当前位置:首页 >> 英语 >>

高一年英语暑假作业


Unit22
基础落实

Ⅰ.单词检测 1. n.被子________; 坐垫________; 铁路________; (生物)进化________; 仓库________; 资金________;害虫________;政治(活动)________ 2.v.塞住________;采用________;分配________;削尖________;雕刻________;计 算________ 3.adj.体贴的________;脆弱的________;有充分理由的________ Ⅱ.短语检测 1.塞住耳朵________________ 2.祝一切顺利________________ 3.实际上________________ 4.摆脱________________ 5.目的是做某事________________ 6.总结,概括________________ 7.而不是________________ 8.集中精力于________________ 9.曾经,一度________________ 10.得以使用________________ Ⅲ.语境填词 1.They ________(采用) a new technology to recycle the waste. 2.The old lady is very ________(体贴的) to the orphan. 3.All the things will be ________(分配) according to people’s contribution. 4.The flower vase looks beautiful,but it is also ________(易碎的). 5.Anne ________(削尖) her pencil and continued her homework. 6.It is roughly ________(计算) that in 1997 alone,about 2.3 million people died of AIDS. 7.They ________ (刻) their names on a tree trunk. 8.She had ________(有充分理由的) reasons for not supporting the proposals. Ⅳ.选词填空 1.Students must have ________ to good resources. 2.It didn’t ________ to him that his wife was having a baby. 3.Firefighters took two hours to ________ the wounded driver from the car. 4.I can’t ______________ my studies with all that noise going on. 5.________________ the man used to walk by the lake. Ⅴ.微写作 写作素材 1.经过顾问们的仔细考虑,人们采纳了将此灌溉工程建在山区的建议。 2.将此工程建在山区除了可以解决干旱问题外,对于生态环境的保护也能起一定的作用。
1

提示:黑体部分用本单元词汇表达。 连句成篇 (将以上句子连成一篇 50 词左右的英语短文) ________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________
Grammar

基础落实 Ⅰ.用所给词的适当形式填空 1.We can’t find out the best solution to the problem ________________(discuss) at the meeting now. 2.I look forward to ________________(invite) to his wedding. 3 . Having a trip abroad is certainly good for the students , but it remains ________________(see) whether they will enjoy it. 4.My mother is not easy ________________(persuade). 5.His sister left home in 1998,and ________________(not,hear) of since. 6. In the near future, more advances in the robot technology ________________(make) by scientists. 7.—Hi,Torry,can I use your computer for a while this afternoon? —Sorry.It is ________________(repair). 8.The water ________(feel) cool when I jumped into the pool for morning exercises. 9. This coastal area ________________(name) a national wild life reserve last year. 10.When they got there,the injured ______________(send) to the nearest hospital. Ⅱ.直接引语变为间接引语 1.The teacher said to me,“Come in.” →The teacher ________________. 2.The teacher said to me,“Don’t be late again.” →The teacher ________________ be late again. 3.The geography teacher said,“The sun rises in the east and sets in the west.” →The geography teacher told us that the sun ________ in the east and ________ in the west. 4.She says,“I’ll never forget the days in the country.” →She says that ________________ the days in the country. 5.“Are you all right?” he asked me. →He asked me ________________. 单元检测(一) Ⅰ.语言知识及应用(共两节,满分 45 分) 第一节 完形填空(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分)

阅读下面短文,掌握其大意,然后从 1~15 各题所给的 A、B、C 和 D 项中,选出最佳 选项。 It may be difficult to understand nonverbal( 非 语 言 的 ) messages because different cultures have different expectations about eye contact,physical __1__, body gestures,etc.. Let’s consider eye contact.Children from many Latin American and Asian __2__ show respect by avoiding the glance of important persons.A teacher who ’ s unfamiliar with this,however,might consider the lack of eye contact as a sign of __3__.For many American Indian children , looking a teacher in the eye and answering her question in front of the class is “showing off”. Culture greatly __4__ attitudes towards physical contact , whether it ’ s a handshake,hug,or pat on the back.In Asia,female friends __5__ hold hands and men casually(随便地) hug one another as they walk down the street.Americans, however , may feel __6__ with such public behavior.In some Asian cultures , affectionately patting an adult’s head is strictly taboo(禁忌的),although it can be acceptable behavior between adults and young children. How __7__ should people stand to each other when they ’ re having a conversation?In areas of the Middle East and South America,people stand very close when __8__.European Americans like to have more distance between them, while some African Americans __9__ even more space.You can __10__ great discomfort by standing too close to another person.Not being __11__ of this can even prevent someone from understanding or __12__ the ideas you’re trying to get across. To create a positive environment for communication,your nonverbal message must closely __13__ your verbal message.One way to do this is to carefully observe how children and families speak and __14__ around each other and with people they respect.This can __15__ clues(线索) about the true meaning of their nonverbal interactions. 1.A.exercise B.touch C.education D.strength 2.A.schools B.villages C.homelands D.cultures 3.A.disrespect B.idea C.danger D.disappointment 4.A.influences B.guarantees C.arranges D.indicates 5.A.never B.often C.seldom D.sometimes 6.A.pleased B.comfortable C.mad D.uncomfortable 7.A.far B.high C.properly D.close 8.A.talking B.eating C.waiting D.listening 9.A.hate B.prefer C.wish D.dream 10.A.change B.expect C.create D.accept 11.A.afraid B.ashamed C.proud D.aware 12.A.suggesting B.considering C.refusing D.accepting
2

