当前位置:首页 >> 高中教育 >>

扬州中学2015届高三上学期质量检测(12月)英语试题


江苏省扬州中学 2014—2015 学年第一学期质量检测

高 三英 语 试 卷

2014.12

【试卷综评】 本试卷围绕时代内容设计基础能力题,旨在考查教师平时学生的基 础知识掌握情况,比如单项选择的设计。完形填空和阅读理解选材具有时代性, 紧密联系生活实际,选项设计灵活合理,注重考查学生的阅读理解能力。任务型 阅

读重点考查学生的阅读和表达能力,书面表达联系实际以把“人与人应和谐相 处”为题,考查学生的英语实际运用能力。总之,本次试卷难度适中,是一份质 量较高的试卷。
本卷分为第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题) ,满分 120 分。考试时间 120 分钟。 第 I 卷(选择题,三部分,共75分) 第一部分 听力(共两节,每题 1 分,满分 20 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和 阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 1. What does the man want? A. A tennis game. B. An online game. C. A shooting game. 2. What will the man do next? A. Make dinner. B. Wash the dishes. C. Watch TV. 3. What does the man mean? A. He prefers to keep the window closed. B. He is too busy to open the window. C. He agrees to open the window at once. 4. What is the time now? A. About 5:30. B. About 5:00. C. About 4:30. 5. What does the man suggest doing? A. Pressing the emergency button. B. Calling the service centre. C. Doing nothing for a short while. 第二节(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话前,你将有时间阅读各个小题,每小题 5 秒钟; 听完后,各小题给出 5 秒钟的作答时间。每段对话读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6、7 题。 6. What did the woman spend $10 on? A. The taxi. B. The hot dogs. C. The popcorn and drinks. 7. Where did the speakers go just before they went home? A. To the convenience store. B. To the movies. C. To the new hot dog place. 听第 7 段材料,回答第 8 至 10 题。 8. What relation is Ms Leska to the woman? A. Her roommate. B. Her cousin. C. Her workmate. 9. Who will probably meet Kevin at the bus station?
1

A. Claudia. B. Tara. C. Albee. 10. What will the woman do at 3:00 p.m.? A. Meet the man. B. Look after Ms Leska. C. Teach a class. 听第 8 段材料,回答第 11 至 13 题。 11. How did the man learn to play instruments? A. He taught himself. B. He learned it at school. C. He learned it at pubs and clubs. 12. What instrument did the man play first? A. The piano. B. Keyboards. C. The drum. 13. When did the man leave school? A. In 1981. B. In 1992. C. In 1997. 听第 9 段材料,回答第 14 至 17 题。 14. What are the speakers mainly talking about? A. An article. B. A newspaper. C. A minibus. 15. How did the girl fall down on the road? A. She tripped over something. B. She was knocked over by a car. C. She slipped because of the wet road. 16. Who flew out in the accident? A. A car driver. B. A minibus driver. C. A minibus passenger. 17. What can we learn from the conversation? A. The accident took place on Tuesday. B. A truck was involved in the accident. C. The woman witnessed the accident. 听第 10 段材料,回答第 18 至 20 题。 18. When were the speaker and his friends caught in a storm? A. The second night. B. The fifth night. C. The last night. 19. What was the weather like on the last day? A. Rainy. B. Cloudy. C. Fine. 20. What do we know about the speaker? A. He was persuaded into the trip. B. He walked 100 miles in one week. C. He was disappointed at the trip. 二.英语知识运用(共两节,满分 35 分) 第一节 单项填空 (共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 【题文】21. As long as my drive tester instructed me to pull into the parking lot, I was sure I ______. A. passed B. have passed C. was passed D. had passed 【答案】 【知识点】A11 动词的时态与语态 【答案解析】D。解析:句意:只要我的驾驶教练告诉我拖进停车场,我相信我就通过了。 pass “通过考试等” , 根据题干中的 was sure 和从句中也用的过去时, 故判断应该用过去时。 故选 D。 【技巧点拨】熟记常见时态含义,根据语境判断时态。

2

【题文】22. Last year alone, the temporary unemployment insurance lifted 2.5 million people out of poverty, and ________ the blow for many more. A. corrected B. cushioned C. compensated D. corresponded 【答案】 【知识点】A7 动词 【答案解析】B 解析:A 更正;B 对应;C 补偿;D 缓冲。句意:仅去年一年,临时失业保险 使 2500000 人摆脱了贫困,并为更多的人缓冲了失业打击。根据句意选 B 项。 【技巧点拨】注意积累牢记类似动词含义,体悟语境。 【题文】23. While talking to you, your could-be employer is deciding whether your education, your experience, and other qualifications will pay him to employ you _____ your abilities must be displayed in an orderly and reasonably connected manner. A. while B. when C. and D. but 【答案】 【知识点】A6 连词与介词 【答案解析】C 解析: 。句意:在与你谈话时,你未来的雇主就在掂量,如果雇佣你,你所 受的教育、工作经历和其他资格是否会使他受益,和你的能力必须要有条不紊地、合情合理 地展示出来。此处是并列句,应用 and。but 表示两个句子之间的转折关系。while 和 when 一般引导状语从句。故选 C 项。 【题文】24. —________, I can attach no definite meaning to this rather grand sentence. —Why not turn to your teacher for help? A. As hard I might try B. Try hard as I might C. As hard as I might try D. Try as hard as I might 【答案】 【知识点】A14 状语从句连接词 as 引导的让步状语从句 【答案解析】B 解析:句意:--尽管我很努力,但我不明白这个相当重要的句子。--为什么 不转向老师求助呢?根据 as 让步状语从句的结构之一:动词原形 + as + 主语 + 谓语的另 一部分(情态动词或助动词 may, might, will, would 等)判断选择 B。 【技巧点拨】掌握 as 引导让步状语从句的结构。 【典型总结】as 引导让步状语从句的结构 as 可引导让步状语从句,表示“虽然、尽管”,但要用部分倒装结构,形式如下: ① 形容词 + as + 主语 + 系动词。如:Tired as he is, he offers to help me. 尽管他 已经很累了, 他还是主动提出帮助我。 ②过去分词 + as + 主语 + 系动词。 如: Well-written as the book is, the author is not satisfied and prepared to revise it. 尽管这本 书写得很好,作者还是不满意并打算修改它。③词 + as + 主语 + 系动词。如:Student as he is, he does not study hard. 他虽然是个学生,却不努力学习。④ 副词 + as + 主语 + 谓语部分。如:Much as I admire his courage, I don’t think he acted wisely. 我虽然崇拜他的勇气,但我认为他这样做是不明智的。⑤动词原形 + as + 主语 + 谓语的 另一部分 (情态动词或助动词 may, might, will, would 等) 。 如: Try as you will, you won’t be able to persuade him. 不管你怎么努力,你都说服不了他。 【题文】25. The true traveler sets out to make an independent, unhurried journey to the unknown, travelling ________ few people have set foot. A. in which B. what C. when D. where 【答案】 【知识点】A14 状语从句连接词 where 的用法 【答案解析】D 解析:句意:真正的旅行者进行独立,从容不迫的走向未知的旅程,旅行 很少有人涉足的地方。A 引导定语从句,应有先行词;B 引导主语从句;C 引导时间状语从 句;D 引导地点状语从句。根据从句中缺少地点状语,主句应有地点状语,故选 D 项。 【题文】26. The proportion of elderly people increases in Britain and medical advances make it possible to keep alive patients who ________ previously.
3

A. would die

B. had died

C. should have died

D. would have died

【答案】 【知识点】A10 情态动词与虚拟语气 【答案解析】D 解析:句意:在英国和医学进展方面老年人的比例使先前去世的病人仍然 存活成为可能。根据题干中的 preciously 判断应该是 die 动作发生在过去,此从句应是与 过去事实相反的假设,使用 would + have +过去分词结构。故选 D 项。 【技巧点拨】注意积累后跟 up 的动词短语,并进行辨析短语含义。 【题文】27. —Did Jack take the doctor's advice that he _____ in bed for another three days? —If only he_____. A.lie; had B.lies; does C.lies; would D.lie; did 【答案】 【知识点】A10 情态动词与虚拟语气 【答案解析】D 解析:句意:--Jack 采纳了医生要他再卧床三天的建议了吗?--要是他采 纳了就好了。题干中 that 后是 advice 的同位语从句,advice 建议,其后的定语从句必须 用 should +动词原形, should 可以省略。 If only +过去完成时表示对过去事实相反, 要是?? 就好了。故选 D 项。 【技巧点拨】牢记 should + 动词原形的使用情况。 【典型总结】虚拟语气中 should + 动词原形的使用情况 ①与将来事实可能相反 : should + 动词原形 , would(第一人称可用 should)+动词原形 . ②在句型“It is/Was+形容词+that 从句”中, 当形容词为“important,necessary, strange, natural’’ 等时,从句中要用“should+动词原形”(should 可省略)。③在句型“It is/was+名词+that 从句” 中,当名词为“a pity,a shame,no wonder’等时,从句中要用“should+动词原形”(should 可 省略)。④当主句的谓语动词为“suggest,propose,advise,insist,order,demand,require, request, desire’’等表示“建议”、“命令”、“请求”和“要求”的动词时,其后的宾语从句中要用 虚拟语气“should+动词原形”(在美国英语中 should 省略)。⑤当 suggestion,advice,order, proposal 等名词做主语出现表语从句,作先行词出现同位语或定语从句时,从句中使用 should+动词原形”(在美国英语中 should 省略) 【题文】28. The kitchen might have been workable had Nicola kept it tidy; ________ it was littered with pots and pans. A. therefore B. anyhow C. instead D. though 【答案】 【知识点】A6 连词与介词 【答案解析】A 解析:A 因此,所以;B 无论如何;C 相反;D 虽然,但是。句意:如果尼 古拉保持厨房的整洁,厨房可能可以工作,因此,到处是锅碗瓢盆。题干中前一分句用的是 虚拟语气,说明尼古拉没有保持厨房整洁,后一分句是客观现实,前一分句造成的结果,故 选 A 项。 【题文】 29. Time is pressing; it’s impossible for me to get there in an hour, ________ the possible delays. A. accounting for B. answering for C. allowing for D. heading for 【答案】 【知识点】A8 动词短语 【答案解析】C 解析:A 解释,说明;B 报应;C 允许;D 向??走去。句意:时间很紧迫。 我一个小时之内不可能到达那里,允许可能延误。根据句意选 C 项。 【技巧点拨】注意积累后跟 for 的动词短语,并进行辨析短语含义。 【题文】30. Happiness is a butterfly, which, when pursued, is always just beyond your grasp, but ________, if you will sit down quietly, may alight upon you. A. that B. which C. one D. whose 【答案】 【知识点】A15 定语从句 A2 代词 【答案解析】C 解析:题干中 but 说明前后是分句,but 后有 if 条件句,one=a butterfly
4

作后一分句的主语。其他三个选项都是引导定语从句的引导词,空前没有先行词,故排除。 句意:幸福是一只蝴蝶,它,追寻时,总也抓不到,但一只,如果你悄悄地坐下来,它也许 会落到你身上。根据句意选 C 项。 【题文】 31. The deal, _______ next week, will allow Charney to make a great fortune in the stock market. A. completed B. being completed C. to be completed D. having been completed 【答案】 【知识点】A9 非谓语动词 【答案解析】C 解析:句意:这份协议,下周完成,将会让 Charney 到在股票市场赚一大笔 钱。deal 协议,句子的主语是 complete 的动作承受者,且 next week 修饰,表示动作在将 来完成,故应选用不定式的被动式作状语,故选 C 项。 【题文】32. — I’m sorry to tell you that you made a mistake in your test. — How can that be? I did it _______ in class. A. as told B. as am told C. as telling D. as I told 【答案】 【知识点】A14 状语从句 【答案解析】A 解析:句意:--很遗憾地告诉你在测试中你犯了一个错误。--怎么可能呢? 我在测试中是让怎么做就怎么做的。as 与非谓语动词连用,I 是 tell 的动作承受者,状语 从句补充完整就是 as I was told,由于从句主语与主句主语一致,可省去从句的主语和系 动词采用省略句。故选 A 项。 【题文】33. By pretending to be ill, the candidate tried to run away from _______ issues, which always aroused too much debate. A. confidential B. controversial C. contemporary D. contradictory 【答案】 【知识点】A4 形容词 【答案解析】B 解析:A 机密的;B 有争议的;C 当代的;D 对立的,矛盾的。句意:那位候 选人想通过身体不舒服来避开回答已经引起太多争论的问题。根据句意选 B 项。 【题文】34. —What’s up? What’s that terrible noise from our upstairs neighbor? —The spoiled boy is yelling and screaming to ______, I guess. A. mend his way B. stop his way C. push his way D. get his way 【答案】 【知识点】A8 动词短语 【答案解析】D 解析:A 改邪归正;B 阻止;C 推开人前行;D 挡路。句意:--什么事?从 我们楼上的邻居传来的可怕的噪音是什么?--被宠坏的孩子大喊大叫的让他过去,我猜。 根据句意选 D 项。 【技巧点拨】注意积累后关于 way 的动词短语,并进行辨析短语含义。 【典型总结】 关于 way 的常见短语 make one’s way: The team slowly made their way through the jungle.这一队人艰难 地行走在丛林中。② push one’s way: He pushed his way through the crowd.他推开人 群挤出去了。③ lose one’s way: He lost his way in the big city.在这个大城市里, 他迷失了方向。④ pick one’s way: He had to pick his way along the muddy path. 在 泥泞的小路上,他只得择路而行。⑤ fight one’s way: The surrounded soldiers fought their way out.这些被包围的士兵杀出了一条生路。⑥ feel one’s way: We couldn’t see anything in the cave, so we had to feel our way out.我们在洞里什么也看不到,只得 摸着出去。 ⑦ inch one’s way: On seeing the snake, he inched his way backwards. 一看到那条蛇,他就缓慢地退走了。⑧ laugh one’s way: He laughs his way through life. 他一辈子笑待人生。 ⑨ wind one’s way: The path winds its way to the top of the mountain.

5

这条小路蜿蜒通向山顶。⑩ elbow one’s way: He elbowed his way to the front of the queue.他(用肘)挤到队前面。? grope one’s way : He drank too much and then groped his way back to the bedroom.他喝得太多了,踉踉跄跄得摸进卧室。?limp one’s way: He was hurt in the left leg so that he had to limp his way home.他的左腿受伤,只 得一瘸一拐地走回家。?dig one’s way: Mark Twain began digging his way to regional fame as a newspaper reporter. 作为一名记者,马克?吐温开始在当地崭露头角。 get in the way.妨碍 show somebody the way.为某人引路 lead the way.带路 set in one's ways.旧习难改 mend one's ways.改邪归正 just the other way.恰恰相反 put it another way.换言之 go/take one's own way.一意孤行 give way (to).退让 【题文】35. --- The manager of the factory wants to improve production a great deal, but he doesn’t spend much on technology. ---I am afraid he won’t realize his dream. You know ________. A. you can’t eat your cake and have it B. empty vessels make the greatest sound C. enough is as good as a feast D. two heads are better than one 【答案】 【知识点】A13 名词性从句中谚语式宾语从句 【答案解析】A 解析:A 鱼和熊掌,不能兼得;B(一瓶子不满)半瓶子晃荡;C 知足常乐, 凡事适可而止;D 三个臭皮匠等于一个诸葛亮。句意:--工厂的经理希望提高产量很大,但 他不在技术上投资太多的钱。 --恐怕他不会实现他自己的梦想。 你知道鱼和熊掌,不能兼得。 根据句意选 A 项。 【技巧点拨】注意积累常见谚语的含义。 第二节:完形填空(共 20 小题;每小题 1 分,共 20 分) 【题文】阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出 最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 Three packs of cigarettes were lying there on the pavement. I went down from Shubentsov’s office doorstep, picked them up and pocketed them. Later, in a bar, when I opened the first pack, I found – to my 36 – the twenty cigarettes were there. I’m still at the bar, telephone in one 37 and the cigarettes in the other. I’m dialing Shubentsov, who told me to call the moment I felt the urge to 38 . I feel it, feel it even 39 than I felt Shubentsov’s healing energy. That’s saying something, since Shubentsov is known around the world for 40 smokers of their nasty habit, using a 41 method. He sent his healing energy from his fingertips, he tells me – something he picked up from another man in Russia. ―I help you for free,‖ he told me in his muddy accent. ―Just call me 42 .‖ I went to see Shubentsov. I think it’s time to 43 because I’m getting old, and I can’t keep doing this to myself. But here’s the real problem. I should quit, but like a lot of you 44 with the same habit, I really don’t want to. Smoking has been very good to me. Cigarettes have never let me down, never abandoned me on 45 , desperate nights. Smoking 46 my head, helps me 47 . Smoking has started conversations, driven away annoying people. Smoking helps me celebrate victories, get over losses, comfort the comfortless. It also chases away the mosquitoes. I will 48 . Soon, my body and my mind are demanding that , daily. I claim to smoke for pleasure, but I realise that slowly I’m losing control of this close, special friend. I 49 that. I realise it’s not just a ―habit‖. I’m 50 .

6

So here I am, attempting to 51 again, at Shubentsov’s place. I’ve tried all the other quitting techniques 52 . Anytime the urge to smoke 53 , he said, just call him immediately and he’ll help. The funny thing is, I realise that I’m not phoning him to stop me from lighting up. I’m phoning him so I can. If I call, I’ll have done my part. Then I can smoke this cigarette. Besides, I know that at 9.30 on a Friday night, I’ll get the answering machine. I do. ―The office is open from ten to four. Call me back then. This machine does not take messages.‖ I put the phone down and I can honestly say I’m 54 . You see, it’s not Shubentsov’s fault or anyone else’s fault that I’m still 55 . It’s mine. Now if you’ll excuse me, I’m going to smoke this cigarette. Whether I’ll really enjoy it, though, is another story. 36.A. sadness B. disappointment C. inspiration D. delight 37. A. pack B. hand C. pocket D. bar 38.A. smoke B. talk C. drink D. dial 39.A. weaker B. faster C. stronger D. harder 40.A. accusing B. helping C. developing D. curing 41.A. popular B. mysterious C. frightening D. dangerous 42.A. whenever B. whatever C. however D. whichever 43. A. start B. continue C. stop D. keep 44. A. struggling B. beating C. hitting D. playing 45.A.lovely B. friendly C. lonely D. daily 46.A. destroys B. hurts C. cuts D. clears 47.A. breathe B. smile C. see D. think 48.A. begin B. quit C. report D. study 49.A. hate B. love C. ignore D. miss 50.A. ill B. excited C. addicted D. fascinated 51. A. give in B. give up C. give off D. give away 52.A. available B. alike C. abnormal D. additional 53.A.strikes B. attacks C. indicates D. continues 54.A.disappointed B. unhappy C. satisfied D. relieved 55.A.living B. working C. smoking D. smiling 【答案】 【知识点】B5 应用文 【文章综述】本文是应用文。全文以幽默的语调讲述了作者戒烟但没戒成的故事。 【答案解析】 36.D 名词辨析。A 悲伤;B 失望;C 激励;D 高兴。根据句意:作者看到香烟还在, 感到很高兴。故选 D。 37.B 名词辨析。A 包;B 手;C 口袋;D 条。句意:??一只手拿烟,另一只手拿 着电话。 。故此处选 B。 38.A 动词辨析。A 抽烟;B 谈话;C 喝酒;D 拨打。根据句意:我一感到想抽烟就 打电话给 Shubentsov,故选 A。 39.C 形容词辨析。A 更弱;B 更快;C 更强烈;D 更辛苦。此处是作者抽烟的愿望 更强烈了。故选 C。 40.D 动词辨析。A 控告;B 帮助;C 发展;D 治愈。cure sb. of sth 此处表示矫正某 人的恶习。选 D。 41.B 形容词辨析。A 流行的;B 秘密的;C 令人害怕的;D 危险的。从下文可以看 出 Shubentsov 用的是一种神秘的方法。选 B。 42.A 连词辨析。A 无论何时;B 无论什么;C 无论多;D 无论哪一个。Shubentsov
7

叫作者无论何时都可以打电话给他。故选 A。 43.C 动词辨析。A 开始;B 继续;C 停止;D 保持。作者觉得他老了,应该停止抽 烟了。故选 C。 44.A 动词辨析。A 挣扎,搏斗;B 打;C 拍打;D 玩。此处作者觉得不想和一种习 惯“搏斗”。故应选 A。 45.C 形容词辨析。A 可爱的;B 友好的;C 寂寞的;D 日常的。根据句意:在孤独、 绝望的夜晚,抽烟给作者带来的好处。故应选 C。 46.D 动词辨析。句意:抽烟使我脑子清醒,帮助作者思考。A 毁坏;B 伤害;C 切 断;D 清醒,清楚。故选 D。 47.D 动词辨析。A 呼吸;B 微笑;C 看到;D 思考,认为。句意:抽烟使我脑子清 醒,帮助作者思考。故选 D。 48.B 动词辨析。A 开始;B 放弃;C 报告;D 学习。上段讲了抽烟曾经带来的好处, 此处 quit 表示放弃。故选 B。 49.A 动词辨析。此处表示作者由于失控了,所以产生了讨厌、厌恶的情绪。 。A 憎 恶;B 爱;C 忽视;D 想念,错过。故选 A。 50.C 形容词辨析。 A 生病的;B 激动的;C 上瘾的;D 感到迷恋的。作者意识到抽 烟不是习惯,而是上瘾了。根据题意选 C。 51.B 动词短语辨析。A 屈服;B 放弃;C 发出;D 赠送。此处表示作者又想放弃了。 故选 B。 52.A 形容词辨析。A 可利用的,有效的;B 像??样的;C 不一般的;D 额外的。 此处表示有效的手段。故选 A。 53 .A 动词辨析。A 敲打,来到;B 袭击;C 暗示;D 继续。strike 表示“来到”, 此处表示当抽烟的愿望来到的时候。判断选 A。 54.D 形容词短语。A 失望的;B 不高兴的;C 满意的;D 放松的。这里表示每当作 者感到迫切想抽烟时,就在周五晚上 9:30 打电话,因为那时是机器自动回复的。打完电话, 继续抽烟,给自己找到了抽烟的借口,作者感到松口气。故选 D。 55.C 句意:我还是在抽烟。A 居住;B 工作;C 抽烟;D 继续。故选 C。 第三部分 阅读理解(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 请认真阅读下列短文,从短文后各题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项, 并在答题卡上将该项涂黑。 【题文】A Seeing in Stereo Have you wondered why you have two eyes and why they are set close together on the front of your face? The reasons are simple and important to the way you see the rest of your world. Your eyes are like two small cameras. A camera catches an image of an object and records it on film.Similarly,when you look at something,each eye takes in what it sees and sends this image to the back of the eyeball.Because your eyes are set close together,they view the world from about the same height but from slightly different angles. Working as a team, the eyes send the images to your brain, which puts them together into a single, centered image. Seeing in stereo means seeing with two eyes working together,which is called stereoscopic sight.This allows you to view the world in three dimensions,or 3-D.Seeing depth helps you to judge the distance between you and the objects you see and to adjust to the changing angle at which you see something as you move closer to or farther away from it.If images are coming from only one eye, however,only two of these dimensions-height and width-can be perceived.A world seen with one eye is thus two-dimensional,as in a photograph. Now consider why your two eyes are on the front of your face.Think of other animals with this same arrangement.They are all animals that hunt,like lions and wolves.Their eyes face directly in front of them.This provides a field of sight about 180 degrees wide,which is called
8

binocular sight.On the other hand,animals that are hunted have eyes on the sides of the head, which provides nearly 360-degree field of sight.In order to stay alive,they need to see things coming from the sides and from behind. However, without stereoscopic sight, they have difficulty determining how far a danger is. With sight both stereoscopic and binocular,humans share with animal hunters the ability to see from side to side and to accurately determine the distance.If you think it would be great to have another type of sight,perhaps with hundreds of tiny eyes like many insects do,think again! Each tiny insect eye sees only a tiny part.Besides,what if you needed glasses? Be glad for the eyesight that you have. 56. According to the passage,an eye is like a camera because both A. can record images B. can imagine objects C. provide centered images D. work at the same height 57. Stereoscopic sight is a result of having A. a three-hundred-sixty-degree field of sight B. hundreds of eyes,all seeing parts of an image C. two eyes close to one another that work together D. one eye on either side of the head,each seeing a different image 58.The author implies that ―seeing in stereo‖ A.is similar to the way cameras work B.is an ability humans are fortunate to have C.would be better for a wider field of sight D.helps people to have better sight than animals 【答案】 【知识点】C8 科普知识类 【文章综述】本文主要讲述了什么是立体视觉。主要介绍了立体视觉的含义,人的双眼是如 何工作的 ;眼睛的位置与收到的立体感具有什么样的关系,动物的两只眼睛能收到 360 度 视野范围内的立体图像,而人的只能收到 180 度视野范围内的立体视觉。, 【答案解析】 56.A。解析:细节题。根据文章第二段的 A camera catches an image of an object and records it on film 可知选 A 项。 57.C。 解析: 细节题。 根据第三段 Seeing in stereo means seeing with two eyes working together, which is called stereoscopic sight 可知答案为 C。 58.B。解析:推断题。根据最后一段最后一句话可知正确答案为 B。。 【题文】B Computer games have been criticised for quite some time over a whole range of issues. Some people say they are overly violent and encourage violent behaviour particularly in children. Others say that they make children unsociable and are bad for their eyes. Some have even attributed falling standards of literacy and a lack of interest in reading on them. Now, however, it seems that computer games have also become a feminist issue. Game manufacturers have, for some time, been looking to increase the number of female game players. The vast majority of computer games still sell to a mainly male market. Perhaps this is because the violent nature of many of the games appeals more to males or perhaps because many of the main characters in the games are male. Manufacturers' attempts to produce more female characters increase their share of the female gaming market which has met with serious criticism from many women's groups. While heroines such as Lara Croft of the Tomb Raider game are seen as providing positive
9

role models of strong women, many believe that the character's unrealistic Barbies are subconsciously setting unattainable standards in the minds of young women. Perhaps a stronger criticism is that although many games now include female characters, their role is often secondary and they support the main, male, action characters within the games. Of course the nature of many of the games remains violent and destructive and this in itself could well continue to put off female gamers. There are now, however, a number of web sites springing up on the World Wide Web to help women deal with this issue. Sites such as Game Girlz, Women Gamers and Game Gal offer game reviews, articles, discussion forums and even employment opportunities for women interested in becoming part of the rapidly expanding games industry. The games are reviewed by women from a very female perspective. Some rate the games from one to ten across a range of criteria which include the appearance of the female characters, the degree of intelligence attributed to them in the game and even the marketing attitude adopted by the company. The sites are obviously looking for games that move away from the very male dominated and violent nature of the majority of computer games. Many of them review games that are more constructive and developmental. Although the common fantasy themes of knights, witches and goblins(妖精) still exist within these games, the aims are often very different. Instead of destroying opposing armies,the aim of the game can be to make peace with them. With this increased degree of awareness and involvement from women in the games industry many positive changes could be made that could encourage more women and young girls to become enthusiastic about technology. Perhaps we may even find more male gamers moving away from the traditional violent and destructive games towards the more positive values promoted by these more feminine role models, after all Tomb Raider is still one of the most popular computer games on the market, but perhaps that's too much to ask. 59. What is paragraph 1 mainly about ? A. The violence in computer games. B. Common criticisms of computer games. C. Children’s feeling in computer games. D. The computer issues. 60. Manufacturers want to produce more female characters in order to _______. A. increase sales in the male market B. help women learn how to play computer games C. encourage more women to buy computer games D. increase the number of male game players 61. From the passage we know that Tomb Raider is _______. A. a film which provides positive role models of strong women B. a site which helps women to deal with many issues C. a female role which is secondary in many games D. a computer game which is very popular on the market 62.Which would be the best title for the passage ? A. Girls’ Games B. Computer Games C. Children’s Games D. Games Industry 【答案】 【知识点】C5 文化教育类 【文章综述】 本文主要讲述了当今电脑游戏业已经悄然发生一些可惜的变化。 电脑游戏已经 被批评为相当多的时间在整个范围内的问题, 但目前妇女在游戏行业的许多积极的变化可能 鼓励更多的妇女和年轻女孩成为热衷于技术 【答案解析】
10

59.B。解析:概括题。第一段作者主要讲述了对电脑游戏的总的批评。故选 B 项。 60.C。解析:细节题。根据第二段中― increase their share of the female gaming market‖可知答 案为 C。 61.D。解析:推断题。根据最后一段可知正确答案为 D。。 62.A 主旨题。作者在全文中始终贯穿了一个主题 female games, 讲述了制造商们想通过设 计等途径来鼓励女性购买电脑游戏,也讲述了女性在电脑游戏中的影响等等。故选 A。 【题文】C Hungry For a Win A victor is, by definition, someone who wins a struggle or contest. However, that doesn’t mean he or she will live a proud and happy life ever after, as Katniss Everdeen is about to discover in The Hunger Games: Catching Fire. Catching Fire, out in Chinese theaters on Nov 21, is set in a futuristic society called Panem. Every year its government holds a televised fight to the death. Two teenagers from each of the 12 districts of Panem are chosen to compete. In the new film, last year’s victors Katniss (Jennifer Lawrence) and her partner Peeta are back home after winning the 74th Hunger Games. Katniss just wants to live a normal life. However, that never seems to happen. She has nightmares, which remind her that she is a killer. Her worst nightmare comes true when the annual Hunger Games arrive again. The teenager finds herself back in the competition along with Peeta. Since Katniss brings hope to Panem through her courage, President Snow plans to use this year’s Games to kill off Katniss and Peeta and in turn dampen the fires of rebellion. ―This is the next step of Katniss’ heroism and the next part of her journey to finding out who she is really going to be,‖ Lawrence told Reuters. Fast-paced and full of action, Catching Fire looks to outdo the success that the first film had in 2012. With a 97 percent rating on the movie review website Rotten Tomatoes, it is enjoying positive reviews. Critics have praised it for being faithful to the book written by American author Suzanne Collins. The Hollywood Reporter said that Catching Fire outshines the first movie a lot. Jennifer Lawrence, who won a best actress Oscar this year for her 2012 movie Silver Linings Playbook, has helped Catching Fire find success, Forbes pointed out. The 23-year-old actress does well playing a young lady who hates what she was forced to do to stay alive yet is determined not to give up. ―Lawrence’s down-to-earth personality in real life won the hearts of the public. So given a wildly popular first film that blew everyone away, a rising fan base and a lead performer beloved by the mainstream press and viewers, the sequel(续集) was always going to be big,‖ Forbes noted. 63. The underlined word ―dampen‖ in Paragraph 4 is closest in meaning to ―_______‖. A. hold B. light C. reduce D. support 64. Which of the following is TRUE about the film’s story according to the article? A. Every year 12 teenagers in total are chosen to join in the televised fight. B. Despite having won the 74th Hunger Games, Katniss doesn’t feel much joy. C. Katniss and Peeta are chosen once again to make the TV show more appealing. D. Jennifer Lawrence won a best actress Oscar this year for the first Hunger Games movie. 65. What are some reasons why Catching Fire will probably be successful? a. The previous film was successful. b. It is true to the original book’s story.
11

c. Most of the reviews of the movie are positive. d. It has many famous stars in addition to Jennifer Lawrence. A. abc B. abd C. acd D. bcd 66. After reading the passage, we can infer that _______. A. President Snow thinks highly of Katniss and Peeta’s victory B. Katniss decides to fight in the 75th Hunger Games because she loves it C. Critics hold a negative attitude to the first movie of Hunger Games D. The personality of the leading actress contributes to the success of Catching Fire 【答案】 【知识点】C3 新闻报道类 【文章综述】本文主要讲述了《饥饿游戏 2:星火燎原》再续传奇的新闻报道,主要介绍了 游戏的故事情节、主角以及引起的轰动。 【答案解析】 63.C。解析:词义题。该划线单词前的 kill off 和后的 the fires 判断应是减少。A 保持;B 点 亮;C 减少;D 支持。故选 C 项。 64. B 推理题。根据文章第二段排除 A;根据文章的第三段判断 Katniss 获胜后并没有过上自 己希望的正常生活,故是不幸福的,可推断选 B;根据文章第四段排除 C;根据文章第七段 排除 D。故选 B。 65.A。解析:推断题。通读全文,特别是根据文章的第六段 Fast-paced and full of action, Catching Fire looks to outdo the success that the first film had in 2012. With a 97 percent rating on the movie review website Rotten Tomatoes, it is enjoying positive reviews 判断选 A。 66.D。解析:推断题,根据文章的最后一段可推断选 D。 【题文】D The statistics I’ve cited and the living examples are all too familiar to you. But what may not be so familiar will be the increasing number of women who are looking actively for advancement of for a new job in your offices. This woman may be equipped with professional skills and perhaps valuable experience. She will not be content to be Executive Assistant to Mr. Seldom Seen of the Assistant Vice President’s Girl Friday, who is the only one who comes in on Saturday. She is the symbol of what I call the Second Wave of Feminism. She is the modern woman who is determined to be. Her forerunner was the radical feminist who interpreted her trapped position as a female as oppression by the master class of men. Men, she believed, had created a domestic, servile role for women in order that men could have the career and the opportunity to participate in making the great decisions of society. Thus the radical feminist held that women through history had been oppressed and dehumanized, mainly because man chose to exploit his wife and the mother of his children. Sometimes it was deliberate exploitation and sometimes it was the innocence of never looking beneath the pretensions of life. The radical feminists found strength in banding together. Coming to recognize each other for the first time, they could explore their own identities, realize their own power, and view the male and his system as the common enemy. The first phases of feminism in the last five years often took on this militant, class-warfare tone. Betty Friedan, Gloria Steinem, Germaine Greer, and many others hammered home their ideas with a persistence that aroused and intrigued many of the brightest and most able women in the country. Consciousness-raising groups allowed women to explore both their identities and their dreams—and the two were often found in direct conflict. What is the stereotyped role of American women? Marriage. A son. Two daughters. Breakfast. Ironing. Lunch. Bowling, maybe a garden club of for the very daring, non-credit courses in ceramics. Perhaps an occasional cocktail party. Dinner. Football or baseball on TV. Each day the
12

same. Never any growth in expectations—unless it is growth because the husband has succeeded. The inevitable question: ―Is that all there is to life?‖ The rapid growth of many feminist organizations attests to the fact that these radical feminists had touched some vital nerves. The magazine ―Ms.‖ was born in the year of the death of the magazine ―Life.‖ But too often the consciousness-raising sessions became ends in themselves. Too often sexism reversed itself and man-hating was encouraged. Many had been with the male chauvinist. It is not difficult, therefore, to detect a trend toward moderation. Consciousness-raising increasingly is regarded as a means to independence and fulfillment, rather than a ceremony of fulfillment itself. Genuine independence can be realized through competence, through finding a career, through the use of education. Remember that for many decades the education of women was not supposed to be useful. 67. What was the main idea of this passage? A. The Second Wave of Feminist. B. Women’s Independent Spirits. C. The Unity of Women. D. The Action of Union. 68. What was the author’s attitude toward the radical? A. He supported it wholeheartedly. B. He opposed it strongly. C. He disapproved to some extent. D. He ignored it completely. 69. What does the word ―militant‖ mean? A. Aggressive. B. Ambitions. C. Progressive. D. Independent. 70. What was the radical feminist’s view point about the male? A. Women were exploited by the male. B. Women were independent of the male. C. Women’s lives were deprived by the male. D. The male were their common enemy. 【答案】 【知识点】C7 社会生活类 【文章综述】文章论述“争取女权运动的妇女” ,也可以说是女权运动的第二次浪潮。作者 从历史上的女权运动激进分子观点谈起:妇女为男人所奴役,剥削。因为男的想独揽决策社 会的大权,到女子觉醒,认识自己和自己的力量,把男人视作她们共同的敌人。最后是目前 向缓冲发展的趋势,也是作者观点。 【答案解析】 67.A。解析:主旨题。通读全文可知这是第二次女权运动的浪潮。在第一段,一般性描述之 后(见难句译注 1),作者画龙点睛的指明“她就是我所指的第二次女权运动浪潮的象征。 她是决心要成为的现代妇女的代表。”以后的文章就是围绕女权运动而写的。故选 A。 68.C。解析:推断题。这在最后两段表现的最为明显:“许多女权运动组织迅速发展证明这 些激进争取女权的人触到了某些活跃的神经。(非常活跃)。 Ms 杂志就在《生活》停刊 那年诞生。可是唤起觉醒的会议常常成为这些活动的目的。性别歧视(歧视妇女)也常常颠 倒过来并且提倡憎恨男人。许多人曾是男权至上主义者。”“因此,察觉向平和中的趋向发 展并不难。 提高觉悟的做法越来越被认为是独立与成就的方式, 而不是庆贺成就本身的仪式。 真正的独立是能够通过能力,通过寻找一份事业,通过应用教育加以实现。要记住,几十年 来,妇女教育被认为是无用的。”如果是倒数第二段是作者对激进分子有点批评,不满的态 度的表现,那么最后一段就是作者的观点:独立是靠塌实工作,提高妇女自身的能力来实现 的。A 他全心全意的拥护;B 他强烈反对;不完全如此;C 有点不赞成;D 他完全忽视不顾。 故选 C。 69.A。解析。词义题。。第三段第三句:“在最近 5 年中女权运动首要方面常常具有这种好 斗的阶级斗争调子。”A 好斗的,(斗争性强的);B 野心的; C 进步的;D.独立的。故 选 A。 70.D。解析:细节题。根据第三段:“激进女权运动分子在紧密团结中找到了力量。第一次 她们认识了自己,她们可以探索自我,意识到她们的力量,把男人及其制度视为她们共同的

13

敌人。”可知选 D。 第Ⅱ卷 (两部分 共 35 分) 第四部分 任务型阅读 (共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 【题文】请认真阅读下列短文,并根据所读内容在文章后表格中的空格里填入一个最恰当 的单词。 注意:每个空格只填 1 个单词。请将答案写在答题卡上相应题号的横线上。 The back-to-school season is upon us, and once again, parents across the country have loaded their kids’ backpacks up with snack packs and school supplies. It’s a good moment to reflect on what else we should be giving our kids as they head off to school. American parents are feeling particularly anxious about that question this year. The educational process feels more than ever like a race, one that starts in pre-school and doesn’t end until your child is admitted to the perfect college. Most parents are more worried than they need to be about their children’s grades, test scores and IQ. And what we don’t think about enough is how to help our children build their character—how to help them develop skills like perseverance, optimism, responsibility, and self-control, which together do more to determine success than S.A.T. scores or I.Q. There is growing evidence that our anxiety about our children’s school performance may actually be holding them back from learning some of these valuable skills. If you’re concerned only with a child’s G.P.A., then you will likely choose to minimize the challenges the child faces in school. With real challenge comes the risk of real failure. And in a competitive academic environment, the idea of failure can be very scary, to students and parents alike. But experiencing failure is a critical part of building character. Recent research by a team of psychologists found that adults who had experienced little or no failure growing up were actually less happy and confident than those who had experienced a few significant setbacks in childhood. ―Overcoming those obstacles,‖ the researchers assumed, ―could teach effective coping skills, help engage social support networks, create a sense of mastery over past adversity, and foster beliefs in the ability to cope successfully in the future.‖ By contrast, when we protect our children from every possible failure—when we call their teachers to get an extension on a paper; when we urge them to choose only those subjects they’re good at—we are denying them those same character-building experiences. As the psychologists Madeline Levine and Dan Kindlon have written, that can lead to difficulties in adolescence and young adulthood, when overprotected young people finally confront real problems on their own and don’t know how to overcome them. In the classroom and outside of it, American parents need to encourage children to take chances, to challenge themselves, to risk failure. In the meantime, giving our kids room to fail may be one of the best ways we can help them succeed. Back to School: Why Perseverance Is More Important than Good Grades?

?Parents throughout America(71)
Common phenomena with snacks and school supplies.

▲ ▲

their kids’ backpacks up enough importance to

?Many
The writer’s(73) ▲

American parents don’t(72) their kids’ character building.

Parents should pay more attention to their kids’ character building.

?Parents’
Evidence and (74) findings ▲

anxiety about their kids’ performance may(75) them from learning some valuable skills.



?Parents concerned only with a kid’s G.P.A. have a (76)
minimize the challenges the child faces.

▲ to

?Adults

who have experienced a few significant setbacks in childhood are (77) ▲ and more confident than those who haven’t.

14

?Denying
The writer’s suggestions

kids character-building experiences can(78) difficulties in adolescence and young adulthood.



in

? (79)

▲ kids to be risk-takers. ▲ .

?Give kids room to experience(80)

【答案】 【知识点】K1 任务型阅读(任务型读写) 【文章综述】本题型要把握关键信息词。把两部分关键信息词对比,然后确定答案。 【答案解析】 71. load 根据文章第一段的 he back-to-school season is upon us, and once again, parents across the country have loaded their kids’ backpacks up with snack packs and school supplies 判 断填 load。 72. attach 根据文章的第二段 what we don’t think about enough is how to help our children build their character—how to help them develop skills like perseverance, optimism, responsibility, and self-control, which together do more to determine success than S.A.T. scores or I.Q 可知美国 人不常将孩子的性格培养方面放在教育的主要方面。故填 attach 。 attach ? to ?把?? 和??连接起来。 73. view/opinion 通读文章的第三、四、五、六段,可知表格对应右边是介绍的作者观点, 故填 view/opinion。 74. research 根据文章第四段的 Recent research by a team of psychologists found?可知填 research。 75. discourage/prevent/stop/keep 根据文章第三段的 There is growing evidence that our anxiety about our children’s school performance may actually be holding them back from learning some of these valuable skills 可知是我们关于孩子学校表现可能真的阻挡了他们学习 更多的有价值的技能。discourage/prevent/stop/keep sb from doing sth 阻止某人做某事。 76. tendency 根据文章第三段的 If you’re concerned only with a child’s G.P.A., then you will likely choose to minimize the challenges the child faces in school 可知 likely=have a tendency to do sth 趋向于做某事。 77. happier 根据文章第四段的 adults who had experienced little or no failure growing up were actually less happy and confident than those who had experienced a few significant setbacks in childhood 可知童年或少年时代遇到过挫折的成人比没有遇到过挫折的更有幸福。 故填 happier。 78. result 根据文章第五段的 As the psychologists Madeline Levine and Dan Kindlon have written, that can lead to difficulties in adolescence and young adulthood, when overprotected young people finally confront real problems on their own and don’t know how to overcome them 可知家长的过分保护孩子会导致孩子的成年后生活的困难。故填 result。 79. Encourage 根据文章最后一段的 In the classroom and outside of it, American parents need to encourage children to take chances, to challenge themselves, to risk failure 判断填 encourage。 80. failure(s)根据文章最后一段 In the meantime, giving our kids room to fail may be one of the best ways we can help them succeed.判断填 failures。 第六部分 书面表达 (共 25 分) 【题文】阅读下面材料,然后按要求写一篇 150 词左右的英语短文。 James Bender, in his book How to Talk Well tells the story of a farmer who grew award-winning corn. Each year he won a blue ribbon. One year a newspaper reporter interviewed him and learned something interesting about how he grew it. The reporter discovered that the farmer shared his seed corn with his neighbors. ―How can you afford to share your best seed corn with your neighbors when they are entering corn in competition with yours each year?‖ The reporter asked. ―Why,‖ said the farmer, ―didn’t you know?

