当前位置:首页 >> 英语学习 >>

英语一题


辽宁普通专升本《大学英语》语法与词汇复习题(一)

1. He offered to _____ her a hand as the suitcase was too heavy for her to carry. A. borrow B. help C. lend D. show 2. The textbook is for the _______ students, not for the b eginners. A. foreign B. blind C. advanced D. deaf 3. A sudden idea _____ to him that he might try the new method. A. occurred B. happened C. took place D. took part

4. We tried to _____ what he meant. A. make for B. make out C. make of D. make from 5. Although the weather was very bad, the buses still ran on _____. A. time B. plan C. schedule D. arrangement 6. I should like to _____ touch with old friends but I hav e so little time. A. get into B. be in C. keep in D. lose

7. Though he was born and brought up in America, he ca n speak _____ Chinese. A. smooth B. fluent C. slide D. flowing 8. As it _____, the elderly lady she quarreled with was no

ne other than her future mother-in-law. A. turned out B. t urned down C. turned up D. turned on 10. The _____ from the forest fire could be seen ten mile s away. A. smell C. steam B. spark D. smoke

11. Whenever anything ______ happens, a crowd of peo ple is certain to gather. A. emotional B. sensational C. famous D. helpful 12. Jack is the _____ holder of the world 5000-meter rac e world record, but there is no guarantee that he will win the first place in the coming Olympic Games. A. dominant B. prominent C. goodD. current 13. “Here is the money I promised,” he said. “I alwa ys _____ promises.” A. agree C. make B. follow D. keep

14. It was a minor illness, and she soon _____ it. A. got o ver B. got on with C. got around D. got out 15. The car was repaired but not quite to the owner's ___ __. A. satisfaction B. surprise C. joy D. pleasure

16. This is the military ______ , and nobody is allowed t o get in without permission. A. bond B. zone C. uniform D. zoo 17. If you don't think it necessary to make _____ any mis sed lessons, speak up now. A. up for B. up with C. up to D. away for 18. If you want to see the chairman of the department, yo u’d better make an ______ with him first. A. admission B. agreement C. appointment D. argument 19. It is highly desirable that a new president _____ to thi s university. A. appointed B. be appointed C. was appoint ed D. has been appointed 20. A meeting of the society will be _____ at six o'clock on Tuesday evening. A. placed B. taken C. made D. held [NextPage]

21. In ______ recent years, Niagara Falls have come to b e appreciated more for their natural beauty as _______ w onder of nature. A. the; a B. the; the C. /; the D. /; a 22. ________ such circumstances, one can only fight bac k. A. Below B. Within C. Over D. Under 23. By the end of next month he ________ everything in

school. A. will finish B. would finished C. finishes D. will have finished 24. I heard that he _________ great progress in his resear ch since we last parted. A. had made B. made C. has mad e D. makes 25. Why do you worry so much _______ your health? I t hink you are all right. A. for B. aboutC. at D. on 26. I need one more stamp before my collection _______ _. A. is completed B. completed C. has been completed D. has completed 27. Dave ________ into the house without ________ out by his parents. A. slipped; finding B. slips; finding C. slip s; to be found D. slipped; being found 28. What is the reason for _______ on time? A. not your coming B. you not come C. your not coming D. you not t o come 29. Our English teacher demanded that we _______ to E nglish broadcast every day. A. listening B. would listen C . listen D. could listen 30. Was it until the1990s _______ the old man finally got a house of his own? A. when B. that C. which D. how

31. Sally has failed again. I think she _____ harder. A. ou ght have studied B. ought to have studied C. must have st udied D. may have studied 32. ” I don ’ t drink coffee at all. “ “ __________. ” A. So don ’ t IB. I do either C. Nor I do D. Neither do I 33. It ’

s not my fault. I have ______ the matter . A. nothing to d o with B. something to do with C. anything to do with D. everything to do with 34. Michael used to look hurt and surprised when ______ ___. A. criticizing B. to criticize C. having criticized D. criticized 35. We started out early in order that we _________ there in time. A. would get B. ought get C. should get D. had t o get 参考答案: 1.C

2.C 3.A 4.B 5.A 6.C 7.B 8.A 9.C 10.D 11.B 12.D 13.D 14.A 15.A 16.B 17.A 18.C 19.B 20.D 21. D 22.D 23.D 24.A 25.B 26.A 27.D 28.C 29.C 30.B 31.B 32.D 33.A 34.D 35.A


相关文章:
英语一级考试试题(总).doc
英语一级考试试题(总) - 英语一级考试试题 一、单项选择题: 1、My wat
2017全国卷1英语试题.doc
2017全国卷1英语试题 - 绝密★启封前 2017 年普通高等学校招生全国统一
2017年3月全国英语一级考试试题.doc
2017年3月全国英语一级考试试题 - 2017 年 3 月全国英语一级考试试题 第一节单项填空 O. John and !made ___ agreement last Friday. A...
2016考研英语一真题及答案(word版).doc
2016考研英语一真题及答案(word版) - 新东方在线考研 [http://kaoyan.koolearn.com ] 新东方在线考研权威解析 2016 考真题 2016 考研英语一真题...
2016年度考研英语一真题与答案解析.doc
2016年度考研英语一真题与答案解析 - 2016 考研英语(一)真题及参考答案
2018考研英语一真题(完整版).pdf
2018考研英语一真题(完整版) - 2018 年全国硕士研究生入学统一考试英语
2016年考研英语一真题及解析.doc
2016年考研英语一真题及解析 - 2016 年考研英语一真题原文及答案解析完整
英语试题1.doc
英语试题1 - 2017 届高三第一次调研 英语试题 第一部分 听力(共两节,满
高一英语必修1测试题Unit_1(有答案).doc
高一英语必修1测试题Unit_1(有答案) - 高一英语必修 1 测试题 Uni
19802018年历年考研英语一真题集含答案_图文.doc
19802018年历年考研英语一真题集含答案 - 19802018 年历年考
航空英语1习题2.doc
航空英语1习题2 - 习题 2 一、单项选择题 1. What A. miles
英语模拟题一.doc
英语模拟题一 - 模拟题一 模拟题一 第一部分: 第一部分:交际用语 此部分共有
英语一真题2004.doc
英语一真题2004 - 2004 年全国硕士研究生入学统一考试英语试题 Sect
一站到底英语题_图文.doc
一站到底英语题 - 初中阶段一站到底活动题目。... 一站到底英语题_英语_初中教育_教育专区。初中阶段一站到底活动题目。 一站到底英语题 1.在网络用语中,常用哪...
一年英语试题_图文.doc
一年英语试题 - 姓名 班级 英语 20092010 学年度一年级上学期期末试
考研英语一试题题型及分值.pdf
考研英语一试题题型及分值 - 考研英语一试题题型及分值 英语也是考研必考的科目之
英语(二)模拟试题1.doc
英语(二)模拟试题1 - (课程代码:00015 考试时间:150 分钟) 注意
英文外科试题1.doc
英文外科试题1_财会/金融考试_资格考试/认证_教育专区。1 The contr
英语(一)翻译真题.pdf
英语(一)翻译真题 - 2017 年翻译 The growth of the u
2014年考研英语一真题及答案-打印.doc
2014年考研英语一真题及答案-打印 - 2014 年研究生入学考试英语(一)试
更多相关标签: