当前位置:首页 >> 高三英语 >>

新人教版英语单元巩固提升测试 必修3 Unit 2 Healthy eating


必修 3 Unit 2 Healthy eating 基础操练
Ⅰ. 单词拼写 drove me to follow the strange man with dark glasses into a lonely old house. 1. C 2. Most stores ask their assista nts to look on c as gods, but actually they don’t. 3. I am looking for a job in which I can c my work with my interest. diet. 4. In order to keep healthy, you’d better have a b 5. Each coin has two sides. Everyone has his advantages and w . 6. After the tiring climbing, my (力气) gave out. (有限的). 7. When I arrived in America, I found my English was very 8. My mother is (瞪着) at me, angrily and without saying anything. 9. The successful launch of Shenzhou Ⅶ must bring (好处)to the development of space industry. 10. Stores will give a (打折) for their VIP customers before important festivals. Ⅱ. 用方框内所给单词或短语的适当形式填空 earn one ? s living/care about/take the part of/avoid/feel fit 1. He’s been ill for weeks and doesn’t for work yet. by singing in a nightclub. 2. She 3. He Hamlet in the play. 4. I just stopped cycling to running over the cat in the street. their children. 5. All the women Ⅲ. 完成句子 1. 盗贼偷走了价值 3 万美元的计算机设备。 Thieves computer equipment worth $30,000. 2. 多读书对孩子们好处多。 Reading more books 3. 你应该把锻炼与健康饮食结合起来。 You should try to 4. 这个淘气的小男孩给他的老师惹了许多麻烦。 The naughty boy caused his teacher 5. 我弟弟让水一直在流着。 My brother all the time. children. . .

提升练习
Ⅳ.单项填空 单项填空 从 A、B、C 和 D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 1. —Do you take sides in me? — A. It’s hard to say. C. I’ve no idea. 2. Glad to see you. I B. All the same. D. I can’t agree more. you for Beijing.

第 1 页 共 6 页

A. think; left B. thought; had left C. didn’t think; left D. never thought; have left 3. With the advantages , sales of home computers have in recent years. A. recognized; taken off B. recognizing; taken on C. recognized; taken up D. recognizing; taken in 4. Any student cheats in the exam will never it. A. who; get along with B. that; get back with C. who; get away with D. which; get in with 5. Have you been me? A. spied on B. spying upon C. spying out D. spying 6. —Why are you tired climbing mountains? —When I lived in the country, I was too tired climbing mountains because around my village were full of mountains. A. of; of B. of; with C. with; of D. with; from 7. He finally gave in to and opened the letter addressed to his wife. A. worry B. feeling C. curiosity D. hope 8. —Why are you so disappointed? —I went there hurriedly and waited there for 3 hours, the tickets have been sold out. A. being told B. only to tell C. telling D. only to be told 9. —Thank you very much. —It’s a piece of cake compared to your saving my life. I am forever A. in your debt B. in debt C. getting into debt D. remembering you something everyone. 10. We should spend the money A. in; that benefit B. on; which benefit C. in; which benefits D. on; that benefits Ⅴ. 阅读理解 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项。 A A child who has once been pleased with a tale likes, as a rule, to have it retold in almost the same words, but this should not lead parents to treat printed fairy stories as formal texts. It is always much better to tell a story than read it out of a book, and, if a parent can produce what, in the actual situation of the time and the child, is an improvement on the printed text, so much the better. A charge made against fairy tales is that they harm the child by frightening him or making him sad thinking. To prove the later, one would have to show in a controlled experiment that children who have read fairy stories were more often sorry for cruelty than those who had not. As to fears, there are, I think, some cases of children being dangerously terrified by some fairy story. Often, however, this arises(出现) from the child having heard the story once. Familiarity with the story by repetition turns the pain of fear

.

第 2 页 共 6 页

into the pleasure of a fear faced and mastered. There are also people who object to fairy stories on the grounds that they are not objectively true, that giants, witches, two ? headed dragons, magic carpets, etc., do not exist; and that, instead of being fond of the strange side in fairy tales, the child should be taught to learn the reality by studying history. I find such people, I must say so peculiar(奇 怪的) that I do not know how to argue with them. If their case were sound, the world should be full of mad men attempting to fly from New York to Philadelphia on a stick or covering a telephone with k isses in the belief that it was their beloved girlfriend. No fairy story ever declared to be a description of the real world and no clever child has ever believed that it was. 1. The author considers that a fairy story is more effective when it is . A. repeated without any change B. treated as a joke C. made some changes by the parent D. set in the present 2. According to the passage, great fear can take place in a child when the story is . A. in a realistic setting B. heard for the first time C. repeated too often D. told in a different way 3. The advantage claimed(提出) for repeating fairy stories to young children is that it . A. makes them less fearful B. develops their power of memory C. makes them believe there is nothing to be afraid of D. encourages them not to have strange beliefs 4. The author’s mention of sticks and telephones is meant to suggest that A. fairy stories are still being made up B. there is some misunderstanding about fairy tales C. people try to modernize old fairy stories D. there is more concern for children ? s fears nowadays

.

5. One of the reasons why some people are not in favor of fairy tales is that . A. they are full of imagination B. they just make up the stories which are far from the truth C. they are not interesting D. they make teachers of history difficult to teach B The number of speakers of English in Shakespeare’s time is estimated(估计) to have been about five million. Today it is estimated that some 260 million people speak it as a native language, mainly in the United States, Canada, Great Britain, Ireland, South Africa, Australia and New Zealand. In addition to the standard varieties of English found in these areas, there are a great many regional and social varieties of the language as well as various levels of usage that are employed both in its spoken and written forms. In fact, it is impossible to estimate the number of people in the world who have

第 3 页 共 6 页

acquired an adequate(足够的) working knowledge of English in addition to their own languages. The purpose for English learning and the situations in which such learning takes place are so varied that it is difficult to explain and still more difficult to judge what forms an adequate working knowledge for each situation. The main reason for the widespread demand for English is its present-day importance as a world language. Besides serving the indefinite needs of its native speakers, English is a language in which some of important works in science, technology, and other fields are being produced, and not always by native speakers. It is widely used for such purposes as meteorological and airport communications, international conferences, and the spread of information over the radio and television networks of many nations. It is a language of wider communication for a number of developing countries, especially former British colonies. Many of these countries have multilingual populations and need a language for internal communication in such matters as government, commerce, industry, law and educ ation as well as for international communication and for entrance to the scientific and technological developments in the West. 6. What would be the BEST title for this passage? A. The Difficulties of Learning English B. Interna tional Communications C. The Standard Varieties of English D. English as a World Language 7. Which of the following statements is NOT true? A. Some 260 million people in the world have an adequate working knowledge of English. B. There are some 260 million native speakers of English in the world. C. It is almost impossible to estimate the number of people with an adequate working knowledge of English. D. People learn English for a variety of re asons. 8. According to the passage, what is the main reason for th e widespread use of English? A. It was popular during Shakespeare’s time. B. It is used in former British colonies. C. It serves the needs of its native speakers. D. It is a world language that is used for international communication. 9. What forms an adequate working knowledge of English? A. The ability to read a newspaper. B. It is difficult to judge because it differs for each situation. C. Being a multilingual. D. Bein g a native speaker. 10. What type of developing countries would be most likely to use English? A. Those geographically close to the United States. B. Those interested in the culture of the United States. C. Former colonies of Great Britain. D. Countries where international conf erences are held.

答案
基础操练
第 4 页 共 6 页

Ⅰ. 单词拼写 1. Curiosity 2. customers 3. combine 4. balanced 5. weakness 6. strength 7. limited 8. glaring 9. benefit 10. discount Ⅱ. 用方框内所给单词或短语的适当形式填空 1. feel fit 2. earns/earned her living 3. takes/took the part of 4. avoid5. care about Ⅲ. 完成句子 1. 2. 3. 4. 5. got away with is of great benefit to combine exercise with a healthy diet a great amount of trouble has the water running

提升练习
Ⅳ.单项填空 单项填空 1. 解析:选 D。I can ? t agree more.意为“我再同意不过了” 。表示当别人征求意见时表 示同意的用语。 2. 解析:选 B。句意为:见到你很高兴,我以为你已经去北京了。I thought/I didn’t know/I didn’t think 表明说话人以前的想法,宾语从句随之用过去完成时。 3. 解析:选 A。句意为:随着对电脑的好处的认识,家用电脑的销售近几年非常火暴。 recognize 承认,认识;take off 起飞,腾飞,有起色;take on 呈现;take in 吸收;take up 占用。 4. 解析:选 C。定语从句中缺少主语,指人时用 who/that;get away with 此处意为“作弊 后不受惩罚” 。 5. 解析:选 B。句意为:你一直在监视我吗?对主语来说是主动的,故 A 项不正确。spy out 查出;spy 窥探;看见;spy on/upon 监视。 6. 解析:选 B。句意为:——你为什么讨厌登山呢? ——我在农村的时候,村子周围全是 山, 登山可把我累惨了。 be/get tired of 对……感到厌烦; tired with sth./doing sth.因…… be 而感到疲乏。 7. 解析:选 C。句意为:他终于抵挡不住好奇心打开了写给他妻子的信。由句意可知,C 项 正确。 8. 解析:选 D。only to be told 作结果状语。不定式作结果状语时表示意想不到的结果,且 多为不愉快的结果。其前常有 never/only 等。常意为“不料,竟然,结果” 。v.-ing 形式作 结果状语表示主句带来的必然的或意料当中的结果。 9. 解析:选 A。in one’s debt=in debt to sb. 欠某人债(人情)。句意为:比起你救了我的命 这不算什么。我会永远感激你。 10. 解析:选 D。spend sth. on sth.表示“把……花费在……上” ;something 作先行词时, 后边的关系代词只用 that。 Ⅴ. 阅读理解

第 5 页 共 6 页

1. 解析: C。 选 细节理解题。 根据第一段中第二句话 “It is always much better to tell a story than read it out of a book, and, if a parent can produce what, in the actual situation of the time and the child, is an improvement on the printed text, so much the better”可知,此题 答案为 C。 2. 解析: B。 选 细节理解题。 根据第二段中第四句话 “...this arises(出现) from the child having heard the story once”可知,此题答案为 B。 3. 解析: A。 选 细节理解题。 根据第二段最后一句话 “Familiarity with the story by repetition turns the pain of fear into the pleasure of a fear faced and mastered”可知,答案为 A。 4. 解析:选 B。推理判断题。有些人认为神话不现实,都是教孩子一些不存在的东西,会 对孩子有不好的影响。作者用虚拟语气作了一个假设,如果这些观点站得住脚的话,可能会 出现这样的情况“the world should be full of mad men attempting to fly from New York to Philadelphia on a stick or covering a telephone with kisses in the belief that it was their beloved girl friend”可见持这种观点的人实际上是对神话的一种误解。 5. 解析: B。 选 判断推理题。 根据第三段第一句中的 “...not objectively true, ...do not exist” 可知,有些人不赞成神话故事的原因是这些故事是编出来的,远离现实。故选 B。 6. 解析:选 D。标题归纳题。 根据第三段第一句话及全文的内容可知,本文是在讲:英语 在各个国家的各个领域的应用,故答案为 D。 7. 解析:选 A。细节理解题。根据文章第一段中第二句及第二段的第一句话的描述可知, 此题的答案为 A。 8. 解析:选 D。判断推理题。根据文章最后一段的描述:英语在世界不同领域、不同的地区 的使用,可推知此题的答案为 D。 9. 解析:选 B。细节理解题。根据文章第二段最后一句可推知此题答案为 B。 10. 解析:选 C。细节理解题。根据文章最后一段倒数第二句话可推知此题答案为 C。

第 6 页 共 6 页


相关文章:
...Unit2 Healthy eating单元测试2 新人教版必修3
2017年高中英语 Unit2 Healthy eating单元测试2 新人教版必修3_英语_高中教育_教育专区。必修三 笔试部分: Unit 2Healthy eating单元测试 2 I. 单项选择 1...
人教版新课标Book3 Unit2 Healthy Eating单元检测
人教版新课标Book3 Unit2 Healthy Eating单元检测_高一英语_英语_高中教育_教育专区。Book3 Unit2 Healthy Eating 单元检测 4833330 I. 单项选择(每小题 1 分;...
...2015人教版高中英语必修3 unit 2 Healthy eating单...
【典中点】2015人教版高中英语必修3 unit 2 Healthy eating单元测试(含答案)_英语_高中教育_教育专区。Unit 2 Healthy eating 单元测试(人教 版必修 3,课标通用)...
高中英语 Unit2 Healthy eating单元测试2 新人教版必修3
高中英语 Unit2 Healthy eating单元测试2 新人教版必修3_英语_高中教育_教育专区。必修三 笔试部分: Unit 2Healthy eating单元测试 2 I. 单项选择 1. It ...
新人教版必修3 Unit 2 Healthy eating单元测试卷
新人教版必修3 Unit 2 Healthy eating单元测试卷 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档 高一级英语单元测试卷 Book 3 Unit 2 Healthy eating 班级 姓名 座号 成绩...
...Unit 2 Healthy eating单元综合测评 新人教版必修3
【状元之路】2015-2016高中英语 Unit 2 Healthy eating单元综合测评 新人教版必修3_英语_高中教育_教育专区。Unit 2 第一部分 阅读理解(共两节;满分 30 分) ...
...提升测试(新人教版)必修3 Unit 2 Healthy eating)
2011山东高考英语一轮复习巩固提升测试(新人教版)必修3 Unit 2 Healthy eating)_高中教育_教育专区。2011山东高考英语一轮复习巩固提升测试(新人教版)必修3 Unit ...
新人教版必修三 Unit 2 Healthy eating综合能力检测题
新人教版必修三 Unit 2 Healthy eating综合能力检测题_高一英语_英语_高中教育_教育专区。Unit 2 Healthy eating 一、基础测试 A. 单词拼写 请根据汉语提示或首字...
2016人教新课标版英语必修三Unit2 Healthy eating单元练习
2016人教新课标版英语必修三Unit2 Healthy eating单元练习_高一英语_英语_高中教育_教育专区。Unit2 Healthy eating 单元练习 一、听力(听力)(共 20 小题;共 20...
...Unit2 Healthy eating单元测试2 新人教版必修3
2015年高中英语 Unit2 Healthy eating单元测试2 新人教版必修3_英语_高中教育_教育专区。必修三 笔试部分: Unit 2Healthy eating单元测试 2 I. 单项选择 1...
更多相关标签: