当前位置:首页 >> 高中教育 >>

高一人教版英语必修二课时作业:Unit 2 The Olympic Games(9)


Unit 2 The Olympic Games 课时作业(九)
一、单句改错 1.The Olympics are held every fourth years.—— 2.We cannot do two things at one time,can we?—— 3.It’S our turn to help Granny Li,and let’S do it as

good as we can.—— 4.Who is the man you said hello just now?—— 5.John is a man whom I believe is honest.—— 6.The traffic was held on by an accident yesterday morning.—— 7.Most of US think he can do the experiment real well.——— 8.Can you tell me which house Mr Zhang live? ——— 9.The gold medal was given him after he won the match.——— 10.He is not a man whom can be trusted. ——— 二、单项选择 ( )1.When the work————,the worker will have a bath. A.is going to do B.will be done C.is going to be done D.is done ( )2.He said the new bridge——near his village the next year. A.built B.had been built C.was built D.would be built ( )3.Mary said, “I’ve found the dictionary that 一——the other day. ” A.was losing B.was lost C.would lose D.would be lost ( )4.The job——by a skilled worker. A.were done B.done C.has done D.will be done ( )5.I don’t think the work——soon. A.can be done B.is done C.will do D.would ( )6.The news————announced tomorrow. A.would B.is C.are to be D.will be ( )7.A basketball match between the two famous teams——the coming Saturday afternoon. A.will have played B.will be played C.is played D.plays ( )8.A railway——between the two cities at present. A.built B.has built C.are being built D.is being built ( )9.When you come to our college again,the new building————. A.will have built B.will be building C.will build D.will have been built ( )1 o.A letter——一 to him next week. A.will be sent B.will send C.is sending D.will have sent ( )11.Your bike——tomorrow. A.will repair B.will be repaired C.repairs D.is going to repaired ( )12.The book——next month. A.will be published B.will publish ~ C.will be publishing D.is publishing ( )13.The meeting————if the president——.

A.will call off;won’t turn up B.will have called off;hasn’t turned up C.will be called off;doesn’t turn up D.will be called off;is not turned up ( )1 4.Coal can——to produce electricity for agriculture and industry. A.have used B.be used C.use D.used ( )15.The bridge——over the river will be 100 meters long. A.having built B.to be built C.having been built D.built 三、完形填空 Do you know insurance(保险)?Buying insurance is a __1___ by which people can protect Themselves ___2___ large losses. Protection against fire is one kind of insurance. Large numbers of people pay ___3___ sums of money to an insurance company.Although thousands of people have paid for fire insurance,only ___4___ will lost their homes by fire.The insurance company will pay for these homes out of the sums of money it has __5___. The first modern fire insurance company was ___6___ in London, England, in 1 666. A great fire had just ___7__ most of the city,and people wanted protection against __8___ losses.The first company ____9___ rapidly. Soon other companies were founded in other areas. Benjamin Franklin helped form the first fire insurance company in America in 1 752.He Also __10___a new kind of insurance for __11___.The new insurance would Offer protection against the loss of crops __12___ storms. In 1795,Benjamin Franklin helped start __13__ new insurance company in America.This company, __14__ offered life insurance,collected some money __15__. from many different men.___16___a man died,his family was given a large sum of money.Today,this company is __17___ in business. Over the years,people have __18__ from many new kinds of insurance when they have suffered from ___19__ accidents as car and plane crashes __20___,almost everyone has some kind of insurance. ( )1.A.way B.company C.thought D.means ( )2.A.for B.to C.from D.on ( )3.A.small B.large C.little D.few ( )4.A.few B.quite a few C.a few D.many ( )5.A.robbed B.taken C.borrowed D.collected ( )6.A.discovered B.found C.built D.formed ( )7.A.injured B.destroyed C.hurt D.harmed ( )8.A.longer B.farther C.further D.deeper ( )9.A.grew B.went C.existed D.raised ( )10.A.insisted B.suggested C.advised D.wanted ( )11.A.workers B.salesmen C.farmers D.people ( )12.A.by B.from C.for D.with ( )13.A.other B.some C.certain D.another ( )14.A.that B.which C.who D.where ( )15.A.regularly B.often C.usually D.always ( )16.A.Although B.Until C.Unless D.If ( )17.A.also B.still C.already D.always ( )18.A.heard B.paid C.benefited D.Offered (. )19.A.such B.many C.the D.more

( )20.A.Gradually The Twelfth Period

B.Today

C.Tomorrow D.Lately

一、单句改错 1.years--'year 2.one。a 3.good-,well 4.hello 后加 to 5.whom--'who 6.on—up 7.real--*really 8.1ive 后加 in 9.given 后加 to 10.whom---~who 二、单项选择 1. D 2. D 3. B 4. D 5. A 6. D 7. B 8. D 9. D 10. A 12.A 13.C 14.B 15.B 三、完形填空 1.D 2.C 3.A 4.C 5.D 6.D 7.B 8.C 9.A 11.C 12.A 13.D 14.B 15.A 16.D 17.B 18.C 20.B

11. B

10.B 19.A


相关文章:
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 2 The Olympic Games(9)
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 2 The Olympic Games(9)_高中教育_教育...Unit 2 The Olympic Games 课时作业(九) 一、单句改错 1.The Olympics are ...
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 5 Music(9)
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 5 Music(9)_高中教育_教育专区。Unit 5 ...Olympic Games ___the modern games came could dated back to the year 776...
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 2 The Olympic Games(2)
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 2 The Olympic Games(2)_高中教育_教育专区。Unit 2 The Olympic Games 课时作业(二) 一、词汇练习 1.Everyone knows that...
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 2 The Olympic Games(5)
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 2 The Olympic Games(5)_高中教育_教育...结婚 7.听说 8.改变主意 ,,. 9.爱神 1 0.捡起 11.起初 1 2.一个接一...
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 2 The Olympic Games(1)
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 2 The Olympic Games(1)_高中教育_教育...9.Xu Haifeng won the first Olympic gold m ___in the history of China...
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 2 The Olympic Games(6)
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 2 The Olympic Games(6)_高中教育_教育...Her captain had known ___9___ about the wreck(沉船)and had indeed ...
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 2 The Olympic Games(4)
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 2 The Olympic Games(4)_高中教育_教育...___9___ today. And women were not allowed to __10___ ___11___ ...
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 2 The Olympic Games(7)
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 2 The Olympic Games(7)_高中教育_教育...( )9.A.Gas B.Coffee C.Tea D.Lunch ( )10.A.for B.with C.without...
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 2 The Olympic Games(3)
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 2 The Olympic Games(3)_高中教育_教育...___9___ today. And women were not allowed to __10___ ___11___ ...
2014高一英语(人教版必修2)课时作业4 Unit 2 The Olympic Games Using Language
2014高一英语(人教版必修2)课时作业4 Unit 2 The Olympic Games Using Language...A.debating C.discussing B.talking D.bargaining 9.As is known to us,...
更多相关标签:
the olympic games | theolympicgames课件 | in the olympic games | unit 2 olympic games | olympic games | rio olympic games | 2016 olympic games | youth olympic games |