15

The wind picks up pollen(花粉) from the ripening corn and carries it from field to field. If my neighbors grow bad corn, cross-pollination(异花受粉) will slowly reduce the quality of my corn. If I am to grow good corn, I must help my neighbors grow good corn. ‖ He is very much aware of the connectedness of life. His corn cannot improve unless his neighbors’ corn also improves. The lesson for each of us is this: If we are to grow good corn, we must help our neighbors grow good corn. 【写作要求】 1.突出:人与人之间本应和睦相处、互帮互助、共同进步; 2. 以约 30 个词概括短文的要点; 3. 发表你的看法,谈谈你的认识。 【注意事项】 1、作文中可以使用实例来支持你的论点,也可以参照阅读材料的内容论述,但不得直 接引用原文中的句子; 2、作文中不能出现真实姓名和学校名称。 【评分标准】概括准确,语言规范,内容合适,篇章连贯。 【答案】 【知识点】F2 书面表达议论文 【范文】 A farmer always won a blue ribbon in the state fair every year. His secret is that he helped his neighbor grow good corn to grow his own corn better. So is our life. People in the world cannot live by his or her self, not depending on others. Those who choose to live well should also help the poor to live well, for the value of a life is not measured by the wealth one gains but by what the life brings to others. In fact, we're all members of a big family. As a Chinese saying goes, “One for all and all for one.” Donating blood to others benefits the donator. Picking up rubbish in your neighborhood creates a tidy environment for all the residents. Therefore, we should help each other and get along with each other to improve our lives. Only in this way can we get our dreams of living a harmonious life realized. 【思路点拨】 本文是议论文,要求学生就人人之间应和睦相处进行讨论,故应用一般现在 时和第一人称。 文章使用了一般现在时,且使用得当,足见作者语言功底。文中使用了 so 和 only+状语 引导的部分倒装句;高级词汇 benefit,donate,harmonious 等;还使用了 also,therefore, 等关联词以及 who 引导的定语从句和两次使用动名词短语作主语等让文章一气呵成,堪称 佳作。

16

??????密?????封?????线?????内?????不?????要?????答?????题??????

高三英语质量检测答题纸
四.任务型阅读 (共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 71. __________ 72. __________ 73. __________ 74. __________ 75. __________ 76. __________ 77. __________ 78. __________ 79. __________ 80. __________ 五.书面表达(满分 25 分) _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________

高三___________

姓名_____________ 学号

17

_______________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________

18

高三英语质量检测参考答案
1-5 BBAAC 6-10 BACBC 11-15 ACBAC

2014.12

16-20 CABCA

21—25 DBCBD 26—30 DDACC 31—35 CABDA 36-40 DBACD 56-58 ACB 41-45 BACAC 46-50 DDBAC 51-55 BAADC 59-62 BCDA 63-66 CBAD 67-70 ACAD

71. load

72. attach

73. view/opinion

74. research 77. happier 78. result

75. discourage/prevent/stop/keep 76. tendency 79. Encourage 80. failure(s)

A farmer always won a blue ribbon in the state fair every year. His secret is that he helped his neighbor grow good corn to grow his own corn better. So is our life. People in the world cannot live by his or her self, not depending on others. Those who choose to live well should also help the poor to live well, for the value of a life is not measured by the wealth one gains but by what the life brings to others. In fact, we're all members of a big family. As a Chinese saying goes, ―One for all and all for one.‖ Donating blood to others benefits the donator. Picking up rubbish in your neighborhood creates a tidy environment for all the residents. Therefore, we should help each other and get along with each other to improve our lives. Only in this way can we get our dreams of living a harmonious life realized.

19


相关文章:
江苏省扬州中学2015届高三1月质量检测 英语
江苏省扬州中学2015届高三1月质量检测 英语_英语_高中教育_教育专区。本卷分为...写作内容:第 12 页(共 14 页) 1 以约 30 个词概括短文的要点。 2 以约...
江苏省扬州中学2015届高三上学期质量检测(12月)+英语+Word版含答案
江苏省扬州中学2015届高三上学期质量检测(12月)+英语+Word版含答案_理化生_高中教育_教育专区。江苏省扬州中学 2014—2015 学年第一学期质量检测第一节 单项填空...
扬州中学2015届高三上学期质量检测(12月)英语试题
扬州中学2015届高三上学期质量检测(12月)英语试题_高中教育_教育专区。江苏省...江苏省扬州中学 2014—2015 学年第一学期质量检测 高 三英 语试卷 2014.12 ...
江苏扬州中学2015届高三上学期质量检测(英语卷解析)
江苏扬州中学2015届高三上学期质量检测(英语卷解析)_英语_高中教育_教育专区。江苏...2014年6月大学英语六级考试真题及答案 2014年12月大学四级冲刺试题及答案 2014年...
江苏省扬州中学2015届高三上学期质量检测(12月) 英语
江苏省扬州中学 2015 届高三上学期质量检测(12 月) 英语试题 本卷分为第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题) ,满分 120 分。考试时间 120 分钟。 第 I 卷(...
江苏省扬州中学2015届高三上学期质量检测(12月)+英语
江苏省扬州中学2015届高三上学期质量检测(12月)+英语_英语_高中教育_教育专区。扬州中学2015届高三上学期质量检测(12月)+英语江苏省扬州中学 2015 届高三上学期质量...
江苏省扬州中学2016届高三上学期1月质量监测 英语 Word版含答案
江苏省扬州中学2016届高三上学期1月质量监测 英语 Word版含答案_高三英语_英语_...According to the central bank, the 2015 edition bills will circulate ___ ...
江苏省扬州中学2015届高三上学期质量检测(12月) 英语试题
江苏省扬州中学2015届高三上学期质量检测(12月) 英语试题_英语_高中教育_教育专区。江苏省扬州中学 2015 届高三上学期质量检测(12 月) 英语试题 本卷分为第Ⅰ卷...
江苏省扬州中学2015届高三1月质量监测 英语 Word版含答案
江苏省扬州中学2015届高三1月质量监测 英语 Word版含答案_高考_高中教育_教育专区。江苏省扬州中学 1 月质量检测 高三英语试卷 出题: 沈彤 本卷分为第Ⅰ卷(选择...
更多相关标签:
高三上学期家长会ppt | 高三上学期期中家长会 | 高三上学期家长会 | 高三上学期期中考试 | 高三上学期评语 | 高三上学期家长会课件 | 高三上学期班主任总结 | 高三上学期自我评价 |