当前位置:首页 >> 高一英语 >>

新人教版必修2高一英语模块二Unit1

英语模块二 Unit 1-Unit 2 测试卷
单选题:20% I. 单选题:20% 1. — It’s late. I must leave now. — OK. ______. A. Thank you B. Don’t worry C. I’m sorry for it D. Take care 2. She thinks only of herself; she doesn’t _____ other people. A. care for B. care about C. care of D. care in 3. —Peter didn’t come to the meeting this morning. — I _______ him yesterday, but I was too busy and forgot it. A. should tell B. should have told C. had to tell D. had told 4. ____ students are practicing ___ English with each other at the English corner. A. The number of; to speak B. A great deal of; spoken C. A great many; speak D. A number of; speaking 5. Mr. Smith is considering ______ a computer, which is considered ______ a great help in our work and study. A. to buy; to be B. buying; to be C. to buy; being D. buying; being 6. As we all know, the 2008 Olympic Games _____ in Beijing. That’s _____ Mr. Smith is looking forward to visiting China now. A. will be held; because B. are held; why C. are to be held; why D. were to be held; because 7. She spent as much as time as she could _______ over the lessons. A. go B. to go C. going D. went 8. No one likes the way _____ he speaks to others. A. which B. / C. how D. if 9. Not far from the school there was a garden, ______ owner sat in it playing chess with his little grandson every afternoon A. its B whose C. which D that 10. We won’t ____ the other athletes in the 100-meter race if we don’t spend more time training hard. A. compete for B. compete against C. compete in D. catch up with 11. She has two daughters , ____ are nurses. A. all of them B. both of them C. both of whom D. all of whom 12. Tom, together with his two sisters, ________ . A. has seated B. has been seated C. have seated D. have been seated 13. Tom and his dog ______ were here a moment ago have disappeared. A. that B. who C. which D. those 14. Magazines _____ out of the library. A. are not allowed to take B. are not allowed taking C. are not allowed to be taken D. are not allowed to be taking 15. I go to the cinema _____. A. every two weeks B. every third weeks C. each three week D. each three weeks
1

16. My sister, who is _____ a red sweater now, _____ a foreigner for three years. A. having on; has married B. dressed in; has got married C. wearing; has been married to D. putting on; has married with 17. He used to get up late during the holiday, but now after a term at school, he ____ getting up early. A. was used to B. used to C. is used to D. is used 18. The man who usually does not have much for _____ supper had_____ big supper yesterday. A. the; a B. / ; / C. the ; / D. / ; a 19. The light in Mr. Wang’s house is off. There is no doubt _____ he has gone to bed. A. that B. whether C. if D. which 20. This is a rather old book, but it is __________ . A. very worth reading B. well worth reading C. very worth to be read D. well worth to be read II. 完形填空 (30%) "Everything happens for the best, "my mother said whenever I faced disappointment, "If you 21 on, something good will happen some day." Mother was right, as I discovered after graduating from college. I had 22 myself for a sports announcer. So I went to Chicago to knock on the door of every station and was 23 every time. In one station, a kind lady told me that 24 stations wouldn't employ a person without 25 since I had just graduated. "Go out in the town and find a small station that might give you a chance, "she said. I returned to Dixon, where I had finished my high school education and had 26 in the school football team. My father said that our town had built a store and wanted a man to manage its sports department. The job sounded just 27 for me but I wasn't hired. My disappointment had 28 as if by design. "Everything happens for the best," Mum 29 me. Dad lent me his car to look for a job. I tried WOC Radio Davenport. The program director told me they had already hired an announcer. 30 I left his office,! asked aloud," 31 can a fellow get to be a sports announcer if he can't get a job in a radio station?" Suddenly, I heard the director 32 . "Do you know anything about football? " Then he asked me to 33 an imaginary game. It was easy, and I did it without difficulty. The director was 34 and told me I would be broadcasting a game on the 35 Saturday. 21 A put B take C move D carry 22 A devoted B designed C. found D enjoyed 23 A invited B promised C refused D accepted 24 A large B all C no D small 25 A experience B examination C agreement D college 26 A played B joined C taken D fought 27 A possible B successful C right D important 28 A shown B disappeared C resulted D turned
2

29 30 31 32 33 34 35

A woke A While A What A calling A make A moved A future

B advised B After B How B answering B act B sorry B coming

C demanded C Before C Whenever C broadcasting C broadcast C thankful C last

D reminded D So D Wherever D announcing D play D satisfied D later

A The Greatest Show on Earth The Olympic Games are the greatest festival of sport in the world. Every hundred or more countries send their best sportsmen to compete for the highest honors in sport. As many as 6,000 people take part in over 20 sports. the winners, For there are gold medals and glory. But there is honor ,too,for al1 who compete,win or lose.That is in the spirit of the Olympics-to take part is what matters. The Olympic Games a1ways start in a bright color and action.The teams of all the nations parade in the opening ceremony and march round the track . The custom is for the Greek team to march in first. For it was in Greece that the Olympics began. The team of the country where the Games are being held-the host country-marches in last. The runner with the Olympic torch(火炬)then enters the stadium and lights the flame. A sportsman from the host country takes the Olympic oath(宣誓)on behalf of all the competitors. The judges and officials also take an oath. After the sportsmen march out of the stadium, the host country puts on a wonderful display. The competitions begin the next day. There are usually more than twenty sports in the Games. The rule is that there must be at least fifteen. The main events are in track and field, but it is a few days before these sports start. Each day the competitors take part in a different sport-riding, shooting, swimming, and cross-country running. Points are gained for each event. Medals are awarded for the individual winners and for national teams. More and more women are taking part in the games. They first competed in 1900, in tennis and go1f,which are no longer held in the Olympics. Women's swimming events were introduced in 1912,But it was not until 1928 that there were any track and field events for they compete in all but half a dozen of the sports.In horse riding, shooting,and boat racing, they may compete in the same events as the men. 36. Why is there honor for the losers as well as for the winners? A. Because what really matters is to take part in the Olympic Games. B. Because failure is the mother of success. C. Because losers need encouragement. D. Because losers and winner should be equally treated.

阅读理解: (20%) 阅读理解: ( )

3

37. Which of the following is a long-established practice in the opening ceremony? A. Runners enter the stadium with torches. B. Each team puts on a wonderfu1 display. C. Sportsmen and sportswomen wear magnificent clothes. D. The Greek team marches in first. 38. Who takes the Olympic oath? A. A sportsman from the host country. B. A judge from a foreign country. C. An officer from the host country. D. A Greek sportsman. 39. What are the most important events in the Olympic Games? A. The horse-riding events. B. The track and field events. C. The swimming events. D. The boat-racing events. 40. When did women start taking part in the Olympic Games? A. Inl912 B. In 1928 C. In 1900 D. In 1924 B If you are in a town in a western country, you'll often see people walking with their dogs. It is still true that a dog is the most useful animal in the world. But the reason why one keeps a dog has changed. Once upon a time, a man met a dog and wanted it to help him in the fight against other animals, and he found that the dog listened to him and did what he told him to. Later people used dogs for hunting other animals, and the dogs didn't eat what they got until their master agreed. So dogs were used for driving sheep and guarding chickens. But now the people in the towns and cities do not need dogs to fight other animals. Of course they keep them to frighten thieves, but the most important reason is that people feel lonely in the city. For a child, a dog is his best friend when he has no friends to play with. For a young wife, a dog is her child when she doesn’t have her own. For old people, a dog is also a child when their real children have grown up and left. Now people do not have to use a dog, but they keep it as a friend, just like a member of the family. 41. _______are more useful than a dog in the world. A. No other animals B. Some animals C. Many animals D. A few animals 42. In the past people kept dogs because dogs _________. A. could fight against other animals B. met the people C. did not eat other animals D. helped and listened to people 43. Now people keep dogs in the cities because dogs_____. A. fight other animals B. are lonely C. are like their friends D. are afraid of the thieves 44. A dog can be _____. A. a child's friend only B. a young woman's son C. old people's real child D. everybody's friend 45. So a dog will ____ in a family. A. always be used B. not be useful C. still fight D. always be a good friend ADCDD
4

填单词:10% 填单词:10% 46. I got a r__________ (稀有的) ancient coin from a friend of mine the other day. 47. How much f___________ (家具) have you prepared for your wedding? 48. I’ll wait for you at ___________ (接待处). 49. They ___________ (做广告) that they had a used car for sale. 50. It is __________ (愚蠢) of you to answer his silly question. 51. We should do everything we can to protect c__________ relics instead of destroying them. 52. He was very lucky that he s_________ other day. 53. The effect of the medicine on the sick man was m____________ . 54. He won the first place in the c_____________ . 55. This change of state is a p________ change and not a chemical one. 汉译英: 汉译英:20% 56.我也拿不准这本书是谁的? I’m not quite ________who the book__________ ____________. 57.约翰提到了几个法官的名字,他对他们评价不高。 John ________ think the names of _______ ________ judges who he didn’t the serious mining accident the

________of.

58.她给了我食物和衣服,没求任何回报。 She gave me food and clothes and asked for anything_________ __________. 59.运动员们一个接一个地离开了奥运村。 _________ ___________ _____________the athletes left the Olympic village..
60.志愿者将帮助人们找到前往体操馆和体育场的正确的路。 ____________ will help people find their way to the __________ and __________ .

61. 如果他跑得不如我快,就要把他杀掉,任何人不得求饶。 If he cannot run ______ __________ ________ _____ .
5

_____

me, he will be killed. No one will

ANSWER SHEET
班级____________姓名___________号数____________ Mark _________

Choice 20%(1% each) A B C D 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Cloze test 30%(2% each) A B C D 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

Reading 20% (2% each) A B C D 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

6

ANSWER SHEET
班级____________姓名___________号数____________ Mark _________

Choice 20%(1% each) A B C D 1 D 2 B 3 B 4 D 5 B 6 C 7 C 8 B 9 B 10 B 11 C 12 B 13 A 14 C 15 A 16 C 17 C 18 D 19 A 20 B

Cloze test 30%(2% each) A B C D 21 D 22 B 23 C 24 A 25 A 26 A 27 C 28 A 29 D 30 B 31 B 32 A 33 C 34 D 35 B

Reading 20% (2% each) A B C D 36 A 37 D 38 A 39 B 40 C 41 A 42 D 43 C 44 D 45 D

46. rare 47. furniture 48. reception 49. advertised 50. foolish 51. cultural 52. survived 53. magical 54. competition 55. physical 56. sure; belongs; to 57. mentioned ; a; few; highly 58. in; return 59. One; after; another 60. Volunteers; gymnasia / gymnasiums ; stadia / stadiums 61. as; fast; as; be; pardoned

7


相关文章:
新人教版必修2高一英语模块二unit1 - unit2单元测试卷.doc
新人教版必修2高一英语模块二unit1 - unit2单元测试卷_英语_高中教育_教育专区。新人教版必修2高一英语模块二unit1 - unit2单元测试卷 ...
新人教版高一英语必修二Unit1_Language_points1_图文.ppt
新人教版高一英语必修二Unit1_Language_points1 - Lang
新人教版高一英语必修二Unit1_Language_points2_图文.ppt
新人教版高一英语必修二Unit1_Language_points2 - Lang
人教版高中英语必修二Unit1知识点详解.doc
人教版高中英语必修二Unit1知识点详解 - 必修 2Unit1 单元知识梳理和
人教版高一英语必修二unit1_图文.ppt
人教版高一英语必修二unit1 - Do you know what these
新人教版高一英语必修二unit1Warming_up_图文.ppt
新人教版高一英语必修二unit1Warming_up - Unit 1 Cult
新人教版高中英语必修2Unit1 Cultural relics教案2.doc
新人教版高中英语必修2Unit1 Cultural relics教案2_英语_高中教育_教育专区。新人教版高中英语必修2Unit1 Cultural relics教案2 Unit 1 Cultural relics Teaching ...
人教版高中英语必修二UNit1.doc
人教版高中英语必修二UNit1_英语_高中教育_教育专区。知识讲解语法一点通成果测评...高一模块 1 到模块 4 必备及重要的短语句型 知识讲解 新目标高一英语必修一、...
人教新课标高一英语必修2Unit1教案1.doc
人教新课标高一英语必修2Unit1教案1 - The First Period
人教版高一英语必修二-Unit1-cultural-relics课件_图文.ppt
人教版高一英语必修二-Unit1-cultural-relics课件 - S1 B2 Unit 1 Cultural Relics Ming Dynasty vase明朝花瓶 the...
新人教版高一英语必修2 Unit 1 Reading_图文.ppt
新人教版高一英语必修2 Unit 1 Reading_英语_高中教育_教育专区。
...人教版高中英语必修二1人教版高中英语模块二Unit1全....ppt
2016-2017年新人教版高中英语必修二1人教版高中英语模块二Unit1全套课
新人教版高一英语必修2Unit 1 language.ppt
新人教版高一英语必修2Unit 1 language 隐藏>> Cu
新人教版高一英语必修二unit1Warming_up_and_Reading_图文.ppt
新人教版高一英语必修二unit1Warming_up_and_Reading -
人教版高中英语必修二Unit1Cultural Relics课文阅读Rea....ppt
人教版高中英语必修二Unit1Cultural Relics课文阅读Readin
高一英语 M2 Unit1词汇检测复习新人教版必修2.doc
高一英语 M2 Unit1词汇检测复习新人教版必修2 - 必修二 M2 重点单词: 文化的 adj 保持;仍是 vi. Unit1 根据;证据;证物 n. 稀罕的;稀有的;珍贵的 adj ...
新人教版高一英语必修二unit1教案.doc
新人教版高一英语必修二unit1教案 - The First Period (W
...精品卷】2018-2019学年人教版高中英语必修二Unit1单....doc
【新课标-精品卷】2018-2019学年人教版高中英语必修二Unit1单元综合复习题及答案 - 必修2 Unit1Cultural relics I 单元基础知识 一 核心单词 1.___...
2018-2019学年最新人教版高中英语必修二Unit1单元基础....doc
2018-2019学年最新人教版高中英语必修二Unit1单元基础巩固练习及答案解
2018-2019学年最新人教版高中英语必修二Unit1单元检测....doc
2018-2019学年最新人教版高中英语必修二Unit1单元检测题及答案解析-精