13.A.pass B.explain C.match D.prepare 14.A.talk B.behave C.use D.look 15.A.provide B.support C.prove D.search Ⅱ.阅读(共两节,满分 50 分) 第一节 阅读理解(共 20 小题;每小题 2 分,满分 40 分) 阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C 和 D 项中,选出最佳选项。 A Michelle Obama made a daring decision to return to the same designer who created her Inaugural(就职) Ball dress four years ago and the risk paid off. The First Lady looked extremely attractive in a thin, sweeping, and rubycoloured dress by designer Jason Wu.She teamed the dramatic gown with heels by Jimmy Choo and a diamond ring by Kimberly McDonald. She surprised the fashion establishment by returning to a Wu design which had been custommade for her. Four years ago at her first Inauguration Ball,Michelle shimmered in an offwhite,oneshouldered floorlength couture gown by the designer. Wu,who was 26 at the time and had only been working in fashion for three years, saw his career take off after the First Lady’s surprise decision to wear one of his dresses. He said at the time that he was unaware she had chosen the gown and had been watching at home on his couch and eating pizza when she appeared. After her 2013 decision,Wu told Women’s Wear Daily,“Mrs Obama likes to keep her secrets.She fooled me again.” Wu released a women’s clothing and accessories(装饰品) collection at Target last year and continues to be popular with the First Lady for official engagements. The sleeveless,crosshalterneck dress with lowcut back flattered 49yearold Michelle’s toned arms and neat waist. It had been created especially for her by Wu and was a departure from the dark and plain colour tone she stuck to at earlier inauguration events. Mrs Obama’s new hairstyle—she had bangs cut in on her birthday last week —had been loosely tousled for the special night. VicePresident Joe Biden’s wife Jill also looked glamorous in a blue silk dress by Vera Wang at the Inauguration Ball. 26.Michelle Obama’s brave decision proved to be a________. A.risk B.danger C.success D.surprise 27.According to the passage,which of the following is TRUE? A.Joe Biden’s wife Jill also had her dress created by Wu. B.Mrs Obama’s inaugural dresses were made by the same designer. C.The colour tone at Michelle’s earlier inaugural events was not satisfactory.

D.Mrs Obama had straight forehead hair as her new hairstyle for the special night. 28.From the 6th and 7th paragraphs we know that________. A.Wu didn’t know Mrs Obama had chosen his creation again B.Wu was aware that Mrs Obama had chosen his work again C.Mrs Obama told Wu to give away her secrets D.Mrs Obama should have told Wu the truth 29.Which of the following best describes Jason Wu? A.Daring and gifted. B.Talented and lucky. C.Careful and brave. D.Unusual and cautious. 30.What does the passage mainly talk about? A.The First Lady’s secrets. B.Wu,a great designer. C.Michelle Obama’s Inaugural Ball dress. D.Mrs Obama’s 2013 decision. B Human beings are the most intelligent of all animals because we are gifted with the ability to think and reason logically.Scientists and even common people with special intelligence have made a lot of inventions and contributions to modern lifestyle in the past and even now. Many household items have been the result of inventions of people who desired better functioning of the existent products.Every individual has intelligence and if it is used properly for the right purpose it leads to invention of a new tool or device.Many new household inventions are made almost every day and there are specific companies,which particularly keep a record of all these inventions. A lot of inventions have been made recently in the household field.These products are patented(专利) and have trade mark licenses.The patented sliding cinch is a very simple but effective method to prevent shoulder stress and injury for those who work before computers all day long.Vanity PC is a type of computer furniture that specifically hides all the computer wires and keeps a clean and good look.All the outdoor dust , mud and snow can be kept out of the house by installing( 安装 ) the dirt drain( 排水管 ) at the entrance of the door.Another important invention is the automatic toilet nightlight,in which a small light starts when the lid of the toilet seat is opened and closed as soon as the lid is closed. These are some of the new household inventions invented mostly by common people.Thus,a variety of new household items are invented every day,which help in a better functioning of household chores and in a more useful manner. 31.The first paragraph is intended to________.
3

A.stress the importance of inventions B.introduce the topic of the article C.show the advantages of modern lifestyle D.tell the differences between human beings and animals 32.According to the passage,people make house inventions to________. A.earn more money and gain awards B.accumulate their wealth C.improve the present living conditions D.meet the new demands of new science 33.It can be inferred that the sliding cinch is used to________. A.prevent your shoulder from being overpressured B.keep your shoulder safe and sound in an accident or an operation C.help you practice your shoulder more often and reduce shoulder pains D.cover your shoulder and make it stronger to resist the outside strike 34.Common people can also make good inventions because________. A.wisdom and inspiration sometimes come from everyday life B.some inventions are easy to be made and can be mastered by them C.they have a strong desire to do something for science research D. success is often connected with hardship and bitter experience of common people 35.The passage mainly talks about________. A.the correct use of household facilities B.different ideas about household inventions C.the history of household inventions D.household inventions and their influence C An organization based in the United States honors people who,in its words, “stick their necks out for the common good”.The organization is named for the animal with the very long neck.The group is called the Giraffe Project. Phil Borges is among recent Giraffe Heroes.He is a doctor who fixes people’ s teeth,but he is also a photographer.Mr.Borges started an organization called Bridges to Understanding.It sends photographers to small villages to give cameras to children and teach them how to take pictures. Bridges to Understanding has sent photographers to Peru,the Arctic,Kenya,Nepal and India as well as a native American village in Arizona.Mr.Borges has also taken his camera to Afghanistan.He took pictures of women helping to improve the lives of other women and children. The Giraffe Project says Mr.Borges stuck his neck out to connect children all over the world with photography.Two other Giraffe Heroes are Azim Khamisa and Plez Felix.They live in California.Members of a street gang robbed and killed Mr. Khamisa’s son Tariq.

The young man who killed Tariq was Mr.Felix ’ s fourteenyearold grandson , Tony.He is now in prison.Plez Felix apologized to the Khamisa family for the actions of his grandson.He and Mr. Khamisa now work together to tell young people that killing and violence do not solve problems. Since 1982,the Giraffe Project has named more than nine hundred heroes.These Giraffes,as they are also known,do not receive money.Instead,they are presented as examples for others to follow.Their stories are told through the news media, schools and the Internet. Ann Medlock is the woman who started the Giraffe Project.She says it is easy to think that a problem is too big to be solved.The nonprofit group helps people understand that they can start with small actions to solve small parts of a problem. 36.The name of the organization has something to do with________. A.a doctor B.an animal C.a child D.a picture 37.The main purpose of the organization founded by Mr. Borges is________. A.to teach children how to take photos B.to provide photos to different countries C.to help women in developing countries D.to make people understand each other 38.Mr. Borges took pictures of women in Afghanistan because________. A.they made the lives of other women and children better B.he helped the world understand women in Afghanistan C.he made the situations of children there known to the world D.he wanted to send these pictures to newspapers and magazines 39.Which of the following persons is a murderer? A.Felix. B.Khamisa. C.Tariq. D.Tony. 40.The Project names heroes after Giraffe in order to________. A.encourage people to take risks B.solve small problems C.set models for the public D.draw people’s attention D Food sometimes gets poisoned with harmful things.A person who eats such food can get an illness called food poisoning.Food poisoning is usually not serious, but some types are deadly.The symptoms of food poisoning usually begin within hours of eating the poisoned food.Fever is one of the most common symptoms. Certain microorganisms(微生物) cause most types of food poisoning.Bacteria and other microorganisms can poison eggs , meat , vegetables , and many other foods.After entering the bodies,these tiny living things release(释放) poisons that make people sick. Some chemicals can also cause food poisoning.They are often added to food while it is being grown, processed, or prepared.For example, many farmers spray chemicals
4

