当前位置:首页 >> 高中教育 >>

高一人教版英语必修二课时作业:Unit 5 Music(9)


Unit 5 Music 课时作业(九)
一、用准确的介词+关系代词填空 1.Are you interested in any of the songs _____you’ve listened? 2 The boy ____1 went to the cinema last weekend is my best friend. 3.We can’t live wit

hout the sun ______we get heat and light. . 4.The teacher ________you have been waiting is coming around in a minute. 5.The knife _______he cut things was lost yesterday. 6.The man is my neighbor ________I borrowed the raincoat last Thursday. 7.On April 5。our class went climbing the hill,on the top _______stood a huge temple. 8.There are 49 students in our class in all,21 _______are girls. 9.I bought a telescope _______I can study the sky. 1 0.This is the very farm ______my dad used to work. 1 1.John ______you can turn for help,is a very kind-hearted man. 12.That was the real reason _______he was late for yesterday’S meeting. 1 3.Can you tell me the way ______this kind of fish is cooked? 1 4.This is the gold diamond ______I spent all my money. 15.The old Olympic Games _______the modern games came could dated back to the year 776 BC. 二、短文改错 You can find all kinds information in just 1.______ a few minute on the Internet.It’S like going to a 2.________ huge library without have to walk around to find 3.__________ your books.Recently even though,many people 4·_______ have been discussing the dangers of the Internet. 5._______ They have been reports in America about people 6._______ trying to steal person information for bad purposes. 7·_______ Finding information on the Net is easily.But not all 8.______ information are good to society.For example,you 9______ can find such information like how to kill people. 1 0.________ The problem will become more serious in the future. 三、完形填空 “My name,s Jim Shelley and I’m an addict(有瘾的人)?” With these words I began to _1___the problem,the problem of my telephone addiction.I used to call people __2___,from the moment 1 woke up to the time 1 went to sleep.I __3__to be phoned,1 wanted to phone.Just one more call. It started socially--a few calls each day.It seemed -__4__,just a quick chat.Gradually though,the ___5__ _got worse.Soon it was ___6___ use,until,finally,addiction. And it began to affect(影响)my ___7___.During the day 1 would disappear for __8___call If I couldn’t make a call,I spent the whole time waiting for the phone to ring.Getting more and more __9___,in the end,1 would ring someone,then someone else, __10___ myself just one more call. 1 was phoning people and __11___ messages to make sure __12___ calls would see me through the day.I used to arrive friends’homes and before the door was closed.go straight for

the phone with the __13___. “Is it OK if I just use the phone??”At work,I became __14___ when my fellow workers tried to_ _15___ me from using the phone.And one day I hit my boss (with the phone).Finally,the police caught me __16___a phone box that had taken my last one pound coin,and 1 was __17___ to see a psychiatrist(心理医生). I haven’t __18___a phone in the house for three weeks now, and it’S several days ___19__I used a phone box .I try not to watch TV because there are ___20___ people on it making phone calls.My name is Jim Shelley and I am an addict. ( )1.A.face B.find C.accept D.notice ( )2.A.now and then B.all the time C.at home D.at work ( )3.A.tried B.asked C.waited D.invited ( )4.A.polite B.important C.fine D.special ( )5.A.condition B.situation C.result D.effect ( )6.A.frequent B.regular C.unusual D.Particular ( )7.A.friends B.study C.family D.Work ( )8.A.a quick B.a secret C.an expected D.an extra ( )9.A.hopeful B.delighted C.frightened D.anxious ( )10.A.forcing B.telling C.giving D.limiting ( )1 1.A.leaving B.taking C.passing D.recording ( )12.A.long B.immediate C.enough D.surprising ( )13.A.saying B.demands C.wish D.Words ( )14.A.careful B.mad C.determined D.helpless ( )15.A.save B.reduce C.protect D.stop ( )16·A·destroying B.using C.stealing D.emptying ( )17.A.offered B.guided C.ordered D.reminded ( )18.A.missed B.had C.received D.fixed ( )19.A.as B.when C.if D.since ( )20.A.always B.just C.more D.different

keys: 一、用准确的介词+关系代词填空 1.to which 2.with whom 3.from which 4.for whom 5.with which 6.from whom 7.Of which 8.Of whom 9.through which 10.on which 1 1.to whom 12.for which 13.in which 14.on which 15.from which 二、短文改错. 1.kinds—kinds Of 2.minute--,minutes 3.have-,having 4.even though--however 5.x/ 6.They--There 7.person---,personal 8.easily---*easy 9.are—is 10.like—as

三、完形填空 1.A 2.B 11.A 12.C 20.A

3.C 13.D

4.C 14.B

5.B 6.A 7.D 8.A 15.D 16.A 17.C

9.D 18.B

10.B 19.D


相关文章:
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 5 Music(9)
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 5 Music(9)_高中教育_教育专区 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档高一人教版英语必修二课时作业:Unit 5 Music(9)_高中...
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 5 Music(2)
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 5 Music(2)_高中教育_教育专区。Unit 5 ...9.They produced a new record in 1996 to___ (庆祝)their time as a band...
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 5 Music(5)
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 5 Music(5)_高中教育_教育专区。Unit 5 Music 课时作业(五) 一、单词,词组,句型辨析 1.the same?as/the same?that (1...
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 5 Music(1)
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 5 Music(1)_高中教育_教育专区。Unit 5 Music 课时作业(一) 一、单项选择 ( )1.一 You’ve given US a wonderful ...
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 5 Music(1)
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 5 Music(1)_高中教育_教育专区。Unit 5 Music 课时作业(一) 一、单项选择 ( )1.一 You’ve given US a wonderful ...
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 2 The Olympic Games(9)
新闻 网页 贴吧 知道 音乐 图片 视频 地图 百科...高一人教版英语必修二课时作业:Unit 2 The Olympic ...2.C 3.A 4.C 5.D 6.D 7.B 8.C 9.A ...
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 1 Cultural relics(9)
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 1 Cultural relics(9)_高中教育_教育专区。...Mr. Rodriguez is a music teacher __20___he is not playing Santa Claus...
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 5 Music(6)
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 5 Music(6)_高中教育_教育专区。Unit 5 ...(荣幸)that you would ask me for advice. 9.If you want t6 succeed,you...
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 5 Music(8)
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 5 Music(8)_高中教育_教育专区。Unit 5 ...( )9.A.word B.face C.100k D.appearance ( )10.A.find B.decide C....
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 5 Music(7)
高一人教版英语必修二课时作业:Unit 5 Music(7)_高中教育_教育专区。Unit 5 ...完形填空 I arrived in the United States on February 6,1 9 9 7,and I...
更多相关标签:
dts music demo 9 | ios9 关闭music的续订 | ios9 music | 5music | musicstore mvc5 | music store mvc5 | html5 music | unit5 music课件 |