当前位置:首页 >> 高中教育 >>

安徽省马鞍山二中安师大附中淮北一中2016届高三上学期期中联考试题 英语


马鞍山二中、安师大附中、淮北一中 2016 届高三第一学期 期中联考英语试题
第 I 卷(共 100 分)
第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 第一节 (共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 选 项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10

秒钟的时间来回答有关小题和阅读 下 一小题。每段对话仅读一遍。 1. What time is it now? A. 6: 40. B. 6: 30. C. 6: 20. 2. What does the man mean? A. They have left for the airport. B. They are on the way to the airport. C. They may be late for the plane. 3. What kind of music does the woman like? A. Popular music. B. Jazz music. C. Classical music. 4. What does the man suggest the woman do? A. Take some medicine. B. Drink more water. C. Go on a diet. 5. What does the man tell the woman? A. There is another cat like his. B. He never loses his dog at all. C. She has mistaken it for his dog. 第二节 (共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选 项 中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题, 每 小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6、7 题。 6. How soon will the man finish his book? A. In several months. B. In a few days. C. In two months. 7. What is the man going to do? A. He will market his book himself. B. He will ask his friends to advertise the book. C. He hasn’t made a decision. 听第 7 段材料,回答第 8.9 题 8. When is Alice’s birthday? A. The next day. B. The day after tomorrow. C. The day they had the talk. 9. What will the man and the woman buy for Alice?

A. A record. B. Some flowers. C. A box of chocolates. 听第 8 段材料,回答第 10 至 12 题 10. What does the woman say about the restaurant? A. It is very old. B. The fish there is fresh. C. The beef there is delicious. 11. What do we know about the restaurant? A. It serves roast dinners on Sundays. B. It doesn’t serve vegetarian dishes. C. It opens from 7: 00 p. m. to 11: 00 p. m. on Sundays. 12. What will the man do next? A. Book a table. B. Check the menu. C. Call the woman’s sister. 听第 9 段材料,回答第 13 至 16 题 13. What are the speakers talking about? A. Their own parents. B. Their own changes. C. Their long-lost relatives. 14. What does the man say about Aunt Gertrude? A. She is looking so old. B. She is so thin now. C. She has long hair. 15. What does Cousin Emily wear? A. An orange dress. B. A yellow dress. C. A white dress. 16. Where does Aunt Jane live now? A. In Boston. B. In Chicago. C. In Atlantic City. 听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题 17. How will the adventurers cross the Amazon River? A. By train. B. By boat. C. By bike. 18. What will the adventurers do in the rain forests of Brazil? A. See the sunrise. B. Look at a variety of animals. C. Take a boat to the base of the falls. 19. Where will the adventurers go in the second week? A. To the Mount Fuji. B. To the Niagara Falls. C. To the Amazon River. 20. What does the speaker say about the temples in Thailand? A. They are incredible. B. They are unforgettable. C. They are indescribable. 第二部分 阅读理解(共两节,满分 40 分) 第一节(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项。 A Anais Nin was a famous writer. Nin was born French-Cuban but lived in the United States in her later years of life till she died. Nin’s works had her relationships with authors, artists, and other figures as the main subject. Some of her writings were made into films. Nin was also a visiting lecturer in several colleges and promoted Women's Movement with her strong writings. Anais Nin was born in France in 1903. Her father was a Spanish artist and a composer living in Cuba (古巴) where he met her mother, a French singer working in Cuba. As a child Nin was brought up in Spain. When her parents separated, Nin and her two brothers moved to New York with their mother. At the age of 16, Nin decided to give up studying and started to work as a dancer and model to reduce the financial burden on her mother so that her brothers could go on with their studies. In 1923, Nin got married to her husband, Hugh Parker Guiler in Cuba. In 1924, Nin and Hugh

moved to Paris where Hugh continued with his banking career and Nin started writing. Nin wrote her first book in print, D. H. Lawrence: An Unprofessional Study in 16 days. In 1939, Nin left Paris as it was a French government’s request to its residents to leave Paris because of the coming war. Nin returned to New York with Hugh and sent her written books to Frances Steioff of the Gotham Book Mart in New York for safekeeping. In 1931, Nin wrote her book Henry and Jun: From the Unexpurgated Diary of Anais Nin. In 1936, Nin published House of Incest which was a 72-page fiction novel Nin also appeared and was a part of various films. In 1973, Anais Nin was awarded an honorary doctorate (荣誉博士学位) by the Philadelphia College of Art. In 1974, Nin was elected to the United States National Institute of Arts and Letters. In 1977, Nin died in her Los Angeles home after battling with cancer for three years. 21. What can we know about Anais Nin from the first paragraph? A. She was a native American. B. She started Women’s Movement C. She gave lectures in several colleges. D. She wrote mainly about her family life. 22. Why did Anais Nin give up studying at the age of 16? A. Because her parents divorced. B. Because she wanted to help support her family. C. Because she wanted to realize her dream of becoming an artist D. Because she moved from country to country. 23. We can infer from the passage that______. A. Nin got married in 1923 and started writing a year later B. Nin wrote her book Henry and June from the Unexpurgated Diary of Anais Nin after she moved to America C. Nin directed and played in various films D. Anais Nin was awarded an honorary doctorate by the Philadelphia College of Science B Each time I see a balloon, my mind flies back to a memory of when I was a six-year-old girl. It was a rainy Sunday and my father had recently died. I asked my mom if Dad had gone to heaven. "Yes, honey. Of course." she said. "Can we write him a letter?" She paused, the longest pause of my short life, and answered, "Yes." My heart jumped. "How? Does the mailman go there?" I asked. "No, but I have an idea." Mom drove to a party store and returned with a red balloon. I asked her what it was for. "Just wait, honey. You'll see." Mom told me to write my letter. Eagerly, I got my favorite pen, and poured out my six-year-old heart in the form of blue ink. I wrote about my day, what I learned at school, how Mom was doing, and even about what happened in a story I had read. For a few minutes it was as if Dad were still alive. I gave the letter to Mom. She read it over, and a smile crossed her face. She made a hole in the corner of the letter where she looped the balloon string. We went outside and she gave me the balloon. It was still raining. "Okay, on the count of three, let go. One, two, three."

The balloon, carrying my letter, darted upward against the rain. We watched until it was swallowed by the mass of clouds. Later I realized, like the balloon, that Dad had never let his sickness get him down. He was strong. No matter what he suffered, he'd persevere, hang on, and finally transcend this cold world and his sick body. He rose into sky and became something beautiful. I watched until the balloon disappeared into the gray and white and I prayed that his strength was hereditary. I prayed to be a balloon. 24. When the girl asked her mother if they could write to her father, her mother ______. A. found it easy to lie B. thought her a creative girl C. believed it easy to do so D. felt it hard to answer 25. When the girl was told that she could send a letter to her father, she ______. A. became excited B. jumped with joy C. started writing immediately D. was worried that it couldn't be delivered 26. In the eyes of the author, what was the rain like? A. An incurable disease. B. An unforgettable memory. C. The failures her father experienced. D. The hard time her father had. 27. What would be the best title for the passage? A. An unforgettable experience B. Fly to paradise C. The strong red balloon D. A great father C Windows 8, apart from Windows 95, is the biggest surprise and the only version of Microsoft’s operating system that has been changed from the core(核心)when compared to its former one. However, a recent study has shown that under 20% of business owners would be willing to upgrade to the new version of Windows. The reason for this remains to be discussed and debated, and we will try to throw light on this research by providing you with some of the most common advantages and disadvantages of Windows 8. Generally speaking, there are a great number of plus sides related to upgrading from Windows 7 to Windows 8. Speed—This is the biggest advantage to mention. Boot time has been reported to be up to nine times shorter than that with Windows 7. New passwords—Instead of typing your passwords, Windows 8 will let you use gestures on your favorite photos to enter your password. This is not only practical but also extremely cool! Windows 8 experience—Apart from computers, Windows 8 will be used on all devices, including smart phones, tablet PC’s and so on. Also, owing to the fact that it has been specifically designed with touch screen users in mind, Windows 8, besides using keyboard and mouse, will offer a whole new user experience. However, there are still some disadvantages. The first one that has to be mentioned is that there is no Start Menu from Windows. Yes, there is no Start button in the lower left corner, and this might be a real puzzle of many Windows users. Also, many users have had a problem to get used to the new interface(界面)introduced by Windows 8. The biggest problem that is worth noticing is that Windows 8 was originally designed for touch screen users, and this may have a bad effect on desktop users who have gotten used to doing everything with the help of their keyboard and mouse. 28. What does “plus sides” in Paragraph 2 probably refer to?

A. Math symbols. B. New rules. C. Strengths. D. Messages. 29. According to the text the greatest advantage of Windows 8 is its ______. A. high speed B. complex passwords C. unique experience D. new interface 30. From the text we can learn that Windows 8 ______. A. no longer requires a password B. can be used on more than computers C. will be popular with desktop users D. was upgraded from windows 95 31. Many Windows 8 users face the problem that ______. A. Start Menu is hidden in the lower left corner B. they don’t get accustomed to the new interface C. keyboard and mouse can’t be used any longer D. they have to use fingerprints instead of button D In modern society there is a great deal of argument about competition. Some value it highly, believing that it is responsible for social progress and prosperity. Others say that competition is bad; that it sets one person against another; that it leads to unfriendly relationship between people. I have taught many children who held the belief that their self-worth relied on how well they performed at tennis and other skills. For them, playing well and winning are often lifeanddeath affairs. In their singleminded pursuit of success, the development of many other human qualities is sadly forgotten. However, while some seem to be lost in the desire to succeed, others take an opposite attitude. In a culture which values only the winner and pays no attention to the ordinary players, they strongly blame competition. Among the most vocal are youngsters who have suffered under competitive pressures from their parents or society. Teaching these young people, I often observe in them a desire to fail. They seem to seek failure by not trying to win or achieve success. By not trying, they always have an excuse: “I may have lost, but it doesn't matter because I really didn't try.” What is not usually admitted by themselves is the belief that if they had really tried and lost, that would mean a lot. Such a loss would be a measure of their worth. Clearly, this belief is the same as that of the true competitors who try to prove themselves. Both are based on the mistaken belief that one's selfrespect relies on how well one performs in comparison with others. Both are afraid of not being valued. Only as this basic and often troublesome fear begins to dissolve can we discover a new meaning in competition. 32. What does this passage mainly talk about? A. Competition helps to set up selfrespect. B. Failures are necessary experiences in competition. C. Competition is harmful to personal quality development. D. Opinions about competition are different among people. 33. Why do some people favor competition according to the passage? A. It builds up a sense of duty. B. It pushes society forward. C. It improves personal abilities. D. It encourages individual efforts. 34. What is the similar belief of the true competitors and those with a “desire to fail”? A. One's success is based on how hard he has tried. B. One's success in competition needs great efforts.

C. One's achievement is determined by his particular skills. D. One's worth lies in his performance compared with others'. 35. Which point of view may the author agree to? A. Fear of failure should be removed in competition. B. Every effort should be paid back. C. Competition should be encouraged. D. Winning should be a lifeanddeath matter. 第二节(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余 选项。 There is an old Spanish Proverb which states, “Tomorrow is often the busiest day of the week”. 36 I’d say, too many. Our dreams should not, and cannot wait. We have to go for them now! Here’s why. 1. 37 Nobody likes to talk about death, but the reality is – everybody is going to die at one point. None of us know the day, or the hour. Therefore, today is all we have. Don’t go to your grave with unfulfilled dreams. Make the decision to go after every dream, big or small right now. 2. The world is waiting on your gift I know this may be hard to believe, but the world is waiting on YOU! Yes, YOU! 38 Sure, other people may be able to sing. But they’ll never be able to sing exactly like you. Sure other people can write, but they’ll never be able to write from the same perspective in which you write. Don’t deprive the world of your gift. It’s the oxygen that we need to survive. Thus, it is your responsibility to figure out exactly what your gift is, and use to better your life and the lives of those around you. 3. 39 You can dream about writing the great American play that you want, but it’s never going to happen unless you actually put pen to paper. You can dream about finding a cure for cancer, but it will never happen unless you actually go to school to become equipped with the necessary tools to find that cure. 40 They require you to get your head out of the clouds, and actually do the work to make them happen. Get to it! A. You can’t let fear win. B. Tomorrow is not promised. C. In other words, dreams don’t work unless you do. D. Possibilities you never knew existed are waiting on you E. How many times have we put off our dreams until tomorrow? F. Unless you take the first step, your dreams will never come true. G. You were born into the world with a unique gift, which nobody on this earth can copy. 第三部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填人空白 处的最 佳选项。 Time talks. It speaks more plainly than words. Time 41 in many ways.

Consider the different parts of the day, for example. The time of the day when something is done can give a 42 meaning to the event. It is not a 43 to telephone someone very early in the morning. If you telephone him early in the day, 44 he is shaving or having breakfast, the time of the call shows that something is urgent and 45 immediate attention. The same meaning is 46 telephone calls made after 11:00 pm. If someone receives a call during sleeping hours, he may think it is a 47 of life or death. The time chosen for the call 48 its importance. In social life, time plays a very 49 part. In the United States, guests tend to feel they are not highly regarded if the 50 to a dinner party is extended only three or four days before the party date. But this is not 51 in all countries. In other areas of the world, it may be considered foolish to make an appointment too far 52 because plans which are made for a date more than a week away tend to be 53 . The meaning of time 54 from place to place in the world. 55 , misunderstandings often arise between people from different cultures that 56 time differently. For example, promptness (准时) is 57 greatly in American life. If people are not prompt, they may be regarded as 58 or not fully responsible. In the US, no one would think of keeping a business partner 59 for an hour; it would be too rude. A person who is five minutes late is 60 to make a short apology. 41. A. wastes B. runs C. travels D. communicates 42. A. precious B. ridiculous C. special D. rare 43. A. deal B. custom C. problem D. duty 44. A. whenever B. though C. once D. while 45. A. requires B. escapes C. pays D. gives 46. A. compared with B. covered with C. devoted to D. attached to 47. A. matter B. story C. game D. view 48. A. reduces B. ignores C. stresses D. doubts 49. A. different B. significant C. small D. equal 50. A. plan B. wish C. gift D. invitation 51. A. useful B. true C. clear D. grateful 52. A. on time B. at length C. by chance D. in advance 53. A. forgotten B. remembered C. canceled D. opposed 54. A. rushes B. separates C. varies D. keeps 55. A. Meanwhile B. Thus C. Otherwise D. Besides 56. A. make B. kill C. treat D. save 57. A. valued B. complained C. seized D. influenced 58. A. helpless B. desperate C. impolite D. unlucky 59. A. working B. waiting C. approaching D. thinking 60. A. expected B. forced C. refused D. blessed

第Ⅱ卷(共 50 分)
第二节 (共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分) 阅读下列材料,在空白处填入适当的内容(1 个单词)或用括号内单词的正确形式。 In the USA the high school graduation ceremony is of great 61 (important). 12th-grade

students, or seniors, who are about 17 or 18 years old, look forward to 62 (attend) this event. The graduation ceremony itself takes place at the end of May or beginning of June, 63 usually includes music, awards, and a guest speaker. After the speeches, students walk to the front of the room to receive their diplomas from the headmaster. Students start preparing for graduation a long time _64 it happens. They order rings designed _65 (especial) for their class. 66 tradition is to have their photographs taken. These photographs are used for the class yearbook, which is a _67 (print) book about all the students in the school. Students have special cards called announcements printed to send to friends and relatives to tell them about their graduation. The cards often include 68 invitation to the ceremony. If you receive it, you should send a present 69 money to the graduate. A few weeks before the ceremony, the students 70 (measure) for the cap that they will wear at the ceremony. After the ceremony, families usually have graduation parties for friends and relatives. It’s a day and a night that high school seniors remember for a long time. 第四部分 写作(共两节,满分 35 分) 第一节 短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 假定英语课上老师要求同学们交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有 10 处语言错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏字符号( ) ,并在其下面写上该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写上修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均仅限一词; 2.只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。 I've learned from the newspaper that your company is looking for receptionist. I’m very interesting in the job and I’d like to apply to the position. First of all, allow me to introduce myself. I had just graduated from high school and taken the University Entrance Examination. I want to find out a part-time job this summer. I'm 18 year old and have a good command of English, especial in terms of speaking and listening. In fact, I once won the first prize in the English speech competition hold in our school. Besides, I'm quite easy-going but therefore very popular among my classmates. I sincerely hope you can give us a chance. I’m looking forward to your early reply.

第二节 书面表达(满分 25 分) 假如你是李华,最近美国梅德韦中学访学团将到你校交流学习中文。请你以学生代表的身份, 根据以下内容要求,用英语拟写一份发言稿。 内容要求: 1.表示欢迎;

2.介绍几种提高中文听说能力的方法; 3.表达希望和祝福。 注意: 1.开头和结尾已给出,不计入总词数; 2.可适当增加细节,以使行文连贯; 3.词数:120 左右。 Hello, everyone._ ________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________ _____________________________ Thank you.

马鞍山二中、安师大附中、淮北一中 2016 届高三第一学期 期中联考英语答题卡
姓名______________ 班级________________ 准考证号________________

A A A A A B B B B B C C C C C A B C D A B C D A B C D A B C D

1

一、听力 (每小题 1.5 分共 30 分) 2 3 4 5 6 7 8 9 10

A A A A A B B B B B C C C C C A B C D A B C D A B C D

11 12 13 14 15

A A A A A B B B B B C C C C C A B C D A B C D A B C D

16 17 18 19 20

A A A A A B B B B B C C C C C A B C D E F G A B C D A B C D E F G A B C D A B C D E F G A B C D

二、阅读理解 (每小题 2 分共 40 分) 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

A B C D

A B C D

A B C D

31 32 33 34 35

A B C D

A B C D

36 37 38 39 40

A B C D E F G A B C D

A B C D E F G A B C D

三、完型填空 (每小题 1.5 分共 30 分) 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

A B C D

A B C D

A B C D

A B C D

A B C D

A B C D

A B C D

A B C D

A B C D

A B C D

51 52 53 54 55

A B C D

A B C D

A B C D

A B C D

A B C D

56 57 58 59 60

四、语法填空(每小题 1.5 分共 15 分) 61 62 63 64 69 65 70

66 67 68 五、短文改错(每小题 1 分共 10 分)

I've learned from the newspaper that your company is looking for receptionist. I’m very interesting in the

job and I’d like to apply to the position. First of all, allow me to introduce myself. I had just graduated from high school and taken the University Entrance Examination. I want to find out a part-time job this summer. I'm 18 year old and have a good command of English, especial in terms of speaking and listening. In fact, I once won the first prize in the English speech competition hold in our school. Besides, I'm quite easy-going but therefore very popular among my classmates. I sincerely hope you can give us a chance. I’m looking forward to your early reply.

六、书面表达(共 25 分) Hello, everyone._

Thank you.

马鞍山二中、安师大附中、淮北一中 2016 届高三第一学期 期中联考英语试题 参考答案及解析
【听力部分录音】 Text 1 W: What’s the time by your watch? M: 6: 30. But my watch is ten minutes slow. Text 2 W: Just a moment. I haven’t finished packing my suitcase. M: Hurry up. It’s high time we left for the airport. Text 3 M: What kind of music do you like? W: I like classical music. Do you? M: Not very much. Classical music sends me to sleep. Text 4 M: What’s wrong with you? W: I have a headache and lose my appetite. Do I have to go on a diet? M: Not necessary. Keep warm and drink more water. Text 5 W: Is that your dog? He has been digging up my flowers and chasing my cat. M: It’s my dog, but you must be mistaken. We keep him in the house all the time, except when we walk him in the park. There must be another dog that looks like him. Text 6 W: Hi, Jack. It’s several months since I last saw you. M: Hi, Sue. I’ve been busy with my book.

W: Haven’t you finished it yet? M: I will have in a few days. W: Are you going to advertise it yourself? M: Hmm, some friends suggested I should, but I’m still in two minds about it. W: If I were you, I would. M: Thank you for your advice. I think I’ll market it. Text 7 M: It’s Alice’s birthday tomorrow. W: Are you sure? I think it should be the day after tomorrow. M: Well, let me see. Oh, I’m sorry. You’re right. It is the day after tomorrow. Shall we buy her a present? W: Yes, of course. Shall we give her some flowers? M: Flowers are lovely. But I think it’s better to buy her a nice box of chocolates. W: Alice doesn’t like sweet things. Didn’t you know that? M: You’re right. Er. . . I know. We can give her a record. She loves music. W: That’s a good idea. Let’s go to the music shop and choose one for her. Text 8 W: John, look at this ad for the new restaurant in Garstang Road. Why don’t we go? M: Oh, you mean The Roebuck Inn? Oh yes, that would be nice. I’ve heard they do delicious steak and chicken dishes there. W: And they also have fresh fish specials. M: Hey, maybe we can invite your sister too! W: Great idea! Right, I’ll call the restaurant right now. What time shall I book the table for? M: Wait a minute! That’s Monday to Saturday. On Sundays it only opens from 7 p. m. to 9 p. m. for traditional Sunday dinner. Yummy! I love roast dinners! W: Yeah, me too. That’s no good for my sister though. She’s a vegetarian! M: Oh yes, I forgot. I wonder if they serve some vegetarian dishes, too. W: They do! Look, it says “vegetarian dishes available”. M: Great! I’ll call Jill and see if she can come at once! Text 9 W: Hi, you’re Rick, aren’t you? M: Yes, that’s right. And you are Sue? I haven’t seen you since we were kids! W: Oh, I know. Gosh, I hate to think. . . it must have been, oh, twenty years ago. M: At least. W: You know, we have people here from all over the place. Do you recognize everyone? M: Hmm, I think. . . Wait a minute. Who’s that in the yellow dress? W: In the yellow. . . oh, that’s Aunt Gertrude, from Chicago. M: She’s so thin now. Who’s that woman over there with the long hair? W: Long hair, let me see. . . Oh, you mean in the orange dress? That’s Cousin Emily. You haven’t ever met her. She lives with her family in Bermuda. So we don’t see her often. M: And Aunt Jane. She is looking so old. W: That’s not too surprising. She must be in her eighties by now. M: Wow. Does she still live in Boston? W: No. She moved to Atlantic City a few years ago.

M: Well. It’s been great talking to you, but I guess I should go now and meet some of these long-lost relatives. W: OK. Great to see you. Text 10 Over the next month on Travel Adventures, we’ll be going to four very different places in the world, and taking a look at four out-of-this-world adventures. In the first week, we’ll take you to the rain forests of Brazil, and we will be taking a boat down the Amazon River. We’ll take a look at the incredible variety of animals, and visit some of the amazing people that live in the forest. The highest mountain in Japan, Mount Fuji, is actually a volcano, but hasn’t erupted for 300 years. In week two of this series we’ll climb to the top of this beautiful mountain, and see the stunning views at sunrise. In week three, we’re traveling to the border of the United States and Canada, where we’ll see the power of Niagara Falls. We’ll take a boat to the base of the falls, where we’ll see this natural wonder up close. Then, in week four, we’re off to Thailand. We’ll wander around this country, and look at some of the indescribable temples and ruins that still remain in this beautiful place.

参考答案 1~5 ACCBC 6~10 BABAB 11~15 ACCBA 16~20 CBBAC 21~25 CBADA 26~ 30 DCCAB 31~ 35 BDBDA 36~40 EBGFC 41~45 DCBDA 46~50 DACBD 51~55 BDACB 56~60 CACBA 21. 推理判断题。根据第一段“Nin was also a visiting lecturer in several colleges(Nin 是很多大 学的客座讲师)”,可以看出正确答案为 C。 22. 细节理解题。根据第二段“ Nin decided to give up studying and started to work as a dancer and model to reduce the financial burden on her mother so that her brothers could go on with their studies.” 可知 B 正确。 23. 推理判断题。根据第三段第一、二句“In 1923 Nin got married to her husband,Hugh Parker Guiler in Cuba. In 1924 Nin and Hugh moved to Paris where Hugh continued with his banking career and Nin started writing”可知 A 正确。 24. 细节理解题。根据第三段 She paused, the longest pause of my short life, and answered, "Yes." 可知妈妈停顿了很久,很难回答,所以选 D。 25. 细节理解题。根据第四段“My heart jumped. ”心跳加快,应该是激动兴奋,故选 A。 26. 推理判断题。根据文章最后一段,“No matter what he suffered, he'd persevere, hang on, and finally transcend this cold world and his sick body. He rose into sky… ” 父亲经历过的一切都没能 打败他,包括他的病,最后他像气球一样迎着雨升上天空,所以 D 正确。 27. 标题判断题。作者每次看到气球都会想起这个故事,因此,气球是整个文章的核心词,所 以选 C。 28. 词义猜测题。 考查考生对上下文的理解及词义的推断能力。 从 plus 这个词的本意和下文中 提到的 “providing you with some of the most common advantages and disadvantages of Windows 8. ” 及 “Speed, New passwords , Windows 8 experience 还有 “However, there are still some disadvantages.”可知选 C。 29. 细节理解题。从“Speed”部分“This is the biggest advantage to mention.”可知选 A。 30. 细节理解题。 从 “Windows 8 experience” 部分 “Apart from computers, Windows 8 will be used

on all devices”可知应选 B。 31. 细节理解题。 由文章最后一段中 “Also, many users have had a problem to get used to the new interface(界面)introduced by Windows 8.” 可知 B 正确。 32. 归纳主旨题。 根据第一段 Some value it highly; Others say that competition is bad;可知应选 D。 33. 细节理解题。根据第一段 it is responsible for social progress and prosperity.可知 B 正确。 34. 细节理解题。根据最后一段 Both are based on the mistaken belief that one's selfrespect relies on how well one performs in comparison with others.可知选 D。 35. 细节理解题。根据文章最后一句话 Only as this basic and often troublesome fear begins to dissolve can we discover a new meaning in competition.可知应选 A。 36~40 EBGFC 36. 下一句 “too many” 是对 E 项问句的回答,所以选 E。 37. 下一段在说生死不可知,未来不可预测,所以选 B。 38. 上一句强调 YOU,下面内容说的是你与别人不一样,每个人都是独一无二的,因此选 G。 39. 下面内容说的是光做梦不付诸行动任何梦想都不会实现,所以选 F。 40. 跟 39 题的内容是一样的,但,是对前面内容的总结,所以选 C。 41. 前面一句是 Time talks,跟 communicate 意思一致,所以选 D。 42. 下一句说打电话太早别人会以为是非常紧急的事情,所以“有特殊的”含义,故选 C.。 43. 一般人都不会太早打电话打扰别人,所以用 custom,选 B。 44. 后一句话的意思应该是在别人刮胡子或者吃早饭的时候,所以选 D。 45. 太早打电话说明情况紧急需要立即予以关注,这里 require 相当于 need,所以选 A。 46. 此句为:晚上 11 点以后打电话的意思也是如此,attach the same meaning to 表示赋予同样 的意义,所以选 D。 47. a matter of 表示关乎??的问题,这里是关乎生死的问题。故选 A。 48. 不同时间打的电话意义不同,强调的重要性不同,所以选 C。 49. 时间扮演重要的角色,所以选 B。 50. party 之前提前发出的应该是邀请函,因此 D 项正确。 51. 但并非每个国家都是如此,因此选 B。 52. 如果太早通知的话会被人忘记,提前 in advance,故选 D。 53. 根据 52 题解释选 A。 54. 每个地方的人对时间的理解是不同的,vary from place to place 各个地方不同,所以选 C。 55. 因此会有误解产生,故选 B。 56. 对待时间的方式不同,对待 treat,所以选 C。 57. 在美国,人们很看重守时,value,看中,认为??重要,所以选 A。 58. 不守时会被认为很没有礼貌,下文有一个词 rude,所以该题选 C。 59. keep sb waiting,不守时就是在让别人等待,故选 B。 60. expect 期望,指望,迟到了就应该道歉,所以选 A。 61. importance 62. attending 63. which 64. before 65. especially 66. Another 67. printed 68. an 69. or 70. are measured 短文改错 I have learned from the newspaper that your company is looking for∧ receptionist. a I’m very interesting in the job and I’d like to apply to the position. interested for

First of all, allow me to introduce myself. I had just graduated from high school have and taken the University Entrance Examination. I want to find out a part-time job this

summer. I’m 18 year old and have a good command of English, especial in terms of speaking years especially

and listening. In fact, I once won the first prize in the English speech competition hold in our held school. Besides, I’m quite easy-going but therefore very popular among my classmates. and I sincerely hope you can give us a chance. I’m looking forward to your early reply. me 书面表达 One possible version Hello, everyone. Welcome to our school. I am more than pleased to know that you love to learn Chinese. Now I’d like to share with you some tips on Chinese learning. Difficult as it may seem, there still exist some efficient ways to learn the language. As for beginners, it is a good choice to start from listening and speaking. So try to take the chance to practice more during your stay here. We are all glad to talk with you in some simple Chinese. Don’t be afraid of making mistakes. Thus, I do believe you can learn some daily Chinese here. Thanks to the information age, millions of Chinese movies and TV series and shows are there online, such as Youku and Tudou, for you to enjoy and improve both your listening and speaking. If you find it hard to keep going alone, you may attend some courses in some Confucius Institutes in the USA. Hopefully the tips above will be helpful to you. Thank you.


相关文章:
安徽省马鞍山二中安师大附中淮北一中2016届高三英语上学期期中联考试题
马鞍山二中安师大附中淮北一中 2016 届高三第一学期 期中联考英语试题第 I 卷(共 100 分) 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 第一节 (共 5 小题;每...
2016届安徽省马鞍山二中安师大附中淮北一中高三上学期期中联考试题 英语
2016届安徽省马鞍山二中安师大附中淮北一中高三上学期期中联考试题 英语_高三英语_英语_高中教育_教育专区。马鞍山二中、安师大附中、淮北一中 2016 届高三第一学期 ...
安徽省马鞍山二中、安师大附中、淮北一中2016届高三第一学期期中联考英语试题
安徽省马鞍山二中安师大附中淮北一中 2016 届高三第一学期期中联考 英语试题第 I 卷(共 100 分)第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 第一节 (共 5 小...
2016届安徽省马鞍山二中 安师大附中 淮北一中 铜陵一中高三上学期第三次联考英语试题(扫描版)
2016届安徽省马鞍山二中 安师大附中 淮北一中 铜陵一中高三上学期第三次联考英语试题(扫描版)_高三英语_英语_高中教育_教育专区。 ...
安徽省马鞍山二中安师大附中淮北一中2016届高三上学期期中联考试题 地理
安徽省马鞍山二中安师大附中淮北一中2016届高三上学期期中联考试题 地理_理化生_高中教育_教育专区。马鞍山二中、安师大附中、淮北一中 2016 届高三第一学期期 中联考...
2016届安徽省马鞍山二中 安师大附中 淮北一中 铜陵一中高三上学期12月四校联考英语试题(Word版)
2016 届安徽省马鞍山二中 安师大附中 淮北一中 铜陵一中 高三上学期 12 月四校联考英语试题满分:150 考试时间:120 分钟本试卷分第 I 卷(选择题)和第 II 卷(...
安徽省马鞍山二中安师大附中淮北一中2016届高三化学上学期期中联考试题
安徽省马鞍山二中安师大附中淮北一中2016届高三化学上学期期中联考试题_理化生_高中教育_教育专区。马鞍山二中、安师大附中、淮北一中 2016 届高三上学期期中联考化学 ...
安徽省马鞍山二中安师大附中淮北一中2016届高三数学上学期期中联考试题 理
安徽省马鞍山二中安师大附中淮北一中2016届高三数学上学期期中联考试题 理_数学_高中教育_教育专区。马鞍山二中、安师大附中、淮北一中 2016 届高三期中联考数学(理) ...
安徽省马鞍山二中安师大附中淮北一中2016届高三上学期期中联考(11月)文科数学试题
安徽省马鞍山二中安师大附中淮北一中2016届高三上学期期中联考(11月)文科数学试题_高三数学_数学_高中教育_教育专区。绝密★启封前 马鞍山二中、安师大附中、淮北一中...
安徽省马鞍山二中安师大附中淮北一中2016届高三上学期11月期中联考物理试题(Word)
安徽省马鞍山二中安师大附中淮北一中2016届高三上学期11月期中联考物理试题(Word)_理化生_高中教育_教育专区。高三上物理期中考试 马鞍山二中、安师大附中、淮北一中 ...
更多相关标签:
安徽省马鞍山市 | 安徽省马鞍山第二中学 | 安徽省马鞍山市和县 | 安徽省马鞍山工业学校 | 安徽省马鞍山市含山县 | 安徽省马鞍山市 邮编 | 安徽省马鞍山市当涂县 | 安徽省马鞍山市博望区 |

相关文章