当前位置:首页 >> 高中教育 >>

【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 8

综合能力训练卷(八) 第一部分 知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 1.—Sir, ________man named George wants to see you. —Did he ever make ________ telephon

e call? A.a; the B.the; the C.the; / D.a; a 2.It was dark and he had already lost his ________of direction. A.thought B.feeling C.idea D.sense 3.—Have you finished all your exercises? —Yes, ________ is left. As a matter of fact, they are as easy as ABC. A.nothing B.not one C.none D.neither 4.If you want to book tickets for the 2012 Olympic Games, just call 60952012.It ________be simpler. A.mustn't B.won't C.needn't D.couldn't 5. For immediate delivery, tell the company ________you are and they'll send the goods to you. A.where B.who C.what D.how 6.Cheer up! ________things as they are and you will enjoy every day of your life. A.Taking B.To take C.Take D.Taken 7.“You'll have to wait for two hours, ________ is, at about 11:30, ________ the medical report will come out, ”the doctor said to me. A.that; when B.which; that C.that; which D.it; whose 8.—I'm sorry. I shouldn't have been so rude to you. —You ________ something not very nice to me, but that's OK. A.have said B.had said C.were saying D.did say 9.________ there is going to be a policy change ________ of those things is going to change. A.Unless; few B.Until; few C.Unless; none D.Until; none 10.What you should do is just ________ the milk until it boils and then turn off the gas. A.watch B.notice C.sense D.attend 11.Not until the taxi disappeared in the distance ________her handbag was gone. A.Tina had found B.had Tina found C.did Tina find D.Tina found 12 . He got wellprepared for the job interview, for he couldn't risk the good opportunity________. A.to lose B.losing C.to be lost D.being lost 13.—A medical team was sent to Japan by air five hours ago. —So they ________ have arrived by now.The flight usually takes four hours or so. A.might B.could C.must D.need 14.Before the traffic________ turns to green light, don't cross the street. A.mark B.sign C.signal D.remark 15.—What do you want to do next? We have half an hour until the basketball game. —________. Whatever you want to do is fine with me.

A.It just depends. B.It is up to you. C.All right. D.Glad to hear that. 第二节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项。 It's no secret that many children would be healthier and happier with adoptive parents than with the parents that nature dealt them. That's especially__16__of children who remain in homes where they're badly treated__17__the law blindly favors biological parents. It's also true of children who__18__for years in foster (寄养) homes because of parents who can't or won't care for them but__19__to give up custody (监护) rights. Fourteenyearold Kimberly Mays__20__neither description, but her recent court victory could__21__help children who do. Kimberly has been the__22__of an angry custody battle between the man who raised her and her biological parents, with whom she has never lived. A Florida judge__23__that the teenager can remain with the only father she's ever known and that her biological parents have “no legal__24__”on her. Shortly after__25__in December 1978, Kimberly Mays and another baby were mistakenly switched and sent home with the__26__parents. Kimberly's biological parents, Ernest and Regina Twigg, received a child who died of a heart disease in 1988. Medical tests__27__that the child wasn't the Twiggs' own daughter, but Kimberly was, thus leading to a custody__28__with Robert Mays. In 1989, the two families__29__that Mr. Mays would maintain custody with the Twiggs getting__30__rights. Those rights were ended when Mr. Mays decided that Kimberly was being__31__. The decision to__32__Kimberly with Mr. Mays caused heated discussion. But the judge made it clear that Kimberly did have the right to sue (起诉)__33__her own behalf. Thus he made it clear that she was__34__just a personal possession of her parents. Biological parentage does not mean an absolute ownership that cancels(取消) all the__35__of children. 16.A.terrible B.sad C.true D.natural 17.A.but B.if C.when D.because 18.A.settle B.live C.suffer D.gather 19.A.have B.refuse C.stick D.fail 20.A.likes B.gives C.fits D.knows 21.A.actually B.eventually C.successfully D.abruptly 22.A.victim B.object C.sacrifice D.teenager 23.A.ruled B.believed C.ordered D.indicated 24.A.expectation B.action C.effect D.claim 25.A.birth B.judgment C.operation D.school 26.A.biological B.own C.kind D.wrong 27.A.examined B.explained C.decided D.showed 28.A.battle B.right C.agreement D.decision 29.A.thought B.quarreled C.agreed D.prepared 30.A.equal B.same C.visiting D.speaking 31.A.harmed B.forbidden

C.wounded D.hidden 32.A.make B.leave C.give D.keep 33.A.by B.through C.on D.in 34.A.more than B.no more than C.not more than D.less than 35.A.freedom B.happiness C.rights D.ideas 第二部分 阅读理解(共两节,满分 40 分) 第一节 (共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项。 A The early 1900s were very different from today.Toys, though they have evolved in many ways, were still the delight of children everywhere. Theodore Roosevelt's Presidency marks the beginning of the “Teddy Bear”. In the year 1902, toy bears were named “Teddy” after the president's nickname.The Teddy Bear became known worldwide,and is still known and loved today.It was only a few years later that the Teddy Bears were mass produced. In 1913,an item called the Erector Set was invented.It was a steel,motorized toy that children could use to build models of anything.Its creator was A.C.Gilbert,a medical doctor. Charles Pajeau created a similar wooden set called Tinker Toys in the year 1914.Tinker Toys were made for younger children. Raggedy Ann dolls first came on the scene after newspaper cartoonist Johnny Gruelle reproduced the doll he made for his daughter.That was in 1915. The following year, an architect's son named John Lloyd Wright, invented Lincoln Logs, which were interlocked to make structures. Two years after Mickey Mouse was created,stuffed(填塞)Mickey Mouse dolls were made by Charlotte Clark.This was the start of Disney merchandise. The yoyo became popular in the United States after Donald Duncan bought a yoyo company in 1929. The ViewMaster,a three dimensional viewer,was developed by a camera enthusiast named William Gruber.The toy became popular when Gruber licensed Disney characters to make still,3D images from Disney movies and television programs. Finally , in 1940 , model airplanes were mass produced.They started out as a way for manufacturers to sell planes to the military,but later caught on as a toy. The toys that we know and love today have had their roots from these ancient times.Isn't it interesting to know that if it hadn't been for all these creative people,most of the games you know today would never have been? 36.Why were toy bears named “Teddy”? A.To be suitable for mass production. B.To be easily pronounced by children. C.To meet the advertisers' needs. D. To memorize President Theodore Roosevelt. 37.In which aspect do the toys created by Gilbert differ from those by Charles? A.Shape. B.Material used. C.Themes. D.Price. 38.When did the ViewMaster become popular? A.After William Gruber was born. B.After Gruber licensed Disney characters. C.Two years after Mickey Mouse was created. D.When Disney merchandise was started. 39.What does the passage talk about?

A.The function of toys. B.The history of Disney characters. C.Toys in the early 1900s. D.The financial meaning of toys. B “In only six days I lost seven pounds of weight.” “Two full inches in the first three days!” These are the kinds of statements used in magazine,newspaper,radio and television ads, promising new shapes and new looks to those who buy the medicine or the device.The promoters of products say they can shape the legs, slim the face, smooth wrinkles, or in some other way to add to beauty or desirability. Often such products are nothing more than moneymaking things for their promoters.The results they produce are questionable,and some are dangerous to health. To understand how these products can be legally promoted to the public,it is necessary to understand something of the laws covering their regulation.If the product is a drug,FDA(Food and Drug Administration)can require proof under the Food,Drug,and Cosmetic Act that is safe and effective before it is put on the market.But if the product is a device, FDA has no authority to require premarketing proof of safety or effectiveness.If a product already on the market is a danger to health,FDA can request the producer or distributor to remove it from the market voluntarily,or it can take legal action,including seizure(查封)of the product. One notable case a few years ago involved an electrical device called the Relaxacisor,which had been sold for reducing the waistline.The Relaxacisor produced electrical shocks to the body through contact pads.FDA took legal action against the distributor to stop the sale of the device on the grounds that it was dangerous to health and life. Obviously , most of the devices on the market have never been the subject of court proceedings(法律诉讼), and new devices appear continually.Before buying, it is up to the consumer to judge the safety or effectiveness of such items. 40.It can be inferred that the ads mentioned in the text are________. A.objective B.costly C.unreliable D.illegal 41.Which of the following is TRUE according to the text? A.The court is in charge of removing dangerous products. B.New products are more likely to be questionable. C.The production of a device must be approved by FDA. D.The promoters usually just care about profits. 42.FDA can ask for the proof of safety and effectiveness of a product________. A.if it is a drug B.if it is a device C.if its consumers make complaints D.if its distributors challenge FDA's authority C Christopher Thomas, 27, was a writer by night and a teacher by day when he noticed he was always tired and was losing weight fast. Diagnosed with diabetes(糖尿病), Thomas would need to inject himself with insulin(胰岛素) three times a day for the rest of his life or risk nerve damage, blindness, and even death. And if that weren't bad enough, he had no health insurance. After a month of feeling upset, Thomas decided he'd better find a way to fight back. He left Canton, Michigan for New York, got a job waiting tables, nicknamed himself the Diabetic Rockstar, and created diabeticrockstar.com, a free online community for diabetics and their loved ones—a place where over 1,100 people share personal stories, information, and resources. Jason Swencki's son, Kody, was diagnosed with diabetes at six. Father and son visit the online children's forums(论坛) together most evenings. “Kody gets so excited, writing to kids from all over,” says Swencki, one of the site's volunteers. “They know what he's going through, so he

doesn't feel alone.” Kody is anything but alone: Diabetes is now the seventh leading cause of death in the United States, with 24 million diagnosed cases. And more people are being diagnosed at younger ages. These days, Thomas's main focus is his charity(慈善机构), Fight It, which provides medicines and supplies to people—225 to date—who can't afford a diabetic's huge expenses. Fightit.org has raised about $ 23,000—in products and in cash. In May, Thomas will hold the first annual Diabetic Rockstar Festival in the Caribbean. Even with a staff of 22 volunteers, Thomas often devotes up to 50 hours a week to his cause, while still doing his fulltime job waiting tables. “Of the diabetes charities out there, most are putting money into finding a cure,” says Bentley Gubar, one of Rockstar's original members. “But Christopher is the only person I know saying people need help now.” 43.Which of the following is TRUE of Christopher Thomas? A.He needs to go to the doctor every day. B.He studies the leading cause of diabetes. C.He has a positive attitude to this disease. D.He encourages diabetics by writing articles. 44.Diabeticrockstar.com was created for ________. A.diabetics to communicate B.volunteers to find jobs C.children to amuse themselves D.rock stars to share resources 45.According to the text, Kody ________. A.feels lonely because of his illness B.benefits from diabeticrockstar.com C.helps create the online kid's forums D.writes children's stories online 46.What can we learn about Fight It? A.It helps the diabetics in financial difficulties. B.It organizes parties for volunteer once a year. C.It offers less expensive medicine to diabetics. D.It owns a wellknown medical website. 47.The last paragraph suggests that Thomas ________. A.works fulltime in a diabetes charity B.employs 22 people for his website C.helps diabetics in his own way D.tries to find a cure for diabetes D Motorists who used to listen to the radio or their favorite tunes on CDs may have a new way to entertain themselves, after engineers in Japan developed a musical road surface. A team from the Hokkaido Industrial Research Institute has built a number of “melody roads”, which use cars as tuning forks(音叉)to play music as they travel. The concept works by using grooves(凹槽).They are cut at very specific intervals in the road surface. The melody road uses the spaces between to create different notes. Depending on how far apart the grooves are, a car moving over them will produce a series of high or low notes, and designers are able to create a distinct tune. Patent documents for the design describe it as notches(刻痕)“formed in a road surface so as to play a melody without producing simple sound or rhythm and reproduce melodylike tones”. There are three musical strips in central and northern Japan—one of which plays the tune of a Japanese pop song. Reports say the system was invented by Shizuo Shinoda.He scraped some markings into a road with a bulldozer(推土机)before driving over them and found that they helped to produce all kinds of tones. The optimal speed for melody road is 44 kph,but people say it is not always easy to get the intended sound.

“You need to keep the car windows closed to hear well , ”wrote one Japanese blogger.“Driving too fast will sound like playing fast forward, while driving around 12 mph[20 km/h]has a slowmotion effect, making you almost carsick.” 48.We can learn from the passage that the highness of notes is depended on________. A.how far the grooves are B.how big the grooves are C.the number of the grooves D.the speed of the car 49.The underlined word “optimal” in the passage might mean________. A.fastest B.possible C.best D.suitable 50.What's the best title of the passage? A.A New Type of Music B.Melody Roads in Japan C.A Musical Road Surface D.A New Invention in Japan 第二节 (共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 根据短文内容,从短文后的七个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为 多余选项。 Why Cats Scratch Things It has long been assumed that when cats scratch objects with their front paws(爪子)that they are sharpening their claws.__51__ Research on cat behavior suggests that the major reason for this behavior is communication. By scratching up the bark of a tree (or the leg of your favorite chair) the cat is letting other cats or people know where she is and what she is up to. Cats tend to pick a small number of noticeable objects in their environments to scratch such as trees, fence posts repeatedly.__52__ The scratched surface leaves a highly visible mark that can be easily seen by other cats. In addition, cats have special glands (腺)in their paws so that when they make scratching movements they leave scent(气味)that other cats can smell. The fact that cats leave scent marks by making scratching movements may be the reason that cats will continue to scratch objects even after they have been declawed.__53__ We don’t know exactly what cats are communicating with their scratching. Both males and females do it. It is done inside and outside the home and even by cats living with no other cats around.__54__ Cats don’t scratch up your furniture to bother you or just to be destructive, but for specific reasons, one of which is communicating. Cats also scratch to extend their bodies, during play, and possibly as a greeting or to relieve dissatisfaction when prevented from doing other things they want to do. __55__ It is easier to prevent problem scratching rather than trying to change your cat’s preference for the arm of your sofa after it has become an established habit. Thus, the goal is to establish acceptable scratching habits by getting your cat to prefer a scratching post rather than the arm of your sofa. A.It turns out that this is only a secondary reason. B.This is why the tree next door looks so scratched up. C.Cats use other parts of their bodies to communicate as well. D.Small pieces of bark have accumulated on the ground underneath. E.Scratching can result in considerable damage, owner dissatisfaction. F.Declawed cats may still be leaving scent marks on objects they scratch. G.It could be a defensive warning or just a marker that announces its existence. 第三部分 书面表达(共两节,满分 35 分) 第一节 情景作文(满分 20 分) 在学习、生活和工作中,学会与人合作是非常重要的。请你根据下表中所提供的信息, 写一篇题为“Being a Good Partner”的英文演讲稿。

为何与 人合作 1.现在社会必备的能力 2.可省时间和精力 3.获取更多互相学习的机会 与谁合作 与喜欢的人合作 心情愉快,同甘共苦 与不喜欢的人合作 学会容忍,努力挖掘其优点 你的看法 ? 注意:1.演讲稿的开头和结尾已给出,但不计入总词数。 2.词数不少于 60。 Good afternoon, everyone! The topic of my speech today is “Being a good partner”.________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ Thank you for your listening! 第二节 开放作文(满分 15 分) 请根据下面提示,写一篇短文。词数不少于 50。 In your spoken English class, your teacher shows you the following picture. You are asked to describe the picture and explain how you understand it.

________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________

综合能力训练卷(八) 第一部分 第一节 1.D 考查冠词用法。第一空泛指“一个人”;第二空泛指“一个电话”。句意:“先 生,一个名叫乔治的人想见您。”“他曾经打过电话吗?” 2.D 考查名词辨析。此处 sense of direction 意为“方向感”。句意:天黑了,他失去了 方向感。 3.C 考查代词的用法。此处 none 是代词,指没有练习被剩下。nothing “没有什么”。 4.D 考查“否定+比较级”表示最高级的用法。此处意为:没有比这更简单的了。 5.A 考查宾语从句。此处 where 在宾语从句中作表语。 句意:为了快速邮寄,请告诉 公司你的地址,他们就会把货物寄给你。 6.C 考查祈使句。句意:振作起来!接受现实,你就会每天过得愉快。

7.A 考查定语从句。that is 是插入语,意思是“也就是”;when 引导的是非限制性定 语从句,修饰前面的时间 11:30。 8.D 考查动词的时态及强调。句意:“对不起,我不应该对你太粗鲁。”“你的确说 了对我不好的话,但是没关系。” 9.C 考查特殊句式。这里的谓语动词是单数形式,所以排除 A、B 两项;从语意看: 除非(unless)有政策上的改变,否则这些事情中一件事情都不会改变。故选择 C 项。 10.A 考查动词辨析。watch 关注;notice 注意;sense 感觉;attend 参加。句意:你应 该做的事就是看着牛奶直到它开了然后关掉煤气。 11.C 考查倒装。此处 not until 置于句首,主句部分倒装。 12.D 考查非谓语动词。解题关键:risk 后接动名词。句意:他为面试做好了准备,因 为他不能冒险失去这次好机会。 13.C 考查情态动词。句意:“一个医疗队 5 小时前就被派往日本了。”“现在他们一 定到了。去那里的航班通常只用 4 个小时左右。”根据句意选 C。 14.C 考查名词辨析。此处 signal 意为“信号”。句意:交通信号灯变绿后再穿过大街。 15 . B 考查交际用语。句意:“下一步你打算做什么?还有半个小时篮球比赛才开 始。”“由你决定。你想做什么我都同意。” 第二节 16.C 许多孩子和养父母在一起要比和亲生父母在一起健康、开心得多,这并不是一个 秘密。对于那些在家里受亲生父母虐待的孩子而言尤其如此 (true),因为(because)法律盲目认 为生理上的父母会更好。本句为对比句。可参照下文 It's also true of children … because of… 17.D 表原因,解析见上一题。 18.C 同样,对于那些在收养家庭中多年遭受(suffer)痛苦的孩子们来说也是如此,因为 他们的养父母不能或者不愿意照顾他们,但是又拒绝(refuse)放弃监护权。 19.B 解析见上一题。 20.C 14 岁的 Kimberly 不适合(fits)上述两种情况。 21.B Kimberly 的判例对属于上述两种情况的孩子而言最终(eventually)是有所帮助的。 22. B Kimberly 向来是她的养父与从未和她一起生活过的亲生父母争夺监护权的对象或 目标(object)。 23.A 法官裁决(ruled)Kimberly 可以继续与其唯一熟悉的养父生活在一起,驳回亲生父 母对 Kimberly 监护权的要求(claim)。 24.D 解析见上一题。 25.A 根据本句后的 baby 可判断此处为 birth。句意:Kimberly 出生后不久就被抱错。 26. D 既然是 mistakenly switched“被交叉抱错”, 那么与之回家的自然是 wrong parents, 当然不会是亲生父母。 27. D 另外一个小孩在 1988 年生病夭折。 医学检查表明(showed)这个小孩不是 Kimberly 亲生父母的孩子,Kimberly 才是。Kimberly 亲生父母由此与其养父展开了一场争夺监护权的 斗争(battle)。 28.A 解析见上一题。 29.C 最后双方达成协议(agreed),养父保留监护权,亲生父母有探望(visiting)权。 30.C 解析见上一题。 31.A 但养父若认为亲生父母的探望使 Kimberly 受到了伤害(harmed),则该权利终止。 32.B 把 Kimberly 留给(leave)她的养父引起了激烈的讨论。 33.C 法官明确地说,Kimberly 也有权为了(on)自己的利益提起诉讼(比如,假设在亲生 父母的经济状况远好于养父的情况下)。on one's behalf 为……的利益,代表。 34. A Kimberly 并不仅仅(more than)是其亲生父母的私有财产。 more than 不仅仅; no more than 仅仅;not more than 不超过,至多,不比……更;less than 小于,少于,不超过,不到, 决不,毫不。 35.C 血缘关系并不意味着亲生父母可以剥夺孩子全部的权利(rights)。 第二部分 第一节

A 36 . D 细节理解题。根据第二段第二句“…toy bears were named‘Teddy’ after the president's nickname.”可知选 D。 37.B 细节理解题。根据第三、四段关键信息可知,两者的差别在于所使用的材料不同, 一个是 steel,一个是 wood。 38.B 细节理解题。根据倒数第三段第二句可知选 B。 39.C 主旨大意题。本文主要描述了 the early 1900s 时期玩具的发展情况。所以正确答 案为 C。 B 40.C 推理判断题。文章提出许多媒体上的广告都含有虚假成分,夸大其词,而事实上 广告中的产品往往不具有其所宣称的效果。文章第四段提到这些产品的效果是值得怀疑的, 不可靠的, 甚至是危险的。 objective“客观的, 不带偏见的”; costly“昂贵的”; unreliable“不 可靠的”;illegal“不合法的,违法的”。 41. D 细节理解题。 第四段第一句话说“通常这些产品对推销者来说只是挣钱的工具”, 显然 D 项“推销者通常只关注利润”符合题意。 42.A 细节理解题。从第五段第二句话可知 A 项正确,如果是药物的生产,则必须向 FDA 证明其安全性和有效性。 C 43.C 细节理解题。通读全文可知,Christopher Thomas 对于自己的疾病采取了积极的 态度,所以 C 项正确。 44.A 细节理解题。根据第二段“…diabeticrockstar.com,a free online community for diabetics and their loved ones—a place where over 1,100 people share personal stories, information, and resources”可知 A 项正确。 45.B 细节理解题。第三段 Father and son visit the online children's forums(论坛) together most evenings. “Kody gets so excited, writing to kids from all over,” says Swencki, one of the site's volunteers. “They know what he's going through, so he doesn't feel alone.” 可知 B 项正确。 46.A 细节理解题。根据倒数第二段 Fight It, which provides medicines and supplies to people—225 to date—who can't afford a diabetic's huge expenses. Fightit.org has raised about $23,000—in products and in cash.可知 A 项正确。 47.C 推理判断题。根据文章内容可知 Thomas 在用自己的方式帮助糖尿病人,所以 C 项正确。 D 48.A 细节理解题。根据第四段可知,声音的高低取决于凹槽的间距,因此正确答案为 A。 49.C 词义猜测题。根据倒数第二段,并联系上下文可以推断,optimal 在这里意为“最 佳的,最理想的”,因此正确答案为 C。 50.B 主旨大意题。文章讲述的是日本发明音乐路面的事情,故选 B。 第二节 51.A 根据空白后句子中的“the major reason”可知,此空涉及一个原因,但不是主要原 因。故选 A。 52.B 根据空前句子中“scratch such as trees”可知,由于猫对树的抓挠,使得树有抓痕。 故选 B。 53.F 根据空前句子中“they have been declawed”可知,即使猫的爪子秃了,它们还要抓 挠,故选 F。 54.G 这里是对猫抓挠行为的一个推断。由于本段都是讲的爪子的抓挠,没有涉及其他 器官,所以不选 C 而选择 G。 55.E 本空为本段核心句。根据后一句中的“problem scratching”可知,这里是讲猫抓挠 带来的问题,故选 E。 第三部分 第一节 【思路点拨】

一、文章体裁:应用文(演讲稿) 二、内容要点 1.为什么与人合作 2.合作人及方式 3.你自己的观点 三、参考例文: Good afternoon, everyone! The topic of my speech today is “Being a good partner”. In this busy, modern world, if we want to complete our work more efficiently, we must all learn to cooperate with others, because not only can cooperation save us a lot of time and energy, but also we can learn much from each other. We’ll be lucky enough to find someone we like to cooperate with due to the fact that we can share our joy and sadness with him/her. However, it can be difficult to cooperate with someone we dislike. In this case, we’ll have to learn to put up with some of his/her shortcomings and try to discover his/her advantages. In my opinion, to be a good partner, we should try to listen to others’ opinions, never force our ideas on others and if he/she makes mistakes, try to point them out in a polite way. Thank you for your listening! 第二节 【思路点拨】 一、可接受观点: 1.选择正确的途径 2.捷径未必最好 3.多角度思考问题 二、参考例文: In the picture, there stands a tree full of fruit on one side of the stream. Across the stream, a man is trying to reach out on the edge of the bank for the fruit with a net attached to a pole. Not far away there is a bridge that can lead him to the tree for more fruit. The message conveyed in the picture is clear. Pursuing a dream, we might focus on only one way of making it come true, forgetting that there may be alternatives. As indicated in the picture, if the man is willing to look for other possibilities, he can find a better and more rewarding way to achieve his goal. All he has to do is to turn around, cross the bridge and walk to the tree.

【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 8
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 8_高中教育_教育专区。【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 8 ...
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 1
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 1_高中教育_教育专区。【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 1 ...
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 2
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 2_高中教育_教育专区。【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 2 ...
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 4
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 4_高中教育_教育专区。【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 4 ...
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 3
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 3_高中教育_教育专区。【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 3 ...
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 7
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 7_高中教育_教育专区。【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 7 ...
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 9
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 9_高中教育_教育专区。【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 9 ...
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 5
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 5_高中教育_教育专区。【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 5 ...
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 1
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 1 隐藏>> ...A.turn to B.turn on C.turn off D.turn over 8.National Day ___ peopl...
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 5
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 5 隐藏>> ...A.who B.which C.why D.when 8.Though having lived abroad for years, ...
菏泽专版中考备战 | 高三积极备战高考新闻 | 双语报rx高三广东专版 | 山东高三女生备战艺考 | 战机备战远海训练 | 组合训练江苏专版答案 | 技能大赛备战训练计划 | 为积极比赛备战训练 |