当前位置:首页 >> 英语 >>

四川省成都七中2012-2013学年高二下学期入学考试英语试题 Word版含答案


成都七中高 2014 级高二(下)入学考试
英 语
本试卷分第一卷(选择题)和第二卷(非选择题)两部分。满分 150 分, 考试时间 120 分钟。 第一卷(选择题 共 115 分) 第一部分 听力(共两节, 满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分, 满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题, 从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选 项, 并标在试卷的相应位置。 听完每段对话后, 你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读 下一小题。每段对话仅读一遍。 1. What will the man probably do? A.Take a rest. B.Go to a party. C.Meet his boss. 2. What do we know about the man? A.He has been caught copying a report. B. He is not free at the moment. C.He won't leave till the last minute. 3. What is the woman concerned about? A.Her health. B.Her character. C.Her appearance. 4. What does the man mean? A.The fridge will be fixed. B.The room will be warmer. C.The lights will be switched on. 5. What does the man imply? A.The woman already has too many shoes. B.The new shoes do not look good enough. C.He doesn't care where to put the new shoes. 第二节(共 15 小题;每小题 1.5 分, 满分 22.5 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题, 从题中所给的 A、B、C 三个选项 中选出最佳选项, 并标在试卷的相应位置。听完每段对话或独白前, 你将有时间阅读各个小 题, 每小题 5 秒钟;听完后, 各小题将给出 5 秒钟的做答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料, 回答第 6、7 题。 6. Why doesn't the man want to fly? A.He wants to enjoy the scenery. B.He thinks it's dangerous. C.He likes taking the bus. 7. Which means of transport does the woman prefer? A.The bus. B.The train.

C.The car. 听第 7 段材料, 回答第 8、9 题。 8. Why is the woman worried? A. She doesn't know what to read. B. She hasn't finished her task. C. She has no time to write her book. 9. What do we know about the man? A. He has been to Europe with the woman. B. He has forgotten to write his reports. C. He has finished reading all the books. 听第 8 段材料, 回答第 10 至 12 题。 10. What helps to impress the interviewer in the first place? A. Appropriate body language. B. Excellent memory. C. Natural voice. 11. What should the man do before the interview? A. Practice handshaking. B. Recite the answers to possible questions. C. Get some information about the company. 12. What advice does the woman offer about the topic of salary? A. Not to mention it at the first interview. B. Not to bring it up in a roundabout way. C. To let the interviewer mention it next time. 听第 9 段材料, 回答第 13 至 16 题。 13. How does the man kill time? A. By eating potato chips. B. By watching TV. C. By taking a walk. 14. What does the woman dislike? A. The square. B. The parks. C. The city. 15. What does the man think is the most important? A. Entertainment. B. Income. C. Quietness. 16. What do the man and woman disagree on? A. Whether the city needs a symbol. B. Whether the amusement park should be built. C. Whether the square is a good place for a walk. 听第 10 段材料, 回答第 17 至 20 题。 17. What kind of English lessons does the speaker recommend? A. Examination skills. B. Reading and writing.

C. Listening and speaking. 18. How can a learner take the lessons when he is not online? A. By using the downloaded sound files. B. By making conversations with others. C. By reviewing words, phrases and idioms. 19. What is mentioned as an advantage of the speaker's online course? A. It improves learners' English skills quickly. B. It offers learners better study methods. C. It helps learners to make friends. 20. What's the speaker's idea about learning English? A. Being confident in learning. B. Learning English little by little. C. Having clear learning goals. 第二部分 英语知识运用(共两节, 满分 45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 l 分, 满分 15 分) 21. What we don't like is _____ silence, and almost anything is better than ____ embarrassment of a quiet party and silent guests. A. a; a B. /; the C. the; an D. the; the 22. A dozen ideas were considered ____ the chief architect decided on the design of the building. A. because B. before C. whether D. unless 23. Every child has the right to be treated equally, regardless of the circumstances _____ they are born. A. into which B. at which C. that D. under which 24. When asked about their opinions about the schoolmaster, many teachers would prefer to see him step aside _____ younger men. A. in terms of B. in need of C. in favor of D. in praise of 25. The teacher stressed again that the students should not _____ any important details while retelling the story. A. leave out B. bring out C. let out D. make out 26. A Dream of the Red Chamber is estimated _____ into dozens of languages in the last decade. A. to translate B. to have been translated C. to be translated D. to have translated 27. You shouldn't be so rude to a lady, young man, _____ I think, you must apologize. A. whom B. which C. to her D. for which 28. A.---What do you think made Mary so upset? B ---_____________. A. She lost her new ipad. B. Losing her new ipad. C. Lost her new ipad. D. What she lost was her ipad. 29. The math examination turned out to be easy. I _________ the trouble to do so many exercises during the winter vacation. A. shouldn't have taken B. couldn't have taken C .needn't have taken D. didn't need to 30. ---Has Mr. Wu returned from Beijing yet? ---Yes, but he _____ here for only three days before the principal sent him to Shanghai. A. was B. has been C. will be D. would be 31. You can't imagine what difficulty he had ______ a customer to buy the high-tech product.

A. persuaded B. persuade C. to persuade D. persuading 32. Never before ____ in greater need of modern public transport than it is today. A. has this city been B. this city has been C. was this city D. this city was 33. After that he knew he could any emergency by doing what be could to the best of his ability. A. get away with B. get on with C. get through D. get across 34. Being a parent is not always easy, and being the parent of a child with special needs often carries with ___ extra stress. A. it B. them C. one D. him 35. ---Do you enjoy your present job? --- ________. I just do it for a living. A. Of course B. Not really C. Not likely D. Not a little 第二节 完形填空(共 20 小题; 每小题 1.5 分, 满分 30 分) 阅读下面短文, 从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中选出可以填入空白处的最 佳选项, 并在答题卡上将该项涂黑。 I watch her and her mother decorate her college dormitory room. Everything is in place organized and arranged. Her room nicely accommodates not only her clothes and bric-a-brac(小摆 设), but her ___36___ as well. I begin to accept that her room at home is no longer hers. It is now ours, our room for her when she ___37___. I ___38___ myself thinking of when I held her in the cradle of my arm, in the chair alongside my wife's hospital bed. One day old. So ___39___, so beautiful, so perfect, so ___40___ dependent on her new, ___41___ parents. Time marches relentlessly(不停地). She looks up now, catching me ___42___ at her, causing her to say to her mother." Mom, Dad's looking at me ___43____”. The last few days, I touch her arm, her face--- ___44___ that when my wife and I return home, she will not be ___45___ us. I have so much to say, but no ___46___ with which to say it. My ___47___ changed from the day I drove this child home from the hospital. I saw myself ___48___ that day, and it has led to a lot of places that I would never have found on my own. She says,“It'll be all right, Dad. I'll be home from school ___49___.”I tell her she will have a great year but I say little else. I am afraid somehow to speak and I only hold on to our good-bye hug a little longer, a little ___50___. I gaze into her eyes and ___51___to go. My wife's eyes follow her as she leaves us. ___52___ do not. Maybe if I don't look, I can imagine that she really hasn't ___53___ ; I know that what she is embarking upon(开始) is exciting and wonderful. I remember what the world looked like to me ___54___ everything was new. As I walk to the car with my wife at my side, my eyes are wet, my heart is sore, and I realize that my life is ___55___ forever. 36. A. sister's B. teachers' C. mother's D. roommates' 37. A. lives B. Visits C. separates D. graduates 38. A. Force B. leave C. find D. have 39. A. Small B. big C. funny D. strong 40. A. severely B. totally C. slightly D. strictly 41. A. Innocent B. casual C. qualified D. inexperienced

42. A. Laughing B. staring C. glaring D. looking 43. A funny B. frightening C. kind D. sad 44. A. expecting B. imaging C. knowing D. doubting 45. A. For B. with C. within D. along 46. A. sentence B. quotes C. saying D. words 47. A. day B. career C. life D. age 48. A. easily B. carefully C. differently D. seriously 49. A. quick B. soon C. fast D. rapidly 50. A. gentler B. softer C. tighter D. warmly 51. A. start B. turn C. run D. wonder 52. A. Hers B. My wife's C. Mine D. Ours 53. A. gone B. grown C. born D. found 54. A. although B. where C. when D. why 55. A. destroyed B. beginning C. ended D. changing 第三部分 阅读理解(每题 2 分, 共 20 题, 满分 40 分) 阅读下列短文, 从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中, 选出最佳选项, 并在答题 卡上将该项涂黑。 A The new mayor of Hillsdale, Michigan, is a man of the people, ready to listen to their problems, but only until 6 p.m. Then he has to do his homework. Michael Sessions, 18, beat former mayor Douglas Ingles, 51, by just two votes and became the new mayor of Hillsdale. He is America's youngest mayor. As Sessions was too young to enter the election in the spring of 2005, he registered- to vote on Sept. 22, one day after his 18-year-old birthday. The day after that he started his write-in campaign, which means he should persuade voters to remember his name and write it by hand on the voting ballots(选票) · To help get his name known, Sessions earned$700 by selling apples over the summer. He spent the money on posters and put them on the Hillsdale's lawns. Sessions' month-long campaign included going door to door, explaining his ideas of the town's future in the kitchens of his neighbors. "They'd look at me, and say‘How old are you again? How much experience do you have?'And I say‘I'm still in high school', "he said. Sessions promised Hillsdale's voters he would renew local economy. “I was hopeful the whole time, ”he explained. One day he spent so long out on the streets knocking on the doors that he ended up in a hospital emergency room· Sessions said that his schoolwork will not get in the way of his job as a mayor. “From 7:50 a.m. to 2:30p.m., I'11 be a student. From 3 to 6, I'11 be the mayor of Hillsdale," he said. “He did a very brave thing that couldn't have been easy for him to do, "said Jack Vettel, a councilman in Hillsdale, a city of 8,200 about 75 miles southwest. of Detroit. "He does care about this town. He's been here all his life. ” Sessions will receive$3, 600 a year during his four-year term, and will work out of his bedroom since the town does not provide the mayor with an office. 56. What is TRUE of Sessions' election campaign according to the text? A. Sessions launched his election campaign on Sept. 22. B. Sessions worked so hard that he once tried to persuade people in a hospital.

C. Sessions won the election campaign by a very close outcome. D. Sessions felt disappointed when asked about his age and experience. 57. In order to gain more support from the voters Sessions had to do all these things EXCEPT_. A. put up posters' B. renew the economy C. sell apples D. talk to neighbors in. kitchens 58. What can we infer from the passage? A. American mayors usually work from 3 p. m. to 6 p. m. B. In America, young people are encouraged to get involved in politics. C. All teenagers are allowed to enter political elections. D. American mayors receive a salary of 3, 600 a year during their 4-year term. 59. Which of the following would best summarize the text? A. Schoolboy becomes American's youngest mayor. B. How to become a teenage mayor. C. Hard work is the ticket to success. D. Never too young to shake the world. B Every spring scores of people flock to the Buzzard Festival at Hinckley, Ohio. They come to watch for buzzards. Most would. Be glad just to take a look at a buzzard. If they do see one of these" flying garbage cans", it will probably be circling high in the sky. From there it can watch the ground for signs of the waste and the dead animals on which it feeds. The buzzard is the ugliest bird in the United States. In fact, it may well be the ugliest bird. in the world. It has a small, bare, pink head. Its thick body is covered with dark, rough feathers. In spite of its looks, the buzzard is important to the people of Hinckley. It is their first sign of spring. After a winter in the south, buzzards return to their homes in the north. In the Hinckley area, they always return on March 15. No one knows why. But they have come back to Hinckley Ridge on that day, sure as clocks work, for at least forty years. The excitement starts in February. By the middle of March it has reached a high peak. Bets are placed. Prizes go to the person who sees the first buzzard. Radio stations and newspapers tell of the coming festival. And on the weekend after March 15 the people of Hinckley hold their Buzzard Festival. The people come and look around. They chat. They eat their fill of pancakes and sausages. Then they drive past Buzzard's Roost on Hinckley Ridge. A lot of them stop near the road at the stand set up to give information to visitors. There they can hear, from a recording, the main facts about the buzzard. They can see a stuffed buzzard. They can look at some pictures taken of buzzards in other years. With good luck and a strong pair of field glasses, they may sight one or two live buzzards high in the sky. Buzzards may be ugly. They may be "flying garbage cans". But in Hinckley they are just as welcome as the swallows in Capistrano, California. It would be a sad spring indeed if the buzzards ever failed to come back to Hinckley Ridge. 60. A good title for this story would be __________. A. The Hinckley Buzzard Festival B. Buzzard, the Ugliest Bird C. Why the Buzzard Has a Pink Head D. The Return of“The Garbage Can"

61. The buzzard is called the "flying garbage can" because it __________. A. is ugly B. eats waste and dead animals C. looks like a garbage can D. collect rubbish on the ground 62. The surprising thing about Hinckley's buzzards is that_. A. they spend the winter in the south B. they come very close to the town C. they return on the same day each year D. both buzzards and swallows return to Capistrano on March 15 63. At the information stand, visitors to Hinckley's Buzzard Festival can _________. A. learn some facts about. the buzzard B. easily see a live buzzard C. take some pictures with the background of live buzzards D. feed their fill of pancakes and sausages to buzzards C After years of hearing drivers complain about scratches on their cars, Japan's Nissan Motor Company has officially: announced the next big thing—a paint that not only resists scratches and scrapes, but actually repairs itself within a few days. The new material, developed by Nippon Paint Company, contains an elastic rubbery-like resin(弹性树脂)that is able to heal minor marks caused by car wash equipment, parking lot encounters, road debris(石头碎片)or even on-purpose destruction. The automaker admits its results vary depending on the temperature and the depth of the damage, but adds this is the only paint like it in the world, and tests prove it works. Minor scratches, the most common type, are said to slowly fade over about a week. And once they're gone, there is no trace that they were ever there. The special paint is said to last for at least three years after it is first applied, but there is no word yet on whether more can be added after that period. Nissan claims car washes are the worst offenders for this type of damage, accounting for at least 80 percent of all incidents But the complete auto-healing won't come without scratching your wallet. The vehicle maker notes the special paint adds about$100 U. S. to the price of a car. It plans to use its new chemical mixture only on its X -Trail SUVs in Japan for now, as it looks for a more widespread presentation. And while plans to offer the feature overseas haven't been made yet, if it's a hit there, you can be almost sure market forces will drive it to these shores, as well. 64. From the article, we can find that __________. A. the paint has already been used on cars by now B. it beats other products of its kind in its lengthy effect C. car damage is mainly caused by scratches and scrapes D. marketing this paint in Europe is not under way. 65. The paint used on cars can __________. A .last 3 years before it is re-applied again B .fade only in a few days C. help to protect minor paint damage.

D. reduce car scrape incidents to 20 percent 66. What does the underlined part in the last paragraph refer to? A. certain models of Nissan B. name for one kind of paint C. somewhere in Japan D. a word standing for a car-dealer store 67. What can be inferred from the article? A. The paint was developed by Nissan Motor Company. B. The paint might work better in summer than in winter. C. The mark on the car could disappear as soon as the paint is applied. D. The paint is very popular in Japan. D Happy April Fool's Day. In celebration of the day, we have put together a list of some of the greatest hoaxes in history. They are the lies that have been designed for innocent people who are ready to believe them. INSTANT COLOR TV In 1962 there was only one TV channel in Sweden, and in broadcast in black and white. The station's technical expert, Kjell Stensson, appeared on the news to announce that thanks to a newly developed technology, all viewers could now quickly and easily transform their existing sets to display color reception. All they had to do was pull a nylon stocking over their TV screen , and they would begin to see their favorite shows in color. Reportedly, hundreds of thousands of people, were taken in. Actual color TV transmission only started to appear in Sweden on April 1,1970. SAN SERRIFFE In 1977 the British newspaper The Guardian published a special seven-page supplement(增 刊)in honor of the tenth anniversary of San Serriffe, a small republic located in the Indian Ocean. A series of articles affectionately described the geography and culture of this unknown nation. The Guardian's phones rang all day as readers asked for more information about the beautiful holiday spot. Few noticed that everything about the island was made up. NIXON FOR PRESIDENT In 1992 American National Public Radio's Talk of the Nation program announced that Richard Nichard Nixon , in a surprise move ,was running for President again. His new campaign slogan was,“I didn't do anything wrong, and I won't do it again.” Accompanying this announcement were audio clips(片断)of Nixon delivering his election speech. Listeners responded immediately to the announcement , flooding the show with calls expressing shock and anger. Only during the second half of the show did the host John Hockenberry reveal that the announcement was a practical joke, Nixon's voice was copied by comedian Rich Little. 68. Which of the following western countries is NOT mentioned in the text? A. India B. the UK C. the United States D. Sweden 69. Who worked as a host on the radio? A. Kjell Stensson B. Rich Little C. Richard Nixon D. John Hockenberry 70. When did the small republic San Serriffe come into being? A.In 1962 B. In 1977 C. In 1992 D. Never 71. Where can we probably read this article?

C. In a novel D. In a news report E I have a friend who lives by a three-word philosophy: Seize the moment. Just possibly, she may be the wisest woman on this planet. Too many people put off something that brings them joy just because they haven't thought about it, don't have it on their schedule, didn't know it was coming or are too strict to depart from their routine. I can't count the times I called my sister and said,“How about going to lunch in half an hour?” She would gasp and stammer(结结巴巴地说), “I can't. I have clothes on the line. My hair is dirty. I wish I had known yesterday. I had a late breakfast. It looks like rain.”And my personal favorite response:“It's just Monday.”She died a few years ago. We never did have lunch together. From then on, I've tried to be a little more flexible. Life has a way of going faster as we get older. The days get shorter, and the list of promises made to ourselves gets longer. One morning, we awaken, and all have to show for our lives is repetition of “I'm going to”,“I plan on” and “Someday, when things are settled down a bit.” When anyone calls my “seize the moment” friend, she is open to adventure and available for trips. She keeps an open mind on new mind on new ideas. Her enthusiasm for life is contagious. You talk with her for five minutes, and you're ready to trade your bad feet for a pair of Rollerblades and skip an elevator for a bungee cord. My lips have not touched ice cream in 10 years. I love ice cream. The other day, I stopped the car and bought a triple-decker. If my car had hit an iceberg on the way home, I would have died happy. Now go on and have a nice day. Do something you WANT to, not something on your SHOULD DO list. 72. The example of the writer's sister serves as__________. A. an argument B. an introduction C. a support D. a conclusion 73. The writer thinks that the underlined excuse “It's just Monday.”is acceptable, because __________. A. it is still likely that they can have lunch together some time later B. it sounds most reasonable of all the excuses. C. it shows respect for the writer's suggestion D. it indicates the time when they can have lunch together 74. The underlined word “contagious” in the fourth paragraph means “_________”. A. appropriate B. influential C. practical D. evident 75. What is the purpose of the writer by writing this passage? A. To suggest how time flies. B. To persuade busy people to relax. C. To advise people to keep their promise. D. To convince readers to be flexible on their schedule for practical joy.

A. In an ad.

B. In a magazine

成都七中高 2014 级高二(下)入学考试
第二卷(非选择题 共 35 分) 一、句子翻译:根据所给汉语句子意思, 完成下列句子。每空一词(共 10 小题, 每小题 1 分;满分 10 分) 76. 每次我一张口, 就会讲错话。 _________ _________ I open my mouth, I put my foot in it. 77. 设想这样一种情景, 双方都认识的人离开了房间, 两个陌生人开始交谈。 _________ a situation _________ two strangers are talking to each other after someone they both know has left the room. 78. 老师讲英式英语还是讲美式英语没有太大的差别。 _________ doesn't make much of a _________ whether a teacher speaks British or American English. 79. 他开着一卡车香蕉, 突然就在转弯处掉下路面。 He was _________ a lorry load of bananas _________ he came off the road. 80. 对于从事这项工作的人来说, 拥有常识、健康的身体以及外向的个性可能比掌握计算机 技能更重要。 For people doing this job, common sense, physical fitness and an outgoing _________ are _________ to be more important than computer skills. 81. 他身无分文地来到新奥尔良的时候, 却发现那里没有开往南美洲的船了。 He arrived in New Orleans without a penny in his pocket only _________ _________ that there were no boats for South America. 82. 面具的使用受到了法律条文的限制, 这最早可以追溯到 14 世纪。 Their use was limited by laws, the first of _________ _________ back to the 14th century. 83. 如果你走进任何一个地方的中学或大学校园, 你很有可能看到身着印有那个熟悉标志的 李宁运动服的学生们。 If you go into a school of university anywhere, the _________ are that you will see students _________Li Ning tracksuits with the familiar logo. 84. 马拉松是奥运会的最后一项赛事, 因为它被认为是最艰难的项目。 The marathon is the final Olympic event because it is _________ _________ be the hardest. 85. 如今, 政府似乎正在赢得这场战争。 Today, the government seems to _________ _________ the battle. 76._________ _________ 77. _________ _________ 78. _________ _________ 79. _________ _________ 80. _________ _________ 81. _________ _________ 82. _________ _________ 83. _________ _________ 84. _________ _________ 85. _________ _________ 二、短文改错: (共 10 小题, 每小题 1.5 分; 满分 15 分) 下面短文中共有 10 个错误, 请找出并按要求在文中标记并改正在短文下的横线上。 如多一个词:把多余的词用斜线(/)划掉, 在短文下边横线上写出该词, 并也用斜线划掉。 如缺一个词:在缺词处加一个漏字符号(∧), 在短文下边横线上写出该加的词。 如错一个词:在错的词下划一横线, 在短文下边横线上写出改正后的词。 After I finished the school this year, I began to look for work. Several month later, I still

couldn't find the job I was interested. Last Sunday morning, I received a phone call from a man calling him Mr Smith. He said to me on the phone, “I hear you do very well in your studies, I may have a job for you.” I entered in his office with a beaten heart. How I hoped I will go through the job interview today and he would employ me as a lab assistant. But to my surprised, what he said disappointing. He only needed a model. 86. _________ 87. _________ 88. _________ 89. _________ 90. _________ 91. _________ 92. _________ 93. _________ 94. _________ 95. _________ 三、选词填空(共 10 小题, 每小题 1 分;满分 10 分) 根据短文选出正确的词并将词填在短文后的横线上, 一空一词。 environment techniques A friend of mine once asked me: “Why should a Chinese take time to learn a language that is not his own?”Obviously he has __96__in learning a foreign language. He is not the only one who is mentally against English learning. One reason, as I suspect, is the way English is ___97___. The emphasis on memorization is such that no __98___is left in the process of learning, only endless annoyance. What students are presented in the classroom is not the language in real communication. A Chinese student with extremely high scores for American standardized tests was __99__ into one of the most famous universities. But his professors soon found out he could __100__ understand the lesson. Suspecting that he__101___in the tests, the school demanded he repeat them. Again, he passed with high scores. Not till then did they realise the student had mastered the __102__for dealing with the tests, not the skills of using the language. Many people take TOFEL, IELTS, GRE, annual Band 4 and Band 6 exams not because they work inareas where English is a___103___tool, but because they have to do it for job promotion. Must English learning be such a pain in the neck? Create a(n)__104__ where learning English is natural and painless. Don't make it compulsory for people whose work or major does not require it. China will not become more___105___ by adding millions of people who can only say a simple “Hello.” 96. _________ 97. _________ 98. _________ 99. _________ 100. _________ 101. _________ 102. _________ 103. _________ 104. _________ 105. _________ cheated necessary international difficulty admitted taught hardly joy

参考答案 一卷 1.C 2.B 3.C 4.B 5.A 6.A 7.B 8.B 11.C 12.A 13.B 14.A 15.C 16.B 17.C 18.A 21-25 B B A C A 26-30 B D B C A 31-35 D A C A B 36-40DBCAB 56-60CBBAA

9.C 19.A

10.A 20.B

41-45ABACB 46-50DCCBC 51-55BCACD 61-65BCADC 66-70 ABADD 71-75BCABD 二卷 一、 Every/Each, time 1. 2. Imagine, where 3. It, difference 4. driving, when 5. personality, likely 6. to, find 7. which, dates 8. chances, in 9. thought, to 10. be winning 二、 去掉 school 前的 the 2. month 改成 months 1. 3. interested 后加 in 4. him 改成 himself 5. I 前加 so 6. 去掉 entered 后的 in 7. beaten 改成 beating 8. will 改成 would 9. surprised 改成 surprise 10. disappointing 前加 was 三、1. difficulty 2. taught 3. joy 4. admitted 5. hardly 6. cheated 7. techniques 8. necessary 9. environment 10. international


相关文章:
四川省成都七中2012-2013学年高二下学期入学考试英语试题 Word版....doc
四川省成都七中2012-2013学年高二下学期入学考试英语试题 Word版含答案 - 成都七中高 2014 级高二(下)入学考试 英语 本试卷分第一卷(选择题)和第二卷(非选择...
四川省成都七中2012-2013学年高二下学期入学考试数学(....doc
四川省成都七中2012-2013学年高二下学期入学考试数学(文)试题 Word版含答案_数学_高中教育_教育专区。成都七中 2012-2013 学年下期 2014 级入学考试数学试卷(...
...学年高二下学期入学考试英语试题 Word版含答案.doc.doc
四川省成都七中2015-2016学年高二下学期入学考试英语试题 Word版含答案.doc - 绝密★启用前 考试时间:2016 年 2 月 高 2017 届高二下期入学考试英语试卷 考试...
...四川省成都七中2012-2013学年高二下学期入学考试试....doc
【历史】四川省成都七中2012-2013学年高二下学期入学考试试题 20122
四川省成都七中2012-2013学年高二下学期入学考试语文试....doc
四川省成都七中2012-2013学年高二下学期入学考试语文试题 Word版含答案 - 成都七中 20122013 学年下期 高 2014 级入学考试语文试卷 一、积累与应用(42 分) ...
四川省成都七中2012-2013学年高二下学期入学考试文科综....doc
四川省成都七中2012-2013学年高二下学期入学考试文科综合试题 Word版含答案 - 20122013 学年度第二学期入学考试 地理试卷 第I卷 选择题(共 58 分) 一、 ...
四川省成都七中2012-2013学年高二下学期入学考试(数学理).doc
成都七中 2012-2013 学年高二下学期入学考试数学(理)试题一、选择题(每
四川省成都七中2012-2013学年高一下学期期末考试英语试....doc
四川省成都七中2012-2013学年高一下学期期末考试英语试题 Word版含答案_英语_高中教育_教育专区。成都七中 2012-2013 学年高一下学期期末考试英语试题第一卷 选择...
四川省成都七中2012-2013学年高二下学期入学考试数学(....doc
四川省成都七中2012-2013学年高二下学期入学考试数学(理)试题 Word版含答案_数学_高中教育_教育专区。成都七中 2012-2013 学年高二下学期入学考试数学(理)试题一...
...中2013-2014学年高二下学期开学考试数学(文)试题 Word版含答案....doc
四川省成都七中2013-2014学年高二下学期开学考试数学(文)试题 Word版含答案_数学_高中教育_教育专区。成都七中高 2015 届高二下期入学考试数学试题(文) 一、选择...
四川省成都七中2012-2013学年高二下学期入学考试【文科....doc
四川省成都七中2012-2013学年高二下学期入学考试【文科综合试题】(含答案) - 20122013 学年度第二学期入学考试 地理试卷 第I卷 选择题(共 58 分) 一、选择...
四川省成都七中2012-2013学年高一下学期期末考试英语(....doc
四川省成都七中2012-2013学年高一下学期期末考试英语(含听力)_英语_高中教育_教育专区。成都七中 2012-2013 学年高一下学期期末考试英语试题第一卷 选择题 第一...
四川省成都七中2016届高三下学期入学考试英语试题 Word版含答案.....doc
四川省成都七中2016届高三下学期入学考试英语试题 Word版含答案.doc_英
...学年高二下学期期中考试英语试题 Word版含答案.doc
四川省成都七中实验学校2014-2015学年高二下学期期中考试英语试题 Word版含答案 - 成都七中实验学校高二(下)半期考试 英语试题 本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ...
...高二上学期10月阶段性考试英语试题 Word版含答案.do....doc
四川省成都七中2015-2016学年高二学期10月阶段性考试英语试题 Word版含答案.doc - 成都七中2017 届2015-2016 学年度上期10 月月考 高二英语试卷 考试时间:12...
四川省成都七中2012-2013学年高一下学期期中考试语文试....doc
四川省成都七中2012-2013学年高一下学期期中考试语文试题_word版含答案_语文_高中教育_教育专区。成都七中 2012─2013 学年度下学期 高 2015 级半期考试语文试卷...
...学年高一上学期入学考试英语试题 Word版含答案.doc
四川省成都七中2015-2016学年高一上学期入学考试英语试题 Word版含答案 - 成都七中 2018 届高一上期入学考试 英语试卷 说明: 本试卷共两卷, 第一卷和第二卷。...
...学年高二下学期开学考试物理试题 Word版含答案.doc
四川省成都七中2013-2014学年高二下学期开学考试物理试题 Word版含答案 - 成都七中高 2015 级 2014 年春季入学考试 理科综合能力测试(物理部分) 第 I 卷(选择...
...2018学年高二上学期入学考试数学(文)试卷 Word版含答案.doc
四川省成都七中2017-2018学年高二学期入学考试数学(文)试卷 Word版含答案_数学_高中教育_教育专区。成都七中 2017-2018 学年高二年级入学考试 数学试卷(文) ...
...2016学年高二上学期期中考试英语试题 Word版答案不....doc
四川省成都七中实验学校2015-2016学年高二学期期中考试英语试题 Word版答案不全_高中教育_教育专区。成都七中实验学校 2015-2016 学年上期期中考试 高二年级 命题...
更多相关标签: