当前位置:首页 >> 其它课程 >>

八年级上第四单元


八年级上册第四单元错题总结练习
一、根据句意及首字母提示写单词。 1. My father is the f__________ person in my family. 2. Jason’s clothes store has b__________ quality than Trendy teen’s. 3. That’s up to you to d_______

__. 4. Tom is a bad worker, but Jim is even w_________ than him. 5. All the shows have one thing in c___________. 6. The skirt is very c_________. It’s only 5 dollars. 7. Gangnam Style is p__________ around the world. 8. Messi is an e___________ football player. 9. I’m tired and I want to have a r__________. 10. People will eat d_____________ during Spring Festival. 11. Let’s sing the beautiful song t___________, shall we? 12. The street is c__________. There are people everywhere. 13. Tom doesn’t like math, because it is b_________. 14. Many v__________ come to Yellow Mountain every year. 15. Sun Cinema is so big. It has 1,000 s_________. 16. My heart will go on is one of my favorite s________. 17. I walk to school every day because my house is c________ to our school. 18. if you want to see a movie in a theater, you must buy a t________ first. 19. Mike ran the fastest in the 100-meter race. So he is the w_________. 20. Let’s go to the best restaurant in town. The s__________ there is also the best of all. 21. Li Juan played an important r_________ in the long jump. 22. Jack is kind. He helped five p________ children come back to school last year. 23. He’s sitting in the seat c____________ and watching TV. 24. Could I c_________ to buy the cheaper clothes, Mom? 25. can we get the golden p_________ in the speech competition this time? 二、用所给词的适当形式填空。 1. Screen City has __________ ( big ) screens in town. 2. Gold Theater has _____________ (comfortable) seats of the three. 3. You should write as ____________ (careful) as Tom. 4. Who ________ (give) you the book yesterday? 5. Tom fell down and hurt(受伤) _________ (serious). 6. My sister plays the piano ____________ (beautiful). 7. I think Tom is ____________ (creative) than his sister. 8. Bridge Street is a good place _________ (have) fun. 9. In the new movie, Jet Li ________ (act) very well. 10. Jim is doing his homework ___________ (care) at home. 11. Li lei’s dream is to be a ____________ (report). 12. My teacher often sits on the chair ____________ (comfortable) and enjoys the sunshine. 13. Many _________ (visit) come to China every year. 14. I think driving is ______________ (difficult) activity of all. 15. Class One has _________ (many) students in our grade. 16. Mary ran ___________ (slowly) in the sports meeting.

17. Li Ping studies __________ (hard) in his class. 18. They told us where to shop _________ (cheap). 19. Today is a fine day. It is _________ (fine) day in this week. 20. Of all the boys, Steve did __________ (badly) in playing table tennis. 21. I often watch them _________ (dance) in the park. 22. Her mother is _________ (ill) than before. She has to take good care of her day and night. 三、单项选择。 1. Of all the sports shoes, John bought _________ pair. Then he had some money for socks. A. a cheaper B. the most wonderful C. the least expensive D. an expensive 2. ________ all the students in his class, Xiao Ming writes __________. A. Of; most carefully B. In; the most carefully C. Of; very carefully D. In; much more carefully 3. Who do you think is _________, Jim, Mike or Tom? A. funny B. funnier C. the funniest D. funniest 4. This program is the _________ TV show. A. boringest B. more boring C. most boring D. boringer 5. Her mother showed her some DVDs, and she chose _________ expensive one. A. less B. least C. the less D. the least 6. China has __________ population(人口) in the world. A. more B. larger C. the most D. the largest 7. January is _________ month in Beijing, but it is different in Australia. A. cold B. colder C. coldest D. the coldest 8. How do you like the garden? Well, it’s beautiful, but not as ___________ beautiful as mine. A. so B. more C. most D. 不填 9. No. 1 Bus has ________ seats and it also has _________ service, and so it’s the best bus. A. the most comfortable; good B. comfortable; better C. the most comfortable; the friendliest D. more comfortable; the friendlier 10. Thank you very much for _________ us to your party. A. inviting B. invite C. invited D. invites 11. We’re trying to do _________ work with _________ time than before. A. much; much B. little; little C. less; more D. more; less 12. Can Cindy get a higher grade? Maybe it’s up to you _________. A. decide B. to decide C. deciding D. decided 13. Before we order the dishes in the restaurant, we should look through the _______ first. A. order B. menu C. program D. magazine 14. Shanghai is larger than ________ city in China. A. any B. any other C. the other D. other 15. ____________ Movie World. I think it’s the cheapest. A. Which do you like better, movie theater or radio station? B. How do you like it so far? C. What’s your favorite movie theater? D. What’s the best radio station?


相关文章:
2013版八年级英语上册第四单元重点知识点归纳
2013版八年级英语上册第四单元重点知识点归纳_英语_初中教育_教育专区。Unit 4 What’s the best movie theater? 1. comfortable adj. 舒适的,舒服的,安逸的 ...
人教版八年级英语上册第四单元知识点总结
人教版八年级英语上册第四单元知识点总结_英语_初中教育_教育专区。人教版八年级英语上册第四单元知识点总结 中国教育培训领导品牌 美国纳斯达克上市机构 环球雅思教育...
人教版八年级英语上册第四单元知识详解
人教版八年级英语上册第四单元知识详解_英语_初中教育_教育专区 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档 人教版八年级英语上册第四单元知识详解_英语_初中教育_教育...
人教版八年级上册第四单元B部分知识点
人教版八年级上册第四单元B部分知识点_政史地_初中教育_教育专区。1. It’s always interesting to watch other people show their talents. 看别人展示他们的...
初中历史八年级上册第四单元测试题
4 八年级上册历史第四单元测试题参考答案一、选择题(每题 2 分,共 40 分) 1.C 2.B 3.C 4.B 5 .C 6.C 7.B 8.D 9.C 10.A 19.C 20.B 11...
人教版八年级英语上册第四单元教案
人教版八年级英语上册第四单元教案_语文_初中教育_教育专区。Unit 4 What’s the best movie theater. Period 1 Section 1a-2d 教学目标: 一、知识目标 1....
八上社会第四单元复习提纲
暂无评价 4页 免费 历史与社会八上第单元复... 2页 2财富值如要投诉违规内容,请到百度文库投诉中心;如要提出功能问题或意见建议,请点击此处进行反馈。 ...
最新人教版新目标英语课文翻译八年级上四单元
最新人教版新目标英语课文翻译八年级上四单元_初二英语_英语_初中教育_教育专区。2013人教最新版 全汉语 word格式 适合学生背诵用 最新人教版新目标英语课文翻译八...
八年级上第四单元习题答案
3页 2财富值 八年级历史上第三、四单元... 暂无评价 36页 1财富值 八年上第四单元练习题及答... 暂无评价 14页 10财富值喜欢...
八年级上册第四单元整体教学方案(草稿)
八年级上册第四单元整体教学方案(草稿)_语文_初中教育_教育专区。八年级上册第四单元整体教学方案一、教材分析 本单元以“科学”为主题编选了五课各具特色的介绍...
更多相关标签:
八年级四边形单元测试 | 八年级下册第四单元 | 八年级英语第四单元 | 八年级上册英语一单元 | 八年级上册第一单元 | 八年级压强单元测试题 | 八年级下册第五单元 | 八年级下册英语8单元 |