当前位置:首页 >> >>

新视野英语一级试题及答案1


trial: Quiz details

个人测试成绩记录
Questions 1 to 5 are based on the following passage or dialog.

1. A. She forgot most of her English.

B. She returned to the regular class.

C. She missed her best friend a lot.

D. She became sad about her studies.

2. A. Because her English was very good.

B. Because she had been in the wrong class.

C. Because she wanted to study online.

D. Because she didn't like the regular class much.

3. A. It was exciting.

B. It was challenging.

C. It was rewarding.

D. It was frustrating.

4.

A. She caught up with other students in the class.

B. She managed to be at the top of the class.

C. She had to be sent back to the regular class.

D. She failed in the final exam despite her efforts.

5. A. She should study together with her best friend.

B. She should learn with teachers helping her study.

C. She should study with students at the same level.

D. She should not blame other people for her failure.

Part 1 Understanding Long Conversations (每小题: 1 分; 满分:5 分) 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 5. 1 1 0 1 1 B A C C B 我的答案 B A D C B Subtotal: 4 老师评语: 老师评语: 客观

Questions 1 to 5 are based on the following passage or dialog.

1. A. It is built in the open air.

B. The teaching is done on radio and television.

C. Its students must be stay-at-home mothers.

D. Its students must have a university education.

2. A. Because most of the teaching is done on radio or TV.

B. Because students doing any jobs can be accepted.

C. Because students don't need to pass exams to be accepted.

D. Because students at different ages can be accepted.

3. A. To help people who missed university education when they were young. B. To bring radio and television into the field of education.

C. To offer more people opportunities to receive university education.

D. To help people who would rather study at home than go to school.

4. A. 238

B. 382

C. 328

D. 283

5. A. Send written work to a tutor.

B. Spend 3 weeks as a full-time student.

C. Receive advice at a study center.

D. Take part in the final examinations.

Questions 6 to 10 are based on the following passage or dialog.

6. A. To go sightseeing in that country.

B. To read the literature of that country.

C. To communicate with people in that country.

D. To learn more about the culture of that country.

7. A. To do their work better.

B. To get better jobs.

C. To learn modern technology.

D. To do business with those countries.

8. A. Using records and tapes.

B. Using radio and TV programs.

C. Going to evening classes.

D. Using computers and the Internet.

9.

A. It is the best way of learning a foreign language.

B. It is the most expensive way of learning a foreign language.

C. Many people hope to learn a foreign language in this way.

D. Many people find it unnecessary to learn a foreign language in this way.

10. A. Books.

B. Technology.

C. Hard work.

D. Teachers.

Questions 11 to 15 are based on the following passage or dialog.

11. A. Sign up for a language course.

B. Live in the country where it is spoken.

C. Learn it with a native speaker of that language.

D. Watch movies and television in that language.

12. A. They have been making the same mistakes for years.

B. They speak English with very strong accents.

C. They can't speak English well.

D. They can't speak English at all.

13. A. They try to understand them.

B. They look down on them.

C. They correct their mistakes.

D. They refuse to talk with them.

14. A. It forces you to correct your own mistakes.

B. It forces you to speak its language well.

C. It forces you to say incorrect sentences.

D. It forces you to learn from your mistakes.

15. A. You learn how to speak correctly.

B. You don't want to speak any more.

C. You realize your weak points.

D. You reinforce your bad habits.

Questions 16 to 20 are based on the following passage or dialog.

16. A. Science fiction books.

B. Stories written by Polish writers.

C. Complete books in the English language.

D. Love stories.

17. A. English.

B. Polish.

C. Chinese.

D. Japanese.

18. A. Because they would be easier.

B. Because they would be cheaper.

C. Because they would be more helpful.

D. Because they would be more interesting.

19. A. He was frustrated.

B. He was intimidated.

C. He was excited.

D. He was surprised.

20.

A. Because he can learn and use English.

B. Because he can get access to up-to-date information.

C. Because he can be led to a wonderful new world.

D. Because he can have a deep understanding of them.

Questions 21 to 25 are based on the following passage or dialog.

21. A. Studying in his classes.

B. Using his computer.

C. Listening to his teacher.

D. Taking an online class.

22. A. He learned little about using English.

B. He made great progress in his English.

C. He improved his English pronunciation.

D. He was not very afraid to speak English.

23. A. Listening to English songs on the radio.

B. Writing to native speakers of English.

C. Using English-English dictionaries.

D. Speaking English with his classmates.

24. A. By reading some English novels.

B. By listening to English recordings.

C. By watching some English movies.

D. By learning words from dictionaries.

25. A. It helped him improve his spoken English.

B. It helped him learn to use more words.

C. It helped him communicate with more people.

D. It helped him improve his English writing.

Questions 26 to 30 are based on the following passage or dialog.

26. A. It was a senior in his class.

B. It was a cruel teacher of his.

C. It was a desire to be perfect.

D. It was a friend who laughed.

27. A. Big Al would laugh at him.

B. Big Al would correct him.

C. Big Al would stop him.

D. Big Al would time him.

28. A. He improved his English.

B. He dropped out of the class.

C. He stopped using English.

D. He intimidated classmates.

29. A. He began online studies.

B. He didn't go to classes.

C. He began to hate English.

D. He didn't practice.

30. A. A letter from a friend.

B. A note from Big Al.

C. A notice at his school.

D. An Internet message.

Part 2 Understanding Passages (每小题: 1 分; 满分:30 分) 小题 得分 对错 1. 1 B 我的答案 B 客观

2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

C A D B B A D D C B D A C D A B D C A B A C A D A A C D D

C A D B B A D D C B D A C D A B D C A B A C A D A A C D D Subtotal: 30

老师评语: 老师评语:

Click ONCE on the speaker icon to start listening! 放音结束前请不要离开本页。否则就听不成啦!

Part 3 Spot Dictation
(每小题: 分)

Questions 1 to 10 are based on the following passage or dialog. I began to learn English in junior middle school, about twenty years ago. At that time, I was happy to have a most (1)
patient

teacher who often encouraged me to speak English in class. I often tried to chat with her in English (2)
whenever

possible. As a result, my progress in English was so great that I stayed at the top of my class for a year and a half.

eager

While in senior middle school, I was (3)

to

continue to study English. I often spoke English with my teacher and some of my good friends. What's more, I kept several (4)
notebooks

in which I wrote lots of new words and
enterance

expressions. During the college (5)

exams, I

answered all the questions very carefully, and my English score was the second highest among my classmates.

majoring

Later, I was accepted into a key university, (6)
energy

in

English. I gave all my time and (7)
frustrated

to my English

study, but I still felt (8)

sometimes, because there

were many students in my class who were better than me. However, I
opportunity

always tried to seek every (9)
broadcasts

to practice English,

listening to English (10) English, and talking with foreign teachers.

, keeping a diary in

After I completed school, I chose to return to college to teach. I worked very hard and won many teaching honors. My students enjoyed my teaching very much and I feel proud of having learned English as part of my life. It is learning English that has helped me to live a most meaningful life.

Questions 11 to 20 are based on the following passage or dialog. English language learning is not easy. At times it is frustrating. I started to learn English when I was in junior high school. And, just like

every other student in my class, I was made happy by my successes
failures

and saddened by my (11)

. Only when I had a

chance to learn English through a computer course did I (12)
finally

make great progress. Many people know the
phrase

importance of the (13)

,"to have control over one's
control

own situation". Now you can (14)

your own

situation by having the freedom to study what pleases you—by using your personal computer. The computer course was just as difficult as
succeed

classroom study, but in the end I did (15)

in

learning English. I also gained many other things from it. It taught me
value

the (16)

of hard work and helped me understand
pains

another culture. No (17)

, no gains. My

experience in learning English is one real life example of successful learning beyond the classroom walls. And I just keep getting better
proving

and better, (18)

that nothing succeeds like
discovery

success. Make the best (19)

of your

life—studying by computers. As China has placed a new pioneer in
pioneer

space, you will be a new (20) education. Welcome to a new age!

in the world of

Part 3 Spot Dictation (每小题: 1 分; 满分:20 分) 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 1 1 1 1 0 1 1 1 1 patient whenever eager notebooks enterance majoring energy frustrated opportunity 我的答案 patient whenever eager notebooks entrance majoring energy frustrated opportunity 客观

10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

broadcasts failures finally phrase control succeed value pains proving discovery pioneer

broadcasts failures finally phrase control succeed value pains proving discovery pioneer Subtotal: 19

老师评语: 老师评语:

Part 4 Reading Comprehension (Banked Cloze)
(每小题: 分)

Questions 1 to 10 are based on the following passage. Tired of the same old learning experience in the same old classroom? Click Here for Success could be your answer, and your computer screen could be the window of 1.
opportunity

that you've been looking for. Best of all, 2.
communication

from your own home through the Internet can make it all possible. Sound too simple to be true? If you have the 3.
commitment

and discipline that it takes, then all you will need is access to the Internet. Any computer modem and a phone line is all it takes for that. By using the latest technology, we offer foreign language classes at
minimum

a(n) 4. experience unlike any other.

cost and give you a learning

"Click Here for Success is the most 5.

positive

learning experience I've ever had," said one senior middle school student.

experience

"What a great 6.

to learn without having to

be embarrassed or intimidated!" stated a junior attending Shanghai's Fu Dan University. Another student from Beijing University said, "My studies in the
benefited

regular classroom have really 7.

from

taking a couple of extra courses over the Internet. Before I started taking Internet courses my grades at university were 8.
average

at best. Now I am getting great marks at
positive

school. Learning 9.

really works!"

minimum

The 10.

classroom could be your key to

real learning success. Click here for success and start learning from home today!

Questions 11 to 20 are based on the following passage. Dear Professor Zhang,

intimidating

I am having trouble again. I am really 11. tell anyone, but I really don't understand Internet technology very
assignment

to

well. It is so 12.
access

. Today I tried to post my

13.

to the online site, but it did not work.

Instead, a message came up on my screen telling me I "could not get
insight

14.

to the Internet". I checked to see if the
reaping

phone line was 15.

to my computer and

moved the line around a little, but nothing happened, so I took my computer in to have it looked at. At the repair shop, I found out that the modem was broken. They said

continual

that the 16.

cost to repair it would be $500. I

am so frustrated. At present, I am having a hard time understanding
benefits

what the 17.

to studying online could

possibly be. If there are any, I am not 18.
virtual

any of them. This has all been a virtual
average

headache. I suppose that the 19.

troubles

I've had with this computer should not cause me to feel this way about the class. Still, I am having a hard time staying 20.
intimidating

and I am thinking about dropping the course. For now, do you think I could have a couple of extra days to finish my work on the questions you gave us? Regards, Richard

Part 4 Reading Comprehension (Banked Cloze) (每小题: 1 分; 满分:20 分) 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 1 1 1 1 1 1 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 opportunity communication commitment minimum positive experience benefited average positive minimum intimidating assignment access insight reaping continual 我的答案 opportunity communication commitment minimum positive experience benefited average online virtual embarrassed intimidating assignment access connected minimum 客观

17. 18. 19. 20.

1 0 0 0

benefits virtual average intimidating

benefits reaping continual positive Subtotal: 9

老师评语: 老师评语:

Part 5 Cloze (with Options)
(每小题: 分) Directions: Read the following passage carefully and choose the best answer from the choices. Questions 1 to 20 are based on the following passage. I am talking to the children in the street and also thinking about the very difficult question of how best to learn their language. The
far from

problem is 1.

simple. Learning a first language is

easy. These children, for example, started listening to their own language even before they were born and they will keep 2.
practicing

it throughout their lives. They aren't even aware they are learning it most of time. I, however, have not had 3.
access

to or the benefit of speaking and listening to my
from

second language 4.

a very young age.

frustrated

I am often 5.

trying to express myself in my

second language. I want to be like the children I see on the street
same

who can speak the 6.
feel

language so well. I make

myself 7.

better by telling myself that I have more

experience and knowledge than those children and so I can 8.
communicate

better. But, instead of holding on to this 9.
comforting

thought for a couple of moments, I turn right around and remind myself that having knowledge and experience is
positive

not always 10.

. For example, knowledge and

habits that I have taken from my first language often cause me to

would

make mistakes that a child 11.
benefits

never make. In fact, I

have reaped very few 12.

being an older

language learner. I think about how I can keep notes to help me
while

remember what I have learned 13.
had

young

children cannot. But, of course, if I 14.

the

memory of a child, I would not need to keep so many notes.
giving up

Sometimes I feel like just 15.

.

A child must gather information about a language from all around and use that language for many years in order to communicate well. The
true unlike

same is 16.

for me. But, 17.
gathered

a

child, I use experience and insight I've 18.

and

find opportunities to try to discuss more difficult subjects and, 19.
as a result

, I often make bigger mistakes than a child
introduce

would. When I ask for directions or 20.

myself, I

embarrass myself. I should only talk to the children on the street for now.

Questions 21 to 40 are based on the following passage. I have a friend who seems to know every word there is in the English language dictionary. When I can't think of a word that I want to use, I
sure

simply ask my friend, and 21.
that

enough she knows

the word. It is no wonder 22.
higher

she always scores

23.
other

than I do on English exams. On the 24.

hand, my friend and I both agree that I speak English much better than she does. In fact, my friend finds real difficulty in having a conversation in English and is quite shy when
upon

called 25.

in the classroom. Unlike my friend, I 26.

take

every opportunity I can to 27.
participate in

English conversations both in and out of the classroom. My friend and I have something 28.
in common

when it comes to learning English, though—our
commitment

29.

to studying.

whether

I am not sure 30.

I would prefer to be in her

situation, receiving high marks on tests but communicating poorly, or in my own, speaking well but not testing as well. It shows you how we all have different ways of learning as well as different strengths. It
communication

also shows that 31.

is not about the words

you know, but rather how you use them. In fact, I have a couple of friends who have traveled to English-speaking countries with 32.
less

command of English than what I have. I don't know
left off

how many words they knew before they 33.
couldn't have known

their

travels, but they 34.
though

many. It didn't

hold them back 35.
remained

. They 36.

positive throughout their travels though they did make mistakes. And, though they often embarrassed themselves,
laughed at

they 37.

and learned from the mistakes they

made along the way. When they returned from their trips, not only 38.
was

their language skills developed, but also their ability to laugh at themselves was improved. Finally, they 39.
gave insight

how to best learn a language.

strengths

Each of us has 40.

that we use to help us to

learn. I think that mine is my courage. I may not be the smartest student in my class, but I'm trying to be the bravest.

Part 5 Cloze (with Options) (每小题: 1 分; 满分:40 分) 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. 31. 32. 33. 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 far from practicing access from frustrated same feel communicate comforting positive would benefits while had giving up true unlike gathered as a result introduce sure that higher other upon take participate in in common commitment whether communication less left off 我的答案 far from practicing access from frustrated same feel communicate comforting positive would benefits while had giving up true unlike gathered as a result introduce sure that higher other upon take participate in in common commitment whether communication less left for 客观

34. 35. 36. 37. 38. 39. 40.

1 1 1 1 1 0 1

couldn't have known though remained laughed at was gave insight strengths

couldn't have known though remained laughed at was gained insight into strengths Subtotal: 38

老师评语: 老师评语:

Part 6 Vocabulary and Structure
(每小题: 分) Directions: Choose the best answer from the four choices marked A, B, C and D.

1.

As a reward ________ passing the exams, she got a new bike from her parents. A. in

B. on

C. by

D. for

2.

She felt like ________ frustration, but she was determined not to lose her self-control. A. to cry out of

B. to cry for

C. crying out of

D. crying for

3.

All animals communicate, but our special method of speech is __________ to human beings. A. aware

B. unique

C. absolute

D. continual

4.

The method he used turned out to be _______ in improving the students' English. A. effective

B. ability

C. response

D. explicit

5.

The boss refused to give any _______ on the fact that his workers were out of jobs. A. response

B. comment

C. answer

D. reply

6.

The police searched the city in an effort to catch the man who ______ the murder last week. A. limited

B. made

C. did

D. committed

7.

They had to examine the dead tiger before they were _______ as to who killed it. A. positive

B. senior

C. virtual

D. vital

8.

He could be ________ about everything else in the world, but not about Manet, his loving child. A. visual

B. critical

C. favorite

D. essential

9.

Measures had to be taken in face of the housing problem that ________ in the city. A. founded

B. raised

C. arose

D. produced

10.

Some previous study of music or performance experience is desirable though not a formal ________ for students wishing to take the course. A. requirement

B. commitment

C. management

D. assignment

11.

He has surely ________ his government to continuing down the path of economic reform. A. commented

B. communicate

C. guaranteed

D. committed

12.

It was hard work but we all felt ________ at the end of the project. A. embarrassed

B. frustrated

C. rewarded

D. challenged

13.

The combination of virtual and traditional learning will ________ the scope of every lesson and increase the students' interest. A. reflect

B. instruct

C. hinder

D. expand

14.

It would be best to deal with these issues at once, before problems ________. A. arise

B. reflect

C. expand

D. challenge

15.

There is talk of raising the admission ________ to restrict the number of students on campus. A. assignments

B. requirements

C. commitments

D. minimum

16.

The reality is, as it has always been, that teaching is a rewarding, but at times ________ profession. A. instructing

B. benefiting

C. well-paying

D. frustrating

17.

Dennison was known to pay his men handsomely, but in return he expected complete loyalty, total ________, and absolute respect. A. judgment

B. statement

C. commitment

D. assignment

18.

The Government is ________ to health service in order to make sure that everyone in need of treatment receives it. A. expanded

B. committed

C. commented

D. communicated

19.

During the interview I was the first to ask him ________ questions that put the Bonn government in an awkward position. A. instructing

B. intimidating

C. rewarding

D. embarrassing

20.

I didn't realize the food problem was so ________ in this city; with winter coming, many people would starve to death without more help. A. essential

B. critical

C. explicit

D. effective

21.

Some see themselves as the provider of ideas, ________ others view their role as essentially managerial. A. when

B. therefore

C. while

D. otherwise

22.

Female socialization places importance on getting along with others, ________ male socialization places importance on becoming independent. A. when

B. while

C. instead

D. therefore

23.

By the side of the new teaching hall _________ a library built in the 1930s.

A. collects

B. stands

C. creates

D. belongs

24.

I thought that honesty _______ the best policy. A. does

B. is

C. were

D. be

25.

Mr. Wilson asked me if these islands _______ to China. A. belong

B. are belonging

C. are belonged

D. have been belonged

26.

Up till now I _______ over 200 pages. A. covered

B. am covering

C. have covered

D. will cover

27.

The commissioners (特派专员) assured the crowd that the problem _______ care of as soon as possible. A. has been taken

B. will take

C. was taken

D. would be taken

28.

"Did you telephone the Governor's office?" "Yes, he _______ to be back before tomorrow morning." A. expecting

B. is expected

C. has expected

D. is to expect

29.

I'd rather _______ those important papers with you. A. that you shouldn't take

B. not taking

C. please don't take

D. you didn't take

30.

The headmaster was strict. He requested that we _______ television on week nights. A. not watch

B. must not watch

C. not be watching

D. haven't watched

31.

Without electronic computers, much of today's advanced technology _______. A. haven't been achieved

B. wouldn't be achieved

C. hadn't been achieved

D. wouldn't have been achieved

32.

Having eaten a hasty and simple lunch, _______. A. the judge has been ready to seriously consider the circumstances

B. the circumstances were considered seriously by the judge

C. the circumstances were seriously considered by the judge

D. the judge was ready to consider the circumstances seriously

33.

Do you remember _______ to Professor Smith during your last visit? A. to be introduced

B. being introduced

C. having introduced

D. to have introduced

34.

He can't afford the ordinary comforts of life, _______ luxuries. A. not speak of

B. let alone

C. to say nothing

D. let it alone

35.

The dog was nowhere __________. A. to find

B. to be found

C. to finding

D. found

36.

He has to decide within a ________ while he is still young and can make choices. A. given period

B. giving period

C. period giving

D. periods gives

Part 6 Vocabulary and Structure (每小题: 1 分; 满分:36 分) 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 D C B A B D A B C A D C D A B D C B 我的答案 D C B A B D A B C A D C D A B D C B 客观

19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. 31. 32. 33. 34. 35. 36.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 0

D B C B B B A C D B D A D D B B A B

D B C B B B A C D B D A D D B B B A Subtotal: 34

老师评语: 老师评语:

Part 7 Reading Comprehension (Multiple Choice)
(每小题: 分) Directions: Read the following passages carefully and choose the best answer from the four choices marked A, B, C and D.

Questions 1 to 5 are based on the following passage or dialog. Mr. and Mrs. Jones' flat was full of boxes, big and small; trunks (大皮箱); and furniture. The two of them were busy with pencils and paper, checking their list of luggage (行李) when there was a ring at the door. Mrs. Jones went to open it, and saw a well-dressed middle-aged lady outside. The lady said that she lived in a flat beside theirs, and that she had come to welcome them to their new home. Mrs. Jones invited her in. "I hope you'll excuse us for all this mess (杂乱)," said Mrs. Jones, "We are

trying..." "Oh, that's quite all right," said the lady. "Do you know, in some parts of this town, neighbors are not at all friendly? There are some streets-and even some buildings-where people don't know their neighbors-not even their next-door ones. But in this building, everyone is a friend with everybody else. We are one big, happy family. I'm sure you'll be happy here." The lady was greatly surprised when she visited the same flat the next time, because she found that a different man and a woman had moved in. On the lady's first visit, Mr. and Mrs. Jones had not the heart to tell her they were not the new owners of the flat, but the old owners, who had lived beside her for two years. All this time she had never visited or even noticed Mr. and Mrs. Jones, her next-door neighbors.

