受欢迎;C. The new series might not be successful without better actors.没有更好的演员这个新的系列可能不会成功。由短文 最后一自然段中的“The TV company will have to get better actors. If they do that, the show might be a success.” (公司必须有更好的演员,如果有,节目可能成功)可知 作者的观点是 C。 【小题 4】D 题目推断题。题意;短文最好的标题将是什么?A. Aliens on Other Planets. 其它星球上的生物;B. The Idea of Human Life.人类生活的想法;C. A Science Fiction. 一部科幻电影; D. A New Series about Future.关于未来的新系列剧。本文主要介绍的是 一新系列剧的内容及作者的观点,故选 D。 【难度】困难

(十五) Mobile phone has become a problem for middle schools. Some middle schools in Australia have banned (禁止) students from carrying mobile phones during school hours. Mobile phone use among children has become a problem for schools. Several children have got mobile phones from parents and friends as Christmas gifts, and more students will want them. Lucy Bluett, an expert, said mobile phone use was a distraction (分心的事) to students during school hours. Teachers were also saying that sometimes students might use phone messages to cheat during exams. She said some schools had tried to ban mobile phones. Some parents fel t unhappy because they couldn’t call up their children. Many teachers said students should not have mobile phones at school, but if there was a good reason, they could leave their phones at school office. Many people say that they understand why parents would want their children to have phones, but they think schools should let the students know when they can use their mobile phones. 【小题 1】Some middle schools in Australia have banned students from carrying mobile phones ______. A.when they are at home B.when they are free C.when they are at school D.when they are playing 【小题 2】We know from the passage that some children get mobile phones from . A.the makers and sellers B.the passers-by and strangers

21

C.their parents and friends D.their teachers 【小题 3】What does the underlined word “cheat” mean in the passage? A.Behave dishonestly. B.Behave honestly. C.Behave correctly. D. all above 【小题 4】Some parents felt unhappy because they couldn’t ______ during school hours. A.use their mobile phones B.call up their children C.help the teachers with their work D. see their children 【小题 5】The passage tells us that ______. A.students shouldn’t have mobile phones at school except for some special reasons B.many people can’t understand why parents would want their children to have phones C.all parents felt unhappy because they couldn’t use their phones at school D. mobile phones are important 【答案】 【小题 1】C 【小题 2】C 【小题 3】A 【小题 4】B 【小题 5】A 【解析】 试题分析: 这篇短文讲述的是在一些中学里学生带手机成了一个大问题, 这影响了孩子们的 学习, 有的学生还用手机在考试中作弊。 因此澳大利亚的一些学校禁止学生们在校期间带手 机,除非他们有特别的原因,他们可以把手机放在老师的办公室里。 【小题 1】 C 细节理解题。 根据短文第一段中 Some middle schools in Australia have banned (禁止) students from carrying mobile phones during school hours.可知,澳大利亚的 一些中学禁止学生们在上学期间带手机。这句话中 during school hours 的意思是在学生 们上学期间,故应选 C。 【小题 2】 C 细节理解题。 根据短文第二段中 Several children have got mobile phones from parents and friends as Christmas gifts, and more students will want them.可知, 一些学生的手机都是来源于家长和朋友,他们作为圣诞礼物送给学生们的。由此可知选 C。 【小题 3】A 词义猜测题。这篇短文主要给我们讲述了学生们在学校里带手机的坏处,再根 据这个单词所在的句子 Teachers were also saying that sometimes students might use phone messages to cheat during exams.可知,老师们担心学生们在考试的时候用手机作 弊。因此 cheat 的意思是不诚实的一些举止,准确的来说是作弊的意思。由此可知选 A。 【小题 4】B 细节理解题。根据短文中 Some parents felt unhappy because they couldn’t call up their children.可知,学校禁止学生们在上学的时候带手机,但是一些家长对此 却感到不开心,因为这样他们就不能给孩子打电话了。由此可知选 B。 【小题 5】A 主旨大意题。根据短文的开头可知,这篇短文讲述了澳大利亚的一些学校禁止 学生们在学校里带手机,因为他们觉得这对孩子们的学习没有好处。因此应选 A。B 选项不 是短文的内容;C 选项中 all parents 不符合文意。 【难度】一般

22

23


相关文章:
2015-2016学年高一上学期英语开学测试题分类之二 阅读理解.doc
暂无评价|0人阅读|0次下载 | 举报文档 2015-2016学年高一上学期英语开学测试题分类之二 阅读理解_英语_高中教育_教育专区。高一英语开学测汇编二 阅读理解 (一)...
...2015-2016学年高一上学期英语开学测试题分类之二 阅....doc
【原创】2015-2016学年高一上学期英语开学测试题分类之二 阅读理解 - 高一英语开学测汇编二 阅读理解 (一) Four years ago when I was a boy of 11,...
【英语】2015-2016学年高一上学期开学测试题分类之一阅....doc
【英语】2015-2016学年高一上学期开学测试题分类之阅读理解 - 高一英语开学测汇编一 (一) 阅读理解 A group of reporters asked a group of 4...
2015-2016学年高一上学期英语开学测试题分类之九 任务....doc
2015-2016学年高一上学期英语开学测试题分类之九 任务型阅读与翻译 - 高一英语开学测汇编 任务型阅读与翻译 一、任务型阅读 (一) Two years ago, a small ...
2015-2016学年高一上学期英语开学测试题分类之八 语法....doc
2015-2016学年高一上学期英语开学测试题分类之八 语法填空题 - 高一英语开学测 语法填空题汇编 一、阅读理解填词: 阅读下面短文,根据中文首字母、音标或语境的提示...
2015-2016学年高一上学期英语开学测试题分类之八 语法....doc
2015-2016学年高一上学期英语开学测试题分类之八 语法填空题 Word版含答案 - 高一英语开学测 语法填空题汇编 一、阅读理解填词: 阅读下面短文,根据中文首字母、...
2015-2016学年高一上学期英语开学测试题分类之七 短文还原.doc
2015-2016学年高一上学期英语开学测试题分类之七 短文还原_语文_高中教育_教育...【难度】较易 二、 短文还原 阅读短文,从短文下面方框中的六个句子中选择五个...
2015-2016学年高一上学期英语开学测试题分类之六 完成句子.doc
2015-2016学年高一上学期英语开学测试题分类之六 完成句子_英语_高中教育_教育专区。英语高一开学测汇编六 完成句子 (一) 根据汉语意思完成句子。 1. 我哥哥过去...
2015-2016学年高一上学期英语开学测试题分类之四 完形填空.doc
暂无评价|0人阅读|0次下载 | 举报文档 2015-2016学年高一上学期英语开学测试题分类之四 完形填空_高中教育_教育专区。高一英语开学测汇编四 完形填空 (一) Kierm...
...2015-2016学年高一上学期英语开学测试题分类之九 任....doc
【原创】2015-2016学年高一上学期英语开学测试题分类之九 任务型阅读与翻译 - 高一英语开学测汇编 任务型阅读与翻译 一、任务型阅读 (一) Two years ago, a ...
【英语】2015-2016学年高一上学期开学测试题分类之八语....doc
【英语】2015-2016学年高一上学期开学测试题分类之八语法填空题 - 高一英语开学测 语法填空题汇编 一、阅读理解填词: 阅读下面短文,根据中文首字母、音标或语境的...
...2015-2016学年高一上学期英语开学测试题分类之四 完....doc
暂无评价|0人阅读|0次下载 【原创】2015-2016学年高一上学期英语开学测试题分类之四 完形填空_英语_高中教育_教育专区。【原创】2015-2016学年高一上学期英语开学...
...2015-2016学年高一上学期英语开学测试题分类之十 单....doc
暂无评价|0人阅读|0次下载 【原创】2015-2016学年高一上学期英语开学测试题分类之十 单词填空_英语_高中教育_教育专区。【原创】2015-2016学年高一上学期英语开学...
...2015-2016学年高二上学期英语开学测试题分类之任务....doc
【英语】2015-2016学年高二上学期英语开学测试题分类之任务型阅读 - 高二英语开学测汇编之 任务型阅读阅读表达 任务型阅读 (一) “We see lots of adults ...
【英语】2015-2016学年高一上学期开学测试题分类之十一....doc
暂无评价|0人阅读|0次下载 【英语2015-2016学年高一上学期开学测试题分类之十一单词拼写_英语_高中教育_教育专区。【英语2015-2016学年高一上学期开学测试题分...
...2015-2016学年八年级上学期英语开学测试题分类之情....doc
暂无评价|0人阅读|0次下载 【原创】2015-2016学年八年级上学期英语开学测试题分类之情景交际_英语_初中教育_教育专区。【原创】2015-2016学年八年级上学期英语开学...
山西省太原市2015-2016学年高一上学期阶段测试(一)英语....doc
山西省太原市2015-2016学年高一上学期阶段测试(一)英语试题_高中教育_教育专区...因此本题选A。 第二节完形填空(共15小题;每题1分,满分15分) 阅读下面短文...
2015-2016学年高一上学期语文开学测试题分类之9文言文阅读.doc
2015-2016学年高一上学期语文开学测试题分类之9文言文阅读 - 一、阅读下面的文言文,完成后面小题。 项籍者,下相人也,字羽。初起时,年二十四。其季父项梁,...
2015-2016学年高一上学期英语开学测试题分类之十 单词填空.doc
2015-2016学年高一上学期英语开学测试题分类之十 单词填空_英语_高中教育_教育...二、短文填空。 阅读短文,并选择方框中的词用适当形式填空,每个词最多选用一次...
【英语】2015-2016学年高一上学期开学测试题分类之四完....doc
暂无评价|0人阅读|0次下载 【英语2015-2016学年高一上学期开学测试题分类之四完形填空_英语_高中教育_教育专区。【英语2015-2016学年高一上学期开学测试题分类...