当前位置:首页 >> 高中教育 >>

河北省邯郸市魏县第一中学、曲周县第一中学2015-2016学年高二上学期期中考试英语试题


高二期中考试

英语试卷

考试时间:120 分钟;

第I卷
第一部分 听力(共两节 满分 30 分) 第一节(共 5 小题 每小题 1.5 分 满分 7.5 分) 1 What’s the relationship between the two speakers? A Classmates B Cousi

ns C Roommates 2 What does the woman mean? A She hasn’t got the job yet. B She doesn’t want the job. C She made mistakes in her job. 3 Where did the man see the mobile phone? A On the sofa B Under the chair 4 How much does the man need to pay? A 50dollars B 100 dollars 5 Where are the speakers? A On the street B In the post office 听第 6 段材料,回答第 6-7 题 6 What day is it today? A Friday B Saturday 7 Where will the woman eat sushi? A In her house B In a restaurant 听第 7 段材料,回答第 8-9 题 8 What can the man do with the room card? A Use the parking lot for free. B Use the health club for free C Eat in the restaurants for free. 9 Which floor should the man go if he wants to get a parking permit? A To the second floor B To the third floor C To the fourth floor 听第 8 段材料,回答第 10-12 题 10 Why is the woman calling the man? A To make an appointment. B To change an appointment. C To cancel an appointment. C Sunday C In a supermarket

C On the desk C 200dollars C In a parking lot

第二节(共 15 小题 每小题 1.5 分 共 22.5 分)

11 When will they meet? A This Wednesday B This Thursday C Next Monday. 12 Where are they going to meet? A At a restaurant B At a café C At the woman’s house. 听第 9 段材料,回答第 13-16 题 13 What’s the relationship between the speakers? A Host and guest B Customer and repairman C Boss and employee. 14 What did Kayne do before he started his own business? A A banker B A salesman C A repairman 15 How long are the business hours on the sign? A Six hours B eight hours C Ten hours 16 What did the man and his friends do when there are no customers? A Go biking B Eat and chat C Play cards 听第 10 段材料,回答第 17-20 题 17 Why will the ball be held at the Star Hotel? A It has a larger ballroom. B It is close to most of the guests. C It is cheaper than the Golden Hotel. 18 How many guests are there at the ball? A 50 B 100 C 200 19 How much does each ticket cost now? A 35 dollars B 40 dollars C 45 dollars 20 Why is this Saturday a big day for John Smith? A It will be his birthday. B It will be his promotion day. C It will be his farewell day. 第二部分 阅读理解

A
People in the United States honor their parents with two special days: Mother’s Day, on the second Sunday in May, and Father’s Day, on the third Sunday in June. These days are set aside to show love and respect for parents. They raise their children and educate them to be responsible citizens. They give love and care. These two days offer an opportunity to think about the changing roles of mothers and fathers. More mothers now work outside the home. More fathers must help with child-care. These two special days are celebrated in many different ways. On Mother’s Day people wear carnations. A red one symbolizes a living mother .A white one

shows that the mother is dead. Many people attend religious services to honor parents .It is also a day when people whose parents are dead visit the cemetery(公 墓). On these days families get together at home, as well as in restaurants. They often have outdoor barbecues for Father’s Day. These are days of fun and good feelings and memories. Another tradition is to give cards and gifts. Children make them in school. Many people make their own presents. These are valued more than the ones bought in stores. It is not the value of the gift that is important, but it is “the thought that counts”. Greeting card stores, florists, candy makers, bakeries and telephone companies do a lot of business during these holidays. 21.Which is NOT a reason for children to show love and respect for parents? A. Parents bring up children. B. Parents give love and care to children. C. Parents educate children to be good persons. D. Parents pass away before children grow up. 22. What do you know from the passage? A. Mother’s Day and Father’s Day are both in May. B. Fewer women worked outside the home in the past. C. Not all the children respect their parents. D. Fathers are not as important as mothers at home. 23. Which do you think is right about “carnation”? A. It only has two kinds of color. B. It refers to the special clothes people wear on Mother’s Day or Father’s Day. C. It’s a kind of flower showing love and best wishes. D. People can wear carnations only on the second Sunday in May.

B
The purpose of keeping fit is to avoid illness, avoid the mental and physical fatigue(疲劳), and above all to feel more pleasure in being alive. Research has shown the value of a balanced diet, fresh air, sunshine, enough rest and some forms of regular exercise for everyone. If everyone followed this plan, the number of people visiting the doctor and going to hospital would be reduced.? Unfortunately, although most people acknowledge the importance of physical fitness, not enough of us put this into practice. We spend too much time watching others from the comfort of an armchair or a seat in the stand at a sports stadium. One reason why people who are physically fit to live longer is that they do not put the heart under excessive strain (过度劳累) and so they reduce the risk of heart and blood vessel(血管)diseases. They also avoid suffering weakened muscles, which are the cause of a great deal of trouble.

All in all, sensible exercise, suited to each person and properly undertaken on the advice of a doctor, is the best insurance of meeting these requirements. 24. Why do people want to keep fit? A. Because they want to avoid health. B. Because they want to add mental and physical fatigue. C. Because they want to feel happier and live longer. D. Because they want to obtain much more money. 25. Which of the following is TRUE according to the passage? A. Everyone knows the importance of this plan. B. Not all people do what the plan tells them to do. C. Most people put the plan into practice. D. No one wants to do with this plan. 26. What does the passage mainly talk about? A. Balanced diet is the most important. B. People who are physically fit live longer. C. Most people can live longer. D. People always do not put the heart under excessive strain.

C
In Canada and the United States, there is a new group of children called “satellite kids”, who live in one place but whose parents live in another place. Asians are immigrating (移民) to Canada and the United States in larger numbers than ever before. Most Asians immigrate because they believe that they can give their children a better education in the West. In Asia, especially in China, Japan, and Korea, it is difficult to go to university. Students must first pass the strict national examination. However, in Canada and the United States, it is easy to go to university, and anyone who wants to go can go. As a result, Asian parents decide to leave their countries so that their children can go to university. The problem is that when Asians arrive, they discover that finding a job and making money are more difficult in the West than in the East. Also, they find that they are very lonely, and that they miss their homes. For these two reasons, most Asian parents decide to go back to work while their children study in the West. Therefore, these children become “satellite kids”, and most of their parents do not know how sad it is to be a “satellite kid”. Only until now are Canadians and Americans discovering the “satellite kid” problem. Because these children do not speak English and because their parents are not there to take care of them, they are often absent from school. To be a “satellite kid” means to grow up in a country where you know you are different and where you cannot make friends because you do not speak English well. Also, it means to grow up lonely, because your parents are elsewhere. What these “satellite kids” will probably say to their parents is that it’s better to have par ents around than to have a university education

27.Some Asian parents send their kids abroad because ________ A. they hope their children may easily find a job there B. all foreign universities are better than the ones in their own countries C. the kids may not be accepted by universities in their own countries D. the kids want to improve their English and make foreign friends 28.“Satellite kids” refer to Asian kids ________ A. without parents B. speaking no English C. with university education D. living abroad alone 29.What is the main idea of the passage? A. Parents want better education for their kids B. Parents feel lonely and miss their families C. Kids in foreign countries alone are badly in need of care from family D. Canadians and Americans begin to notice the “satellite kids” problem 30 What’s the feeling of the “satellite kids” staying abroad alone? A sad B free C happy D independent

D
Most sharks are dangerous. The largest kind of sharks-the whale shark-has small teeth and is quite harmless to people. However, blue sharks, tiger sharks, white sharks and hammerheads are enemies of man. Man-eaters are always a danger to swimmers in shark waters. Sometimes, though, men have used strange methods when they're suddenly faced with a shark. During world War Ⅱ, soldiers and sailors whose boats or planes were destroyed drifted (漂流) helplessly on the ocean in small rafts (筏子). While waiting to be saved, the men had to struggle to stay alive and were often attacked by sharks. In some cases, they had few weapons to protect themselves with. They found that just splashing (溅水) water seemed to help keep the sharks away. One sailor was swimming for his life in the Atlantic Ocean after his boat had been blown up. He saw a shark swimming towards him. He hit the shark with his bare fist, and that drove it off. Once, in Australia, a fisherman was fishing after sunset. He hooked a big fish and drew it towards the shore. His line broke when the fish was only a few yards from the shore. The fisherman waded (涉水) into the water to try to catch it with his hands. In the dim light, it looked like the kind of fish that could be dealt with without danger. He put his arms around the fish and wrestled with it. Dragging it to the beach turned out to be harder than he had expected, but at last he pulled it in. When he turned a light on it, he was amazed. He ha…… 31. The shark that is least dangerous to man is the _______. A. white shark B. whale shark C. tiger shark D. hammerhead shark 32 . This story tells you that sharks are usually ________.

A. friendly B. small C. afraid of people D. dangerous 33. After the Australian fisherman found he had caught a shark, he was ________. A. surprised B. frightened C. unhappy D. angry 34. This story tells you that the best way to handle sharks is to ________. A. hit them with your fist B. keep far away from them C. splash water D. wrestle with them 35. The passage mainly tells us something ________. A. about fishing sharks B. about sharks C. how to eat sharks D. that sharks are man's enemies 七选五

Benefits of Going to School Online
With online school becoming more and more popular, should you go in for it or the traditional Schooling? Let’s find out by looking at the advantages of online schooling?

Easy to enter the school
For studying through an online school, you do not need to go to some other city, which is mostly the case with traditional college education. __36__ The only two things required are computer and an internet connection.

Meeting personal needs
___37__ There are some people who find it difficult to sit through lectures. Then there are students who take in more or prefer studying at night. These special requirements and study habits of certain students are easily met with online schooling.

Convenience and freedom
__38_ So, if a student has a day job, he can continue his education in the night and thus study and work at the same time. For those who look for such freedom in one’s study timings, online education is the key.

No career breaks needed
The reason behind online college degrees on rise is that people who are working full time ,who want to receive education to further their professions, have to take a break for a year or more to attend traditional college ,but online schools have changed this. __39__ This means that they do not have to take a career break in between.

Saving the cost
Students do not have to spend money on staying in a hotel or on transportation for travelling to-and-fro the college. __40__ Moreover, students can take up part-time or full-time jobs and earn. A With online schooling, working people can now take up courses at their own pace. B They do not have to spend money on buying books as e-book can be used.

C There are certain people who learn more when they study on their own. D There are various subjects you can choose from online schools. E Online schooling can be done right in your home. F The students can choose to study whenever he wants. G You can get a degree through online schools. 第三部分 完形填空 I will never forget the year I was about twelve years old. My mother told us that we would not be 41 Christmas gifts because there was not enough money. I felt sad and thought, “What would I say when the other kids asked what I’d 42?” Just when I started to 43 that there would not be a Christmas that year, three women 44 at our house with gifts for all of us. For me they brought a doll. I felt such a sense of 45 that I would no longer have to be embarrassed when I returned to school. I wasn’t 46 . Somebody had thought 47 of me to bring me a gift. Years later, when I stood in the kitchen of my new house, thinking how I wanted to make my 48 Christmas there special and memorable, I 49 remembered the women’s visit. I decided that I w anted to create that same feeling of 50 for as many children as I could possibly reach. So I 51 a plan and gathered forty people from my company to help. We gathered about 125 orphans (孤儿) at the Christmas party. For every child, we wrapped colorful packages filled with toys, clothes, and school supplies, 52 with a child’s name. We wanted all of them to know they were 53 . Before I called out their names and handed them their gifts, I 54 them that they couldn’t open their presents 55 every child had come forward. Finally the 56 they had been waiting for came as I called out, “One, two, three. Open your presents!” As the children opened their packages, their faces beamed and their bright smiles 57 up the room. The 58 in the room was obvious, and 59 wasn’t just about toys. It was a feeling – the feeling I knew 60 that Christmas so long ago when the women came to visit. I wasn’t forgotten. Somebody thought of me. I matter. 41.A. sending B. making C. receiving D. exchanging 42.A. got 43.A. doubt 44.A. broke in 45.A. achievement 46. A. blamed 47.A. enough 48.A. present 49.A. hardly 50.A. importance B. prepared B. hope B. turned up B. loss B.forgotten B. little B. recent B. occasionally B. independence C. found C. accept C. settled down C. relief C loved C. poorly C. first C. regularly C. strength C. caught up with D. expected D. suggest D. showed off D. justice D.affected D. highly D. previous D. instantly D. safety D. put up with

51.A. kept up with B. came up with

52.A. none 53.A. fine 54.A. convinced 55.A. until 56.A. chance 57.A. took 58.A. atmosphere 59.A. such 60.A. from

B. few B. normal B. guaranteed B. after B. gift B. lit B. sympathy B. it B. till

C. each C. helpful C. reminded C. when C. reward C. burned C. joy C. something C. for

D. some D. special D. promised D. since D. moment D. cheered D. calmness D. everybody D. by

第 II 卷
第四部分 英语知识运用(满分 50 分)
语法填空 共 10 小题 每小题 1.5 分 满分 15 分 阅读下面材料,用不多于 3 个单词的正确形式填空。

Dear Chris, I am Li Jin, monitor of Class One, Grade Two. I am very 61 (delight) to learn that you 62 (come) to our class to study with us as an exchange student next term. It is a great honor for me 63 (tell)you some information relevant to the local life. First, our enjoy 65 64 (tradition) foods are dumplings and rice. I hope you can 66 that in the USA, so In addition, the climate here is very similar

there is no need for you to worry about it. Now I will introduce our class to you. Our class is made up of fifty two students, all of 67 are friendly and hard-working. Our teachers are kind and treat us very well. Last of all, to promote the understanding and 68 (friend )between the students of the two countries, I hope you can do something , such as helping us practice our 69 (speak) English, and introducing something about American culture. Looking forward to 70 (see) you. Yours, Li Jin 61_________62_______ 63 __________ 64 _________ 65 ________ 66 _________67_________ 68________ 69__________ 70_________ 短文改错 (共 10 小题 每小题 1 分 满分 10 分)
文中共有 10 处语言错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(/)划掉。 修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1. 每处错误及其修改仅限一词;

2. 只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。

Dear Tracy, I want to make friends with those who have same interests, but I am continually disappointing. No one I know have the same interests as I. Mine include read books and newspapers, watching news programmes, listening music and so on. But my friends were only interested in talking about the best way to make lots of money and what they will buy with them. That you know, friends are very important, so I don’t know where and how to find the friends I want. Can you offer me some suggestion? 书面表达(满分 25 分)
我们能活在这美好、精彩的世界上,是因为有父母,老师,朋友。因此在每个人的生命 之中应怀有一颗感恩之心,学会感恩他人。 请从以下几点展开写一篇题目为 Learn to Be Grateful 的文章。 1.感恩父母,因为父母给了我们全部的爱; 2.感恩老师,因为老师传授了我们知识; 3.感恩朋友,因为朋友给我们带来欢乐; 4.你认为,我们应该为他们做些什么. 提示:1、可加入一些细节, 使文章更加通顺合理。 2、词数:100 字左右(开头部分不计)

Learn to Be Grateful Whenever and wherever we are, we should learn to be grateful to the people around us in this beautiful and wonderful world. ______________________________________________________________________ _ ______________________________________________________________________ _

英语答案
听力 1 BABCB 6 AABCB 11 CCABB 16 CBCAA 21 DBC 24 CBB 27 CDCA 31 BDABB 36 ECFAB 41 CACBC 46 BACDA 51 BCDCA 55 DBCBA 试题分析: 阅读部分 A 这是一篇议论文,讲的是美国人庆祝父亲节和母亲节表达对父母的爱和感恩。他们有很多 方式来庆祝,其中一个是戴康乃来庆祝母亲节,出去烧烤庆祝父亲节,一个是孩子亲手做贺 卡或是礼物送给父母。不管什么庆祝方式,都包含了孩子对父母的爱和感恩。 21. D 推理判断题。 根据第一段第三、 四句话“They raise their children and educate them to be responsible citizens. They give love and care.”可以知道 D 选项“D. Parents pass away before children grow up.”不是孩子爱父母尊重父母的理由。故选 D。 22.B 推理判断题。根据第一段倒数第二句话“More mothers now work outside the home”中 的 more 可以推断出以前很少有妈妈外出工作。B 选项符合题意。故选 B。 23.C 推理计算题。根据第二段第三、四句话“A red one symbolizes a living mother .A white one shows that the mother is dead”可以推断出康乃馨代表的是对妈妈的爱和祝福。C 选项符 合题意。故选 C。 B【解析】 试题分析:这是一篇议论文,讲的是保持健康可以避免疾病,避免疲劳,可以享受到生活的乐 趣,延年益寿。作者还建议人们要进行合理的锻炼,对身体更有益。 24. C 推理判断题。 根据第一段第一句话“The purpose of keeping fit is to avoid illness, avoid the mental and physical fatigue(疲劳), and above all to feel more pleasure in being alive.”可以推 断出人们保持身体健康是为了活的更开心,更久。只有 C 选项符合题意。故选 C。 25. B 推理判断题。 根据第二段第一句话“Unfortunately, although most people acknowledge the importance of physical fitness, not enough of us put this into practice.”可以知道虽然大多数人 知道保持健康的重要性,但不是每个人都会付诸实践来让自己健康,只有 B 选项符合题意。 故选 B。 26.B 推理判断题。根据第一段第一句话也是文章的中心句“The purpose of keeping fit is to avoid illness, avoid the mental and physical fatigue (疲劳) , and above all to feel more pleasure in being alive.”,意思是保持健康可以避免疾病,避免精神上和身体上的疲劳,都会感受到生 活的乐趣,更长寿。所以文章主要讲的是那些懂得养生的人都会活的越久,B 选项符合题意。 故选 B。 C 本文讲述了在 美国西部出现的“Satellite kids”他们远离父母,在学习和生活上有很多的问 题,他们需要父母的关爱。 27.细节题。根据第一段 In Asia, especially in China, Japan, and Korea, it is difficult to go to university. Students must first pass the strict national examination. However, in Canada and the United States, it is easy to go to university, and anyone who wants to go can go.说明很多的

父母把孩子送到国外上学是因为在自己国家里读大学很困难,而在国外,要容易得多,故选 C 项; 28. 细节题。 根据文章第一段 1,2 行 there is a new group of children called “satellite kids”, who live in one place but whose parents live in another place.说明这样的孩子是指那些在国外单独 生活的孩子,故 D 正确 29.主旨大意题。本文主要讲述的就是在国外的生活的孩子在远离父母以后会出很多的问题, 他们需要父母的关心和帮助,故 C 正确。 30 A D 31 BDABB 36 ECFAB 完型填空 本文讲述了作者在有能力时为因经济原因不能拥有圣诞礼物的孩子送礼物,在孩子们的笑脸 中感受了小时候收到别人送给贫困的她圣诞礼物时的快乐的故事。 41.C 考查动词。Sending 送;receiving 收到;making 制作;exchanging 交换。根据上文可 知还是小孩子的作者,在圣诞节来临,应该是收到礼物。故选 C。 42.A 考查动词。found 发现;prepared 准备;got 得到;expected 预期。根据上下文可知此 处表达的意思是别人问作者收到了什么礼物。故选 A。 43.C 考查动词。Doubt 怀疑;hope 希望;suggest 建议;accept 接受。根据上下文内容可推 断此处表达的意思是:作者开始接受没有礼物的现实,选择 accept,其他三个选项意思都不 符合。故选 C。 44.B 考查词组。broke in 闯入;settled down 安居;turned up 出现;showed off 炫耀。根据 上下文可知此处是出现在作者家,给她们圣诞礼物。故选 B。 45.C 考查名词。Relief 解除;loss 损耗;achievement 成就;justice 正义。根据下文“当我回 到学校时,我不会再感到难堪了”,可以推断出此处是表示作者解脱了,松了一口气。故选 C。 46.B 考查动词。Blamed 谴责;loved 爱;forgotten 忘记;affected 影响。结合上下文,可以 得知,这件礼物对作者是多么重要,所以此处表达作者将不会忘记这件事情。故选 B。 47.A 考查副词。Highly 高度地;little 极少;poorly 可怜地;enough 足够。联系上下文,首 先排除 B、C,think highly of sb 的意思是“对……评价很高”。此处根据作者的前面的心态, 选择 enough,表示有人关心自己。故选 A。 48.C 考查形容词。Present 现在;first 第一的;recent 最近的;previous 以前的。联系上下 文,提到是 new house,肯定选择 first,西方人对于圣诞节很重视,是一家人团圆的日子,所 以此时表达重要性,作者想让自己在新家过的第一个圣诞节有意义。故选 C。 49.D 考查副词。Hardly 几乎不;instantly 立即地;regularly 定期地;occasionally 偶尔。联 系上下文,可了解当时作者那种激动的心情,所以应该是很快就想到了那件让她难忘的事情。 故选 D。 50.A 考查名词。strength 力量;independence 独立性;importance 重要;safety 安全。根据 第一段中描述那次圣诞节礼物给我的感慨,和作者此刻的心情,她认为送圣诞节礼物的给自 己以及给得到的孩子们的重要性。故选 A。

51.B 考查词组。kept up with 和...保持联系;caught up with 给...迷住;came up with 提出; put up with 忍受。根据上一段的内容可以推断,是作者提出了一个让四十个人来我公司帮忙 的计划。故选 B。 52.C 考查不定代词。None 没有人;few 很少;some 一些;each 每个。根据作者的想法,应 该是每个人都有自己的圣诞节礼物,所以选择每个人。故选 C。 53.D 考查形容词。Fine 好的;special 特别的;helpful 有帮助的;normal 正常的。根据每个 人都有属于自己的礼物,而且不是固定的,所以作者的意思是给孩子们启示:每个人都是独 一无二的。故选 D. 54.C 考查动词。Reminded 提醒;guaranteed 担保;convinced 使确信;promised 答应。根 据下文的“One, two, three. Open your presents!”可知,此时在分发礼物时,作者提醒每个人开 始不要打开礼物。故选 C。 55.A 考查连词。After 之后;until 直...时候;when 当;since 自从。根据句意:直到每个人 都拿到礼物。故选 A。 56.D 考查名词。Chance 机会;gift 礼物;moment 时刻;reward 报酬。根据下文的意思, 此处表达大家等待的拆礼物的时刻到来了,故选择 moment。故选 D。 57.B 考查动词。Lit 照亮;took 拿;burned 燃烧;cheered 欢呼。根据句意:他们灿烂的笑 容照亮了整个房间,所以选择 light 的过去式 lit。故选 B。 58.C 考查动名词。Atmosphere 气氛;sympathy 同情;calmness 冷静;joy 欢乐。联系上下 文,分析四个选项的意思,此处是表达欢乐。故选 C。 59.B 考查代词。It 它;such 这样;something 某事;everybody 每个人。根据句意: 欢乐 不仅仅是因为玩具。所以选择 it,指代欢乐。故选 B。 60.A 考查介词。By 通过;till 知道;for 为了;from 从...。根据句意:我从很久以前的那次 圣诞节上获得的感觉再次感受到了。故选择 from。故选 A。 61.delighted 66.to 62.are coming / will come 63.to tell 64.Traditional 65.them 70.seeing

67.whom 68.friendship

69.spoken

【小题 1】在 same 之前加 the 【小题 2】disappointing 改为 disappointed 【小题 3】have 改为 has 【小题 4】read 改为 reading 【小题 5】在 listening 之后加 to 【小题 6】将 were 改为 are 【小题 7】将 them 改为 it 【小题 8】将 That 改为 As 【小题 9】将 so 改为 but 【小题 10】suggestion 改为 suggestions Whenever and wherever we are, we should learn to be grateful to the people around us in this beautiful and wonderful world. First of all, I would like to express thanks to my parents who give their endless love to me. As we know , parents do all they can to make their children's life better and better. Secondly, I

am grateful to my teachers for their selfless work. The reason why I admire them is that they teach us not only knowledge but also all kinds of important skills. Finally, I want to thank my fellow friends who share happiness and sorrow with me. Because of you , my life is filled with laughter and sunshine. They are so important in my life that we should learn to be grateful to them. try to remember to give our sincere wishes to them now and then. Above all, we should try to work hard and live happily, which is a god pay for them.


相关文章:
...曲周县第一中学2015-2016学年高二上学期期中考试数...
河北省邯郸市魏县第一中学曲周县第一中学2015-2016学年高二上学期期中考试数学(理)试题_数学_高中教育_教育专区。绝密★启用前 2015-2016 学年度 XX 学校期中...
...曲周县第一中学2015-2016学年高一上学期期中考试英...
河北省邯郸市魏县第一中学曲周县第一中学2015-2016学年高一上学期期中考试英语试题_英语_高中教育_教育专区。高一第一学期期中考试英语试卷卷 I(满分 94 分) ...
...曲周县第一中学2015-2016学年高二上学期期中考试数...
河北省邯郸市魏县第一中学曲周县第一中学2015-2016学年高二上学期期中考试数学(文)试题_高中教育_教育专区。绝密★启用前 期中考试数学试卷(文科)考试时间:120 ...
...曲周县第一中学2015-2016学年高二数学上学期期中联...
河北省邯郸市魏县第一中学曲周县第一中学 2015-2016 学年高二数 学上学期期中联考试题 理一.选择题:本题 12 小题,每小题 5 分,共 60 分,在每小题给...
...曲周县第一中学2015-2016学年高二数学上学期期中联...
河北省邯郸市魏县第一中学曲周县第一中学 2015-2016 学年高二数 学上学期期中联考试题 文一.选择题:本题 12 小题,每小题 5 分,共 60 分,在每小题给出...
...曲周县第一中学2015-2016学年高二上学期期中考试语...
河北省邯郸市魏县第一中学曲周县第一中学2015-2016学年高二上学期期中考试语文试题.doc_数学_高中教育_教育专区。绝密★启用前 (五册、古诗文) 高二语文月考卷...
...曲周县第一中学2015-2016学年高一英语上学期期中联...
河北省邯郸市魏县第一中学曲周县第一中学2015-2016学年高一英语上学期期中联考试题_英语_高中教育_教育专区。高一第一学期期中考试英语试卷卷 I(满分 94 分) ...
...曲周县第一中学2015-2016学年高一上学期期中考试英...
河北省邯郸市魏县第一中学曲周县第一中学2015-2016学年高一上学期期中考试英语试题 Word版含答案.doc_英语_高中教育_教育专区。高一第一学期期中考试英语试卷卷 ...
...曲周县第一中学2015-2016学年高二语文上学期期中联...
河北省邯郸市魏县第一中学曲周县第一中学2015-2016学年高二语文上学期期中联考试题_语文_高中教育_教育专区。河北省邯郸市魏县第一中学、曲周县第一中学 2015-...
...曲周县第一中学2015-2016学年高二化学上学期期中联...
河北省邯郸市魏县第一中学曲周县第一中学2015-2016学年高二化学上学期期中联考...(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分,试卷满分 100 分,考试时 间 90 分钟。...
更多相关标签:
邯郸市曲周县第一中学 | 曲周县第一中学 | 曲周县第一中学官网 | 魏县第一中学 | 邯郸市曲周县 | 河北省邯郸市曲周县 | 邯郸市曲周县地图 | 魏县第一中学官网 |

相关文章