当前位置:首页 >> 高中教育 >>

高一人教版英语必修二课时作业:Unit 4 Wildlife protection(5)


Unit 4 Wildlife protection 课时作业(五)
一、词语辨析 1.lately/recently (1)It was only _____that I heard from him. (2)I don’t like going to the theatre_____. 2. because/because of (1)My grandpa can only walk slowly ______his old age. (2)He was late _______he got up late this morning. 、 (3)I bought it _______I need it. (4)He cried ________the pain in his leg. 二、完形填空 Since smoking is considered to be very dangerous to the health,it is especially difficult for children to buy cigarettes.One shopkeeper.Mr.Smith,has always been __1__ about this.If his customers are very __2___,he always asks them whom the cigarettes are ___3___. One day a little girl walked into the shop and demanded 20 cigarettes.She had the exact amount of money in her hand and ___4___ very sure of herself. Mr. Smith was so_ __5___by her confident(自信)manner that he forgot to ask his __6___ questions.He asked her what kind of cigarettes she ___7___.The girl repaired quickly and handed him the __8___.While he was giving her the cigarettes.Mr.Smith said laughingly that she was so young and she should ___9___ the packet in her pocket in order not to be ___10___ by a policeman. However, the little girl seemed not to find this very funny.Without even smiling she __11____ the packet and walked_ _12___ the door. Suddenly she stopped, turned round, and __13___ steadily(稳定地)at Mr. Smith, There was a moment’ S deathly silence and the shopkeeper wondered __14____ she was going to say. All at once, in a clear __15___ the girl said, “My dad is a policeman. ” And with that she walked quickly out of the shop. ( )1.A.successful B.careful C.safe D.mind ( )2.A.old B.young C.weak D.strong ( )3.A.on B.about C.for D.with ( )4.A.seemed B.watched C.listened D.noticed ( )5.A.used B.pleased C.encouraged D.surprised ( )6.A.further B.often C.usual D.strange ( )7.A.had B.wanted C.bought D.sold ( )8.A.cigarettes B.tobacco C.money D.packet ( )9.A.press B.keep C.lay D.hide ( )10.A.found B.looked C.searched D.had ( )11.A.left B.gave C.took D.threw ( )12.A.from B.through C.into D.towards ( )1 3.A.pointed B.looked C.looking D.knocked ( )14.A.how B.when C.why D.what ( )15.A.voice B.noise C.sound D.shout 三、阅读理解 EVENTS Long March exhibit

The Shanghai History Museum is putting on an exhibition to mark the 60th anniversary(周年 纪念)of the Long March. On show are more than 220 photos and 40 items(项目)that illustrate(加 插图说明)how the communist Red Army retreated(撤退)from its besieged(被围攻的)bases in Jiangxi Province and fought its way to northern Shanxi Province in the mid.1930s.Captions(说 明)are all in Chinese.The shows will end on November 20. Time:1 0:00 a.m.-4:00 p.m. Address:1 286 Hongqian Road Admission:8 yuan for Chinese/1 5 yuan for foreigners Thai elephants Eight elephants from Thailand are entertaining visitors at Changfeng Park by riding bicycles, playing basketball, balancing on a beam(梁), dancing and blowing a harmonica(口琴). People are encouraged to have a tug—of-war(拔河)with the animals or lie on the ground and have the elephants stride(跨过)over them.The elephants give three shows a day at 9:30 a.m. ,3:30 p.m.and 8:00 p.m.and there is an additional show at 1:30 p.m.at weekends.The show will end on November 1 5. Address:1 89 Daduhe Road Admission:30-40 yuan Dancing Dolphins Dolphins leaping(跃, 跳)from the water to touch a ball, swaying(摇摆)their bodies to music, kissing people and doing math by tapping their tails have made the dolphinarium in Hoping Park(Peace Park)an attraction for children.Seals(海豹)and sea lions also perform. Hours:10:30 a.m. ,4:00 p.m.and 7:30 p.m. Admission:20 yuan for adults and 1 0 yuan for children ( )1.Mr.Smith,who comes from Australia,wants to visit the Long March exhibit.You, a Chinese student, will go with him as an interpreter(翻译). How much will you pay altogether for the admission?______. A.16 yuan B.23 yuan C.30 yuan D.20 yuan ( )2.At the exhibition,you will see——. A.many articles written by famous writer B.many things left by the Red Army C.books on the Long March D.many photos and pictures about the Long March ( )3.Which of the following is not done by the Thai elephants? A.Riding bicycles. B.Blowing a harmonica. C.Doing match.D.Having a tug-of-war with people. ( )4.The dolphinarium in Hoping Park is a hall where you can see——. A.not only dolphins but also seals and sea lions performing B.only dolphins perform C.seals and sea lions perform D.only seals perform ( )5.If you go to see the Thai elephants at weekends,you’11 see the show at——. A.9:30 a.m. ;3:30 p.m. ;8:00 p.m.and 1:30 p.m. B.only 1:30 p.m. C.9:30 a.m. ;3:30 p.m.and 8:00 p.m.

D.10:30 a.m. ;4:00 p.m.and 7:30 P.m.

keys: 一、词语辨析 , 1.(1)lately (2)recently 2.(1)because of (2)because (3)because (4)because of 二、完形填空 1.B ’2.B 3.C 4.A 5.D 6.C 7.B 8.C 9.D 10.A 11.C 12.D 13.B 14.D 15.A 三、阅读理解 I.B 2.D 3.C 4.A 5.A


相关文章:
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 4 Wildlife protec....doc
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 4 Wildlife protection(5) - Unit 4 Wildlife protection 课时作业(五) 一、词语辨析 1.lately...
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 4 Wildlife protec....doc
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 4 Wildlife protection(6) - Unit 4 Wildlife protection 课时作业(六) 一、用准确的介词或副词填空 M...
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 4 Wildlife protec....doc
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 4 Wildlife protection(4) - Unit 4 Wildlife protection 课时作业(四) 一、汉译英 1.寒风猛烈地刮了...
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 4 Wildlife protec....doc
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 4 Wildlife protection(8) - Unit 4 Wildlife protection 课时作业(八) 一、单项选择 ( )1.Wai...
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 4 Wildlife protec....doc
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 4 Wildlife protection(2) - Unit 4 Wildlife protection 课时作业(二) 一、单项选择 ( )1.一 I...
...版必修二)课时作业:unit 4wildlife protection peri....doc
高中英语(人教版必修二)课时作业:unit 4wildlife protection period 2 - Period Two Ⅰ.语境填词 Language Points 1.This ...
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 4 Wildlife protec....doc
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 4 Wildlife protection(7) - Unit 4 Wildlife protection 课时作业(七) I.短文改错 In Wedne...
...版必修二)课时作业:Unit 4Wildlife protection Peri....doc
2015-2016学年高中英语(人教版必修二)课时作业:Unit 4Wildlife protection Period 2 - Period Two Language Points Ⅰ.语...
人教版高一英语必修2 unit 4 Wildlife protection 全套....ppt
人教版高一英语必修2 unit 4 Wildlife protection 全套课件_英语_高中教育_教育...4.stop hunting wild animals as a joy; 5.decrease the pollution of the ...
高中英语 Unit 4 Wildlife Protection Period Four课时....doc
高中英语 Unit 4 Wildlife Protection Period Four课时作业人教版必修2_其它...] B.wrote D.received 5.A.accepted C.delivered 答案 D [根据 from my ...
高中英语Unit4Wildlifeprotection5新人教版必修2_图文.ppt
高中英语Unit4Wildlifeprotection5人教版必修2 - 写作
高中英语 Unit 4 Wildlife Protection Period Two课时....doc
高中英语 Unit 4 Wildlife Protection Period Two课时作业人教版必修2_其它课程_高中教育_教育专区。高中英语 Unit 4 Wildlife Protection Period Two课时作业 新...
高中英语 Unit 4 Wildlife Protection Period Three课....doc
高中英语 Unit 4 Wildlife Protection Period Three课时作业人教版必修2_其它课程_高中教育_教育专区。高中英语 Unit 4 Wildlife Protection Period Three课时作业 ...
高中英语 Unit 4 Wildlife Protection Period One课时....doc
高中英语 Unit 4 Wildlife Protection Period One课时作业人教版必修2_其它课程_高中教育_教育专区。高中英语 Unit 4 Wildlife Protection Period One课时作业 新...
人教版高中英语必修2 Unit 4 Wildlife protection 课件..ppt
人教版高中英语必修2 Unit 4 Wildlife protection 课件._英语_高中教育_教育专区...课时作业 基础自测 01 基础知识 自我测评 Ⅰ.词汇与派生 A.联想记忆法 1....
...必修二人教版导学案:Unit4 Wildlife protection 第5....doc
江西省赣州厚德外国语学校高中英语必修二人教版导学案:Unit4 Wildlife protection 第5课时 阅读2 - BookⅡ Unit4 Wildlife protection Bo...
...英语必修二第四单元 Unit 4 WIldlife protection le....ppt
人教版高中英语必修二单元 Unit 4 WIldlife protection learning about languag_英语_高中教育_教育专区。Learning about Language Ex1 1. distant 2. decrease ...
【最新】人教版英语必修二课件:Unit+4 Wildlife+protection5_图文....ppt
【最新】人教版英语必修二课件:Unit+4 Wildlife+protection5 - 写作探究 能力提升区 [文体感知] 建议信是生活中常见的一种文体,是写信人向收信人对某事 提出的...
...高中英语必修二教案:Unit 4 Wildlife protection Pe....doc
王朝远高中英语必修二教案:Unit 4 Wildlife protection Period 5 Grammar_高一英语_英语_高中教育_教育专区。Unit 4 Wildlife protection Grammar 教学设计 I. ...
人教版英语必修二课件:Unit+4 Wildlife+protection2_图文.ppt
人教版英语必修二课件:Unit+4 Wildlife+protection2 -
更多相关标签: