当前位置:首页 >> 高中教育 >>

【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 9


综合能力训练卷(九) Part Ⅰ Language knowledge(45 marks) Section A (15 marks) Directions: For each of the following unfinished sentences there are four choices marked A, B, C and D.Choose the one that

best completes the sentence. 1. —Excuse me, what can I do for you? —Yes. I'd like to place ________ advertisement for ________ used car in your paper. A. the; a B. an; / C. an; a D. /; the 2. Tom's secondhand car wasn't in use and for that reason he ________ it in the newspaper. A. advertised for B. fell for C. wished for D. searched for 3. My father was a heavy smoker. I ________ him to give up smoking, but my words didn't work. A. suggested B. tried to persuade C. failed to suggest D. managed to persuade 4.One of the collectors collected some seeds from a tree that had ________ him. A. interest in B. appealed to C. been attracted D. drew attention of 5. He suffers two heart attacks in a year. It hasn't stopped him drinking wine, ________. A. though B. either C. too D.so 6. It was Sarah's sister who she had great respect for that tricked her ________ carrying drugs. A. in B. to C. into D. from 7. The book was boring. It wasn't ________ to me. A. benefit B. benefiting C. of little benefit D. of much benefit 8.—You didn't tell me the truth about this matter, Barbara. —Are you ________me of lying? A. charging B. criticizing C. catching D. accusing 9. Any help from you will be greatly appreciated. Please give me a reply at your earliest ________. A. interruption B. instruction C. consideration D. convenience 10. The man ________to escape from prison,but he couldn't find an effective way. A. managed B. succeeded C. attempted D. offered 11.—Shall we go to the art exhibition right away? — ________. A. It's your opinion B. I don't mind C. It's all up to you D. That's your decision 12.All the candidates were ________ the street to be named after a great man ________ his great contributions to the city. A.in honor of;in favor of B.in praise of;in favor of C.in favor of;in honor of D.in praise of;in need of 13. About 5,000 singers competed________ each other________ six medals in the National Singing Competition. A. against; with B. with; on C. with; in D. against; for 14. My cell phone has disappeared. Who ________ have taken it away? A. could B. should C. must D. ought 15. Bill wasn't happy about the delay of the report by Jason, and________. A. I was neither B. neither was I C. I was either D. either was I

Section B(18 marks) Directions:For each blank in the following passage there are four words or phrases marked A,B,C and D.Fill in each blank with the word or phrase that best fits the context. The story happened in my childhood when I was living with my stepmother. She worked all day so I was __16__ looking after my younger half brother. During that time in our life, my dad wasn’t present much, but I didn’t __17__, because my stepmother took good care of my little brother and me. I loved her and always __18__ she could spend more time with us but she worked Monday through Saturday. At that time my little brother was about four years old and he __19__ her so much all the time. One day, he cried, saying he wanted his “Mummy”. So I locked the house and carried him on my back to find his mummy. My stepmother worked very far away. After about an hour’s __20__, my little brother got tired and fell asleep. Then I __21__ and saw he’d lost a shoe while sleeping. I took him from my back and put him down. I knew we had to find that shoe because my stepmom wouldn’t be able to __22__ new shoes for him, but it would take too __23__ to do it while carrying my brother. So I told him to stay where he was and I would run and find the shoe and come back. A man overheard me and stopped me right __24__ I walked off. He asked me, “You’re leaving your brother here to go to find the shoe? What if he isn’t here when you __25__ ?” I didn’t know how to answer that question. So he said, “People are always more __26__ than things. It’s okay if you can’t find the shoe, but it isn’t okay to lose your brother over a shoe.” He asked where we were headed and I told him the fact. I remember him looking at me and smiling when I told him what I was doing. He took both my brother and me and put us in a taxi and sent us to our __27__ . 16.A.nervous about B.good at C.responsible for D.bored with 17.A.mind B.worry C.complain D.regret 18.A.believed B.appreciated C.ensured D.wished 19.A.loved B.missed C.demanded D.thought 20.A.ride B.drive C.run D.walk 21.A.looked up B.looked around C.looked down D.looked out 22.A.seek B.afford C.repair D.make 23.A.long B.much C.far D.late 24.A.until B.when C.before D.though 25.A.leave B.return C.search D.wander 26.A.wonderful B.intelligent C.essential D.important 27.A.destination B.home C.factory D.shelter Section C (12 marks) Directions:Complete the following passage by filling in each blank with one word that best fits the context. Stonehenge(巨石阵) is one of the greatest and most mysterious monuments in the world. It was built several thousand years ago on the Salisbury Plain(平原), 28.________ the southwest of England. 29.________ are circles of stones in the main monument. The outer one has been seriously damaged over time. It doesn’t seem very different 30.________ other circles in the world, 31.________ it gets much more attention. Maybe this is because of the way it was built and its functions. Stones used in the building can be found in places far away and some are said to have come from 32.________ place 385 kilometers away. How builders took these stones, 33.________ are four tons each, to the site remains a mystery. After that, builders had to put all the stones up in the correct position. This would have taken amazingly advanced techniques so long ago.

No one knows exactly 34.________ Stonehenge was built, but many people have their own suggestions. It’s widely accepted 35.________ Stonehenge was a meeting place for religious ceremonies. However, people have no evidence to show that it’s true. Part Ⅱ Reading Comprehension(30 marks) Directions:Read the following three passages. Each passage is followed by several questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A, B, C and D. Choose the one that fits best according to the information given in the passage. A The practice of magic includes special words, actions, and objects. Most magic involves a person called a magician, who claims to have supernatural powers. Magic words. To work most magic, the magician sings or speaks special words in a certain order. These words are called incantations or spells. Some spells form prayers to demons(魔鬼), spirits, or other supernatural forces. Many societies believe the magic will not work unless the magician recites the spells perfectly. Other magic words have no meaning, though they supposedly possess power when spoken by a magician. Magic actions accompany the words spoken in performing much magic. Many of these movements act out the desired effect of the magic. For example, a magician trying to make rain fall may sprinkle( 洒 ) water on the ground. The magician's combined words and actions form a ceremony. Magic objects include certain plants, stones, and other things with supposed supernatural powers. Any such object may be called a fetish(物神). But this term often refers to an object—for example, a carving or a dried snake—honored by a tribe for its magic powers. Many tribes believe fetishes have magic power because spirits live in these objects. Many people carry magic objects called amulets(护身符)to protect themselves from harm. Many amulets are stones or rings engraved(雕刻) with magic symbols. The magician. In some societies, nearly everyone knows how to work some magic. In other societies, only experts practice magic. Magicians may be called medicine men, medicine women, shamans, sorcerers, or witch doctors. In many societies, magicians must inherit their powers. In others, any person may become a magician by studying the magical arts. Many societies believe magicians must observe certain rules and taboos (forbidden actions) for their spells to work. For example, they may be required not to eat various foods or to avoid sexual activity for a certain period before the ceremony. 36.What do magic words mean to people in some society? A.They have the power to kill devils. B.They have power if magician recites the right spells. C.They have no effect at all. D.They can be used whenever they want. 37.People believe magic actions will have an effect if they are accompanied by________. A.the spells B.magic objects C.stones or rings engraved with magic symbols D.medicine 38.Why do many people believe in a fetish? A.Because it is often a ring which is worth a lot of money. B.Because it is carved with magic symbols. C.Because people think spirits live in it. D.Because it can help them with many things. 39.According to the passage what kind of person can become a magician? A.Only those studying the magical arts. B.Only those inheriting their powers. C.Only men. D.Almost all the people in some societies. 40.What's the best title of the passage?

A.How Magic Works B.The Power of Magic C.How to Practice Magic D.The Choice of Magicians B Every culture has a recognized point when a child becomes an adult, when rules must be followed and tests passed. In China, although teenagers can get their ID cards at 16, many only see themselves as an adult when they are 18. In the US, where everyone drives, the main step to the freedom of adult life is learning to drive. At 16, American teens take their driving test. When they have their license, they drive into the grownup world. “Nobody wants to ride the cheese bus to school,” said Eleanor Fulham, 17. She brought the pressure back to memory, especially for kids from wealthier families. “It's like you're not cool if you don't have a car,” she said. According to recent research, 41% of 16 to 19yearolds in the US own cars, up from 23% in 1985. Although, most of these cars are bought by parents, some teens get parttime jobs to help pay. Not all families can afford cars for their children. In cities with subways and limited parking, some teenagers don't want them. But in rich suburban areas without subways, and where bicycles are more for fun than transportation, it is strange for a teenager not to have a car. But police say 16yearolds have almost three times more accidents than 18 to 19yearolds. This has made many parents pause before letting their kids drive. Julie Sussman, of Virginia, decided that her son Chad, 15, will wait until he is 17 to apply for his learner's permit. Chad said he has accepted his parents' decision, although it has caused some teasing from his friends. “They say that I am unlucky,” he said, “But I'd rather be alive than driving, and I_don't_really_trust_my_friends_on_the_road,_either.” In China as more families get cars, more 18yearolds learn to drive. Will this become a big step to becoming an adult? 41.Which may serve as the best title of the article? A.Cars Helping You to GrowUp B.Driving into the GrownUp World C.Teenagers' Driving in America D.Recognized Point of Becoming an Adult 42.16yearold drivers have more accidents possibly because________. A.they want to show themselves off B.they are never experienced drivers C.older people always drive better D.they never drive carefully on the road 43.Which may NOT be taken into consideration when deciding whether to buy a car? A.How well off the family is. B.Whether the kid is old enough. C.What traffic condition there is around. D.Whether it's practically needed. 44.When Chad said “I don't really trust my friends…”, he meant that________. A.he might run into his friends if he drove B.he didn't agree with his friends C.he might not be safe if his friends drove D.he was afraid that his friends might well lie to him 45.The passage mainly gives information about ________. A.an American culture B.a cultural difference between America and China C.a change in the Chinese culture

D.the relationship between driving and a person's development C I'm usually fairly skeptical about any research that concludes that people are either happier or unhappier or more or less certain of themselves than they were 50 years ago. While any of these statements might be true, they are practically impossible to prove scientifically. Still, I was struck by a report which concluded that today's children are significantly more anxious than children in the 1950s. In fact, the analysis showed, normal children aged 9 to 17 exhibit a higher level of anxiety today than children who were treated for mental illness 50 years ago. Why are America's kids so stressed? The report cites two main causes: increasing physical isolation(隔离) brought on by high divorce rates and less involvement in community, among other things and a growing perception that the world is a more dangerous place. Considering that we_can't_turn_the_clock_back,_adults can still do plenty to help the next generation. At the top of the list is nurturing(培育) a better appreciation of the limits of individualism. No child is an island. Strengthening social ties helps build communities and protect individuals against stress. To help kids build stronger connections with others, you can pull the plug on TVs and computers. Your family will thank you later. They will have more time for facetoface relationships, and they will get more sleep. Limit the amount of virtual(虚拟的) violence your children are exposed to. It's not just video games and movies; children see a lot of murder and crime on the local news. Keep your expectations for your children reasonable. Many highly successful people never attended Harvard or Yale. Make exercise part of your daily routine. It will help you cope with your own anxieties and provide a good model for your kids. Sometimes anxiety is unavoidable. But it doesn't have to ruin your life. 46.According to the analysis, compared with normal children today, children treated as mentally ill 50 years ago ________. A.probably suffered less from anxiety B.were considered less individualistic C.were less isolated physically D.were probably less selfcentered 47.What does the author mean by saying “we can't turn the clock back” in the third paragraph? A.It's impossible to forget the past. B.The social reality children are facing cannot be forgotten. C.It's impossible to slow down the pace of change. D.Lessons learned from the past should not be forgotten. 48.The author thinks that the conclusions of any research about people's state of mind are ________. A.illogical B.confusing C.surprising D.questionable 49.Which of the following statements is TRUE according to the passage? A.To children, anxiety is completely avoidable. B.TV and computer play an important role in isolating children from the real world. C.Exercise does not help to lessen children's anxiety. D.Sometimes local news about crime and murder also affects children a little. 50.The first and most important thing parents should do to help their children is________. A.to lower their expectations for them B.to set a good model for them to follow C.to get them more involved socially D.to improve them with a safer environment Part Ⅲ Writing(45 marks) Section A (10 marks)

Directions : Read the following passage.Fill in the numbered blanks by using the information from the passage. Write NO MORE THAN THREE WORDS for each answer. Tomatoes are the world’s most popular fruit rich in nutrition like Vitamin A, C, fibre and lycopene(番茄红素). Researchers have found that consuming lycopene helps in preventing cancer. Tomato also helps in keeping the skin healthy and young by protecting from harmful rays. Since lycopene is present in the cellular wall of tomato, it is better to consume cooked tomato to have higher concentration of lycopene. So tomatoes are a wonderful fruit. Then how to grow tomatoes? First, there should be regular and even watering in the fields where tomatoes grow. You can also add fertilizer to have better results. Plant the tomato plants with enough space(for example 2 to 3 inch space)between each other to lessen spreading of disease and pests and help the fruits get enough sunlight. Provide support like pole when the plants grow up to prevent from disease and to increase the crop product. In order to make your tomatoes grow well, you should take some useful tips. For example, choose variety based on the season and soil type that you are growing. Planting site should have enough sunlight to have more fruits. Prune(修剪)the tomato plants if necessary to maintain a manageable size. Check tomato plants regularly for any kind of pests and diseases. To people’s regret, tomatoes possibly suffer from some diseases during their growth. So you must try your best to prevent them. Soil should be free from debris(残骸)of earlier plant remains and should be treated first before tomato plantation like solarizing(晒) to prevent from pests. It is always better to choose resistant plant varieties and follow crop rotation(轮作)as far as possible. Title: Tomatoes Ⅰ. 51.________ ●Vitamin A, C, fibre and lycopene. Ⅱ.52.________ ●53.________. ●Help in keeping the skin healthy and young. Ⅲ. 54.________ ●Make sure of 55.________ watering in the fields. ●Add fertilizer to have better results. ●Plant the tomato plants with enough space between each other. ●56.________ when the tomatoes grow up.Ⅳ.Some tips ●Choose variety based on the season and soil type. ●Choose planting site 57.________. ●Prune the tomato plants if necessary to maintain a manageable size. ● 58.________for any kind of pests and diseases. Ⅴ.Ways of 59.________ ●Make the soil free from debris of earlier plant remains. ●Treat the soil first before tomato plantation. ●Choose resistant plant varieties. ● 60. ________. Section B(10 marks) Directions : Read the following passage.Answer the questions according to the information given in the passage. Smoking in indoor public places including public working place, public transportation vehicles and some other special outdoor working spaces has been banned in China since January 2011. Should smoking be banned in public places? Of course, it should be. First, banning smoking in public places will not only help in saving smokers from various kinds of heath conditions and diseases, but will also be beneficial for passive smokers. Second, banning smoking in public places will put pressure on smokers to quit. Since a smoker is forbidden from smoking in public places, he will learn how to live without smoking a cigarette for long hours. Moreover, when a smoker doesn’t see anybody around him smoking or smelling of cigarette, it might reduce his urge to smoke too. Thus, people have to quit smoking as a result of

smoking ban. Smoking in public places influences nonsmokers to take up smoking, especially adolescents. Since teens are in an impressionable age, when they see people around them smoking, they get encouraged to try it and then it becomes a habit, increasing the incidence of teen smoking. Moreover, asthma(哮喘) and ear infections are commonly seen in children who live around smokers, so if it’s banned in public places, these places will become safe for children and teens, healthwise. Looking from the economic point of view, since smoking is a major contributing factor to many diseases, it leads to absence from work. Moreover, employees who smoke tend to take breaks now and then to smoke, thus cutting back on their working hours. So, if employers want to increase work productivity and want to make sure that their employees remain healthy, they should ban and stop smoking in and around offices. At last, smoking cigarettes adds to the pollution of the air, so if it is banned, it will help in saving the environment from further deterioration(恶化). 61.According to the passage, in what situation do smokers reduce their urge to smoke? (No more than 11 words) ________________________________________________________________________ 62.Seen from the environmental point of view, why shouldn’t people smoke in public places? (No more than 7 words) ________________________________________________________________________ 63.How does smoking in and around offices affect work productivity? (No more than 13 words) ________________________________________________________________________ 64.What is the main idea of the passage?(No more than 8 words) ________________________________________________________________________ Section C (25 marks) Directions : Write an English composition according to the instructions given below in Chinese. 假定你是李华,你的英国朋友 Peter 来信向你咨询如何才能学好中文。请你根据下列要点 写封回信。 1.参加中文学习班; 2.看中文书刊、电视; 3.学唱中文歌曲; 4.交中国朋友。 注意:1.词数不少于 120; 2.可适当增加细节; 3.开头语已为你写好,不计入总词数。 June 8, 2011 Dear Peter, I'm glad to receive your letter asking for my advice on how to learn Chinese well. ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ Best wishes. Li Hua 综合能力训练卷(四) Part Ⅰ Section A 1.C 考查冠词。两者都表示泛指。advertisement 以元音音素开头,所以其前用 an;used 以辅音音素开头,所以其前用 a。故选 C 项。 2.A 考查动词短语辨析。advertise for 为……做广告,符合句意。fall for 上……的当; wish for 期盼;search for 寻找。 3.B try to persuade 表示“努力劝说”,符合语境。manage to persuade 表示“劝说成 功”,这与题意不符;suggest 后常接 v.ing 形式或 that 从句,故排除 A、C 两项。 4.B 考查动词短语的用法。此处 appeal to 意为“吸引”。句意:一个收集者收集到了

早已吸引他的一棵树的一些种子。 5. A 考查副词。 though 作副词, 表示“尽管如此”, 符合句意。 either 和 too 均表示“也”, either 常用于否定句,too 用于肯定句。so 作副词时,一般放在形容词或副词前面。 6.C 考查介词搭配。trick sb. into doing sth. 诱使某人做某事。 7.D “be of + n.”相当于“be + adj.”。C 项双重否定表示肯定,与前面的句子 矛盾,故错误。 8.D 考查动词词义及搭配。句意:“你没告诉我事情的真相,Barbara。”“你在指责 我说谎吗?”accuse 常用于 accuse sb. of sth.“指责某人某事,控告某人犯了……罪”。charge sb. with (doing) sth.“指责/指控某人(做)某事”。故选 D。 9.D 考查名词词义辨析。interruption 中断,打断;instruction 指导,说明;consideration 考虑;convenience 便利,方便。题干第二句的意思是:请方便时尽早回复我。故选 D。 10.C manage to do sth.设法做成了某事,由 but he couldn’t find an effective way 可知,“越狱”没有成功,故可排除 A 项;succeed 常用于 succeed in doing sth. 结构中,排除 B 项;offer to do sth.主动提出做某事,不符合句意;attempt to do sth. 尝试或企图做某事,符合题意。 11.C 考查交际用语。It’s all up to you.习惯用语,意为“由你来决定”,符合语境。 12.C in favor of 赞成;in honor of 为了纪念。句意:所有的候选人都赞成以这位伟人的 名字命名那条街道以纪念他对这个城市所做的贡献。 13.D compete with/against sb. for sth.“为……和某人竞争”,为固定搭配。 14. A 考查情态动词。 句意: 我的手机不见了, 会是谁把它拿走了呢?此处 could have done 表示“可能做过某事”。should have done 表示“本来应该做某事(但实际上并没有做)”;must have done 表示“一定做了某事”。 15.B 句意为:比尔对贾森做报告推迟这件事不高兴,我也不高兴。“neither/nor+系 动词/助动词/情态动词+sb.”表示某人也不(同意或赞成上文的观点),易把 either 看作 neither, 无 either was I 句式,故选 B。 Section B “我”背着四岁的弟弟去找母亲,途中发现弟弟丢了一只鞋。为了赶时间,“我”想让 弟弟呆在某处等“我”,而“我”一个人返回去找鞋。此时,一个人拦住了“我”,说人比 东西重要,并乘出租车将我们送到了我们的目的地——母亲工作的工厂。 16.C 根据“She worked all day”可推断继母太忙,照顾弟弟的责任自然落在“我”身上, 即由“我”负责照顾弟弟,故选 C。 17.A 根据“because my stepmother took good care of my little brother and me”可推断因为 继母对我们照顾得很好,所以对爸爸经常不在家的事根本不介意,故选 A。 18.D 根据表转折关系的“but she worked Monday through Saturday”可推断“我”希望她 能多一点时间陪我们,但她没时间。故选 D。 19.B 根据下文 One day, he cried, saying he wanted his “Mummy”.可知弟弟很恋母亲, 时刻想着要妈妈,故选 B。 20.D 由语境可知,“我”是背着弟弟走路去找继母的,故选 D。 21.C 根据上文“carried him on my back”可知,“我”是背着弟弟走路去找继母的,由 此结合生活常识可判断“我”应是往下看才能发现弟弟的鞋丢了一只,故选 C。 22.B 结合语境再根据句中的“wouldn’t be able to”可推断此处应表示继母给弟弟买不 起新鞋,故选 B。 23.A 背着弟弟往回走去找丢失的鞋会需要很久的时间,故选 A。 24.C 此人应该是在“我”走之前拦住了“我”,故选 C。 25.B 句意:当你返回来的时候发现弟弟不在这里了,你怎么办呢?由此判断选 B。 26.D 根据下文“It’s okay if you can’t find the shoe, but it isn’t okay to lose your brother over a shoe.”可判断此处应意为“人比东西重要”。故选 D。 27. A 根据“I told him the fact”和“I remember him looking at me and smiling when I told him what I was doing”可知他知道了我们是去找妈妈,故乘出租车送我们去了妈妈工作的地方,也 就是我们要去的目的地,故选 A。

Section C 28.in 考查介词。该空格填 in 表示“在英国的西南部”。 29.There 考查固定句型。there be 表存在。 30.from 考查介词。be different from 意为“不同于”,为固定搭配。 31.but 考查并列连词。该空格连接两个句子,表转折关系,故填 but。 32.a 考查冠词。此处意指“一个远达 385 公里的地方”,表泛指,故填 a。 33.which 考查定语从句。该空引导非限制性定语从句修饰 these stones,且在从句中作 主语,故填 which。 34. why 考查宾语从句。根据“It’s widely accepted…Stonehenge was a meeting place for religious ceremonies”可推断此处意为“没有人确切地知道为什么要修建巨石阵”, 故填 why。 35.that 考查名词性从句。该空格引导主语从句,且在从句中不作成分,故填 that。 Part Ⅱ A 36.B 细节理解题。根据第二段“Many societies believe the magic will not work unless the magician recites the spells perfectly.”可知, 很多社会认为只要巫师正确念咒语, 巫术就会起作用。 37.A 细节理解题。联系第三段“Magic actions accompany the words spoken in performing much magic”可知,巫术的活动要伴随着语言,而这些语言又叫做咒语。 38. C 细节理解题。 从第四段“Many tribes believe fetishes have magic power because spirits live in these objects.”可知,人们之所以相信物神,是因为他们觉得有精神在里面。 39.D 细节理解题。从倒数第二段“In some societies, nearly everyone knows how to work some magic.”可以得出答案。 40.C 主旨大意题。全文讲述了如何实施巫术,这一点从第一段可以看出来。 B 41.B 主旨大意题。从第一段和第二段可知,文章的主要内容是通过让孩子学会开车, 通过测试拿到驾照让他们明白自己是成年人了。 42.B 推理判断题。从第六、七及第八段可推断选 B 项。 43.C 细节理解题。在第五段中讲到了买车的理由,如交通是否便利、家庭开支是否允 许等方面的原因,但没有提到交通条件方面的原因,故选 C。 44.C 句意理解题。由前面的句子“But I'd rather be alive than driving(让我在开车和活着 之间作选择,我要活着)”可以看出,他对他的朋友们的驾驶技术很没有信心。 45.A 主旨大意题。通读全文可知,文章主要介绍在美国让孩子通过拿驾照意识到自己 已经可以为自己负责了。这体现了一种文化意识。故选 A。 C 46.A 细节理解题。根据第一段第三句“…today's children are significantly more anxious than children in the 1950s”可知答案。 47.B 句意理解题。根据上下文可知,孩子们面临的社会现实问题无法淡忘。 48.D 推理判断题。根据第一段的内容可知。 49. B 推理判断题。 根据第五段“To help kids build stronger connections with others, you can pull the plug on TVs and computers.”可知。 50.C 细节理解题。根据第四段“Strengthening social ties helps build communities and protect individuals against stress.”可知。 Part Ⅲ Section A 51.Nutrition 根据第一段开头“Tomatoes are the world’s most popular fruit rich in nutrition like Vitamin A, C, fibre and lycopene(番茄红素).”可判断。 52.Benefits 综合以下两点内容可判断。 53.Help prevent cancer 根据第一段第二句“Researchers have found that consuming lycopene helps in preventing

cancer.”可判断。 54.Planting ways 根据第二段开头“Then how to grow tomatoes?”可判断。 55.regular and even 根据第二段第二句“…there should be regular and even watering in the fields where tomatoes grow.”可判断。 56.Provide support 根据第二段最后一句“Provide support like pole when the plants grow up to prevent from disease and to increase the crop product.”可判断。 57.with enough sunlight 根据第三段第三句“Planting site should have enough sunlight to have more fruits.”可判断。 58.Check plants regularly 根据第三段最后一句“Check tomato plants regularly for any kind of pests and diseases.”可判 断。 59.preventing tomato diseases 综合以下四点内容再结合最后一段第二句“So you must try your best to prevent them.”可判 断。 60.Follow crop rotation 根据最后一段最后一句“It is always better to choose resistant plant varieties and follow crop rotation(轮作)as far as possible.”可判断。 Section B 61.When seeing nobody around them smoking or smelling of cigarette. 根据第二段第三句“Moreover, when a smoker doesn’t see anybody around him smoking or smelling of cigarette, it might reduce his urge to smoke too.”可判断作答。 62.Because smoking adds to air pollution. 根据最后一段“At last, smoking cigarettes adds to the pollution of the air, so if it is banned, it will help in saving the environment from further deterioration.”可判断作答。 63.Smoking can cause employees’ absence from work and reduce employees’ working hours. 根据倒数第二段第一句和第二句“…it leads to absence from work. Moreover, employees who smoke tend to take breaks now and then to smoke, thus cutting back on their working hours.”可判断作答。 64.Advantages/Benefits of banning smoking in public places. 根据第一段第二句和第三句“Should smoking be banned in public places? Of course, it should be.”及其下文所阐述的禁烟令的好处可判断作答。 Section C One possible version: June_8,_2011 Dear_Peter, I'm_glad_to_receive_your_letter_asking_for_my_advice_on_how_to_learn_Chinese_well. Here are a few suggestions. First, it is important to take a Chinese course, as you'll be able to learn from the teacher and practice with your fellow students. Then, it also helps to watch TV and read books, newspapers and magazines in Chinese whenever possible. Besides, it should be a good idea to learn and sing Chinese songs, because by doing so you'll learn and remember Chinese words more easily. You can also make more Chinese friends. They will tell you a lot about China and help you learn Chinese. Try and write to me in Chinese next time. Best_wishes. Li_Hua


相关文章:
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 9
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 9_高中教育_教育专区。【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 9 ...
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 8
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 8_高中教育_教育专区。【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 8 ...
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 4
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 4_高中教育_教育专区。【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 4 ...
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 7
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 7_高中教育_教育专区。【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 7 ...
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 5
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 5_高中教育_教育专区。【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 5 ...
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 1
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 1_高中教育_教育专区。【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 1 ...
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 2
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 2_高中教育_教育专区。【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 2 ...
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 3
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 3_高中教育_教育专区。【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 3 ...
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 4
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 4 隐藏>> ...A.give B.offer C.entertain D.equip 9.After a long journey across the ...
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 1
【备战2014】2013届高三英语(北京专版北师大版)一轮综合能力训练卷 1 隐藏>> ...A.saw B.watched C.observed D.felt 9.Tom took the police to the spot ...
更多相关标签:
高三女生备战艺考 | 高三学生备战艺考 | 高三学子备战艺考 | 高三学子备战艺考忙 | 双语报rx高三广东专版 | 战机备战远海训练 | 技能大赛备战训练计划 | 女排备战里约训练视频 |