1.

Someone knocked at the door when Mr. and Mrs. Jones were ________. A. cleaning their house

B. counting (数) their luggage

C. moving their furniture

D. writing their shopping list

2.

This writer of this passage suggests that the middle-aged lady ________. A. lives in a big happy family

B. lives alone

C. does not do what she says

D. is a bothersome neighbor

3.

According to the middle-aged lady, in some parts of the town, people ________. A. had big, happy families

B. had small, unhappy families

C. didn't know their neighbors

D. didn't like their neighbors

4.

From the passage, we know ________. A. the middle-aged lady was warm-hearted

B. the middle-aged lady had been living in the building for two years

C. Mr. and Mrs. Jones told the middle-aged lady the truth

D. Mr. and Mrs. Jones were the middle-aged lady's old neighbors

5.

What is the tone (语气) of the writer in the passage? A. Happy.

B. Sad.

C. Indifferent (不关心的).

D. Critical.

Questions 6 to 10 are based on the following passage or dialog. When I was in the 7th grade, I had a lot of trouble reading. My mother used to sit by my side, and explain each paragraph of each school reading assignment to me because I didn't understand what I was reading. She would have to read each paragraph to me. And then after each paragraph, she told me the general meaning of what we just read. In class, I tried to hide the fact that I couldn't read. My teachers gave us the last ten minutes of class to start our reading homework, and I would sit there for ten minutes staring at the page, pretending I was reading it. I remember a terrible feeling of not wanting to get into trouble for not being able to understand. I had to wait until I got home so my mother could explain it to me. How did I ever get into Cornell University? By the 8th grade I started understanding a little on my own, but I was

reading at a very slow speed. I got hold of all the speed-reading books I could get my hands on. I read them all very slowly at the time. I even went out and took a course on speed-reading. Then I developed my own way which was easier and produced quicker results. I started practicing these techniques every day, and as I started to read faster, my understanding increased. I found that I stopped daydreaming and thinking about other things while I was reading, and started getting the larger meaning. I was reading faster and comprehending better. I found that when you read slowly, word-by-word, you get lost in the words, lose the bigger picture, and your comprehension drops. When you read faster, your comprehension goes up because instead of getting lost in the words, you see the general picture.

6.

The main difficulty the writer had in reading in the 7th grade was that ________________________. A. she often forgot her school reading assignments

B. she had difficulty reading with comprehension

C. she had a poor vocabulary and very bad grammar

D. she always looked elsewhere when asked to read

7.

The writer would pretend to be reading in the last 10 minutes of class because _________________________. A. she was afraid of being found out

B. the reading class was terrible

C. she had to do what others were doing

D. her mother told her to do so

8.

The writer's reading ability improved a great deal mainly because _______________________. A. she entered Cornell University

B. she took a course on speed reading

C. her mother helped her

D. she developed her own way of reading

9.

From her own experience, the writer found that _________________. A. one's comprehension drops if one reads too slowly

B. in order to understand better, one has to read slowly

C. one does not pay enough attention to information if one reads fast

D. many people read fast in order to save time

10.

The writer wrote the passage in order to ___________________. A. prove to readers the importance of higher education

B. tell a story in honor of her mother

C. give a detailed description of different reading skills

D. prove the importance of reading fast

Questions 11 to 15 are based on the following passage or dialog. Learning a foreign language is not a matter of reading some grammar rules or some vocabulary words-although those are important activities not to be ignored. Acquiring (学到) a language is learning a skill, not a body of information. It's much more like learning to swim or ride a bike than it is like learning about the Second World War. That is, you must not only understand the ideas and have information at hand, but also make your body accustomed (习惯于) to using that information in physical (身体的) activity. In the case of learning a second language, the physical activity is speaking, listening, writing, and reading. You need, then, not only to learn and understand, but also to practice!

Here are a few suggestions on effective practice/study techniques. 1. Make your mouth or hand do what your mind is learning. Study out loud. Go to the lab and work with tapes. Study with a friend, practicing speaking and listening. Try to write sentences or a short paragraph using the skills you have practiced with your own lips. 2. Study day by day. You cannot get by in a foreign language course by cramming (临时抱佛脚) at the last minute. You may be able to "learn" vocabulary items that way, but you cannot teach your mouth to use them in sentences. 3. Sometimes go back and review "old" topics and vocabulary. Language learning is cumulative (累积的). The new skills you learn build upon the old skills you learned in the past. The more you "recycle" (循环) familiar information and skills, the better you will be able to take in new ones. 4. Don't be afraid to make mistakes. Self-consciousness (害羞) can be a strong barrier to learning a language. Perhaps part of the reason small children readily learn languages is that they are not afraid of making mistakes.

11.

The main idea of the first paragraph is______. A. memorizing vocabulary words is necessary in language learning

B. learning to swim is quite similar to learning about the Second World War C. understanding the ideas is more important than anything else

D. language learning is a process of acquiring different language skills

12.

One of the major benefits of studying with a friend is that _____________ . A. it makes one talk and listen in a particular language

B. it builds the friendship between two friends

C. friends can share tapes or other learning materials

D. one studies better with a friend

13.

Cramming is not helpful in learning a language because _________. A. it is of little use to study without a clear purpose

B. nothing can be learned through cramming

C. anything learned that way can hardly be put into use

D. one may not find enough time to use at the last minute

14.

The purpose of reviewing old topics is _____________________________. A. to build up a good base for new skills

B. to enjoy the good ideas contained in them

C. to throw away the old, useless information

D. to avoid making mistakes in the future

15.

Which of the following is the best title for the passage? A. Why Children Are Able to Learn a Language Better Than Grown-ups? B. A Few Suggestions on Studying a Foreign Language

C. Why Learning a Foreign Language Is More Difficult Than Anything Else? D. An Introduction to Language Teaching and Learning

Questions 16 to 20 are based on the following passage or dialog. When the Japanese Prime Minister Noboru Takeshita visited Washington in 1988, he started an address to the National Press Club with a brief statement in English, in which he admitted that his accent was so bad that a translator was needed for the rest of his speech. Takeshita's problem is not unique in Japan. Many Japanese are eager to use the world's most popular foreign language but have trouble mastering it even when they are, like Takeshita, well educated. The Japanese like to

decorate their own language with many English loaners, such as raisu for rice and sarariman for salary man. English is fashionable in Japanese advertising, packaging, and technology. Yet for all that intense interest, when English is spoken in Japan, it is generally spoken poorly. The problem is rooted in a much-praised educational system. Japanese schools turn out top graduates in mathematics and science but fail in teaching spoken English. The teachers, speaking in Japanese most of the time, are generally successful in instructing students in the complexities of written translation and English grammar, because entrance examinations for acceptance by top-ranked universities stress nothing else. Dramatic changes in the examination system are unlikely. Yet small signs of progress are visible. This year, for example, the University of Tokyo will experiment with an English listening comprehension test as a minor element of the entrance exam. If it is successful, other universities may follow.

16.

The author told the story of Takeshita in order to show that_____. A. Japanese people are modest

B. he didn't learn English well

C. many Japanese people are poor in spoken English

D. a translator is necessary for a Japanese person

17.

The general problem with Japanese English is attributed to_____. A. too many English words being used in Japanese

B. the educational system

C. the listening-comprehension test

D. all of the above

18.

You may find a lot of English loaners in Japanese, because_____.

A. the Japanese are fond of English

B. English is very effective in advertising

C. English is a language used all over the world

D. the Japanese language has limited vocabulary

19.

According to the passage, the educational system in Japan_____. A. will have dramatic changes

B. is good at teaching English

C. is much criticized

D. will make some improvement in its English examination system

20.

It can be inferred that if a Japanese student is required to take an English grammar exam, he _____. A. will possibly fail

B. will probably do well on it

C. may consult an English dictionary

D. will admit he can't do it

Questions 21 to 25 are based on the following passage or dialog. "Culture consists of all shared products of a human society" (Robertson, 1981). This means not only such material things as cities, tools, and schools, but also non-material things, such as ideas, customs, family patterns, and languages. Put simply, culture refers to the entire way of life of a society, "the ways of a people". Language is a part of culture and plays a very important role in it. Some social scientists consider it the keystone of culture. Without language, maintaining culture would not be possible. On the other hand, language is influenced and shaped by culture. It reflects culture in the broadest sense, is the symbolic representation of a people, and it comprises a society's

historical and cultural backgrounds. Language also displays a people's approach to life and their ways of living and thinking. We should not go further into the relationship between language and culture. What needs to be stressed here is that the two interact, and that understanding of one requires understanding of the other. Social scientists tell us that cultures differ from one another and that each culture is unique. As cultures are diverse, languages are also diverse. It is only natural then that with difference in cultures and differences in languages, difficulties often arise in communicating between people of different cultures. Understanding is not always easy. Learning a foreign language well means more than merely mastering the pronunciation, grammar, words, and idioms. It also means learning to see the world as native speakers of that language see it, learning the ways in which their language reflects the ideas, customs, and behaviors of their society. It means learning to understand their "language of the mind". Learning a language, in fact, is inseparable from learning culture.

21.

According to Robertson, what is NOT part of non-material culture? A. Legal systems.

B. Language.

C. Religion.

D. Tools.

22.

The second paragraph is about _____. A. the way language is used by social scientists

B. the relationship between language and culture

C. the influence culture has on language

D. the influence language has on culture

23.

If you want to learn a foreign language well, you must _____.

A. grasp the pronunciation, grammar, words, and idioms

B. master the language as well as its culture

C. know the way the native speakers of that language think

D. learn the country's culture first

24.

The relationship between language and culture is that _________. A. language dominates culture

B. culture dominates language

C. they are connected with each other

D. language consists of culture

25.

"Language of the mind" means _____. A. the unspoken things that people think

B. the method for studying a language

C. the manner in which people think

D. the common culture shared by all people regardless of language

Part 7 Reading Comprehension (Multiple Choice) (每小题: 1 分; 满分:25 分) 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 0 1 1 1 1 1 1 1 C C C D D B A D 我的答案 B C C D D B A D 客观

9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

A D D A C A B C B A D B D B B C C

A D D A C A B C B A D B D B B C C Subtotal: 24

老师评语: 老师评语:

Total score: 158
正确率: 89.8%


相关文章:
新视野英语一级试题及答案5
新视野英语一级试题及答案5_英语学习_外语学习_教育专区。trial: Quiz details Questions 1 to 5 are based on the following passage or dialog. 1. A. 14....
新视野英语一级试题及答案2
新视野英语一级试题及答案2_英语学习_外语学习_教育专区。trial: Quiz details Questions 1 to 5 are based on the following passage or dialog. 1. A. ...
新视野英语一级试题及答案3
新视野英语一级试题及答案3_英语学习_外语学习_教育专区。trial: Quiz details Questions 1 to 5 are based on the following passage or dialog. 1. A. To ...
新视野英语一级试题及答案4
新视野英语一级试题及答案4_英语学习_外语学习_教育专区。trial: Quiz details Questions 1 to 5 are based on the following passage or dialog. 1. A. She ...
新视野英语1答案
新视野英语1答案_英语考试_外语学习_教育专区。新视野大学英语(第 2 版) 第 1 册 Unit 1 答案 III. 1. rewarding 2. communicate 3. access 4. embarrassing...
新视野大学英语第一册课后习题答案
新视野大学英语第一册课后习题答案_英语学习_外语学习_教育专区。新视野大学英语课后习题答案 新视野大学英语( 新视野大学英语(第二版)第一册 Unit 1 III. 1. ...
新视野大学英语1第三版读写教程答案1
新视野大学英语1第三版读写教程答案1_英语考试_外语学习_教育专区。新视野大学英语1第三版读写教程答案第一单元 Part II key to exercises Section A Pre-reading...
New新视野英语教程(第三版)读写教程1 期中考试试卷
New新视野英语教程(第三版)读写教程1 期中考试试卷_英语考试_外语学习_教育专区。New Horizon English Course III Test I. Proper Response Directions: This ...
新视野大学英语读写教程1-第二版课后练习答案
新视野大学英语读写教程1-第二版课后练习答案_英语学习_外语学习_教育专区。...4. 老师表扬了那些学习用功、考试考得好的学生。 5. 通过唱唱歌,散散步,...
新视野大学英语1试题(A)
新视野大学英语1试题(A)_英语考试_外语学习_教育专区。新视野大学英语1期末试题《...《新视野大学英语》试题... 8页 2下载券 新视野一级试题及答案A卷... 12页...
更多相关标签: