当前位置:首页 >> 高中教育 >>

湖南省湖南师范大学附属中学2016届高三上学期第五次月考英语试题


湖南师大附中耒阳分校 2016 届高三第五次月考
英 语 第Ⅰ卷 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案 转涂到答题卡上。 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题 和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 ( )1.What did the man think of Charles? A. He didn't seem natural. B. He was really interesting. C. He was good. ( )2.Where will the woman most probably go next? A. To a concert. B. To a cinema. C. To her house. ( )3.What is the relationship between John and Mike? A. Friends. B. Partners. C. Strangers. ( )4.How far away is the railway station? A. About 30 miles. B. About 60 miles. C. About 90 miles. ( )5.When can the woman get the computers? A. On Thursday. B. On Wednesday. C. On Tuesday. 第二节(共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A,B,C 三个 选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间来阅读各 个小题,每小题 5 秒钟;听完后将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6、7 题。 ( )6.Why does the man visit the garden? A. For an article on gardens. B. To help the woman clean the garden. C. To get different advice. ( )7.What can we learn from the conversation? A. Mrs. White grows many plants from seed. B. Mrs. White's first garden is very big. C. Mrs. White's friends often give her plants. 听第 7 段材料,回答第 8、9 题。 ( )8.What are the two speakers talking about? A. The photograph. B. The play. C. The film. ( )9.What does the man find difficult for him to follow? A. The story. B. The language. C. The plot. 听第 8 段材料,回答第 10 至 12 题。 ( )10.What does the woman want to buy? A. Bags. B. Shoes. C. Sweaters. ( )11.What can you learn about the woman from the conversation? A. She only has 50 dollars with her. B. She prefers blue to green. C. She is really good at bargaining. ( )12.How much does the woman spend at last? A. $50. B. $52. C. $54. 听第 9 段材料,回答第 13 至 16 题。

( )13.What are the speakers mainly talking about? A. Personal career planning. B. Popular career fields in the future. C. Present employment situation. ( )14.Why does the woman like software design? A. It pays very well. B. It is interesting. C. It is challenging. ( )15.What can we know about IT? A. People can always have a job for a long time in it. B. It is more reliable than advertising. C. Many people have lost their jobs in it. ( )16.What does the woman think of an advertising agency? A. Creative. B. Changeable. C. Exciting. 听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。 ( )17.When did the story happen? A. This morning. B. Last week. C. Yesterday evening. ( )18.What was the writer going to do by bike? A. To buy a pen. B. To go to hospital. C. To find a pen. ( )19.What happened to the writer? A. He was badly ill on the road. B. He was knocked down by a truck. C. He was hit by a taxi. ( )20.Which of the following is right? A. The writer was thankful to the taxi driver. B. The writer was angry at the taxi driver. C. The writer was happy with the truck driver. 第二部分 阅读理解(共两节,满分 40 分) 第一节(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项,并在答题卡 上将该项涂黑。 A The National Air and Space Museum in Washington D.C. has thousands of objects on display, counting the 1903 Wright Flyer, Charles Lindbergh's Spirit of St. Louis, the Apollo 11 Command Module Columbia, and a lunar rock you can touch. On top of our exhibition galleries, you may want to visit the Albert Einstein Planetarium, Lockheed Martin IMAX Theater, and the Public Observatory on the east end. There are many things to do at the Museum in D.C. We render daily tours and educational activities for both children and adults. We also have scheduled lectures and events throughout the year. Hours & Admission: Open every day except December 25. Admission is free of charge. Regular Hours: 10:00 a.m. to 5:30 p.m. Extended Hours: 10:00 a.m. to 7:30 p.m. December 26—30, 2015 March 30—April 20, 2016 Fridays and Saturdays, April 24—May 16, 2016 May 17—September 7, 2016 VISITING TIPS: Limit the Number of Bags: All visitors are screened through metal detectors upon entry. The fewer items you bring inside the Museum, the faster your entry. Before you visit, please review the list of prohibited items, which include pocket knives and tripods(三脚架). Visitors carrying

prohibited items will not be allowed inside the Museum, so please leave them at home or in your car. No Food and Drink: Only bottled water is permitted in the Museum. You may only consume food and other drinks in the Food Court, not in the Museum. Groups who bring food are encouraged to picnic on the National Mall. Please Take Photos: You are welcome to take photos for personal use. However, tripods and monopods(单脚架) are banned without approval. First Aid: The Museum has a First Aid office and nurse on duty. Please contact the nearest security officer or the Welcome Center for assistance. Visit the Welcome Center: At our Welcome Center in the South Lobby, staff and volunteers can answer any questions you have during your visit. Open: 10:00 a.m. to 5:30 p.m. Phone: 202-633-2214 E-mail: NASM-VisitorServices@ si.edu ( )21.According to the passage, the National Air and Space Museum is a museum . A. where only adults can participate in some educational activities B. everyone can pay a visit to without buying tickets C. where one can touch anything he likes D. everyone can visit without time limits all the year round ( )22.If the Greens plan to visit the Museum at 6:00 p.m., it is accessible on . A. December 24,2015 (Thursday) B. March 23,2016 (Wednesday) C. June 7,2016 (Tuesday) D. May 1,2016 (Sunday) ( )23.A visitor to the museum can . A. eat and drink in the Museum or in the Food Court B. take photos with tripods for personal use C. bring more bags to go through metal detectors D. get some medical therapy if he suddenly comes down with ill B Charlotte Volante, from Jersey, had been confined(限制) to a wheelchair since the age of 11 after being born with spina bifida(脊柱裂). But the doctor, Caroline Edwards, was confident that she could get Charlotte stand again. After a complex operation in July this year to lengthen the tight muscles at the hips, knees and feet,Charlotte amazed her family by standing up next to her hospital bed. The breakthrough came just 10 days before her 18th birthday, and left Charlotte and her family with a double reason to celebrate. Charlotte,the youngest of five girls and two boys who received the same operation, says, “Walking again after my operation did not feel strange,and it didn't hurt; it just felt completely natural.” Her father, Tony, says, “We have been coming to Southampton General Hospital regularly since Charlotte was just a day old, and have nothing but good things to say about it. The staff have been brilliant, and there is still one or two we remember since we first came in all those years ago.” Meanwhile,Charlotte is hoping to fulfill another dream—to learn to drive. “Caroline has given me the drive to go on and make all my dreams a reality,and I now hope to begin to

drive—I'm already saving for a car,” she says. Charlotte is one of 15 young people who have benefited from a pioneering accelerated rehabilitation(复原) program developed by the hospital. The program can see patients walking within six weeks of hip surgery through the use of a removable brace(支柱). Under accelerated rehabilitation, patients are placed in their brace at night or during periods of rest after surgery, allowing for early movement and standing to preserve muscle strength, or comfortable seating. The program has already helped many young cerebral-palsy(瘫痪) patients as well as those with spina bifida. ( )24.What do we know about Charlotte? A. She was born unable to walk. B. She celebrated her 18th birthday twice. C. She learned to drive from Caroline. D. She was in a wheelchair for about 7 years. ( )25.What does Charlotte's father mean in the fourth paragraph? A. The hospital staff are not friendly. B. He recognizes many of the hospital staff. C. The hospital has made a good impression on him. D. Charlotte received treatment when she was one. ( )26.According to the passage, the rehabilitation program . A. is mainly aimed at young people B. is aimed at treating patients with spina bifida C. can help people walk faster D. is sponsored by the government ( )27.What is the passage mainly about? A. How Caroline has helped Charlotte stand. B. B. How Charlotte has come to be able to stand again. C. The history of a rehabilitation program. D. The unfortunate experiences of Charlotte. C Students' academic performance compared to those in other countries has been falling for decades, especially in math and science. These poor results, combined with the policies of other countries, have led many to lay the blame on the American educational system, which they think should carry out more compulsory schooling through a variety of ways. However, studies show these calls are misguided, since there is in fact no connection between higher test scores and more schooling. Dozens of school districts across the nation have experimented with year-long schedules, yet little improvement has been seen in students' ability. Emphasis on the parental involvement in education, though, is far greater in other cultures, especially Asian, than in most American ones, which explains why Asian students consistently outscore American students within the same school systems and with the same amount of time spent in class. No action by the government can change this. US children often find their school days full of activities and homework, with precious little free time. Longer school days would make it a struggle for students to complete school assignments, thus increasing their workloads, tiredness, and stress levels all at the same time. Also, should a shortened summer break be adopted, schools unaccustomed to summer operation would be forced to install costly air conditioning. More hours would mean higher salaries for teachers and other staff, which would no doubt add to the already-severe financial burden of the American government. It's essential to secure the future of the nation through effective educational reform, but this will mean an increase in quality, not quantity.

( )28.Americans who are dissatisfied with the educational system might support all the following EXCEPT . A. less frequent exams B. longer school days C. shortened summer vacations D. compulsory preschool ( )29.Asian students perform better academically than students in the US probably thanks to . A. their government's attention B. their superior teaching staff C. their parents' participation D. their study schedules ( )30.As for the measures to increase compulsory schooling,which of the following will the author probably agree with? A. They can improve students' grades. B. They may come with many costs. C. They will benefit many teachers. D. They only apply to Asian students. ( )31.What can be a suitable title for the text? A. Do American kids need more schooling? B. What is the future of education in the US? C. How to improve America's education system? D. Why are Asian students better than American students? D Bill Gates is in Paris today with several world leaders for a big announcement on energy and climate change. At the event, two related initiatives(倡议) are announced. One is Mission Innovation, a commitment by more than ten countries to invest more in research on clean energy. The other is the Breakthrough Energy Coalition(联盟), a global group of private investors who will support companies that are taking innovative clean-energy ideas out of the lab and into the marketplace. The primary goal with the Coalition is as much to accelerate progress on clean energy as it is to make a profit. Here's the thinking behind these two efforts. The world is going to be using 50 percent more energy by mid-century than it does today. That should be good news,especially for the world's poorest,because right now more than 1 billion people live without access to basic energy services. Affordable and reliable energy makes it easier for them to grow more food, run schools and hospitals and businesses, have refrigerators at home,and take advantage of all the things that make up modern life. Low-and middle-income countries need energy to develop their economies and help more people escape poverty. But the world's growing demand for energy is also a big problem, because most of that energy comes from hydrocarbons, which emit greenhouse gases and drive climate change. So we need to move to sources of energy that are affordable and reliable, and don't produce any carbon. We need to invent new approaches. Private companies will ultimately develop these energy breakthroughs,but their work will rely on the kind of basic research that only governments can fund. Both have a role to play. ( )32.According to the article,which of the following statements is TRUE? A. Bill Gates is to attend the announcement in Paris today. B. Mission Innovation and the Breakthrough Energy Coalition are announced. C. Only ten countries are committed to investing more to research clean energy. D. Private investors have nothing to do with today's event. ( )33.What is the Coalition aimed at? A. Advancing clean energy and making money. B. Marketing traditional clean-energy ideas largely.

C. Supporting experiments on clean-energy in the lab. D. Helping a global group of private investors. ( )34.Getting affordable and reliable energy, the poorest people may . A. use basic energy services for free B. live a modern life C. all escape poverty D. develop their economies alone ( )35.Who should be involved in developing these energy breakthroughs? A. Low-income and poorest countries. B. Low-and middle-income countries. C. Bill Gates and all world leaders. D. Private companies and governments. 第二节(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。 选项中有两项为多余 选项。 Hollywood Works to Eliminate Gender Pay Gap When actors receive their Academy Award—known as the Oscar—they often thank their producer, director, family members and even their agent. Last February, Patricia Arquette won the Best Supporting Actress award for her role in the film “Boyhood”. 36 “It is our time to have wage equality once and for all, and equal rights for women in the United States of America.” Arquette was talking about a socio-political issue in America. For every dollar a man earns, women are paid around 77 cents. Patricia Arquette is one of the actors trying to get the Hollywood gender pay gap eliminated. This issue is called the gender pay gap. 37 The magazine named actress Jennifer Lawrence as the top-paid actress. She earned $52 million in 2015. Scarlett Johannson came in second at $35.5 million. There is no question about the wealth of these actresses. 38 According to Forbes, only four actresses earned more than $20 million. Twenty-one actors, on the other hand, made at least that much. Overall, top actors like Robert Downey, Jr. and Jackie Chan earn hundreds of millions of dollars more than Hollywood's top actresses. 39 It tends to be an issue throughout the workforce. The American Association of University Women studied the pay gap earlier this year. The organization used the American Community Survey. 40 The most recent data from the survey came out in 2014. It showed men earn about 21-percent more than women in all industries. Thanks to Arquette and other women, Hollywood celebrities are talking about pay inequality. A. This isn't a problem only in the movie business. B. She used her moment on stage to call attention to pay inequality in Hollywood. C. Forbes magazine talked about how famous each Oscar actress is. D. But the question is: Should they be richer? E. The survey asks questions about the cost of living in the United States. F. They deserve the money for their hard work. G. Forbes magazine listed how much Hollywood actresses earn every year. 第三部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空白处 的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 In 1975 my father had just begun building his second hospital in the Himalayas when tragedy struck our family. My mother and youngest sister Belinda were flying into the mountains to join him when their small airplane 41 .

It was years before Dad fully 42 . Only through more adventures and projects in Nepal could he 43 it. He has now built 42 schools and hospitals there. As I grew up,some of Dad's restlessness seemed to 44 me. I know many people think that being Edmund Hillary's son,I cannot help 45 mountains. Well,I am,at the age of 48, a mountain man. I have been on more than 30 mountaineering expeditions. And yes,I have climbed Everest twice. I am 46 because I have all that my father taught me, too. On one awful day in 1995, it was his 47 that saved my life. I was in a group of eight climbers just below the summit of K2 in the Himalayas. We had just another 400 meters left to climb. But the 48 was going from bad to worse,and something didn't feel 49 . At that time I heard my father's voice inside my head,“Down. Go down. Don't let the others 50 you to continue.”Then, from 51 ,I heard the voice of a fellow climber. “Come up,” she called. “Use the red rope.” Again my father's 52 : “Don't do it. It's not 53 .” Finally I told my climbing partner that I was going down. He too was feeling 54 ,but decided to go on ahead anyway. As I headed down,I looked back at my fellow climbers who were all climbing toward the 55 . Soon black clouds appeared between us,and I 56 them. Fear makes you careful. As my father always told me, 57 is not something that you should deny. It is something you 58 . When I woke up in my tent the next morning it was silent and still all around. I found out that I was the only one who had managed to 59 what had to be done. The seven above had 60 . ( )41.A. escaped B. crashed C. dropped D. returned ( )42.A. Changed B. understood C. recovered D. suffered ( )43.A. get through B. turn to C. come over D. get along ( )44.A. upset B. hit C. confuse D. surprise ( )45.A. avoiding B. hating C. researching D. climbing ( )46.A. hesitant B. active C. lucky D. happy ( )47.A. advice B. letter C. support D. rescue ( )48.A. atmosphere B. weather C. environment D. climate ( )49.A. different B. convenient C. right D. ready ( )50.A. expect B. inspire C. promise D. persuade ( )51.A. above B. beyond C. under D. outside ( )52.A. shout B. cry C. sound D. voice ( )53.A. wise B. crazy C. dangerous D. brave ( )54.A. awkward B. nervous C. unhappy D. unsure ( )55.A. base B. clouds C. summit D. rope ( )56.A. lost sight of B. kept in touch with C. caught up with D. became interested in ( )57.A. anger B. fear C. pain D. pleasure ( )58.A. deliver B. manage C. ignore D. share ( )59.A. remind B. regret C. realize D. wonder ( )60.A. arrived B. succeeded C. survived D. died 第Ⅱ卷 第三部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分) 阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1 个单词)或括号内单词的正确形式。 What is the most popular communication tool today? If your answer is QQ or MSN, I

must say you're a bit old-fashioned. Today a new form of communication “WeChat”,which 61. (own) a Chinese name Weixin, is becoming the most influential text and voicing tool all over the world. What advantages does WeChat have? First, WeChat is 62. relative cheap way of communication; that is to say, it uses network traffic instead of telephone fare. Next, we can know 63. is happening at any time. And we can have 64. (easily) access to information available than other messaging tools. What roles does it play in our daily life? According to the latest report,the number of the 65. (register) users on WeChat platform has topped 200 million and it has expanded its business to overseas market. Can you imagine that a mobile phone ?app' is so 66. (appeal) that it reaches 200 million users within 8 months? WeChat itself has become the most popular mobile chat application in the world. A large number of people have become “WeChataholic”, which means they keep staring at the mobile phone all the time and can't live 67. it. However, while enjoying its great 68. (convenient), people should not ignore the danger of 69. (cheat), for information on We Chat is 70. (public) known. 第四部分 写作(共两节,满分 35 分) 第一节 短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文, 请你修改你同桌写的以下作文。 文中共 有 10 处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(划掉。 修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均仅限一词。 2.只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。 I love talking about the future—so I am not the only one. Over the centuries, the people have always wondered about the future. Some like to read fantasy stories and imagine what the world will like in 10, 50 or even 1,000 years' time. Others write of the future themselves. In the 18th and 19th centuries,especially the later,the most common theme in science fiction novels is the future. Some authors even predicted things what have happened since,for example,landing on the moon! But for some people,think about the future is not just for fun. We plan the future of the world for a living. These people are called futurologist. 第二节 书面表达(满分 25 分) 某中学生英文报开辟了“Editor's Coffee Break”专栏,为的是方便读者们能与编辑交流 英语学习的方方面面。 假设你是该栏目的编辑李华, 你收到一封署名为 Mr. Confused 的来信。 信中该同学表达了对将来英语可能退出高考表示担忧, 对将来自己是否该努力学习英语感到 迷茫。请用英文给该同学写一封回信。 内容要点如下: 1.告诉对方英语还是很重要的;2.谈谈你对英语退出高考的看法; 3.鼓励该同学继续努力学习英语。 注意:1.词数 100 左右;2.信中不能出现与本人相关的信息。 参考词汇:退出高考 withdrawal from the College Entrance Exam

Dear Mr. Confused, Thank you for writing to me,and I do understand your confusion.

湖南师大附中耒阳分校 2016 届高三月考试卷(五)答案
题序 答案 题序 答案 题序 答案 题序 答案 1 B 16 A 31 A 46 C 2 C 17 C 32 B 47 A 3 C 18 A 33 A 48 B 4 A 19 B 34 B 49 C 5 C 20 A 35 D 50 D 6 A 21 B 36 B 51 A 7 C 22 C 37 G 52 D 8 C 23 D 38 D 53 A 9 B 24 D 39 A 54 D 10 A 25 C 40 E 55 C 11 C 26 A 41 B 56 A 12 B 27 B 42 C 57 B 13 A 28 A 43 A 58 B 14 C 29 C 44 B 59 C 15 C 30 B 45 D 60 D

第Ⅱ卷 第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分) 61.owns. which 指代 a new form of communication “WeChat”, 先行词为单数。 62.a. 根据句意可知。 63.what. 宾语从句缺主语。 64.easier. 根据句意可知用形容词的比较级修饰 access。 65.registered. the registered users=the users who have registered,registered 是过去分词作 定语,意为“已注册的”表完成。 66.appealing. 意为“吸引人的”。 67.without. 根据语境,“有些人没有微信活不了”。 68.convenience .名词作宾语。 69.being cheated. of 后接动名词短语。根据语境,用被动。 70.publicly. 副词修饰形容词。 第四部分 写作(共两节,满分 35 分) 第一节 短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) so I love talking about the future— I am not the only one. Over the centuries, the and或but people have always wondered about the future. Some like to read fantasy stories and imagine what of ∧ the world will belike in 10, 50 or even 1,000 years' time. Others write the future about themselves. In the 18th and 19th centuries, especially the science fiction novels later , the most common theme in latter

is what the future. Some authors even predicted things have was that或which think about thinking

happened since, for example, landing on the moon! But for some people, the future is not just for fun. called futurologist . futurologists

We plan the future of the world for a living. These people are They

第二节 书面表达(满分 25 分) 【参考范文】 Dear Mr. Confused,

Thank you for writing to me, and I do understand your confusion. I think the withdrawal of the English test from the College Entrance Exam doesn't mean English is no longer important. Instead,it shows the country's determination to make sure the language is taught better. To begin with,students now don't have to take one English test to determine their future. They have more opportunities to get high marks by taking more English tests. Besides,they will have more free time to learn English in a more balanced way without focusing all their attention on passing exams. Finally,the change in the English exams is only a change in the assessment system, not a downplaying of the importance of English. In short,English is still important and worthy of your participation and diligence. Don't be discouraged and wish you a success! Yours, Li Hua 书面表达评分标准(满分 25 分) 第五档:21-25 分 要点齐全,结构合理,词汇丰富,句子连贯,无明显语法错误。 第四档:16-20 分 要点齐全,结构完整,词汇和句子基本正确,有少量语法错误。 第三档:11-15 分 要点部分缺失,有语法和词汇错误,但不影响交际。 第二档:6-10 分 内容基本吻合,句式单调,有较多语法和词汇错误,影响意义的表达。 第一档:1-5 分 内容与提示不吻合,有较多错误,影响意义的表达。


相关文章:
【全国百强校】湖南省湖南师范大学附属中学2016届高三...
【全国百强校】湖南省湖南师范大学附属中学2016届高三上学期第五次月考英语试题_数学_高中教育_教育专区。湖南师大附中耒阳分校 2016 届高三第五次月考英 语第Ⅰ...
2016届湖南省长沙市湖南省师范大学附属中学高三上学期...
暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档2016届湖南省长沙市湖南省师范大学附属中学高三上学期月考(五)英语试题_高考_高中教育_教育专区。 +...
湖南师范大学附属中学2016届高三月考英语试题 Word版含...
暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档湖南师范大学附属中学2016届高三月考英语试题 Word版含答案.doc_英语_高中教育_教育专区。本试题卷分第 I 卷(选择题)和第 ...
湖南省湖南师范大学附属中学2016届高三上学期第五次月考历史试题 ...
湖南省湖南师范大学附属中学2016届高三上学期第五次月考历史试题 Word版含答案有部分解析.doc_数学_高中教育_教育专区。炎德· 英才大联考 湖南师大附中 2016 届月...
湖南省师大附中2016届高三上学期第四次月考英语试题
湖南省师大附中2016届高三上学期第次月考英语试题_英语_高中教育_教育专区。...湖南省湖南师范大学附属... 暂无评价 10页 1下载券 湖南省师大附中2012届高...
2016届湖南省长沙市湖南师范大学附属中学高三上学期月...
暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档2016届湖南省长沙市湖南师范大学附属中学高三上学期月考(四)英语试题_高三英语_英语_高中教育_教育专区。 文档...
...市第一中学2016届高三上学期第五次月考英语试题 Wor...
湖南省常德市第一中学2016届高三上学期第五次月考英语试题 Word版含答案.doc_数学_高中教育_教育专区。本试卷分为四部分,包括听力、语言知识运用、阅读理解和书面...
湖南师范大学附属中学2016届高三月考(三)英语试题
湖南师范大学附属中学2016届高三月考(三)英语试题_英语_高中教育_教育专区。得分___ 本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分,共 10 页,时量 120...
湖南师范大学附属中学2016届高三月考(七)英语试题 Word...
暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档湖南师范大学附属中学2016届高三月考(七)英语试题 Word版含答案_英语_高中教育_教育专区。本试题卷分第 I 卷(选择题)和第 ...
...大学附属中学2016届高三上学期第五次月考地理试题
【全国百强校】湖南省湖南师范大学附属中学2016届高三上学期第五次月考地理试题_高三政史地_政史地_高中教育_教育专区。炎德·英才大联考 湖南师大附中 2016 届...
更多相关标签: