当前位置:首页 >> 高中教育 >>

Chapters 5-7 综合能力测试题


.

I. 听录音,在A、B、C选项中选出与你 所听到的句子的意思最接近的句子。 1. A. Did Lily ask you to go to her party? B. Did you give your invitation to Lily? C. Did you go to Lily's party?
Did you get Li

ly's invitation to her party?
.

2. A. Who went to the zoo yesterday? B. Who did you go to the zoo with? C. Who did you meet in the zoo?

Whom did you go to the zoo with?
.

.

II. 听句子,根据所听内容选择最佳 应答语。 3. A. It’s two kilometers from here. B. A broken car. C. We left at twelve. 4. A. I like swimming. B. No, let’s go skating. C. Yes, I do. 5. A. Meat. B. No, vegetables. C. Yes, please.

III. 听对话,根据对话内容选择最佳答 案。 6. What are they talking about? A. The weather. B. The time. C. The date.

.

7. Is Alice good at math? A. Yes, she is. B. No, she isn’t. C. We don’t know. 8. How long has the woman been away from her hometown? A. For 8 years. B. For 25 years. C. For 30 years.
.

9. What did the woman ask the man for? A. Some books. B. A postcard. C. Some photos.
10. Where arc they talking? A. At school. B. In the library. C. In the shop.
.

IV. 听短文,根据所听内容选择最佳 答案。 下面你有15秒钟的时间阅读各小题。 11. What’s wrong with Tim? A. He is blind. B. He is deaf. C. He is badly ill.

.

12. What did Ann do for Tim? A. Bought him some books. B. Took notes for him. C. Read books for him. 13. Who is clever but a little deaf? A. Judy. B. Tom. C. Simon.
.

14. Which of the following is TRUE? A. Ann has decided to learn from Judy. B. Judy will help Simon take notes. C. Judy is Simon’s math teacher. 15. How many people are mentioned in this e-mail? A. Three. B. Four. C. Five.

.

V. 听短文,做笔记。 下面你有l5秒钟的时间阅读题目。
Linda’s weekend plan morning visit her grandparents and help them (16) clean the yard ________________ Saturday afternoon go to the (17) __________ bookstore watch a movie evening (18) _______________ barber shop morning go to the (19) ____________ go skating afternoon (20) _____________ with her Sunday classmates evening watch TV at home

.

.

I. 选择题。 A. 词语释义 1. Hard work can help you gain success in your studies. A. get B. find C. lose D. buy

.

2. Though Sam failed many times, he still went on working hard. A. stopped B. continued C. gave up D. found out 3. It took me two whole hours to finish doing my homework. A. all B. part C. most D. complete
.

4. Tony is expecting some pocket money to buy comic books. A. paying for B. asking for C. looking for D. waiting for 5. This is the latest cellphone at the market. A. oldest B. newest C. dearest D. cheapest
.

B. 选择填空 从下面每小题的A、B、C、D 中选出 最佳选项。 6.--- I want to be _________ actor after I graduate from high school. --- That sounds great. However, I’d like to go to _________ university. A. a; a B a; the C. an;/ D. an; an
.

7.--- How _________ do you surf the Internet, Kevin? --- I _________ do that because I am too busy with my homework. A. much; always B. soon; usually C. long; sometimes D. often; seldom
.

8.--- Stop making _________ of the poor boy! It is impolite. --- Sorry, I _________ do it again. A. fun; don’t B. fun; won’t C. joke; can’t D. joke; didn’t
.

9.--- _________ do you like our school rules? --- We hate some of the rules because they are too _________. A. What; useful B. What; friendly C. How; relaxing D. How; strict
.

10.--- Sarah, did you make _______ in the end? --- Yes, I should thank you for _______ me a hand. A. it; giving B. it; help C. that; give D. that; helping

.

11.--- How ______ pocket money do you get from your parents each month? --- About 100 yuan. But I _________ most of them on school things. A. much; take B. much; spend C. many; pay D. many; cost

.

12.--- Did you hear a boy sing ________ you were doing your homework last night? --- Yes. And he ________ loudly at that time. A. when; is singing B. before; has sung C. while; will sing D. while; was singing
.

13.--- Was your brother’s concert a _________ last time? --- Yes, his life _________ from them on. A. success; change B. succeed; has changed C. success; was changed D. succeed; was changed
.

14.--- Did anyone pass _________ when you fell off the bike? --- Yes, two girls came _________ and helped me get up. A. by; away B. by; along C. along; by D. along; away
.

15.--- Who won the competition ______ place of you? --- The girl ______ wears glasses and has long hair. A. in; who B. at; that C. on; which D. up; whom
.

16.--- ________ will go climbing this Sunday? --- Everyone will go ________ Jerry. He is ill in bed. A. Whom; with B. Whom; besides C. Who; for D. Who; except
.

17.--- Who is _____ at English in your class? --- Helen is. She is the only girl _____ comes from Britain. A. good; who B. better; which C. best; which D. bad; that
.

18.--- How should I _________ my English problems? --- _________ you are in trouble, you may ask me for help. A. come with; Whenever B. come with; Whatever C. deal with; Whenever D. deal with; Whatever
.

19.--- What were you doing while your father _________ a book? --- I _________ on the phone. A. read; talking B. read; talked C. was reading; was talking D. was reading; talking

.

20.--- I cut my hand while I was helping my mother with dinner. --- _________ Please be more careful next time. A. That’s nothing. B. Sorry to hear that. C. It’s a pleasure. D. It doesn’t matter.
.

II. 21.B 22.A 23.D 24.A 25.C
.

26.D 27.D 28.C 29.B 30.B

III.
31.D 32.B 33.B 34.C 36.C 36.C 37.B 38.D 39.A 40.C

.

41.C 42.A 43.B 44.C 45.A

46.C 47.B 48.D 49.B 50.A

.

IV.
51.D 52.F 53.E 54.A 55.C 56.E 57.G 58.B 59.D 60.C

.

V. (One possible version) 61. pianists 62. western 63. fell 64. performances 65. personal 66. independent 67. was painting 68. begged 69. responsibility 70. electrical
.

Dear Judy, I know you have been upset about the coming summer vacation these days. You say you'll have too much homework to do during the vacation. As a student, it is our responsibility to finish all the homework. It can also help us prepare for the next term. You say you'll have to look after your three-year-old brother because your parents are too busy.
.

.

In fact, parents work hard to support the whole family. We should understand them and help them share some difficulties. You say you'll feel unhappy because of the reasons. Why not consider going on a short trip when your parents have days off? It will help you relax. How do you like my advice? Hope you will have a happy and meaningful summer holiday. Yours, Anna

书面表达写作指导 本次书面表达要求你以Judy的笔友 Anna的身份给她写信。在写作时,内 容既要概括Judy苦恼的几个问题,同 时也要针对这些问题提出你的看法和 解决方案。可适当发挥。写作时应注 意语句连贯,层次分明;在描述Judy 假期将要做的事情时,可以用一般将 来时。
.


相关文章:
九年级(上)测试题·综合能力测试题(答案)-5
九年级(上)测试题·综合能力测试题(答案)-5_初三英语_英语_初中教育_教育专区。Chapters 7-8 综合能力测试题听说原文及参考答案听说原文 I. 听录音,在 A、B、...
九年级(上)测试题·综合能力测试题(答案)-7
九年级(上)测试题·综合能力测试题(答案)-7_初三英语_英语_初中教育_教育专区。Chapters 11-12 综合能力测试题听说原文及参考答案听说原文 I. 听录音,在 A、B...
(全面)七年级数学综合能力测试题
(全面)七年级数学综合能力测试题_初一数学_数学_初中教育_教育专区。七年级数学...DOE=90°, 那么图中互余角的对数为() A.2对 B.3对 C.4对 D.5对 7....
综合能力测试题7
综合能力测试题7_高三英语_英语_高中教育_教育专区。您上传的是一系综合...Chapters 5-7 综合能力测... 暂无评价 40页 免费 2014年社会工作师(中级)....
个人综合能力测试题
分析:这是一道考查语文综合能力的题目。 5试题:用英语介绍自己的家庭、学校...分析:这是一道考查学生语言综合运用能力的题目。 9、试题:在 3、3、7、7 ...
拟定综合能力测试题
5 6 7 8 9 10 人际交往能力测试 1 11 2 12 3 13 4 14 5 15 6 16 7 17 8 18 9 19 10 心理压力测试 1 11 21 2 12 22 3 13 23 4 14 24...
招聘笔试之综合能力测试题及答案
招聘笔试之综合能力测试题及答案_人力资源管理_经管营销_专业资料。姓名: 部门:...4 姓名: 部门: 岗位: 姓名: 试题 1 2 3 4 5 6 7 逻辑推理 8 9 10 ...
高三年级综合能力测试题
高三年级综合能力测试题_高三英语_英语_高中教育_教育...每小题 1.5 分,满分 22.5 分) 听下面 5 段...听第 7 段材料,回答第 8 至 10 题。 8. ...
大学生综合能力测试题
大学生综合能力测试题_从业资格考试_资格考试/认证_教育专区。大学生综合能力测试题库 1、试题:在 3、3、7、7 四个数字间加入恰当的数学符号,使算式的 计算结果...
综合素质能力测试题(附答案)
综合素质能力测试题(三) 一、时势风云 1、获得 2012 年夏季奥运会举办权的...7.(寂)然无声 8.(阖)然长逝 9.(了)然于心 10 (截)然不同 5、你能...
更多相关标签:
综合能力测试题及答案 | 2016年综合能力测试题 | 综合应用能力测试题库 | 招聘综合能力测试题 | 综合素质能力测试题 | 行政综合能力测试题 | 综合能力测试题 | 公务员综合能力测试题 |