on crops to kill weeds and insects.Some people may have a bad reaction to those chemicals when they eat the crops. Some plants and animals contain natural poisons that are harmful to people.These include certain kinds of seafood,grains,nuts,seeds,beans,and mushrooms. When people handle food properly , the risk of food poisoning is very small.Microorganisms multiply rapidly in dirty places and in warm temperatures.This means that people should never touch food with dirty hands or put food on unwashed surfaces.Food should be kept in a refrigerator to stop microorganisms from growing.Meat needs to be cooked thoroughly to kill any dangerous microorganisms.People should also wash food covered with chemicals before eating it.Finally,people should not eat wild mushrooms or other foods that grow in the wild.Some of these foods may contain natural materials that are poisonous to humans.In addition,some types of fish can be poisonous. Most people recover from food poisoning after a few days of resting and drinking extra water.If people eat natural poisons,they must go to the hospital right away to have their stomachs emptied. 41.Which of the following statements is NOT true? A.Food when poisoned can make people sick. B.Food poisoning means death. C.Food poisoning comes in varieties. D.Food poisoning can be serious. 42.We know from the passage that the symptoms of food poisoning________. A.are always accompanied by a fever B.are too common to be noted C.can be noticed within hours D.can be ignored 43.Food poisoning can be caused by all the following EXCEPT________. A.some chemicals B.low temperatures C.some tiny living things D.certain natural materials 44.From Paragraph 5,we can learn that________. A.mushrooms should not be eaten B.vegetables are safer than meat and seafood C.natural poisons are more dangerous than chemicals D.different types of food should be handled differently 45.It can be inferred from the passage that________. A.natural materials are safe in food processing B.chemicals are needed in food processing C.food poisoning can be kept under control D.food poisoning is out of control

Unit23 单元检测
Ⅰ.语言知识及应用(共两节,满分 45 分)

第一节 完形填空(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 1~15 各题所给的 A、B、C 和 D 项中,选出最佳 选项。 Number sense is not the ability to count.It is the ability to recognize a __1__ in number.Human beings are born with this ability. __2__,experiments show that many animals are,too.For example,many birds have good number sense.If a nest has four eggs and you remove one,the bird will not __3__.However,if you remove two,the bird __4__ leaves.This means that the bird knows the __5__ between two and three. Another interesting experiment showed a bird’s __6__ number sense.A man was trying to take a photo of a crow(乌鸦)that had a nest in a tower,but the crow always left when she saw him coming.The bird did not __7__ until the man left the tower.The man had an __8__.He took another man with him to the tower.One man left and the other stayed,but they did not __9__ the bird.The crow stayed away until the second man left,too.The experiment was __10__ with three men and then with four men.But the crow did not return to the nest until all the men were __11__.It was not until five men went into the tower and only four left that they were __12__ able to fool the crow. How good is a human’s number sense? It’s not very good.For example,babies about fourteen months old almost always notice if something is taken away from a __13__ group.But when the number goes beyond three or four,the children are __14__ fooled. It seems that number sense is something we have in common with many animals in this world,and that our human __15__ is not much better than a crow’s.(2013·广 东) 1.A.rise B.pattern C.change D.trend 2.A.Importantly B.Surprisingly C.Disappointedly D.Fortunately 3.A.survive B.care C.hatch D.notice 4.A.generally B.sincerely C.casually D. deliberately 5.A.distance B.range C.difference D.interval 6.A.amazing B.annoying C.satisfying D.disturbing 7.A.relax B.recover C.react D.return 8.A.appointment B.excuse C.idea D.explanation 9.A.fool B.hurt C.catch D.kill 10.A.reported B.repeated C.designed D.approved 11.A.confused B.gone C.tired D.drunk 12.A.gradually B.luckily C.strangely D.finally 13.A.single B.small C.local D.new 14.A.seldom B.temporarily C.merely D.often
5

15.A.sight B.nature C.ability elief 第二节 语法填空(共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分) 阅读下面短文,按照句子结构的语法性和上下文连贯的要求,在空格处填入一个适当 的词或使用括号中词语的正确形式填空。 I enjoy the idea of making someone smile every day by giving them a small gift without 16.________ name.The other day , my friends and I were sitting in a restaurant.It so happened that there was a 17.________ (tradition) day being celebrated in a college nearby so the place was full of college students dressed up beautifully.We were just looking around 18.________ we saw a really pretty girl wearing a simple blue and green dress 19.________ a lovely smile on her face.We had a small?sized,colorful kite with us,20.________ we wrote a small note on it for her about how pretty she was and asked the waiter to give it to her. She looked 21.________ (shock) initially( 最 初 ) but then she read the note,22.________ (smile).The look on her face was priceless.The waiter pointed towards 23.________ and told her that we gave it to her and she said “Thank you” to us.She looked really 24.________ (happy) than others.I felt great as well.It 25.________________ (consider) to be a small act but it is just the start. Ⅱ.阅读(共两节,满分 50 分) 第一节 阅读理解(共 20 小题;每小题 2 分,满分 40 分) 阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C 和 D 项中,选出最佳选项。 A George Gershwin,born in 1898,was one of America’s greatest composers.He published his first song when he was eighteen years old.During the next twenty years he wrote more than five hundred songs. Many of Gershwin’s songs were first written for musical plays performed in theatres in New York City.These plays were a popular form of entertainment in the 1920s and 1930s.Many of his songs have remained popular as ever.Over the years they have been sung and played in every possible way—from jazz to country. In the 1920s there was a debate in the United States about jazz music.Could jazz,some people asked,be considered serious music? In 1924 jazz musician and orchestra leader Paul Whiteman decided to organize a special concert to show that jazz was serious music.Gershwin agreed to compose something for the concert before he realized he had just a few weeks to do it.And in that short time,he composed a piece for piano and orchestra which he called Rhapsody in Blue.Gershwin himself played the piano at the concert.The audience were thrilled when they heard his music.It made him world?famous and showed that jazz music could be both serious and popular. In 1928,Gershwin went to Paris.He applied to study composition(作曲) with the well?known musician Nadia Boulanger,but she rejected him.She was afraid that classical study would ruin his jazz?influenced style.While there,Gershwin wrote An American in Paris.When it was first performed,critics(评论家) were divided

over the music.Some called it happy and full of life,to others it was stilly and boring.But it quickly became popular in Europe and the United States.It still remains one of his most famous works. George Gershwin died in 1937, just days after doctors learned he had brain cancer.He was only thirty?nine years old.Newspapers all over the world reported his death on their front pages.People mourned the loss of the man and all the music he might have still written.(2013·山东,B) 26.Many of Gershwin’s musical works were________. A.written about New Yorkers B.composed for Paul Whiteman C.played mainly in the countryside D.performed in various ways 27.What do we know about the concert organized by Whiteman? A.It attracted more people to theatres. B.It proved jazz could be serious music. C.It made Gershwin leader of the orchestra. D.It caused a debate among jazz musicians. 28.What did Gershwin do during his stay in Paris? A.He created one of his best works. B.He studied with Nadia Boulanger. C.He argued with French critics. D.He changed his music style. 29.What do we learn from the last paragraph? A.Many of Gershwin’s works were lost. B.The death of Gershwin was widely reported. C.A concert was held in memory of Gershwin. D.Brain cancer research started after Gershwin’s death. 30.Which of the following best describes Gershwin? A.Talented and productive. B.Serious and boring. C.Popular and unhappy. D.Friendly and honest. B While the world is turning to green energy,there is a trend in the United States to take “green medicine”.“Green medicine”,which refers to herbal and Chinese medicine,has become another choice for Americans to keep healthy. Naturopathic( 自然疗法的 ) medicine includes traditional Chinese medicine , such as herbal medicine,natural treatment and acupuncture.Although there are different ways to use herbal medicine for treatment from Europe , and Asia , traditional Chinese medicine is absolutely very influential in the United States and other countries.
6

It is not easy to become a naturopathic doctor since it requires four years of medical education at postgraduate level medical schools.A naturopathic doctor has to pass exams to get a doctor’s license to practice and receive additional education to provide herbal medicine and other treatment such as acupuncture for patients.Naturopathic doctors can have their own stores to provide herbal and Chinese medicines to the patients. A_recent_study_showed_that_herbal_products_have_gained_increasing_popular ity_in_the_United_States_in_the_last_decade , and_are_now_used_by_approximately_20_percent_of_the _US_population.Herbal products are complex mixtures of organic chemicals that may come from any raw or processed part of a plant,including leaves,stems,flowers, roots,and seeds.However,under the current US law,herbs are defined as dietary supplements,and producers can therefore produce,sell,and market herbs without first demonstrating safety and efficiency,as is required for drugs. Most prescription drugs(处方药) are from chemicals and have side effects.When people are turning to green energy to save the earth,more Americans like to try a more natural way to treat diseases,and herbal and Chinese medicines are their choices. 31.What can be the best title of the passage? A.Going Natural,More Americans Choose Herbal And Chinese Medicine B.Naturopathic Medicine Is Absolutely Influential in the World C.More Americans Like to Try Prescription Drugs D.Herbal Products Can Be Produced and Sold without Showing Safety 32.“Green medicine” probably refers to “________”. A.herbal products and drugs B.herbal and Chinese medicine C.mixtures of organic chemicals D.dietary supplements 33.A naturopathic doctor________. A.must study for four years at graduate level medical schools B.can provide herbal medicines to the patients after graduating C.has to receive additional education to provide treatment D.can get a doctor’s license after studying and practice in hospital 34.What can be inferred from the underlined part in Paragraph 4? A.Americans have imported a lot of medicine lately. B.Herbal products in the US are a big business. C.Most people are still against herbal products. D.Americans tend to give up chemical products. 35.Why do the Americans often turn to green medicine and energy? A.Traditional Chinese medicine is very influential. B.Most prescription drugs are from harmful chemicals.

C.Green medicine is more natural and friendly to the earth. D.Herbs are safe and can be used as supplements for foods. C There are many things people do with their spare time.Have you ever thought about tuning(调音) your own piano for fun and profit?Are you a piano teacher or player who really does not want the expense of hiring a piano tuner and feels that you could do it yourself with a little training?Well,this is your lucky day.All you need are the right tools,a piano and patience. So,why would I want to tune my piano?There are many reasons for tuning your own piano. ?It is a very pleasant thing to do. ?You can make up to $80 each time tuning other people’s pianos. ?There are millions of pianos in the world and thousands of new ones are being sold every day.There are not enough piano tuners available to tune them all. ?You can provide a valuable service for friends,family and others. ?You can teach yourself very cheaply and then develop it into a part?time or full?time business. You may have thought that only a trained expert could do this,someone who had devoted years of study and developed a sense of perfect pitch(音高).In the past,tuning a piano was as much an art form as it was a technology exercise, but now the balance is swaying(摇动) more towards the technology and the final result is as good or even better than tuning by ear. A few simple tools and a laptop computer with tuning software are all that are required.The real secret is the tuning software,which makes the whole process extremely easy.It means you do not have to train your ears but just look at the laptop screen to know when the piano string is in tune. I have put together an e?book in my website with all the information you need to get started tuning your own piano,where to get the free software and where to buy the tools. I hope I have inspired you to think about piano tuning and actually give it a go.You will find it a very rewarding and pleasant activity even if it remains just a hobby. 36.The writer asks two questions in the first paragraph to________. A.show his doubt on the topic B.ask readers to answer the questions clearly C.encourage readers to make comments on this topic D.attract readers to more information on the topic 37.According to the passage,why should you learn to tune pianos? A.To offer help to piano tuners. B.To save money and earn money as well. C.Because it can help you make a piano yourself.
7

D.Because it can help you learn how to play the piano. 38.What makes piano tuning easier now? A.Advanced technology. B.More effective training. C.More chances of practicing. D.Traditional tuning methods. 39.If you want to get the tuning software and tools,you can________. A.get them for free from the piano sellers B.buy them from the writer’s online shops C.make them yourself according to the passage D.surf the writer’s website for the information 40.In the last paragraph,the writer mainly wants to show that________. A.one must be active to play the piano B.piano tuning will be popular in the future C.it’s valuable to take piano tuning as a hobby D.it’s difficult to tune pianos without professional training D The Staff Room is onestopenglish’s exclusive(独家) subscription service, giving you access to our full database of resources as well as many other benefits. Here is just a taste of how the Staff Room can help and enhance your teaching: Enjoy our entire database of resources You will be able to access our full database of over 8,000 resources,searchable by age,level,language focus and topic;the database is added to every week, so you’re always sure to find something new.From articles and tips on a range of teaching aspects and approaches,to ready?to?use worksheets and lesson plans, and from games to listening materials , you’ll have thousands of fantastic resources at your fingertips. Find everything you need Whether you teach children , teenagers , adults or business executives , onestopenglish is packed with resources for you.As a Staff Room member you’ll find a wealth of materials in the core(核心) subject areas that matter most to you , including Grammar & Vocabulary , Exams , Business & ESP and Young Learners.You’ll also find a special CLIL section for Content and Language Integrated Learning teachers,regularly updated with new materials. Organize your teaching Every Staff Room member can benefit from a personal , interactive( 交互的 ) Learning Calendar.This exciting new tool will allow you to save,organize and share all your favourite resources,and easily schedule your lessons in advance.You can find out more about the Learning Calendar here. Refresh your classes with topical news lessons and authentic listening materials

As part of your Staff Room subscription,we’ll publish a news lesson from the Guardian every week,edited at three different language levels and complete with student worksheets.You’ll also find regular news lessons from Business Spotlight as well as from Spot on,a magazine written especially for teenagers studying English. Our engaging listening materials include an ongoing series of authentic interviews with members of the public,an exclusive soap opera,and our exciting mini?plays on British culture:Your students will be able to improve their listening skills with real?life contents and a huge variety of accents. 41.The purpose of the passage is to________. A.introduce the advantages of a column in a website B.persuade readers to join in an organization C.give some advice on how to teach English D.offer some suggestions on how to learn English 42.Which of the following is most likely to be the next part of the passage? A.Where the Staff Room is located. B.How the Staff Room started. C.What the Staff Room will do this year. D.How to join in the Staff Room. 43.According to the passage,the Staff Room is intended for________. A.students B.writers C.teachers D.editors 44.What can’t you do in the Staff Room? A.Solve all your problems. B.Plan your lessons. C.Share your resources. D.Enjoy British culture. 45.The passage can be most probably found________. A.on the front page of a newspaper B.on the home page of a website C.in an English course book D.on the preface of a book 第二节 信息匹配(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 阅读下列应用文及相关信息,并按照要求匹配信息。 首先,请阅读下面的短文: A.Films at the Museum Two European films will be shown on Saturday afternoon at the Museum Theater.The tickets are mainly for children.See Broken Window at 1∶30.Harry Potter Ⅵ will be at 3∶45.For further information call 305-553-09. B.Captain Goodfellow Do your children like interesting stories,funny games and exciting dances?
8

Captain Goodfellow will be ready to teach all these things to children of all ages at the City Theatre on Saturday morning at 10∶00.Free. C.Enjoy “The Zoo” “The Zoo” , a popular rock group from Australia , will give their first U.S.concert tomorrow night at 8∶00 at Rose Hall,City College.You will surely be attracted by these lovely people and their beautiful music! You can’t miss it. D.International Picnic Are you tired of eating the same food every day? Come to Central Park and enjoy food from all over the world.Monday,Wednesday and Friday are for middle school students,Tuesday and Thursday are for primary school students.Weekends are for adults.Delicious but not expensive.Noon to 5∶00 p.m. E.Walking Tour of the Town Forget your worries on Saturday morning.Take a beautiful walk and learn about the local history.We will walk by the Science Museum,the City Hall and many other grand buildings.Meet at the front entrance of City Hall at 9∶30.Wear comfortable shoes! F.Take Me Out to the Ballgame It’s October and tonight is your last chance to see the world famous play Romeo and Juliet on the People’s Square.The play will begin at seven.Get your tickets at the gates.It might be cold and don’t forget your sweaters and jackets. 班级:___________ 姓名:___________ 得分:___________ 请阅读下列参加者的信息,然后匹配参加者和活动。 46.Dorothy’s little daughter is six years old now.She likes music and has learnt singing for months.And now Dorothy wants her daughter to learn to dance because music and dance are closely related.She hopes to find someone who can teach her. ( ) 47.Rachel:I like Shakespeare’s plays.He has written comedies,romances,and tragedies.All of his pieces have been wonderful but the ones that stand out the most are his tragedies.I’ll buy a ticket no matter how expensive it is. ( ) 48.Albert:In fact I like everything you listed:dancing,singing,doing sports, playing chess and cards,although football is my favorite.But tomorrow night I will go to Rose Hall.I think it’s a good chance to know about Australian music. ( ) 49.Samuel:How wonderful! I have seen all the former five movies.The long?expected sixth has finally come! And it will be shown on Saturday while we have no lessons! I won’t miss it.( ) 50.Jason:It’s a good idea to eat outside.But one thing puzzles me:why should they make arrangements only for students? Are there any days for adults? Yes.I

will go there on weekends. ( ) Ⅲ.写作(共两节,满分 40 分) 第一节 基础写作(共 1 小题;满分 15 分) 写作内容 1.我们想在下周末组织一次户外活动(outing),但是李明改变主意并且坚持要求我 们应在这个周末组织,我们只能做出让步。 2.根据可靠的天气预报,本周末天气晴朗。 3.李明已经说服他哥哥开车把我们送到那座山脚下,然后我们就可以搭建帐篷了。 4.我很喜欢户外活动,我向往这个活动已经很久了。 5.我们决定在午夜时分搞一个篝火晚会(bonfire party),到时一定会很开心。 写作要求 只能用 5 个句子表达全部内容。 评分标准 句子结构准确,信息内容完整,篇章连贯。 ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________ ________________________________________________________________________

9

Unit24 单元检测
Ⅰ.语言知识及应用(共两节,满分 45 分) 第一节 完形填空(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 1~15 各题所给的 A、B、C 和 D 项中,选出最佳 选项。 The film starts out on a normal day in a typical American high school.Friends __1__ in the dining room and boys play football.But there’s a big surprise when the movie __2__ with two students going crazy in the __3__—shooting and killing people. This is “Elephant” , __4__ in just 20 days ; it stars real high school kids.American director Gus Van Sant had no ready?made lines.The student actors made up their own __5__,with Van Sant asking them to base their characters on their own __6__. Although it may not sound very high quality,the __7__ won the Palme d’Or(金 棕榈奖) for Best Film and the award for Best Director at the Cannes Film Festival in France on May 25th.The film is based on the __8__ at a high school in the U.S., where two boys killed 13 people and then themselves in 1999.The __9__ of the movie refers to the old expression about a problem that’s as hard to ignore as an elephant in the house. The film takes a close look at a few hours in the lives of the victims and the killers.It shows how high school is a __10__ experience for everyone—fun and friendly, or hard and lonely.In many ways, the two __11__ who carry out the shooting, act like ordinary kids.They joke around with one boy’s mother as she serves them cakes and play the piano. But,there are hints of the anger they feel inside.One of the boys is bullied (欺 负) at school.The other plays __12__ video games.But Van Sant isn’t __13__ their killings on either bullying or violent games.In fact,the film doesn’t offer any reason why school violence happens.“I didn’t want to __14__ anything.It’s up to the __15__ to draw its own conclusions,” said the 51?year?old director. 1.A.chat B.sleep C.swim D.fight 2.A.starts B.ends C.begins D.talks 3.A.cinema B.church C.school D.station 4.A.discussed B.lasted C.shown D.filmed 5.A.faces B.dialogue C.mind D.clothes 6.A.teachers B.parents C.lives D.family 7.A.victims B.boys C.film D.director 8.A.playing B.fighting C.teaching D.shooting 9.A.actors B.director C.killers D.title 10.A.different B.same C.happy D.sad 11.A.teachers B.boys C.actors D.girls 12.A.sexy B.lively C.violent D.healthy
10

13.A.blaming B.praising C.scolding D.spending 14.A.tell B.show C.explain D.stop 15.A.audience B.students C.killers D.listeners 第二节 语法填空(共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分) 阅读下面短文,按照句子结构的语法性和上下文连贯的要求,在空格处填入一个适当 的词或使用括号中词语的正确形式填空。 Many years ago,when I worked as a volunteer at Stanford Hospital,I got to know a little girl 16.________ (name) Lisa who was suffering from a rare and serious disease.Her only chance of recovery appeared to be a blood transfusion( 输血 ) 17.________ her five?year?old brother,18.________ had miraculously(奇迹般地 ) survived the same disease and had developed the antibodies(抗体) needed to fight the 19.________ (ill). The doctor explained the situation to her little brother,and asked the boy 20.________ he would be willing to give his blood to his sister.I saw him hesitate for only a moment before taking 21.________ deep breath and saying,“Yes,I’ll do it if it can save Lisa.” As the transfusion progressed, he lay in a bed next to his sister and 22.________ (smile),as we all did,seeing the color returning 23.________ her cheeks.Then his face grew pale and his smile faded.He looked up at the doctor and asked with a trembling voice,“Will I start to die right away?” Being young,the boy had 24.________ (understand) the doctor;he thought he was going to have to give her all 25.________ blood. Ⅱ.阅读(共两节,满分 50 分) 第一节 阅读理解(共 20 小题;每小题 2 分,满分 40 分) 阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C 和 D 项中,选出最佳选项。 A Studies show farmland in Africa is often lacking in important nutrients.But researchers say a combination of farming methods may help. Researchers wonder how to increase production without necessarily clearing more land to grow additional crops.American researchers say that can happen with greater use of an agricultural system called perenniation.It mixes food crops with trees and perennial plants—those that return year after year. Soil scientist John Reganold says,“One of the major problems is that the soils are fairly poor in most of the regions.So how do you grow food crops on poor soils?There have to be food production systems that can build the soil and improve the yield.” Mr.Reganold says poor soil may have resulted from years of weathering that washed away many nutrients.He says some farmers may have done more harm than good. “They have been actually using farming practices where they’re not putting in organic matter.They’re not putting in fertilizers.They can’t afford those things.And it just runs the soil down.So they’re worsening the situation.”

The scientist says the word perenniation defines three systems that are already used in Africa.The oldest of the three is called evergreen agriculture.This is where farmers plant trees with their crops.Farmers in Africa have been doing this for sixty years,and it seems to be growing in popularity. The method is gaining widespread use in countries such as Niger,Burkina Faso, Malawi and Zambia.The trees are planted among maize( 玉米 ) , millet or sorghum crops.They not only add nitrogen(氮) to the soil through their roots,but also through their leaves when they fall off and break down.At other times of the year, the trees can protect plants from strong sunlight. John Reganold says he knows of one woman who has had great success with perenniation. “She’s a grandmother in her fifties.Her name is Rhoda Mang’yana and she started using this system about twenty years ago.And her yields initially were about a ton of maize.Now with a good year she gets four tons per hectare,four times what she was getting.” 26.The purpose of the passage is to________. A.tell people how to increase production B.introduce an agricultural system in Africa C.introduce the oldest farming method in Africa D.tell us how to prevent soil being poor 27.What does the underlined word “weathering” in Paragraph 4 most probably mean? A.Being exposed to wind and rain. B.Growing different crops. C.Being polluted severely. D.Being ploughed improperly. 28.According to the passage,which of the following statements is WRONG? A.Perenniation mixes food crops with trees and perennial plants. B.Poor soil is the main problem in increasing food production. C.Farmers may be more to blame for the present situation. D.American researchers first invented perenniation. 29.Evergreen agriculture is popular with the farmers mainly because it________. A.can build the soil and improve the yield B.can provide more wood as well C.is the easiest method to carry out D.is used for a long time 30.Why does John Reganold mention Rhoda Mang’yana? A.To show the method is very popular in Africa. B.Because she is an expert at farming production. C.To prove the farming method is effective. D.Because she produces more grains than anyone else in the country. B
11

For years I wanted a flower garden,but with five children I was too busy to have one.Money was limited,and so was time.Often one of the children would want something that cost too much,and I would say,“Do you see a money tree outside? Money doesn’t grow on trees,you know.”Finally,when all five had gotten through high school and college,and had started having their own families,I started thinking again about having a garden. However,I knew gardens cost money.And after all these years I was used to living on a pretty lean,no?frills budget. Then,one spring morning on Mother’s Day,as I was working in my kitchen, I heard cars drive by and looked out of the window to see a new tree planted in my yard.I couldn’t believe my eyes!It was a money tree!Dollar bills were stuck all over that tree,and there was a note which read,“I owe you eight hours of digging time.Love,Marvin.” Marvin, my first son, kept this promise, too.He dug up a nice ten?by?fifteen?foot bed for me.My other children bought me tools , a sunflower stepping stone and gardening books.We built a garden together. That was three years ago.My garden is now very pretty,and just what I’d always wanted.When I go out to weed or tend my flowers,I don’t seem to miss my children as much as I once did.It feels as if they were right there with me.When I think about what my children have done for me,I get tears in my eyes every time. I’m still not sure whether money grows on trees.But I know love does. 31.The text is meant to tell us________. A.a love story between mother and children B.how to grow your own money tree C.a mother’s dream of having a garden D.how to bring up children 32.Why couldn’t the author have a garden of her own according to the text? A.Her children didn’t like garden. B.She didn’t have enough time and money. C.Nobody wanted to get one for her. D.There was no need for a garden. 33.Which is similar in meaning to the underlined word “no?frills” in Paragraph 2? A.Wasteful. B.Helpful. C.Hopeful. D.Tight. 34.Marvin’s promise was to________. A.buy a money tree for his mother B.buy gardening books for his mother C.build a garden for his mother D.send much money to his mother 35.What is the best title of the text? A.My Flower Garden B.A Good Dream C.My Children D.A Money Tree

C Two years ago,the Funk family of suburban Chicago adopted a Chinese baby girl who had been abandoned on a sidewalk near a Yangzhou textile factory. Last year,halfway across the United States,the Ramirez family of suburban Miami adopted a girl who had been abandoned a week later on the same spot. Both families named their daughters Mia.It turns out,a first name and Chinese heritage aren’t the only things the three?year?olds have in common.The girls’ mothers—Holly Funk and Diana Ramirez—met on a website for parents who had gone through international adoptions.After a lot of emails comparing photographs and biographical details,DNA testing proved the families’ suspicions:The girls are probably fraternal(亲如手足的) twins. “I was in shock,” said Ramirez,who lives with her husband Carlos in Pembroke Pines,Florida.“Well,now this is for real.” The Internet and Web groups revolving around international orphanages are increasingly being used to link adopted children with biological kin(亲属).The site that the Funks and Ramirezes used has a membership of 137 people,with 15 sets of twins and 7 sets of siblings whose relationships have been confirmed. At a reunion Friday at Chicago’s O’Hare International Airport,Mia Diamond Funk and Mia Hanying Ramirez shyly surveyed each other,and then reached for each other’s hand. DNA tests establish an 85 percent probability that the girls are at least half?sisters.Scientists do not have a biological parent to test and reach a greater certainty,but given their ages and physical similarities,experts say it is likely they are fraternal twins. Douglas and Holly Funk hope to bring their Mia to Miami in October.Both sets of parents say they are committed to staying in touch and often let the twins talk to each other on the phone. 36.Both the adopted girls shared a first name________. A.because they both came from China B.because of their physical similarities C.because their US parents suspected they were twins D.for no good reason 37.Why did the girls’ mothers meet on the Internet? A.To compare photographs of the two girls. B.To find the girls’ biological kin. C.To test their suspicions. D.To enjoy the joy of adopting children. 38.Experts are still not 100 percent sure that the two girls are fraternal twins because________. A.DNA tests are still not accurate enough B.the two girls were born in two different families
12

C.the DNA of a biological parent is still missing D.one girl was born a week later than the other 39.What Ramirez said in Paragraph 4 suggests that she________. A.didn’t believe what had happened B.was surprised at what had happened C.didn’t want to accept the fact D.was pleased with what they had done 40.What would be the best title for the passage? A.Adopted Twins Reunited After Online Chat B.Adopted Twins Live Happily in the US C.Suspicion Turned into Reality D.The Stories of Two Families D For the last couple of weeks,I had been stuck in front of my computer working on a project that was very important to me.My every waking hour was consumed by the project and although I imagined that I would feel happy after completing parts of the project, I was confused to find that instead, I was feeling rather depressed.I tried a range of methods to help cheer myself up.I had a relaxing bath,cooked a delicious meal to enjoy with my family and even watched a lighthearted movie, but to_no_avail.It was only when I turned to meditation(沉思) for a solution that the answer came to me:turn to nature! The very next day,I grabbed my camera and a bottle of water and set off to spend a few hours walking in a nature reserve,even though it was pouring with rain.Within a couple of minutes I felt alive again.To be honest,I felt like a young school girl again and had to stop myself from hopping along the path singing, “I’m singing in the rain.”a song I used to sing when I was a child.I think as adults we often try too hard to control our inner children and as a result we restrain(限制)our own spirits,which only leads to depression and stress. Interestingly,it has been shown that people who spend 40 minutes walking in a nature reserve have a drop in their blood pressure levels.But this does not happen when they spend a similar amount of time walking in a busy city centre. If you feel a little low in spirit and know that you have spent too much time indoors,relax completely,remove your shoes and let your inner child come out and play. 41.The author felt depressed because she ________. A.couldn’t consume her waking hour B.had not seen a film for a long time C.had not finished her work on time D.had worked on a hard job for too long 42.The author walked in a nature reserve in the rain in order to ________. A.take photos

B.find a solution to the project C.hop along the path D.cheer herself up 43.The underlined part “to no avail” in Paragraph 1 probably means “________”. A.unsuccessful B.unrelated C.uninteresting D.unexpected 44.In the author’s opinion,________. A.a bath can make people relaxed B.depression is usually caused by hard work C.walking in a busy city centre harms people’s health D.adults should express their inner feelings freely 45.The last paragraph mainly serves as a(n) ________. A.explanation B.suggestion C.introduction D.reminder Ⅲ.写作(共两节,满分 40 分) 第一节 基础写作(共 1 小题;满分 15 分) 写作内容 “无车日”(Car?free Day)是一项节能环保的活动,下面请你介绍活动有关情况,并 号召更多的城市和居民参与到该活动中来。 活动背景:随着经济的发展,更多家庭拥有私家车,造成严重的交通问题和环境污染。 活动时间:每年 9 月 22 日 参与者:全国 108 个城市 活动目的:提高人们节约能源与保护环境的意识 活动内容:倡议人们选用公共汽车、自行车或步行方式 活动效果:得到全国人民的支持,取得巨大成功 写作要求 只能用 5 个句子表达全部内容。 评分标准 句子结构准确,信息内容完整,篇章连贯。 ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________
13

________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________

Unit22 单元检测
答案 1.B 2.D 3.A 4.A 5.B 6.D 7.D 8.A 9.B 10.C 11.D 12.D 13.C 14.B 15.A 16.about 17.it 18.which 19.means 20.In 21.mainly 22.invention 23.was introduced 24.Although 25.singing 26.C 27.B 28.A 29.B 30.C 31.B 32.C 33.A 34.A 35.D 36.B 37.D 38.A 40.C 41.B 42.C 43.B 44.D 45.C 46.F 47.A 48.C 49.B 50.D 答案 基础落实 Ⅰ.1.quilt cushion rail evolution warehouse finance pest politics 2.plug adopt allocate sharpen carve calculate 3.considerate fragile valid Ⅱ.1.plug one’s ears 2.all the best 3.as a matter of fact 4.break away from 5.aim to do sth. 6.sum up 7.rather than 8.concentrate on 9.at one time 10.have access to Ⅲ.1.adopted 2.considerate 3.allocated 4.fragile 5.sharpened 6.calculated 7.carved 8.valid Ⅳ.1.access 2.occur 3.release 4.concentrate on 5.At one time Ⅴ. After careful consideration of the consultants,people adopted the suggestion that this irrigation project be constructed in the mountainous area.In this way, apart from solving the drought problem,it could play a part in protecting the ecological environment. 答案 基础落实 Ⅰ.1.being discussed 2.being invited 3.to be seen 4.to persuade 5.has not been heard 6.will be made 7.being repaired 8.felt 9.was named 10.had been sent Ⅱ.1.told me to go in 2.advised/asked me not to 3.rises sets 4.she’ll never forget 5.if I was all right

21.shocked 22.smiling 23.us 24.happier 25.is considered 26.D 27.B 28.A 29.B 30.A 31.A 32.B 33.C 34.B 35.C 36.D 37.B 38.A 39.D 40.C 41.A 42.D 43.C 44.A 45.B 46.B 47.F 48.C 49.A 50.D 基础写作 参考范文 We want to organize an outing next weekend but Li Ming has changed his mind and insisted that we should do that this weekend,to which we have to give in.Luckily,according to the reliable weather forecast,it will be fine this weekend.And what’s more pleasing,Li Ming has persuaded his brother to drive us to the foot of the mountain and we can put up tents after that.I am fond of outdoor activities and I have been dreaming of this one for a long time.We have made up our mind to hold a bonfire party,in which we will surely enjoy ourselves.

Unit24 单元检测答案
1.A 14.C 21.a 26. B 38.C 46.C 2.B 3.C 4.D 5.B 6.C 7.C 8.D 9.D 10.A 11.B 12.C 13.A 15.A 17.from 18.who 23.to 19.illness 30. C 50.D 20.if/whether 25.his 33. D 34. C 35. A 36. D 37. B 44.D 45.B 22.smiled 27. A 39.B 47.E 24.misunderstood 42.D 43.A

16.named

28. D 29. A 40.A 48.A 41.A 49.F

31. A 32. B

基础写作 参考范文 With the development of the economy,more families have bought private cars, thus leading to heavier traffic problems and more serious air pollution.To raise public awareness of energy saving and environmental protection,Car?free Day is launched in 108 cities in China on September 22 every year.On that day,people are encouraged to take public transport,ride bicycles or walk.The campaign has gained much support all over the country,which is a real success.I hope more cities

Unit23 单元检测答案
1.C 2.B 3.D 4.A 5.C 6.A 7.D 8.C 9.A 14.D 15.C 16.a 17.traditional 18.when 19.with 20.so 10.B 11.B 12.D 13.B

and their residents will take part in this type of activity.

14


赞助商链接
相关文章:
【图文】2015年高一年级英语暑假作业
2015年高一年级英语暑假作业_英语_小学教育_教育专区。英高一同学们: 语 英语留了两项任务,请同学们按要求保质、保量完成暑假作 业,开学后通过考试来检查大家的...
高一英语暑假作业
百度文库 教育专区 高中教育 英语高一英语暑假作业_英语_高中教育_教育专区 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档高一英语暑假作业_英语_高中教育_教育专区。-1- ...
高一英语暑假作业答案
高一英语暑假作业答案_英语_高中教育_教育专区。Book 3 Unit 1 Festivals and ...2014年幼儿园教师资格考... 2014教师资格中学教育知... 相关文档推荐 暂无相关...
2015年高一英语暑假作业14
2015年高一英语暑假作业14_英语_高中教育_教育专区。2015 年高一英语暑假作业 14 一、将两句连成指定的复合句 1. The teacher said, ?The earth moves around ...
高一英语暑假作业一参考答案
is fond of 高一英语暑假作业二参考答案 I.单词拼写 1. confused 2. expected 3. guidance 4. fault 5. teenagers 6. decision 7. patience 8. vacation 9...
2015年高一英语暑假作业18
2015年高一英语暑假作业18_英语_高中教育_教育专区 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档2015年高一英语暑假作业18_英语_高中教育_教育专区。2015 年高一英语暑假作业...
高一英语暑假作业
高一英语暑假作业_高一英语_英语_高中教育_教育专区。暑 假 快 乐 ! 鄂 托 克 旗 高 级 中 学 高 一 年 级 英 语 暑 假 作 业 高一英语必修二 Unit...
2015年高一英语暑假作业16
2015年高一英语暑假作业16_英语_高中教育_教育专区。2015 年高一英语暑假作业 16 一、将两句连成指定的复合句 1. She heard a terrible noise. The noise ...
2015年高一英语暑假作业12
2015年高一英语暑假作业12_英语_高中教育_教育专区。2015 年高一英语暑假作业 12 一、将两句连成指定的复合句 1. Her husband died. It made her live a hard...
2015年高一英语暑假作业15
2015年高一英语暑假作业15_英语_高中教育_教育专区。2015 年高一英语暑假作业 15 As I entered the already crowded church, my stomach jumped. What if I 16 ...
更多相关标签: