当前位置:首页 >> 其它课程 >>

(word版)2015年高考浙江英语试卷


绝密★ 启用前

2015 年普通高等学校招生全国统一考试(浙江卷)

英 语
分钟,第Ⅰ卷 1 页至 8 页,第Ⅱ卷 9 页至 10 页。

笔 试

本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分,共 130 分,考试时间 100 答卷前,考生务必将自己的姓名、准考号填写在答题卡上,

并在规定位置粘贴考试用条 形码。答卷时,考生务必将答案涂写在答题卡上,答在试卷上的无效。考试结束后,将本试 卷和答题卡一并收回。 祝各位考生考试顺利!

第Ⅰ卷
注意事项: 1.每小题选出答案后,用铅笔将答题卡上对应题目的答案标号涂黑,如需改动,用橡皮 擦干净后,再选涂其他答案标号。 2.本卷共 55 小题,共 95 分 第一部分:英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节:单项填空(共 15 小题,每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。

例:Stand over there ______ you’ll be able to see it better. A. or B. and C. but D. while 答案是 B。 1. — Hi, John. Are you busy?—______ A. Yes. I do agree. B . Yes. That would be nice. C. No. Are you sure? D No What’s up? 2. Jane's grandmother had wanted to write ___ children's book for many yeans, but one thing or another always got in______ way. A. a,不填 B. the; the C. 不填,the D. a; the 3. Have you ever heard of the trees that are homes animals both on land and sea? A. about B. to C. with D. over 4. It was so noisy that we __ hear ourselves speak. A. couldn't B. shouldn't C. mustn't D. needn't 5. Studies have shown that the right and left ear ______sound differently. A. produce B. pronounce C. process D. download 6. If you swim in a river or lake, be sure to investigate______is below the water surface. Often there are rocks or branches hidden in the water. A. what B. who C. that D. whoever 7. Body language can ___ a lot about your mood, so standing with your arms folded can send out a signal that you are being defensive. A. take away B. throw away C. put away D. give away 8. Albert Einstein was born in 1879. As a child, few people guessed that he ______a famous scientist whose theories would change the world.
联系地址:郑州市经五路 66 号河南电子音像出版社有限公司 第 1 页 共 12 页 邮编 450002 电话 400-688-1789

A. has been B. had been C. was going to be D. was 9. a single word can change the meaning of a sentence, a single sentence can change the meaning of a paragraph. A. Just as B. Even though C. Until D. Unless 10. Most people work because it's unavoidable. , there are some people who actually enjoy work. A. As a result B. In addition C. By contrast D. In conclusion 11. We tend to have a better memory for things that excite our senses or our emotions than for straight facts. A. block off B. appeal to C. subscribe to D. come across 12. How would you like if you were watching your favorite TV program and someone came into the room and just shut it off without asking you? A. them B. one C.those D. it 13. Most of us, if we know even a little about where our food comes from, understand that every bite put into our mouths was alive. A. steadily B. instantly C. formerly D. permanently ?A? . ... . 14. Listening is thus an active, not a_____, behavior consisting of hearing, understanding and remembering. A. considerate B. sensitive C. reliable D. passive 15. One of the most effective ways to reduce is to talk about feelings with someone you trust. A. production B. stress C.energy D. power 16. If steel is heavier than water, why are ships able to____ on the sea? A. float B. drownC. shrink D. split 17. These comments came specific questions often asked by local newsmen. A. in memory of B. in response to C. in touch with D. in possession of 18. Listening to music at home is one thing, going to hear it ___ live is quite another. A. perform B. performing C. to perform D being performed 19. Creating an atmosphere employees fell part of a team is a big challenge A. as B. whose C. in which D. at which 20. — Why don't you consider a trip to, say, Beijing or Hangzhou? —______. A. I wouldn't mind that B. Then we'll get there quickly C. Let's call it a day D. It's not a requirement 第二节:完形填空(共 20 小题:每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 16~35 各题所给出的 A、B、C、D 四个选项中选 出最佳选项。 Since finishing my studies at Harvard and Oxford, I ve watched one fnend after another land high-ranking, high-paying Wall Street jobs. As executives (高级管理人员) with banks, consulting firms, established law firms, and major corporations, many are now 21 on their way to impressive
联系地址:郑州市经五路 66 号河南电子音像出版社有限公司 第 2 页 共 12 页 邮编 450002 电话 400-688-1789

careers. By society's 22 , they seem to have it made. On the surface, these people seem to be very lucky in life. As they left student life behind, many had a 23 drink at their cheap but friendly local bar, shook hands with longtime roommates, and 24 out of small apartments into high buildings. They made reservations at restaurants where the cost of a bottle of wine 25 a college year's monthly rent. They replaced their beloved old cars with expensive new sports care. The thing is, a number of them have 26 that despite their success, they aren't happy. Some 27 of unfriendly coworkers and feel sad for eight-hour workweeks devoted to tasks they 28 . Some do not respect the companies they work for and talk of feeling tired and 29 However, instead of devoting themselves to their work, they find themselves working to support the 30 to which they have so quickly become 31 . People often speak of trying a more satisfying path, and 32 in the end the idea of leaving, their jobs to work for something they 33 or finding a position that would give them more time with their families almost always leads them to the same conclusion; it’ s 34 . They have loans,bills,a mortage(抵押贷款) to 35 , retirement to save for. They recognize there’s something 36 in their lives, but it's 37 to step off the track. In a society that tends to 38 everything in terms of dollars and cents. we learn from a young age to consider the costs of our 39 in financial terms. But what about the personal and social costs 40 in pursuing money over meaning? These are exactly the kinds of costs many of us tend to ignore — and the very ones we need to consider most. 21. A. much B. never C. seldom D. well 22. A. policies B. standards C. experiments D. regulations 23. A. last B. least C. second D.best 24. A. cycled B. moved C. slid D. looked 25. A. shared B. paid C. equaled D.collected 26. A. advertised B. witnessed C. admitted D. demanded 27. A. complain B. dream C. hear D.approve 28. A. distribute B. hate C. applaud D. neglect 29. A. calm B. guilty C. warm D. empty 30. A. family B. government C. lifestyle D. project 31. A. accustomed B. appointed C. unique D. available 32. A. yet B. also C. instead D. rather 33. A. let out B. turn in C. give up D.believe in 34. A. fundamental B. practical C. impossible D. unforgettable 35. A. take of B. drop off C. put off D. pay off 36. A. missing B. inspiring C. sinking D. shining 37. A. harmful B. hard C. useful D. normal 38. A. measure B. suffer C. digestD. deliver 39. A. disasters B. motivations C. campaigns D. decisions 40. A. assessed B. involved C. covered D. reduced 第二部分: 阅读理解(共 20 小题;每小题 2.5 分,满分 50 分) 阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项。
联系地址:郑州市经五路 66 号河南电子音像出版社有限公司 第 3 页 共 12 页 邮编 450002 电话 400-688-1789

A
From the very beginning of school we make books and reading a constant source ot possible failure and public humiliation. When children are little we make them read aloud, before the teacher and other children, so that we can be sure they "know" all the words they are reading. This means that when they don't know a word, they are going to make a mistake, right in front of everyone. After having taught fifth-grade classes for four years, I decided to try at all costs to rid them of their fear and dislike of books, and to get them to read oftener and more adventurously. One day soon after school had started, I said to them, "Now I'm going to say something about reading that you have probably never heard a teacher say before. I would like you to read a lot of books this year, but I want you to read them only for pleasure. I am not going to ask you questions to find out whether you understand the books or not. If you understand enough of a book to enjoy it and want to go on reading it, that's enough for me. Also I’m not going to ask you what words mean. " The children sat stunned and silent. Was this a teacher talking? One girl, who had just come to us from a school where she had had a very hard time, looked at me steadily for a long time after I had finished. Then, still looking at me, she said slowly and seriously, Mr Holt, do you reallymean that?" I said just as seriously, "I mean every word of it. During the spring she really astonished me. One day, she was reading at her desk, From a glimpse of the illustrations I thought I knew what the book was.I said to myself,"It can't be," and went to take a closer look. Sure enough, she was reading Moby Dick , in edition with woodcuts.I said, "Don't you find parts of it rather heavy going?" She answered, Oh,sure, but I just skip over those parts and go on to the next good part. " This is exactly what reading should be and in school so seldom is,an exciting, joyous adventure. Find something, dive into it, take the good parts, skip the bad parts, get what you can out of it, go on to something else. How different is our mean-spirited,picky insistence that every child get every last little scrap of "understanding" that can be dug out of a book. 41. According to the passage, children's fear and dislike of books may result from . A. reading little and thinking little B. reading often and adventurously C. being made to read too much D. being made to read aloud before others 2. The teacher told his students to read . A. for enjoyment B. for knowledge C. for a larger vocabulary D. for higher scores in exams 43. Upon hearing the teacher's talk, the children probably felt that. A. it sounded stupid B. it was not surprising at all C. it sounded too good to be true D. it was no different from other teachers' talk 44. Which of the following statements about the girl is TRUE according to the passage? A. She skipped over those easy parts while reading. B. She had a hard time finishing the required reading tasks. C. She learned to appreciate some parts of the difficult books.
联系地址:郑州市经五路 66 号河南电子音像出版社有限公司 第 4 页 共 12 页 邮编 450002 电话 400-688-1789

D. She turned out to be a top student after coming to this school. 45. From the teacher's point of view, . A. children cannot tell good parts from bad parts while reading B. children should be left to decide what to read and how to read C. reading is never a pleasant and inspiring experience in school D. reading involves understanding every little piece of information

B Graphs can be a very useful tool for conveying information, especially numbers, percentage, and other data. A graph gives the reader a picture to interpret. That can be a lot mort pages and pages explaining the data. Graphs can seem frightening, but reading a graph is a lot like reading a story. The graph has a title, a main idea, and supporting details. You can use your active reading skills to analyze and understand graphs just like any other text. . Most graphs have a few basic parts: a caption or introduction paragraph, a title, a legend or key, and labeled axes. An active reader looks at each part of the graph before trying to interpret the data. Captions will usually tell you where the data came from (for example, a scientific study of 400 African elephants from 1980 to 2005). Captions usually summarize the author's main point as well .The title is very important. It tells you the main idea of the graph by stating what kind of information is being shown. A legend, also called a key, is a guide to the symbols and colors used ... the graph. Many graphs, including bar graphs and line graphs, have two axes that form a comer. Usually these axes are the left side and the bottom of the graph. Each axis will always have a label. The label tells you what each axis measures. Bar Graphs A bar graph has two axes and uses bars to show amounts. In Graph 1 , we see that the x-axis shows grades that students earned, and the y-axis shows how many students earned each grade. You can see that 6 students earned an A because the bar for A stretches up to 6 on the vertical measurement. There is a lot of information we can get from a simple graph like this (See Graph 1). Line Graphs A line graph looks similar to a bar graph, but instead of bars, it plots points and connects them with a line. It has the same parts as a bar graph - two labeled axes - and can be read the same way. To read a line graph, it's important to focus on the points of intersection rather than the line segments between the
联系地址:郑州市经五路 66 号河南电子音像出版社有限公司 第 5 页 共 12 页 邮编 450002 电话 400-688-1789

points. This type of graph is most commonly used to show how something changes over time. Here is a graph that charts how far a bird flies during the first five days of its spring migration (See Graph 2). The unit of measurement for the x-axis is days, the unit ot measurement lor the y-axis is kilometers. Thus we can see that, on the first day, the pipit flew 20 kilometers. The line segment goes up between Day 1 and Day 2, which means that the bird flew farther on Day 2. If the line segment angled down, as between Day 4 and Day 5, it would mean that the bird flew fewer kilometers than the day before. This line graph is a quick, visual way to tell the reader about the bird's migration. Pie Graphs A typical pie graph looks like a circular pie. The circle is divided into sections, and each section represents a fraction of the data. The graph is commonly used to show percentages; the whole pie represents 100 percent, so each piece is a fraction of the whole. A pie graph might include a legend, or it might use icons or labels within each slice. This pie graph shows one month ' s expenses (See Graph 3). Food $25 Movies $ 12 Clothing $36 Savings $20 Books $7 46. When used in a graph, a legend is _ . A. a guide to the symbols and colors B. an introduction paragraph C. the main idea D. the data 47. What is the total number of students who earned a C or better? A. 4. B. 6. C. 10. D. 20. 48. The bird covered the longest distance on . A. Day ' B. Day 2 C. Day 3 D. Day 4 49. Which of the following cost Amy most? A. Food. B. Books. C. Movies. D. Clothing.

C If humans were truly at home under the light of the moon and stars, we would go in darkness happily, the midnight world as visible to us as it is to the vast number of nocturnal species on this planet. Instead, we are diurnal creatures, with eyes adapted to living in the sun's light. This is a basic evolutionary fact, even though most of us don't think of ourselves as diurnal betngs. Yet it's the only way to explain what we've done to the night: We've engineered it to receive us by filling it with light. The benefits of this kind of engineering come with consequences - called light pollution 联系地址:郑州市经五路 66 号河南电子音像出版社有限公司 第 6 页 共 12 页 邮编 450002 电话 400-688-1789

whose effects scientists are only now beginning to study. Light pollution is largely the result of bad lighting design, which allows artificial light to shine outward and upward into the sky. Ill-designed lighting washes out the darkness of night and completely changes the levels and light rhythms to which many forms of life, including ourselves, have adapted. Wherever human light spills into the natural world, some aspect of life is affected. In most cities the sky looks as though it has been emptied of stars, leaving behind a vacant haze that mirrors our fear of the dark. We've grown so used to this orange haze that the original gloiy of an unlit nigh, - dark enough for the planet Venus to throw shadow on Earth, is wholly beyond our experience, beyond memory almost. We've lit up the night as if it were an unoccupied country, when nothing could be further from the truth. Among mammals alone, tlie number of nocturnal species is astonishing. Light is a powerful biological force, and on many species it acts as a magnet. The effect is so powerful that scientists speak of songbirds and seabirds being "captured" by searchlights on land or by the light from gas flares on marine oil platforms. Migrating at night, birds tend to collide tall buildings. Frogs living near brightly lit highways suffer nocturnal light levels that are as muc as a million times brighter than normal, throwing nearly every aspect of their behavior out of joint, including their nighttime breeding choruses. Humans are no less trapped by light pollution than the frogs. Like most other creatures, we do need darkness. Darkness is as essential to our biological welfare, to our internal clockwork, as light itself. Living in a glare of our own making, we have cut ourselves off from our evolutionary an cultural heritage - the light of the stars and the rhythms of day and night. In a very real sense, light pollution causes us to lose sight of our true place in the universe, to forget the scale of our being, which is best measured against the dimensions of a deep night with the Milky Way the edge of our galaxy — arching overhead. 50. According to the passage, human beings . A. prefer to live in the darkness B. are used to living in the day light C. were curious about the midnight world D. had to stay at home with the light of the moon 51 What does "it" (Paragraph 1) most probably refer to? A. The night. B. The moon. C. The sky. D. The planet. 52. The writer mentions birds and frogs to . A. provide examples of animal protection B. show how light pollution affects animals C. compare the living habits of both species D. explain why the number of certain species has declined 53. It is implied in the last paragraph that . A. light pollution does harm to the eyesight of animals B. light pollution has destroyed some of the world heritages C. human beings cannot go to the outer space D. human beings should reflect on their position in the universe 54. What might be the best title for the passage? B The 0ran e Haze A. The Magic Light. S 联系地址:郑州市经五路 66 号河南电子音像出版社有限公司 第 7 页 共 12 页 邮编 450002 电话 400-688-1789

C. The Disappearing Night.

D. The Rhythms of Nature.

D In 2004, when my daughter Becky was ten, she and my husband Joe, were united in their desire for a dog. As for me, I shared none of their canine lust But why, they pleaded. "Because I don't have time to take care of a dog.” But we'll do it. "Really? You're going to walk the dog? Feed the dog? Bathe the dog.Yes,yes and yes. "I don't
Even so, part of me continued to resent walking duty. Joe and Becky had promised. Not fair, I'd balk silently as she and I walked. "Not fair," I'd loudly remind anyone within earshot upon our return home. Then one day — January 1, 2007, to be exact — my husband's doctor uttered an unthinkable word; leukemia ( 白血病). With that, I spent eight to ten hours a day with Joe in the hospital, doing anything and everything I could to ease his discomfort. During those six months of hospitalizations, Becky, 12 at the time, adjusted to other adults being in the house when she returned from school. My work colleagues adjusted to my taking off at a moment's notice for medical emergencies. Every part of my life changed; no part of my old routine remained. Save one; Misty still needed walking. At the beginning, when friends offered to take her through her paces, I declined because I knew they had their own households to deal with. As the months went by, I began to realize that I actually wanted to walk Misty. The walk in the morning before I headed to the hospital was a quiet, peaceful time to gather my thoughts or to just be before the day's medical drama unfolded. The evening walk was a time to shake off the day's upsets and let the worry tracks in my head go to white noise. When serious illness visits your household, it's not just your daily routine and your assumptions about the future that are no longer familiar. Pretty much everyone you know acts differently with Misty. As 1 watch her chase after a squirrel, throwing her whole being into the here-and-now of an exercise that has never once ended in victory, she reminds me, too, that no matter how harsh the present or unpredictable the future, there's almost always some measure of joy to be extracted from the moment. 55. Why didn't the writer agree to raise a dog at the beginning of the story.' A. She was afraid the dog would get the family into trouble. B. It would be her business to take care of the dog. C. Her husband and daughter were united as one. D. She didn't want to spoil her daughter. 56. Which of the following is the closest in meaning to "The medium one is the sue er in ( Paragraph 3 ) ? A. "The middle-aged person loves me most." B. "The medium-sized woman is the hostess." C. "The man in the middle is the one who has the final say.' D. "The woman is the kind and trustworthy one in the family. 57. It can be inferred from Paragraph 3 that _? A. Misty was quite clever
联系地址:郑州市经五路 66 号河南电子音像出版社有限公司 第 8 页 共 12 页 邮编 450002 电话 400-688-1789

B. Misty could solve math problems C. the writer was a slow learner D. no one walked Misty the first day 58. The story came to its turning point when ? A. Joe died in 2009 B. Joe fell ill in 2007 C. the writer began to walk the dog D. the dog tried to please the writer 59. Why did the writer continue to walk Misty while Joe was in hospital? A. Misty couldn't live without her. B. Her friends didn't offer any help. C. The walk provided her with spiritual comfort. D. She didn't want Misty to be others' companion. 60. What is the message the writer wants to convey in the passage, A. One should learn to enjoy hard limes. B. A disaster can change everything in life. C. Moments of joy suggest that there is still hope ahead. D. People will change their attitude toward you when you are in difficulty. 第二节 A. Come in with something to say. B. Prepare general comments. C .Bring materials with you. D. Don t make them wait. K. Have no fear. F. Go it alone. One of the best things you can do any time in the semester is go see the professor. So hoof on over to an office hour and have some one-on-one face time with someone who Ml help you master the material and improve your grade, to boot. But how should you have this conversation with the professor? Here are five insider tips about how to make that office hour really count: 61' ____ No need to get all bent out of shape about going to see the professor. The professor would actually like to see you and answer your questions. Believe it or not, he or she is on your side and is eager to see you do well. And besides, he or she has seen many students stupider than you, so nothing you're going to ask will set the record for stupidity. 62 ? --------- Even though you might feel more comfortable going with a friend or partner, the office hour will go better if it's just you and the professor. You'll get in more questions, the discussion will be tailored to what you need most help on, and two-party communication is almost always more productive than committee work. Your friend can wait outside for the discussion. 63. If you can ' t make the official office hours, most professors are willing to make individual appointments to help you out. If you ' re lucky enough to land such an accommodation, though, be sure you're 100 percent on time. There's nothing that ticks off a professor more than making him- or herself available for a custom office hour only to find that you don't care enough to come on time. And besides, the professor might leave after ten minutes, which would make your trip a total loss.
联系地址:郑州市经五路 66 号河南电子音像出版社有限公司 第 9 页 共 12 页 邮编 450002 电话 400-688-1789

64. ------ If you 're meeting with the professor to go over a paper or test, or to ask questions about a particular lecture or reading, make sure you bring that paper or test, or your lecture notes or a copy o the article. The professor doesn't remember the comments he or she wrote on your individual piece of work - though he or she will be able to recall them after just a brief glance

绝密★启用前

2015 年普通高等学校招生全国统一考试(天津卷)

英 语

笔 试

第 II 卷
注意事项: 1.用黑色墨水的钢笔或签字笔将答案写在答题卡上。 2.本卷共 6 小题,共 35 分。 第三部分: 写作 第一节:改错 My old classroom was interesting because three side of the classroom were made from glass. I enjoyed sit close to the windows and looking at the view. On the left-hand side of the class, I could easy see the football field. In the mornings, it was full of students exercising. The view from the back of the classroom is also splendid. Close to the school there was a beautiful park with many trees around them. Farther in the distance, I could not enjoy the view of snowy mountains. On the right side of the class was the road. I was always interested to see the drivers in hurry in the morning. The position of the classroom with its view made me felt like I was dreaming. If I was only a child when I studied in that classroom, I will never forget it.

第二节:书面表达(满分 25 分) 在班级活动中,当你的想法和大多数同学不一致时,你是坚持自己的观点并说服别人, 还是尊重大多数同学的意见?请你以 When I have a Different opinion 为题’用英语写一篇 100 ~ 120 个词的短文。要求如下: 1.从以上两种做法中选择一种; 2.以具体事例阐述你选择的理由。 注意:短文中,不得以任何形式透露地区、学校、同学姓名等真实信息。否则,按考试 作弊行为认定。 When I have a Different opinion ______________________________________________________________________________

联系地址:郑州市经五路 66 号河南电子音像出版社有限公司 第 10 页 共 12 页

邮编 450002

电话

400-688-1789

范文: When I Have a Different Opinion We may have different opinions in organizing class activities. We may have various ways to deal with such a situation. When I have a better idea, I would choose to stick to it. By doing so, I can not only share good ideas with others but also learn to express myself clearly. Once we were discussing where to go for an outing. Most of my classmates wanted to go to a park while I had an idea of going to a nicer place. 1 managed to persuade my classmates accepting my idea. We did have a good time that day. Good opinions are worth sticking to because they can benefit us all. An alternative student version : When I Have a Different Opinion We may have different opinions in organizing class activities. When I have a different opinion, I may choose to give it up and respect the opinion of the majority. The main reason for my choice is that being brought up in a culture emphasizing collectivism, I tend to sacrifice my own interest for the group benefit. Once we were left to decide whether to have a picnic in a park or go to a museum. I would love to go to a museum, but most of my classmates wanted to go for a picnic. Without hesitation, 1 decided to follow them and we did have lots of fun that day. Sometimes giving up a little can mean getting more.

2015 年普通高等学校招生全国统一考试(天津卷)
英语 笔试
第I卷
第一、二部分(Key 1 to 55) 1. B 2. A 3. D 4. A 5. C 6. D 7. C 8. D 9. A 10. B 11. B 12. C 13. D 14. B 15. A 16. B 17. A 18. C 19. A 20. C 21. B 22. D 23. B 24. D 25. A 26. C 27. B 28. D 29. B 30. D 31. D 32. C 33. A 34. B 35. A 36. D 37. A 38. A 39. C 40. D 41. B 42. D 43. C 44. B 45. D 46. C 47. B 48. B 49. A 50. A 51. C 52. B 53. D 54. D 55. A
联系地址:郑州市经五路 66 号河南电子音像出版社有限公司 第 11 页 共 12 页 邮编 450002 电话 400-688-1789

参考答案

第 II 卷
第三部分 第一节 Some possible answers: 56. He was a postman. Or: He worked in a post-office. 57. He advised him to slow down (and take things easy). / He advised he/his grandfather (should) slow down. 58. The process is more important than the result. Or: A man should not slow down however old he is. Or: Life isn't having it made; it's getting it made. / It's the journey, not the arrival that counts. 59. My/His/The grandfather is still busy doing meaningful things. Or: The grandfather is still living an active life. Or: The grandfather is still involved in whatever he can do. 60. Yes. One should always be full of passion in his life no matter how old he is. Or: People should make full use of their time to do something meaningful No. It is more sensible for people to slow down and enjoy an easy life in their old age. Or: Slowing down contributes to better health and longer life for people in old age. 第二节 61. One possible version: 二、内容要点: 1.自我介绍及写信目的; 2.拟捐赠图书的类型、册数、用途等; 3. 询问对方的其他需求; 4.告知将于今年七月赴对方学校参加夏令营时带去赠书。

联系地址:郑州市经五路 66 号河南电子音像出版社有限公司 第 12 页 共 12 页

邮编 450002

电话

400-688-1789


相关文章:
2015年高考真题——英语(浙江卷)Word版含答案
2015年高考真题——英语(浙江卷)Word版含答案_高考_高中教育_教育专区。2015 ...2015 年浙江高考英语试题选择题部分(共 80 分) 第一部分:英语知识运用(共两节...
2015年高考真题——英语(浙江卷) Word版含解析
2015年高考真题——英语(浙江卷) Word版含解析_高考_高中教育_教育专区。选择题...in possession of 【答案】B 【解析】 试题分析: 句意: 这些评论是对某些...
2014年浙江高考英语试题及答案(word版)
2014年浙江高考英语试题及答案(word版)_高考_高中教育_教育专区。2014 年普通...2014年四川省高考理综化... 5页 5下载券 ©2015 Baidu 使用百度前必读 | ...
(word版)2015年高考浙江英语试卷
(word版)2015年高考浙江英语试卷_其它课程_高中教育_教育专区。绝密★ 启用前 2015 年普通高等学校招生全国统一考试(浙江卷) 英语 分钟,第Ⅰ卷 1 页至 8 页,...
2015年浙江英语高考真题 word完整版含答案
2015年浙江英语高考真题 word完整版含答案_高考_高中教育_教育专区。2015 2015 ...2015 2015 年浙江高考英语试题(真题) 选择题部分(共 80 分) 第一部分:英语...
2016年浙江英语高考试题word版(含答案)
2016年浙江英语高考试题word版(含答案)_高考_高中教育_教育专区。绝密★启封前 ...( 9 ) 2015( 90 ) 2014( 290 ) 2013( 118 ) 2012(62 ) Show more…...
2015年高考真题——英语(浙江卷)Word版含答案
2015年高考真题——英语(浙江卷)Word版含答案_高考_高中教育_教育专区。我们只专注精品——橡皮网(xiangpi.com)www.xiangpi.com 橡皮网在线组卷系统 英语试题选择...
2015年浙江英语高考真题_word完整版含答案
2015年浙江英语高考真题_word完整版含答案_高考_高中教育_教育专区。2015 2015 ...2015 2015 年浙江高考英语试题(真题) 选择题部分(共 80 分) 第一部分:英语...
2015年高考真题——英语(浙江卷) Word版含答案
2015年高考真题——英语(浙江卷) Word版含答案_高考_高中教育_教育专区。英语试题选择题部分(共 80 分) 第一部分:英语知识运用(共两节,满分 30 分! 第一节:...
更多相关标签:
2016浙江高考英语试卷 | 浙江省英语高考试卷 | 浙江新高考英语试卷 | 2014浙江高考英语试卷 | 浙江高考英语试卷 | 2017浙江高考英语试卷 | 2013浙江英语高考试卷 | 浙江省英语新高考试卷 |